Άρρωστος είναι και τρελλός.8 ώρες έμεινε μαζί σου? είσαι για γέλια και για κλάματα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
έλα μου έγραφες και σαν ιλτιρ και ότι κρεμάς τα παπούτσια σου,έχεις ίδιο ip και παίρνεις όντως βαριά φαρμακευτική αγωγή ,την σταμάτησες το πιο πιθανό και δεν ξέρεις τι σου γίνεται,συμβουλή πάρε τα φάρμακα σου.Τελευταίο ποστ στο νήμα των Θωμαδων. Μπήκα κανονικά, το μουνι ήταν θεοστενο, αυτή ήταν υγρή, ξαπλωμένος εγώ αυτή από πάνω και κάθισμα προσεκτικά. Μου είπε ξέρω τι θες, και με πονηρό βλέμμα το ξεκίνησε. Σε δυο λεπτά και με την πιο αργή διείσδυση ακάποτα στα χρονικά των διεισδυσεων, βγηκα και αράξαμε στο τζακούζι ενώ αργότερα τσιμπήσαμε κάτι. Είναι τόσο απλό. Μαγάρισα την αφέντρα σας διότι είχαμε αμοιβαία έλξη και ήταν να γίνει. Στράκια, υποτακτικοί, σκιες, κακές αδερφές ή τυχάρπαστοι επιτήδειοι προφανώς και δε θα μπουν.
Εκνευρίζομαι όμως γιατί τώρα έπεσα χαμηλά εφόσον άνοιξα διάλογο αλλά εκνευρίζομαι όταν λέω κάτι και βγαίνει η κάθε αδερφή να με πει ψεύτη. Ότι δεις εδώ μέσα, από το πρώτο ως το τελευταίο ποστ, σε σοβαρό τόνο, ισχύει. Μη τυχόν και με διαψεύσει οποιοσδήποτε ξανά.
Giorgos_kondos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2020
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
έλα στα ίσα σου φίλε δεν πας καλά.Τελευταίο ποστ στο νήμα των Θωμαδων. Μπήκα κανονικά, το μουνι ήταν θεοστενο, αυτή ήταν υγρή, ξαπλωμένος εγώ αυτή από πάνω και κάθισμα προσεκτικά. Μου είπε ξέρω τι θες, και με πονηρό βλέμμα το ξεκίνησε. Σε δυο λεπτά και με την πιο αργή διείσδυση ακάποτα στα χρονικά των διεισδυσεων, βγηκα και αράξαμε στο τζακούζι ενώ αργότερα τσιμπήσαμε κάτι. Είναι τόσο απλό. Μαγάρισα την αφέντρα σας διότι είχαμε αμοιβαία έλξη και ήταν να γίνει. Στράκια, υποτακτικοί, σκιες, κακές αδερφές ή τυχάρπαστοι επιτήδειοι προφανώς και δε θα μπουν.
Εκνευρίζομαι όμως γιατί τώρα έπεσα χαμηλά εφόσον άνοιξα διάλογο αλλά εκνευρίζομαι όταν λέω κάτι και βγαίνει η κάθε αδερφή να με πει ψεύτη. Ότι δεις εδώ μέσα, από το πρώτο ως το τελευταίο ποστ, σε σοβαρό τόνο, ισχύει. Μη τυχόν και με διαψεύσει οποιοσδήποτε ξανά.
Giorgos_kondos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2020
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Σίγουρα,σκιές μας γράφει σκέψου τι βλέπει μέσα στην τρέλα του,κρίμαΆρρωστος είναι και τρελλός.
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Είναι απογοητευτικό το πόσο μίσος έχετε μέσα σας.
Μοιράστηκα μια προσωπική στιγμή, γιατί περί στιγμής πρόκειται, με χαρά στην υπόλοιπη κοινότητα και το μόνο που εισέπραξα ήταν αρνητικά και χυδαία σχόλια, απειλές και ψεύδη. Μόνοι σας δημιουργήσατε τα στερεότυπα σας για τις προτιμήσεις της, τα θέλω της ή τα όρια της. Μην απορείτε.
Θα έπρεπε να ντρέπεστε.
Μοιράστηκα μια προσωπική στιγμή, γιατί περί στιγμής πρόκειται, με χαρά στην υπόλοιπη κοινότητα και το μόνο που εισέπραξα ήταν αρνητικά και χυδαία σχόλια, απειλές και ψεύδη. Μόνοι σας δημιουργήσατε τα στερεότυπα σας για τις προτιμήσεις της, τα θέλω της ή τα όρια της. Μην απορείτε.
Θα έπρεπε να ντρέπεστε.
Φιλαρακο εισαι ωραιος, δεν χρειαζεται να αποδειξεις τιποτα εδω μεσα. keep fucking.Είναι απογοητευτικό το πόσο μίσος έχετε μέσα σας.
Θα έπρεπε να ντρέπεστε.
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
ποσα κιλα πρεπει να παρω για να θεωρηθω ευτραφες πουστρακι?
μετα απο 8 χρονια μπασκετ και αλλα 4 kick boxing πλεον στα 33 μου εχω ακομα καλο μεταβολισμο
Του γιατρού είναι, λοιπόν έβρισε γυναίκα που δεν έχει δει ποτέ στην ζωή του επειδή έχει τατουάζ, έγραψε πόσες μαλακίες, το καλό είναι οτιποσα κιλα πρεπει να παρω για να θεωρηθω ευτραφες πουστρακι?
μετα απο 8 χρονια μπασκετ και αλλα 4 kick boxing πλεον στα 33 μου εχω ακομα καλο μεταβολισμο
ότι ο κοντός ξανθός χοντρός καρφώθηκε με τις βλακείες του, γάμησε όλο το νήμα
ΤΆρρωστος είναι και τρελλός.
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
ΈχΕίναι απογοητευτικό το πόσο μίσος έχετε μέσα σας.
Θα έπρεπε να ντρέπεστε.
Θα έπρεπε να ντρέπεστε.
Έχεις νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική ναι η όχι;Είναι απογοητευτικό το πόσο μίσος έχετε μέσα σας.
Θα έπρεπε να ντρέπεστε.
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Έχει νοσηλευτεί το άτομο, ας προσέχουν οι αφέντρες, όποια θέλει μπορεί να έχει και το τηλέφωνο τουΣίγουρα,σκιές μας γράφει σκέψου τι βλέπει μέσα στην τρέλα του,κρίμα
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
έλα στα ίσα σου φίλε δεν πας καλά.
Όποιος η όποια Αφέντρα θέλει για την δική της προστασία και μόνο μπορεί να ζητήσει το τηλέφωνο του, το άτομο έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική,κΔεν είσαι μόνο φιδέμπορας, είσαι και ξεφτίλας γιατί το να λες ένα αθώο ψέμμα απο κομπλεξισμό και ανασφάλεια είναι οκ, να ψεύδεσαι όμως από κακεντρέχεια είναι ό,τι χυδαιότερο. Η γυναίκα αν την έχεις δει απο κοντά, που αμφιβάλλω δεν φαίνεται ούτε 35 κι εσύ την έβγαλες κατά δήλωσιν σου "γιαγιά" και θες να πιστέψουμε ότι είσαι και καλοπροαίρετος? Τύπε είναι γνωστό τοις πάσι ότι ενώ όλες οι και καλά αφέντρες γαμιούνται αβέρτα λόγω αναδουλειάς, η Έρρικα κάνει το δικό της πρόγραμμα που είναι καθαρά αυταρχικό από light μέχρι όσο δεν μπορείς να φανταστείς, απλά γιατί έτσι γουστάρει.
Δεν είμαι στην κρεβατοκάμαρα της και δεν ξέρω τι κάνει στην προσωπική της ζωή, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πας ως πελάτης για συνεδρία και να γαμήσεις. Το έχουν προσπαθήσει πολλοί, αλλά για τις επόμενες δέκα ημέρες της συνεδρίας δεν μπορούν να περπατήσουν επειδή τους έχει κάνει τον κώλο χωνί. Το να έρχεσαι τώρα εσύ εκ του πονηρού με στυλ 'είμαι άντρας ακαταμάχητος' και να την χτυπάς εκεί ακριβώς που είναι το σημείο που ξεχωρίζει απ' όλες, είναι τουλάχιστον 'περίεργο' για να μην πω τιποτα άλλο.
Τελευταίο ποστ στο νήμα των Θωμαδων. Μπήκα κανονικά, το μουνι ήταν θεοστενο, αυτή ήταν υγρή, ξαπλωμένος εγώ αυτή από πάνω και κάθισμα προσεκτικά. Μου είπε ξέρω τι θες, και με πονηρό βλέμμα το ξεκίνησε. Σε δυο λεπτά και με την πιο αργή διείσδυση ακάποτα στα χρονικά των διεισδυσεων, βγηκα και αράξαμε στο τζακούζι ενώ αργότερα τσιμπήσαμε κάτι. Είναι τόσο απλό. Μαγάρισα την αφέντρα σας διότι είχαμε αμοιβαία έλξη και ήταν να γίνει. Στράκια, υποτακτικοί, σκιες, κακές αδερφές ή τυχάρπαστοι επιτήδειοι προφανώς και δε θα μπουν.
Ως κάποιος που έκανε το παρθενικό του session με γνωστή κυρία του χώρου πριν λίγους μήνες και χωρίς άλλες εμπειρίες κλπ (κοινώς καινούργιος/άπειρος) θα πω:
Γιατί να κοκορεύεσαι σε αγνώστους επειδή έκανες seχ me την Υ και άμα έκανες good for you, σε πιστεύουν δεν σε πιστεύουν.
Γιατί να μας ενδιαφέρει αν η Υ έκανε sex με τον Χ και να πρέπει ή να το αμφισβητήσουμε λες και η Y πρέπει να πάρει την άδεια κανενός για να κάνει sex ή να το αποδεχτούμε με βαριά καρδιά προδομένοι. Ό,τι θέλει θα κάνει.
Αν η Ζ εμφάνισε κάποια αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, είμαι σίγουρος ότι το ανάστημά της δεν έπαιξε κάποιον ρόλο σε αυτό και ούτε το επέλεξε για να δέχεται κράξιμο για αυτό.
Υποτίθεται κινούμεθα σε πιο αντισυμβατικά, open mind σεξουαλικά γούστα και το να πέφτεις σε ορολογία τύπου "στράκια" ειναι τουλάχιστον απογοητευτικό.
Αυτά ως κάποιος που μπήκε εδώ να χαζέψει/ενημερωθεί για την εγχώρια femdom σκηνή.
Γιατί να κοκορεύεσαι σε αγνώστους επειδή έκανες seχ me την Υ και άμα έκανες good for you, σε πιστεύουν δεν σε πιστεύουν.
Γιατί να μας ενδιαφέρει αν η Υ έκανε sex με τον Χ και να πρέπει ή να το αμφισβητήσουμε λες και η Y πρέπει να πάρει την άδεια κανενός για να κάνει sex ή να το αποδεχτούμε με βαριά καρδιά προδομένοι. Ό,τι θέλει θα κάνει.
Αν η Ζ εμφάνισε κάποια αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, είμαι σίγουρος ότι το ανάστημά της δεν έπαιξε κάποιον ρόλο σε αυτό και ούτε το επέλεξε για να δέχεται κράξιμο για αυτό.
Υποτίθεται κινούμεθα σε πιο αντισυμβατικά, open mind σεξουαλικά γούστα και το να πέφτεις σε ορολογία τύπου "στράκια" ειναι τουλάχιστον απογοητευτικό.
Αυτά ως κάποιος που μπήκε εδώ να χαζέψει/ενημερωθεί για την εγχώρια femdom σκηνή.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
Ποιος ακριβώς σε απείλησε ή σχολίασε χυδαία; Η προειδοποίηση δεν είναι απειλή φιλτατε όπως και η ειρωνία ή η ο καυστικού σχολιασμός επίσης. Μάλλον δεν γνωρίζεις τον μεγάλο αρχαίο Έλληνα κωμικό Αριστοφάνη που έχει μείνει στην ιστορία για το καυστικό χιούμορ του. Επουδενί πράγματα της φαντασίας σου δεν μπορούμε να τα εκλάβουμε σαν εμπειρίες ή προσωπικές στιγμές μιας και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότηταΕίναι απογοητευτικό το πόσο μίσος έχετε μέσα σας.
Θα έπρεπε να ντρέπεστε.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
Και επειδή αναφέρθηκε σε χυδαίο σχόλια ο πρώτος ο οποίος σχολίασε με χυδαιότητα ήσουν εσύ που αναφέρθηκε στο άτομο μου σαν ευτραφείς πουστρακιΕίναι απογοητευτικό το πόσο μίσος έχετε μέσα σας.
Θα έπρεπε να ντρέπεστε.
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Θα έπρεπε να ντρέπεστε
φίλε την πάτησε ,το άτομο έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική,σταμάτησε να παίρνει τα φάρμακα του και πλέον είναι επικίνδυνος ,έχω το τηλέφωνο του και θα το δώσω σε όποια αφέντρα η call girlΚαι επειδή αναφέρθηκε σε χυδαίο σχόλια ο πρώτος ο οποίος σχολίασε με χυδαιότητα ήσουν εσύ που αναφέρθηκε στο άτομο μου σαν ευτραφείς πουστρακι
Μια χαρά είναι απλά ακούει πολύ Νότη δες τι εννοωΣίγουρα,σκιές μας γράφει σκέψου τι βλέπει μέσα στην τρέλα του,κρίμα
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Δεν είσαι μόνο φιδέμπορας, είσαι και ξεφτίλας γιατί το να λες ένα αθώο ψέμμα απο κομπλεξισμό και ανασφάλεια είναι οκ, να ψεύδεσαι όμως από κακεντρέχεια είναι ό,τι χυδαιότερο. Η γυναίκα αν την έχεις δει απο κοντά, που αμφιβάλλω δεν φαίνεται ούτε 35 κι εσύ την έβγαλες κατά δήλωσιν σου "γιαγιά" και θες να πιστέψουμε ότι είσαι και καλοπροαίρετος? Τύπε είναι γνωστό τοις πάσι ότι ενώ όλες οι και καλά αφέντρες γαμιούνται αβέρτα λόγω αναδουλειάς, η Έρρικα κάνει το δικό της πρόγραμμα που είναι καθαρά αυταρχικό από light μέχρι όσο δεν μπορείς να φανταστείς, απλά γιατί έτσι γουστάρει.
Δεν είμαι στην κρεβατοκάμαρα της και δεν ξέρω τι κάνει στην προσωπική της ζωή, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πας ως πελάτης για συνεδρία και να γαμήσεις. Το έχουν προσπαθήσει πολλοί, αλλά για τις επόμενες δέκα ημέρες της συνεδρίας δεν μπορούν να περπατήσουν επειδή τους έχει κάνει τον κώλο χωνί. Το να έρχεσαι τώρα εσύ εκ του πονηρού με στυλ 'είμαι άντρας ακαταμάχητος' και να την χτυπάς εκεί ακριβώς που είναι το σημείο που ξεχωρίζει απ' όλες, είναι τουλάχιστον 'περίεργο' για να μην πω τιποτα άλλο.
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Το ξεκατινιασμα για την Ισιδα τελείωσε λογικά αυτο με την Ερικα έχουμε αίσθηση πόσο θα κρατήσει ; Μετά ποια παίρνει σειρά ή θα βγείτε σε άδεια επειδη έρχεται Αυγουστος ;
Λάθος λέξη χρησιμοποιείς, δεν πρόκειται για μίσος αλλά για οίκτο.Είναι απογοητευτικό το πόσο μίσος έχετε μέσα σας.
Θα έπρεπε να ντρέπεστε
Τα ψέμματα
- Είσαι και καλά ο μεγαλύτερος γαμιάς, γαμάς όποια θέλεις, θα πηδηξεις την αφέντρα που δεν γαμιέται, θα πηδήξεις την πουτάνα χωρις λεφτά απλά γιατί εσαι ο jormakka
- Έχεις τον μεγαλύτερο πούτσο, ένα κατάρτι που δεν χωράει να μπει πουθενά, αλλά σε άλλο post τα ξεχνάς τι έχεις πει πριν και σου ξεφεύγει ότι μελάτωσες.
- Εκτός από σούπερ εμφάνιση, σούπερ πούτσο, έχεις και σούπερ μυαλό γιαυτό όλες σου κάθονται εκεί που στους άλλους ρίχνουν πόρτα.
- Ειδικά τις αφέντρες όχι μόνο τις πηδάς, αλλά και τις ξεφτιλίζεις δημόσια, τις εκθέτεις βγάζοντας τες στην φόρα, αλλά αυτές εκεί εξακολουθούν να θέλουν τα αλύπητο γαμήσι απο σένα.
Οι αλήθεια
Η μόνη αλήθεια είναι ότι είσαι για λύπηση. Πριν ασχοληθείς με πουτάνες, αφέντρες, γκόμενες φρόντισε πρώτα να επισκεφτείς ένα καλό ψυχίατρο, χρειάζεσαι επειγόντως ψυχιατρική αγωγή, είσαι νάρκισσος, αυτάρεσκος, ενδεχομένως και διπολικός. Στην πραγματικότητα πρέπει να είσαι ακριβώς το αντίθετο απ' αυτο που δηλώνεις, άσχημος, κοντός, προβληματικός, πρέπει να έχει φάει πολύ bullying στο σχολείο και έφτιαξες το δικό σου ψηφιακό ιδανικό σύμπαν. Τύπε τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις δεν μπορούν να αποτελούν άλλοθι για να εκθέτεις κόσμο. Γιατί αν ως υπόθεση εργασίας δεχόμασταν ότι αυτά που έγραψες ήταν αλήθεια - που είναι 100% φίδια- , εφ' όσον τα έγραψες χωρίς συναίνεση, είσαι απαράδεκτος και η ντροπή είναι όλη δική σου.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
προσωπικα βαριεμαι να ασχοληθω αλλο με αυτον κουρασε πολυ.Λάθος λέξη χρησιμοποιείς, δεν πρόκειται για μίσος αλλά για οίκτο.
Τα ψέμματα
- Είσαι και καλά ο μεγαλύτερος γαμιάς, γαμάς όποια θέλεις, θα πηδηξεις την αφέντρα που δεν γαμιέται, θα πηδήξεις την πουτάνα χωρις λεφτά απλά γιατί εσαι ο jormakka
- Έχεις τον μεγαλύτερο πούτσο, ένα κατάρτι που δεν χωράει να μπει πουθενά, αλλά σε άλλο post τα ξεχνάς τι έχεις πει πριν και σου ξεφεύγει ότι μελάτωσες.
- Εκτός από σούπερ εμφάνιση, σούπερ πούτσο, έχεις και σούπερ μυαλό γιαυτό όλες σου κάθονται εκεί που στους άλλους ρίχνουν πόρτα.
- Ειδικά τις αφέντρες όχι μόνο τις πηδάς, αλλά και τις ξεφτιλίζεις δημόσια, τις εκθέτεις βγάζοντας τες στην φόρα, αλλά αυτές εκεί εξακολουθούν να θέλουν τα αλύπητο γαμήσι απο σένα.
Οι αλήθεια
Η μόνη αλήθεια είναι ότι είσαι για λύπηση. Πριν ασχοληθείς με πουτάνες, αφέντρες, γκόμενες φρόντισε πρώτα να επισκεφτείς ένα καλό ψυχίατρο, χρειάζεσαι επειγόντως ψυχιατρική αγωγή, είσαι νάρκισσος, αυτάρεσκος, ενδεχομένως και διπολικός. Στην πραγματικότητα πρέπει να είσαι ακριβώς το αντίθετο απ' αυτο που δηλώνεις, άσχημος, κοντός, προβληματικός, πρέπει να έχει φάει πολύ bullying στο σχολείο και έφτιαξες το δικό σου ψηφιακό ιδανικό σύμπαν. Τύπε τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις δεν μπορούν να αποτελούν άλλοθι για να εκθέτεις κόσμο. Γιατί αν ως υπόθεση εργασίας δεχόμασταν ότι αυτά που έγραψες ήταν αλήθεια - που είναι 100% φίδια- , εφ' όσον τα έγραψες χωρίς συναίνεση, είσαι απαράδεκτος και η ντροπή είναι όλη δική σου.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21