Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
βασικα ολο το μπου ειχε ρωτησει τοτε και ειχε λαβει απο ολους την ιδια απαντηση. επισης εσυ που δεν εισαι σκια αλλα ο λογος σου ειναι συμβολαιο και δεν λες ποτε ψεματα και μονο που ειπες ακαποτο πιαστηκες στα πρασα. λεγοντας αυτην την παπατζα ποσο μαλλον οτι εγινε και ακαποτα ειδικα για την ερικα που ολοι ξερουμε το ποσο τυπικη ειναι σε θεματα καθαριοτητας υγειας και σωματικης προστασιας ειναι σαν να λες οτι αυτη τι στιγμη ο βασικος μισθος στην ελλαδα ειναι υπερ αρκτετος για να ζησει αξιοπρεπεστατα ενα ατομο :buck2::buck2::buck2::buck2::buck2:

αντε καληνυχτα γιατι εχουμε να δουμε και την ολυμπιακαρα μας σημερα :P:P:P:P

Για τελευταία φορά, σου ορκίζομαι στην ίδια μου την ζωη συναγωνιστή, ότι αυτό που σου λέω έγινε και ότι δεν υπάρχει δόλος πίσω από την αναφορά του. Δεν το επιδίωξα καν, συμβαίνει συνέχεια στις συνευρέσεις μου. Φροντισε να μην προσβάλεις και να μην προσπαθείς να γελοιοποιήσεις ή να μειώσεις μια ιδιαίτερη στιγμή που έζησε κάποιος άλλος. Καλή συνέχεια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
Για τελευταία φορά, σου ορκίζομαι στην ίδια μου την ζωη συναγωνιστή, ότι αυτό που σου λέω έγινε και ότι δεν υπάρχει δόλος πίσω από την αναφορά του. Δεν το επιδίωξα καν, συμβαίνει συνέχεια στις συνευρέσεις μου. Φροντισε να μην προσβάλεις και να μην προσπαθείς να γελοιοποιήσεις ή να μειώσεις μια ιδιαίτερη στιγμή που έζησε κάποιος άλλος. Καλή συνέχεια.
δωσε κανα προγνωστικο ρε και ασε τα στραπον στην ησυχια τους. Αφου βλεπεις οτι βρισκονται σε αρνηση, σαν τον μπορατ με την παμελα αντερσον. αιντε αυγουστος μπαινει και ακομα με τα περσινα σωβρακα κυκλοφορουμε

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
δωσε κανα προγνωστικο ρε και ασε τα στραπον στην ησυχια τους. Αφου βλεπεις οτι βρισκονται σε αρνηση, σαν τον μπορατ με την παμελα αντερσον. αιντε αυγουστος μπαινει και ακομα με τα περσινα σωβρακα κυκλοφορουμε

Κάτσε να δω. Μισό.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306

Oakland - Houston under 7
Baltimore - Tampa Bay over 8

Επέλεξε την πιο ασφαλή δυνατή επιλογή και στα δυο γιατί υπάρχει πάντα ένα % που δεν είναι προβλέψιμο.

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1
Καλησπέρα,αποφασισα μετα απο καιρο να γραψω γιατι δεν μπορεί καποιος φαντασιοπληκτος να βγαινει και να λεει ψέμματα σχετικα με την Ερικα.Οσοι εχουν παει η πηγαινουν ξέρουν ότι δεν υπάρχει ουτε μια στο εκατομμύριο να αναφερουν την λεξη σεξ.Καταρχην ξερουμε οσοι πηγαινουμε οτι η ερικα σεξ δεν κανει οποτε δεν μπορουμε να ασχολουμα στε με πραγματα που δεν εχουν καμια ισχυ.Ξερουμε οτι θα μας κανει οτι θελει αυτη και θα περάσουμε καλα οπως παντα οσοι πηγαινουν.Απλα καποιοι ανθρωποι δεν έχουν κανενα δικαιωμα να γραφουν ψέμματα για να χουμε να ασχολουμαστε με κατι.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
Καλησπέρα,αποφασισα μετα απο καιρο να γραψω γιατι δεν μπορεί καποιος φαντασιοπληκτος να βγαινει και να λεει ψέμματα σχετικα με την Ερικα.Οσοι εχουν παει η πηγαινουν ξέρουν ότι δεν υπάρχει ουτε μια στο εκατομμύριο να αναφερουν την λεξη σεξ.Καταρχην ξερουμε οσοι πηγαινουμε οτι η ερικα σεξ δεν κανει οποτε δεν μπορουμε να ασχολουμα στε με πραγματα που δεν εχουν καμια ισχυ.Ξερουμε οτι θα μας κανει οτι θελει αυτη και θα περάσουμε καλα οπως παντα οσοι πηγαινουν.Απλα καποιοι ανθρωποι δεν έχουν κανενα δικαιωμα να γραφουν ψέμματα για να χουμε να ασχολουμαστε με κατι.
τυποι στο μπου : "η ερρικα δεν γαμιεται, ειναι μονο αφεντρα, ισως και να ειναι ακομα παρθενα, λετε ψεμματα"
το μουνι της ερρικας :
tumblr_o1zgr0LFzc1uiq67ho4_1280.jpg

Nikos34@

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
160
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην κοινότητα. Έχω προσωπική εμπειρία από Αλεξάνδρα, Έρικα, Ίσιδα και Μπέτυ (Φιλης 104). Το συμπέρασμα είναι ότι η κάθε αφέντρα είναι μοναδική και σημαντικό ρόλο παίζει η παραστατικότητα της αφέντρας να του εκπληρώσει την φαντασίωση που έχει στο μυαλό του.

snp21

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2015
Like
127
Πόντοι
0
4 ρουφηξε ο γαυρος, σεξ δεν κανει, παλι αγκαλια με την μπουκαλα η 30χρονη με 35 χρονια εμπειρια...

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Ακριβώς φίλε. Και δεν το είπα καν για να της κάνω ζημιά, ούτε έχω κάτι μαζί της. Απλά αυτή η φαντασίωση των υποτακτικών ότι η τάδε τυπισα έχει βάλει κλειδαριά εκεί κάτω... μάγκες... δεν. Και αν δεν είχα πιει εκατό ξύδια εκείνη τη μέρα και δε μελάτωνα, θα έμπαινε κανονικά όλος και θα έπεφτε ένα πολύ ωραίο ρομαντικό γαμησι (που το ήθελα και το ήξερε, το πήγε μόνη της αλλά δε μας έκατσε). Σημειωτέον ότι ξέρω το στόρι γιατί δεν κάνει, που φυσικά δε θα το πω ποτέ...
Δεν είσαι μόνο φιδέμπορας, είσαι και ξεφτίλας γιατί το να λες ένα αθώο ψέμμα απο κομπλεξισμό και ανασφάλεια είναι οκ, να ψεύδεσαι όμως από κακεντρέχεια είναι ό,τι χυδαιότερο. Η γυναίκα αν την έχεις δει απο κοντά, που αμφιβάλλω δεν φαίνεται ούτε 35 κι εσύ την έβγαλες κατά δήλωσιν σου "γιαγιά" και θες να πιστέψουμε ότι είσαι και καλοπροαίρετος? Τύπε είναι γνωστό τοις πάσι ότι ενώ όλες οι και καλά αφέντρες γαμιούνται αβέρτα λόγω αναδουλειάς, η Έρρικα κάνει το δικό της πρόγραμμα που είναι καθαρά αυταρχικό από light μέχρι όσο δεν μπορείς να φανταστείς, απλά γιατί έτσι γουστάρει.

Δεν είμαι στην κρεβατοκάμαρα της και δεν ξέρω τι κάνει στην προσωπική της ζωή, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πας ως πελάτης για συνεδρία και να γαμήσεις. Το έχουν προσπαθήσει πολλοί, αλλά για τις επόμενες δέκα ημέρες της συνεδρίας δεν μπορούν να περπατήσουν επειδή τους έχει κάνει τον κώλο χωνί. Το να έρχεσαι τώρα εσύ εκ του πονηρού με στυλ 'είμαι άντρας ακαταμάχητος' και να την χτυπάς εκεί ακριβώς που είναι το σημείο που ξεχωρίζει απ' όλες, είναι τουλάχιστον 'περίεργο' για να μην πω τιποτα άλλο.

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
τυποι στο μπου : "η ερρικα δεν γαμιεται, ειναι μονο αφεντρα, ισως και να ειναι ακομα παρθενα, λετε ψεμματα"
το μουνι της ερρικας :
tumblr_o1zgr0LFzc1uiq67ho4_1280.jpg
Δεν γαμιέται με τίποτα η έρικα,η φωτογραφία δεν είναι της έρικας αλλά της γκόμενας σου,ξεχηλωμένο μουνί,ο άλλος έγραψε ότι δεν γάμησε μόνο το πουτσοκέφαλο, η γαμάς η δεν γαμάς,τον ακούμπησα γράφει,ρε μαλάκες η έρικα είναι και θα είναι πάντα στην κορυφή.

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
4 ρουφηξε ο γαυρος, σεξ δεν κανει, παλι αγκαλια με την μπουκαλα η 30χρονη με 35 χρονια εμπειρια...

Τετραπλασιασμός. Και ρομαντική διείσδυση.

ΚΑΥΛΩΤΙΚΟ;;;
Αφού γράφεις ότι δεν μπόρεσες να γαμήσεις,άλλο ένα τρολ ,πόσο στενό μουνί έχει?

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
Δεν είσαι μόνο φιδέμπορας, είσαι και ξεφτίλας γιατί το να λες ένα αθώο ψέμμα απο κομπλεξισμό και ανασφάλεια είναι οκ, να ψεύδεσαι όμως από κακεντρέχεια είναι ό,τι χυδαιότερο. Η γυναίκα αν την έχεις δει απο κοντά, που αμφιβάλλω δεν φαίνεται ούτε 35 κι εσύ την έβγαλες κατά δήλωσιν σου "γιαγιά" και θες να πιστέψουμε ότι είσαι και καλοπροαίρετος? Τύπε είναι γνωστό τοις πάσι ότι ενώ όλες οι και καλά αφέντρες γαμιούνται αβέρτα λόγω αναδουλειάς, η Έρρικα κάνει το δικό της πρόγραμμα που είναι καθαρά αυταρχικό από light μέχρι όσο δεν μπορείς να φανταστείς, απλά γιατί έτσι γουστάρει.

Δεν είμαι στην κρεβατοκάμαρα της και δεν ξέρω τι κάνει στην προσωπική της ζωή, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πας ως πελάτης για συνεδρία και να γαμήσεις. Το έχουν προσπαθήσει πολλοί, αλλά για τις επόμενες δέκα ημέρες της συνεδρίας δεν μπορούν να περπατήσουν επειδή τους έχει κάνει τον κώλο χωνί. Το να έρχεσαι τώρα εσύ εκ του πονηρού με στυλ 'είμαι άντρας ακαταμάχητος' και να την χτυπάς εκεί ακριβώς που είναι το σημείο που ξεχωρίζει απ' όλες, είναι τουλάχιστον 'περίεργο' για να μην πω τιποτα άλλο.
Δεν την έχει δει σίγουρα ,γράφει την μαλακία του έτσι να περάσει η ώρα.

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
Δεν την έχει δει σίγουρα ,γράφει την μαλακία του έτσι να περάσει η ώρα.
Κορυφή είναι η έρικα ,το καλύτερο pegging ,cbt .bondage ,role play σε όλα είναι τέλεια και πολύ ωραία πόδια για γλύψιμο και μετά με ποδοπάτησε μου έκανε trambling ,η γυναίκα έχει φαντασία και ανωμαλία στο φουλ,μόλις πριν λίγο είδα και την νέα της φωτογραφία της στο φατσοβιβλίο ,καύλα ,είναι σκληρή αλλά το καλύτερο facesitting που έχω κάνει ,έχω γευτεί και τα ούρα της, σαν βρύση μου τα ρίχνε πάνω μου,κάνει τα πάντα και το ευχαριστιέται η αρχοντομουνάρα.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Αφού γράφεις ότι δεν μπόρεσες να γαμήσεις,άλλο ένα τρολ ,πόσο στενό μουνί έχει?

Τελευταίο ποστ στο νήμα των Θωμαδων. Μπήκα κανονικά, το μουνι ήταν θεοστενο, αυτή ήταν υγρή, ξαπλωμένος εγώ αυτή από πάνω και κάθισμα προσεκτικά. Μου είπε ξέρω τι θες, και με πονηρό βλέμμα το ξεκίνησε. Σε δυο λεπτά και με την πιο αργή διείσδυση ακάποτα στα χρονικά των διεισδυσεων, βγηκα και αράξαμε στο τζακούζι ενώ αργότερα τσιμπήσαμε κάτι. Είναι τόσο απλό. Μαγάρισα την αφέντρα σας διότι είχαμε αμοιβαία έλξη και ήταν να γίνει. Στράκια, υποτακτικοί, σκιες, κακές αδερφές ή τυχάρπαστοι επιτήδειοι προφανώς και δε θα μπουν.

Εκνευρίζομαι όμως γιατί τώρα έπεσα χαμηλά εφόσον άνοιξα διάλογο αλλά εκνευρίζομαι όταν λέω κάτι και βγαίνει η κάθε αδερφή να με πει ψεύτη. Ότι δεις εδώ μέσα, από το πρώτο ως το τελευταίο ποστ, σε σοβαρό τόνο, ισχύει. Μη τυχόν και με διαψεύσει οποιοσδήποτε ξανά.

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
Τελευταίο ποστ στο νήμα των Θωμαδων. Μπήκα κανονικά, το μουνι ήταν θεοστενο, αυτή ήταν υγρή, ξαπλωμένος εγώ αυτή από πάνω και κάθισμα προσεκτικά. Μου είπε ξέρω τι θες, και με πονηρό βλέμμα το ξεκίνησε. Σε δυο λεπτά και με την πιο αργή διείσδυση ακάποτα στα χρονικά των διεισδυσεων, βγηκα και αράξαμε στο τζακούζι ενώ αργότερα τσιμπήσαμε κάτι. Είναι τόσο απλό. Μαγάρισα την αφέντρα σας διότι είχαμε αμοιβαία έλξη και ήταν να γίνει. Στράκια, υποτακτικοί, σκιες, κακές αδερφές ή τυχάρπαστοι επιτήδειοι προφανώς και δε θα μπουν.

Εκνευρίζομαι όμως γιατί τώρα έπεσα χαμηλά εφόσον άνοιξα διάλογο αλλά εκνευρίζομαι όταν λέω κάτι και βγαίνει η κάθε αδερφή να με πει ψεύτη. Ότι δεις εδώ μέσα, από το πρώτο ως το τελευταίο ποστ, σε σοβαρό τόνο, ισχύει. Μη τυχόν και με διαψεύσει οποιοσδήποτε ξανά.
είσαι ψεύτης,η έρικα σε ξενοδοχείο πάει μόνο με γνωστούς,έχεις διαβάσε άλλα post

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21

είσαι ψεύτης,η έρικα σε ξενοδοχείο πάει μόνο με γνωστούς,έχεις διαβάσε άλλα post
Στραπονάρει με τρέλα ,εγκεφαλική Αφέντρα και μουνάρα είναι. Στα roly play η καλύτερη,δίνει τα ρέστα της ,στο τζακούζι μέσα μου έκανε τα πάντα ,δέσιμο ,cbt, ουρολαγνεία ,orgasm denial και πολλά άλλα η Κυρία Έρικα
Δικό μου post στο νήμα της,αυτό διάβασες και έγραψες την μαλακία σου.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306

Εντάξει. Έτσι το θέλετε;

Το συμβάν έγινε πέρυσι άνοιξη ή πρόπερσι. Δε θυμάμαι καν διότι έχω βρεθεί μαζί της τεσσερις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Στην σουίτα Πριαμος, στο 406, αν δεν με απατά η μνήμη μου πάλι, με το γωνιακό τζακούζι. Μείναμε οκτώ ώρες, φάγαμε πίτσες, ηπιαμε κρασί και τον έβαλε ακάποτα μέσα της βασανιστικά αργά με δίκη της προτροπή και μας άρεσε και τους δυο. Απλά πράγματα. Με το αμάξι της πήγαμε, από Καλλιθέα. Φόρουσε ένα άσπρο φορεμα.

Όσον αφορά τα προσωπικά της, τα ξέρω όλα διότι την επόμενη φορά που βρεθήκαμε στην Θεσσαλονίκη, στην Αριστοτελους, στο στενό με παραλία, που ήθελε κωδικό στην είσοδο, ήμουν χάλια ψυχολογικά και καταλήξαμε να λέμε τα πάντα. Και φυσικά δε θα τα διαβάσετε εδώ διότι είναι πολύ προσωπικά και λυπητερά (σκατα στον τάφο του καρατετζή που γέλασε ενώ του είπα δυο λέξεις κλειδί σε πμ). Είστε τόσο καθυστερημένα που θέλω να σας πλακώσω στις φάπες όλες σας, διότι ο μόνος λόγος που με αποκαλέσατε ψεύτη (ενώ ξέρουμε όλοι ότι λέω αλήθεια) ήταν για να με κάνετε να την εκθέσω δημόσια με πιο προσωπικά γεγονότα. Εκτός αυτού, είστε πολλές οι σκιες που προσπαθήσατε να μπείτε αλλά δεν τα καταφέρατε, και τώρα έχετε τρελαθεί τελείως που ένα βατραχάκι από τη Θεσσαλονίκη τα κατάφερε και μάλιστα χωρίς καν να προσπαθήσει.

Για τελευταία φορά... αφήστε το. Με κουράσατε παρά πολύ. Το κάναμε, μας άρεσε, περάσαμε καλά, αυτή μεγάλωσε, εγώ δεν ασχολούμαι με αυταρχικά πλέον, τέλος. Οποιαδήποτε μαλακια επαναλάβετε από δω και πέρα θα την διαβάσετε μόνοι σας.

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
εσύ κούρασες,έχεις εμμονή μαζί της ,δεν πάει λέμε με τίποτα,και την έχεις δει και 4 φορές γράφεις άστο ρε μαλάκα ,και επειδή είμαι στο προφίλ της είσαι ο Θεσσαλονικιός που έβγαλε δημόσια το τηλέφωνο σου
8 ώρες έμεινε μαζί σου? είσαι για γέλια και για κλάματα

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1

man παίρνεις ψυχοφάρμακα,μπαμ κάνει ,και μάλλον τα σταμάτησες και έχεις υποτροπιάσει, με σεβασμό πάντα στο λέω πήγαινε στον ψυχίατρο σου άμεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom