Αστο φιλε εισαι στην κοσμαρα σου,συνεχισε να ξευτιλιζεσαι αυτο θελειςΜε εμένα έγινε στιγμιαία και ακάποτα, όσο και να κλαίτε δεν αλλάζει κάτι. Είναι απολαυστικό το πώς καταρρέετε. Έγινα κοντός, χοντρός, γνωστός, από κλινική, χρηστης, επικίνδυνος, με κινητό, και ψεύτης. Όλο αυτό επειδή τον έβαλα ακάποτα σε μια στιγμή ρομαντική, που να είστε σίγουροι έχει ξαναγίνει. Πόσο αδύναμα όντα να είστε ρε φίλε... πόσο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Αστο φιλε εισαι στην κοσμαρα σου,συνεχισε να ξευτιλιζεσαι αυτο θελεις
Γιατί να σου πω ψέμματα βρε μαλακα, αφού όλα τα υποτακτικά είστε για λύπηση, εδώ μέχρι και η Έρικα γελούσε όταν το συζητούσαμε, έδειχνε φορά παρτίδα τις φωτό με κάτι κοιλαράδες ντυμένους με ρούχα που έχει στο δωμάτιο της στην Καλλιθέα όπως μπαίνεις αριστερά και γελούσε ότι σας έπαιρνε έξω στο μπαλκόνι (το χτιστό το άσπρο) βράδυ με στραπ. Κακομοίρηδες... πιστεύεις ότι δε μπορώ να παίξω με το μυαλό μιας πενηντάρας και να την βαλω να μου κάτσει; Μάγκες μάλλον δε με ξέρετε καλά
Όταν θα σας λέω κάτι θα λέτε ναι, δε θα διαφωνείτε. Από την εγγραφή μου έχω πει πολλά και όλα μα όλα είναι α-λη-θειες. Τέλος.
Με εμένα έγινε στιγμιαία και ακάποτα, όσο και να κλαίτε δεν αλλάζει κάτι. Είναι απολαυστικό το πώς καταρρέετε. Έγινα κοντός, χοντρός, γνωστός, από κλινική, χρηστης, επικίνδυνος, με κινητό, και ψεύτης. Όλο αυτό επειδή τον έβαλα ακάποτα σε μια στιγμή ρομαντική, που να είστε σίγουροι έχει ξαναγίνει. Πόσο αδύναμα όντα να είστε ρε φίλε... πόσο...
Γιατι να μην διαφωνουμε? ετσι λεει ο γιατρος σου?,ωραια ναι σε ολα,απο αυτα που γραφεις φαινεσαι οτι εχεις πολλα θεματα,λυστα και μην μας πρηζεις τα αρχιδια,κουρασες ,η τρελα σου εχει ξεπερασει καθε οριο,αυτα που γραφεις τα εχεις διαβασει απο αλλους iltreeΓιατί να σου πω ψέμματα βρε μαλακα, αφού όλα τα υποτακτικά είστε για λύπηση, εδώ μέχρι και η Έρικα γελούσε όταν το συζητούσαμε, έδειχνε φορά παρτίδα τις φωτό με κάτι κοιλαράδες ντυμένους με ρούχα που έχει στο δωμάτιο της στην Καλλιθέα όπως μπαίνεις αριστερά και γελούσε ότι σας έπαιρνε έξω στο μπαλκόνι (το χτιστό το άσπρο) βράδυ με στραπ. Κακομοίρηδες... πιστεύεις ότι δε μπορώ να παίξω με το μυαλό μιας πενηντάρας και να την βαλω να μου κάτσει; Μάγκες μάλλον δε με ξέρετε καλά
Όταν θα σας λέω κάτι θα λέτε ναι, δε θα διαφωνείτε. Από την εγγραφή μου έχω πει πολλά και όλα μα όλα είναι α-λη-θειες. Τέλος.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
Με εμένα έγινε στιγμιαία και ακάποτα, όσο και να κλαίτε δεν αλλάζει κάτι. Είναι απολαυστικό το πώς καταρρέετε. Έγινα κοντός, χοντρός, γνωστός, από κλινική, χρηστης, επικίνδυνος, με κινητό, και ψεύτης. Όλο αυτό επειδή τον έβαλα ακάποτα σε μια στιγμή ρομαντική, που να είστε σίγουροι έχει ξαναγίνει. Πόσο αδύναμα όντα να είστε ρε φίλε... πόσο...
η μονη αληθεια ειναι οτι εισαι ενας αδυναμος χαρακτηρας που εχει να δει την ερικα τρια χρονια και το μονο που καταφερε να κανει ειναι να της κλαιγεται για την καταντια του και ενω αυτη προσπαθησε να σε βοηθησει γιατι σε λυπηθηκε εσυ βγαινεις και λες μαλακιες για αυτην. σαν κι εσενα εχει γνωρισει και βοηθησει και αλλους και προφανως η ερικα ποτε δεν θα γελουσε απεναντι στις κρος της ή τους υποτακτικους-σκλαβους της γιατι το bdsm ειναι η ζωη της και προφανως εισαι οντως ενας κοντοχοντρος σκατοψυχος που βγαζε ιτα κομπλεξ του σε λαθος ατομαΓιατί να σου πω ψέμματα βρε μαλακα, αφού όλα τα υποτακτικά είστε για λύπηση, εδώ μέχρι και η Έρικα γελούσε όταν το συζητούσαμε, έδειχνε φορά παρτίδα τις φωτό με κάτι κοιλαράδες ντυμένους με ρούχα που έχει στο δωμάτιο της στην Καλλιθέα όπως μπαίνεις αριστερά και γελούσε ότι σας έπαιρνε έξω στο μπαλκόνι (το χτιστό το άσπρο) βράδυ με στραπ. Κακομοίρηδες... πιστεύεις ότι δε μπορώ να παίξω με το μυαλό μιας πενηντάρας και να την βαλω να μου κάτσει; Μάγκες μάλλον δε με ξέρετε καλά
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
βρε μαλάκα και εγώ cross είμαι,είσαι ψυχάκιας και άρρωστος ,έχω κάνει πολλά session με την έρικα και το καραγουστάρει, με ντύνει με βάφει και με γαμάει επειδή της αρέσει και χωρίς να με χρεώνει παραπάνω, πήγαινε στο ψυχιατρείο άμεσα αλλιώς φούνταρεΓιατί να σου πω ψέμματα βρε μαλακα, αφού όλα τα υποτακτικά είστε για λύπηση, εδώ μέχρι και η Έρικα γελούσε όταν το συζητούσαμε, έδειχνε φορά παρτίδα τις φωτό με κάτι κοιλαράδες ντυμένους με ρούχα που έχει στο δωμάτιο της στην Καλλιθέα όπως μπαίνεις αριστερά και γελούσε ότι σας έπαιρνε έξω στο μπαλκόνι (το χτιστό το άσπρο) βράδυ με στραπ. Κακομοίρηδες... πιστεύεις ότι δε μπορώ να παίξω με το μυαλό μιας πενηντάρας και να την βαλω να μου κάτσει; Μάγκες μάλλον δε με ξέρετε καλά
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Κρος, παθητικοί, και λοιποί αρλεκιν είστε ελεύθεροι να υπηρετείτε και να κάνετε τα βίτσια σας. Όταν ο Τζορμακα, ο γητευτής, θα σας λέει κάτι, δε θα τον διαψευδετε ειδάλλως θα σας το λέω ξανά και ξανά μέχρι να το εμπεδωσετε. Είμαι ένα απλό νέο παλικάρι που μοιράζεται όπως και εσείς τις επιτυχίες του. Το ότι ο κύκλος σας αποτελείται από ανορεξικά στράκια, κατατρεγμένους κρυφούς παντρεμένους, καράφλες με περούκες, κροσάκια, κτλ, με αφήνει παγερά αδιάφορο, δεν κινούμαστε στους ίδιους κύκλους. Επισημαίνω λοιπόν ξανά, το ότι όταν λέω κάτι πάει να πει ότι έτσι είναι. Αλλιώς δεν θα το έλεγα. Σταματήστε να κλαιτε, μην το γυρνάτε σε δυσφήμιση/μίσος και τέτοια αδερφιστικα, δεν έχω τίποτα με την γυναίκα. Είναι απλά μια ακόμα γραμμή στο παλμαρέ μου. Το κρατούσα κρυφό αλλά μιας και έκοψα με το «σπορ», σας το εκμυστηρεύτηκα αφενός για να δειχτώ και αφετέρου γιατί ήξερα εκ των προτέρων ότι θα γίνετε έξω φρενών.
Σιλανς. Κολωνάκι θα βρίσκομαι, ελάτε να εκφράσετε τα παράπονα σας. Σκιες.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
τελικα πηγες στην κρητη για δουλεια ή σε φουνταραν και απο εκει? πως αισθανεσαι που εισαι παραπεταμενος? το παλμαρε της μαλακιας μαλαπερδας που τον εχει τεραστιο ισα μπαινει το κεφαλακι αλλα τελικα δεν του κανει κουκου, ειλικρινα πως γινετε να αποκτησεις παλματε με τον φιρφιριγκο σου να κοιμαται τον υπνο τον βαθυ? μαλλον σε αυτο ταιριαζεται γιατι κι εσυ τον υπνο το βαθυ κοιμασαι.Κρος, παθητικοί, και λοιποί αρλεκιν είστε ελεύθεροι να υπηρετείτε και να κάνετε τα βίτσια σας. Όταν ο Τζορμακα, ο γητευτής, θα σας λέει κάτι, δε θα τον διαψευδετε ειδάλλως θα σας το λέω ξανά και ξανά μέχρι να το εμπεδωσετε. Είμαι ένα απλό νέο παλικάρι που μοιράζεται όπως και εσείς τις επιτυχίες του. Το ότι ο κύκλος σας αποτελείται από ανορεξικά στράκια, κατατρεγμένους κρυφούς παντρεμένους, καράφλες με περούκες, κροσάκια, κτλ, με αφήνει παγερά αδιάφορο, δεν κινούμαστε στους ίδιους κύκλους. Επισημαίνω λοιπόν ξανά, το ότι όταν λέω κάτι πάει να πει ότι έτσι είναι. Αλλιώς δεν θα το έλεγα. Σταματήστε να κλαιτε, μην το γυρνάτε σε δυσφήμιση/μίσος και τέτοια αδερφιστικα, δεν έχω τίποτα με την γυναίκα. Είναι απλά μια ακόμα γραμμή στο παλμαρέ μου. Το κρατούσα κρυφό αλλά μιας και έκοψα με το «σπορ», σας το εκμυστηρεύτηκα αφενός για να δειχτώ και αφετέρου γιατί ήξερα εκ των προτέρων ότι θα γίνετε έξω φρενών.
αυτο το σιλανς με σκοτωνει, ειδαλλως τι θα κανεις?
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
τελικα πηγες στην κρητη για δουλεια ή σε φουνταραν και απο εκει? πως αισθανεσαι που εισαι παραπεταμενος? το παλμαρε της μαλακιας μαλαπερδας που τον εχει τεραστιο ισα μπαινει το κεφαλακι αλλα τελικα δεν του κανει κουκου, ειλικρινα πως γινετε να αποκτησεις παλματε με τον φιρφιριγκο σου να κοιμαται τον υπνο τον βαθυ? μαλλον σε αυτο ταιριαζεται γιατι κι εσυ τον υπνο το βαθυ κοιμασαι.
αυτο το σιλανς με σκοτωνει, ειδαλλως τι θα κανεις?
Ήταν σε βαθιά σύγχυση διότι το σεσσιον ήταν να κυλήσει σε παθητικό / πειραματικό στάδιο και τελικά εξελίχτηκε σε χαλάρωση και ρομαντισμό. Εκατό σελίδες εξυπνάδες και προσβολές να μου αφήσεις, την ίδια απάντηση θα έχεις. Τα ίδια έχω τραβήξει σε πολλά νήματα, με τρανς ή ανεξάρτητες κτλ. Οτιδήποτε πάει ενάντια στο μυαλό κάποιου ή είναι κάτι που ζηλεύει και δε μπορεί να κάνει (αλλά θα ήθελε) το στοχεύετε με κάτι δικαιολογίες και προσβολές του πουτσου, λες και δεν έχω ακούσει τα πάντα εδώ μέσα. Στη λέω γιατί με προκαλείς με την αυθάδεια σου να με από καλέσεις ψεύτη ενώ ξέρεις μέσα σου ότι δε λέω ψέμματα. Επομένως αφού επιμένεις να τσιγκλας, παρε πάλι το ίδιο: μπήκε ακάποτα στο μουνι της αφεντρας σου που ήταν τόσο στενό ώστε δε μπόρεσε καν να μπει όλος. Ούτε με σάλιο.
Ας σταματήσουμε τις διαμάχες. Εσείς εξάλλου απλά τον τρώτε, τι σας ενδιαφέρει τι κάνει έξω από τις συνεδρίες σας; Σκιες.
Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Ενδιαφέρουσα τοποθέτησηΚρος, παθητικοί, και λοιποί αρλεκιν είστε ελεύθεροι να υπηρετείτε και να κάνετε τα βίτσια σας. Όταν ο Τζορμακα, ο γητευτής, θα σας λέει κάτι, δε θα τον διαψευδετε ειδάλλως θα σας το λέω ξανά και ξανά μέχρι να το εμπεδωσετε. Είμαι ένα απλό νέο παλικάρι που μοιράζεται όπως και εσείς τις επιτυχίες του. Το ότι ο κύκλος σας αποτελείται από ανορεξικά στράκια, κατατρεγμένους κρυφούς παντρεμένους, καράφλες με περούκες, κροσάκια, κτλ, με αφήνει παγερά αδιάφορο, δεν κινούμαστε στους ίδιους κύκλους. Επισημαίνω λοιπόν ξανά, το ότι όταν λέω κάτι πάει να πει ότι έτσι είναι. Αλλιώς δεν θα το έλεγα. Σταματήστε να κλαιτε, μην το γυρνάτε σε δυσφήμιση/μίσος και τέτοια αδερφιστικα, δεν έχω τίποτα με την γυναίκα. Είναι απλά μια ακόμα γραμμή στο παλμαρέ μου. Το κρατούσα κρυφό αλλά μιας και έκοψα με το «σπορ», σας το εκμυστηρεύτηκα αφενός για να δειχτώ και αφετέρου γιατί ήξερα εκ των προτέρων ότι θα γίνετε έξω φρενών.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
ποια συνεδρεια βρε κακομοιρη που ετσι και φτιαξει λογαριασμο η ερικα εδω και ανεβασει τα μηνυματα που της εχεις στειλει οτι δεν σε πιανουν τα φαρμακα οτι σε παρατησε ο πατερας σου για να φτιαξει αλλη οικογενεια μετα το ψυψηιτρειο που σε ειχε κλεισει κλπ κλπ κλπ κλπ δεν θα ξερεις που να κρυφτεις ακομα και τωρα οποιος της μιλησει για τα μουτρα σου προσπαθει να σε δικαιολογησει λογο της μαλακιας που σε δερενει, αλλα η διαφορα ειναι αλλη εγω δεν σου βγαζω ελλαφριντικο γιατι αλλιως μιλαει ενα ατομο που ειναι σε παρακρουση λογο προβληματος και αλλιως ενα ατομο που προσπαθει να αμαυρωσει την εικονα καποιου ηθελημενα. κι εσυ ανοικεις στη δευτερη κατηγορια το γιατι εσυ και το υποτηθεμενο μυαλο σου το γνωριζει, αλλα ενα ατομο που σου φερθηκε ενταξει εσυ το αμαυρωνεις με τις παπατζες που λες τοσο σκατοψυχος εισαι, προσεχε στο κολωνακι της θεσσαλονικης που μενεις μην ερθει ο μπαμπακας και σε κλεισει στο δαφνι θεσσαλονικης παλιΉταν σε βαθιά σύγχυση διότι το σεσσιον ήταν να κυλήσει σε παθητικό / πειραματικό στάδιο και τελικά εξελίχτηκε σε χαλάρωση και ρομαντισμό. Εκατό σελίδες εξυπνάδες και προσβολές να μου αφήσεις, την ίδια απάντηση θα έχεις. Τα ίδια έχω τραβήξει σε πολλά νήματα, με τρανς ή ανεξάρτητες κτλ. Οτιδήποτε πάει ενάντια στο μυαλό κάποιου ή είναι κάτι που ζηλεύει και δε μπορεί να κάνει (αλλά θα ήθελε) το στοχεύετε με κάτι δικαιολογίες και προσβολές του πουτσου, λες και δεν έχω ακούσει τα πάντα εδώ μέσα. Στη λέω γιατί με προκαλείς με την αυθάδεια σου να με από καλέσεις ψεύτη ενώ ξέρεις μέσα σου ότι δε λέω ψέμματα. Επομένως αφού επιμένεις να τσιγκλας, παρε πάλι το ίδιο: μπήκε ακάποτα στο μουνι της αφεντρας σου που ήταν τόσο στενό ώστε δε μπόρεσε καν να μπει όλος. Ούτε με σάλιο.
Ας σταματήσουμε τις διαμάχες. Εσείς εξάλλου απλά τον τρώτε, τι σας ενδιαφέρει τι κάνει έξω από τις συνεδρίες σας; Σκιες.
μου εμαθες και το κολωνακι τρομαρα σου πανε σε κανα γιατρο να σου αλλαξη συνταγογραφηση και βρες καμια δουλεια μπας καιγινεις χρησιμος καπου
Πολύ μάτσο το παίζεις ρε jormakka, αλλά κι εσύ αν δεν κάνω λάθος την Έρρικα την γνώρισες ως πελάτης και πήγες ως υποτακτικός, γιατί η συγκεκριμένη μόνο αυτό κάνει. Αν ντρέπεσαι τόσο πολύ γιαυτό που είσαι κι έρχεσαι εδώ πέρα να παραστήσεις τον Τσακ Νόρρις, η περίπτωση σου είναι τουλάχιστον ιδρυματική.Γιατί να σου πω ψέμματα βρε μαλακα, αφού όλα τα υποτακτικά είστε για λύπηση, εδώ μέχρι και η Έρικα γελούσε όταν το συζητούσαμε, έδειχνε φορά παρτίδα τις φωτό με κάτι κοιλαράδες ντυμένους με ρούχα που έχει στο δωμάτιο της στην Καλλιθέα όπως μπαίνεις αριστερά και γελούσε ότι σας έπαιρνε έξω στο μπαλκόνι (το χτιστό το άσπρο) βράδυ με στραπ. Κακομοίρηδες... πιστεύεις ότι δε μπορώ να παίξω με το μυαλό μιας πενηντάρας και να την βαλω να μου κάτσει; Μάγκες μάλλον δε με ξέρετε καλά
Και κάτι τελευταίο. Την Έρρικα την ξέρω πάρα πολλά χρόνια ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσα. Η σχέση που έχουμε είναι πιο πολύ φιλική παρά οτιδήποτε άλλο. Όλα αυτά τα χρόνια που την ξέρω ΟΥΔΕΠΟΤΕ εκφράστηκε αρνητικά για πελάτη, ούτε μία φορά δεν μίλησε υποτιμητικά για κάποιον, ουδέποτε τον χλεύασε για αυτά που κάνανε. Αν την ήξερες έστω και ελάχιστα, θα γνώριζες ότι το ιδανικό πρότυπο άνδρα γιαυτή δεν είναι αυτό που ισχύει για όλες τις άλλες γυναίκες. Όλους αυτούς του τύπους που τους κάνει κρός, τους βγάζει στο μπαλκόνι, τους πονάει και τους ξεφτιλίζει, στην ουσία τους αγαπάει και τους σέβεται γιατί αυτοί ακριβώς είναι ποιυ ικανοποιούν τα ανώμαλα βίτσια της. Αυτοί είναι οι άντρες που γουστάρει είτε σ' αρέσει είτε όχι. Το λάθος της ήταν ίσως ότι σε λυπήθηκε και σου έδωσε περισσότερη σημασία απ' όσο άξιζες.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
η ιδια μου απαντησε οτι τον εβλεπε σαν γιο της και οτι ηθελε να τον βοηθησει επειδη τον λυπηθηκε και δες πως της το ανταποδιδει να βγαινει και να λεει τοσες παπατζες για το ποιο ντομπρο και αληθινο ατομο που υπαρχειΠολύ μάτσο το παίζεις ρε jormakka, αλλά κι εσύ αν δεν κάνω λάθος την Έρρικα την γνώρισες ως πελάτης και πήγες ως υποτακτικός, γιατί η συγκεκριμένη μόνο αυτό κάνει. Αν ντρέπεσαι τόσο πολύ γιαυτό που είσαι κι έρχεσαι εδώ πέρα να παραστήσεις τον Τσακ Νόρρις, η περίπτωση σου είναι τουλάχιστον ιδρυματική.
Και κάτι τελευταίο. Την Έρρικα την ξέρω πάρα πολλά χρόνια ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσα. Η σχέση που έχουμε είναι πιο πολύ φιλική παρά οτιδήποτε άλλο. Όλα αυτά τα χρόνια που την ξέρω ΟΥΔΕΠΟΤΕ εκφράστηκε αρνητικά για πελάτη, ούτε μία φορά δεν μίλησε υποτιμητικά για κάποιον, ουδέποτε τον χλεύασε για αυτά που κάνανε. Αν την ήξερες έστω και ελάχιστα, θα γνώριζες ότι το ιδανικό πρότυπο άνδρα γιαυτή δεν είναι αυτό που ισχύει για όλες τις άλλες γυναίκες. Όλους αυτούς του τύπους που τους κάνει κρός, τους βγάζει στο μπαλκόνι, τους πονάει και τους ξεφτιλίζει, στην ουσία τους αγαπάει και τους σέβεται γιατί αυτοί ακριβώς είναι ποιυ ικανοποιούν τα ανώμαλα βίτσια της. Αυτοί είναι οι άντρες που γουστάρει είτε σ' αρέσει είτε όχι. Το λάθος της ήταν ίσως ότι σε λυπήθηκε και σου έδωσε περισσότερη σημασία απ' όσο άξιζες.
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
η ιδια μου απαντησε οτι τον εβλεπε σαν γιο της και οτι ηθελε να τον βοηθησει επειδη τον λυπηθηκε και δες πως της το ανταποδιδει να βγαινει και να λεει τοσες παπατζες για το ποιο ντομπρο και αληθινο ατομο που υπαρχει
Μαλακες έχω διπλωθει στα γέλια, ποιος ξέρει ποιον κακομοίρη έχετε βρει και τον έχετε κάνει βούκινο. Αν και χωρίς πλάκα, αυτό με το «σα γιο μου» παίζει να μου το έχει πει και μένα. Αμυδρά κάτι μου έρχεται.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
εμενα αμυδρα μου ερχεται οτι οντως πρεπει να φουνταρεις οπως της ελεγες στα μηνυματα και την παρακαλαγες να σου δωσει λιγη σημασια παραπανω. τελικα δεν μας απαντησες η δουλεια στην κρητη που υποτιθετε θα πηγαινες τι εγινε? ο μπαμπακας με τη νεα του οικογενεια πως τα περναει?Μαλακες έχω διπλωθει στα γέλια, ποιος ξέρει ποιον κακομοίρη έχετε βρει και τον έχετε κάνει βούκινο. Αν και χωρίς πλάκα, αυτό με το «σα γιο μου» παίζει να μου το έχει πει και μένα. Αμυδρά κάτι μου έρχεται.
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
εμενα αμυδρα μου ερχεται οτι οντως πρεπει να φουνταρεις οπως της ελεγες στα μηνυματα και την παρακαλαγες να σου δωσει λιγη σημασια παραπανω. τελικα δεν μας απαντησες η δουλεια στην κρητη που υποτιθετε θα πηγαινες τι εγινε? ο μπαμπακας με τη νεα του οικογενεια πως τα περναει?
Πιστεύεις ότι με αυτές τις μπαρούφες θα τσιμπήσω;
Ρομαντική διείσδυση ανεπιστρεπτί, τα σέβη μου.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
με δικη σου δηλωση οτι δεν εγινε ποτε γιατι εισαι μελατος εκτος αν ξεχνας το τι γραφεις. και απο αυτα που γραφεις φαινεται οτι εισαι παπατζας μην ξεχασεις μετα να μας πεις οτιγαμησες και την αλεξανδρα και τις κατια με τη μισελ και την εζαντα σιν που ερχεται που και που επειδη ξερει την αλεξανδρα και ειναι φιλεςΠιστεύεις ότι με αυτές τις μπαρούφες θα τσιμπήσω;
Ρομαντική διείσδυση ανεπιστρεπτί, τα σέβη μου.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
ενδιαφερουσα θα ηταν η τοποθετηση του αν ειχε εστω και μια δοση αληθειας στα λεγομενα τουΕνδιαφέρουσα τοποθέτηση
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
με δικη σου δηλωση οτι δεν εγινε ποτε γιατι εισαι μελατος εκτος αν ξεχνας το τι γραφεις. και απο αυτα που γραφεις φαινεται οτι εισαι παπατζας μην ξεχασεις μετα να μας πεις οτιγαμησες και την αλεξανδρα και τις κατια με τη μισελ και την εζαντα σιν που ερχεται που και που επειδη ξερει την αλεξανδρα και ειναι φιλες
Σου είπα ότι έμπαινε με το ζόρι μέσα και έμεινε εκεί μέχρι που έπεσε. Ειμαι σκληροπυρηνικός χρηστης παλιάς κοπής να ξες. Μπορώ να το πάω εκατό σελίδες ακόμα αν θες μέχρι να παραδεχτείς ότι έκανες μαλακια που με αμφισβητείς. Έτσι έκανε ένας μαλακας στο νήμα της Θεσσαλονίκης. Άκου σκηνικό. Πήγα σε μια τυπισα η οποία δε βλέπεται πέραν στοματικού δεν ακουμπάς. Πήγα για την πλάκα. Μου λέει, επειδή δε μας βγαίνει, άσε μου 30 και έλα πήδα την άλλη κοπέλα όταν πιάσει βάρδια στο ίδιο στούντιο, ίδιο κτήριο. Το ανέφερα εδώ, το οποίο ήταν κάτι σαν ιστορίες από την κρύπτη, μιλάμε για τραγωδία, και βγήκε ο τύπος με την ίδια ζήλια, τον ίδιο ζήλο και το ίδιο κόμπλεξ να μου πει «λες ψέμματα». Δυο μήνες αργότερα χαιρέτησε με μπαν αφού τον έκανα χωμα σε κάθε νήμα.
Εν κατακλείδι, όταν σου λέω κάτι, θα με ακούς. Θα με πιστεύεις, ακόμα και αν δε σου αρέσει, διότι δεν υπάρχει κάτι που να με εκνευριζει περισσότερο σε αυτή τη ζωη απ’ το όταν πρέπει να πω το ίδιο πράγμα δυο φορές. Σκιά.
Κάτσε τώρα και βγάλε στη φορά ότι κοτσάνα έχεις μαζέψει για όποιον κακομοίρη έχεις σταμπάρει.
Βασικά ο ίδιος οργάνωσε το femdomgala για να γαμήσει όλες τις αφέντρες που κυκλοφορούν παγκοσμίως!!με δικη σου δηλωση οτι δεν εγινε ποτε γιατι εισαι μελατος εκτος αν ξεχνας το τι γραφεις. και απο αυτα που γραφεις φαινεται οτι εισαι παπατζας μην ξεχασεις μετα να μας πεις οτιγαμησες και την αλεξανδρα και τις κατια με τη μισελ και την εζαντα σιν που ερχεται που και που επειδη ξερει την αλεξανδρα και ειναι φιλες
Ας φυλάνε όλες τους κώλους τους γιατί το καβλί του jormakka δεν αστιεύεται.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
παντως εχεις το γνωθεις εαυτον οτι εισαι κακομοιρης αυτο στο αναγνωριζω . σιγα μωρη φυσιογνωμια ολκης που γαμησες σε στουντιο λες και μας λεει κατι. υποψην η ερικα δεν ειναι αφεντρα μου γιατι αυτο θα οριζοταν μονο απο μονιμη σχεση κυριαρχιας και υποταγης πραγμα που δεν υφισταται (αρα περα απο μελατος εισαι και ασχετος απο το σπορ). η ερικα ειναι ενα ατομο που σεβομαι και αγαπω γιατι ειναι αληθινη πανω απο ολα και δεν κρυβεται οπως εσυ και να βγαινει σε ενα φορουμ και να λεει παπατζες μπας και φανει, γιατι πολυ απλα δεν το χρειαζεται για να επιβεβαιωσει το εγω της οπως εσυΣου είπα ότι έμπαινε με το ζόρι μέσα και έμεινε εκεί μέχρι που έπεσε. Ειμαι σκληροπυρηνικός χρηστης παλιάς κοπής να ξες. Μπορώ να το πάω εκατό σελίδες ακόμα αν θες μέχρι να παραδεχτείς ότι έκανες μαλακια που με αμφισβητείς. Έτσι έκανε ένας μαλακας στο νήμα της Θεσσαλονίκης. Άκου σκηνικό. Πήγα σε μια τυπισα η οποία δε βλέπεται πέραν στοματικού δεν ακουμπάς. Πήγα για την πλάκα. Μου λέει, επειδή δε μας βγαίνει, άσε μου 30 και έλα πήδα την άλλη κοπέλα όταν πιάσει βάρδια στο ίδιο στούντιο, ίδιο κτήριο. Το ανέφερα εδώ, το οποίο ήταν κάτι σαν ιστορίες από την κρύπτη, μιλάμε για τραγωδία, και βγήκε ο τύπος με την ίδια ζήλια, τον ίδιο ζήλο και το ίδιο κόμπλεξ να μου πει «λες ψέμματα». Δυο μήνες αργότερα χαιρέτησε με μπαν αφού τον έκανα χωμα σε κάθε νήμα.
Εν κατακλείδι, όταν σου λέω κάτι, θα με ακούς. Θα με πιστεύεις, ακόμα και αν δε σου αρέσει, διότι δεν υπάρχει κάτι που να με εκνευριζει περισσότερο σε αυτή τη ζωη απ’ το όταν πρέπει να πω το ίδιο πράγμα δυο φορές. Σκιά.
Κάτσε τώρα και βγάλε στη φορά ότι κοτσάνα έχεις μαζέψει για όποιον κακομοίρη έχεις σταμπάρει.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21