Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Ο τύπος εκτός απο το να δυσφημήσει την Έρρικα, ήρθε και να γαμήσει το νήμα και απ' ότι φαινεται το καταφέρνει. Αυτός που έγραψες ότι κουράσαμε έχει δίκιο προφανώς. Τρελλέ μην τσιμπάς και πάψε να ασχολείσαι μαζί του, αυτό θέλει μέσα στην παράνοια του

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Βασικά ο ίδιος οργάνωσε το femdomgala για να γαμήσει όλες τις αφέντρες που κυκλοφορούν παγκοσμίως!!
Ας φυλάνε όλες τους κώλους τους γιατί το καβλί του jormakka δεν αστιεύεται.
τπ μελατο καυλι του εννοεις :buck2::buck2::buck2::buck2::buck2::glasses::glasses::glasses::glasses::glasses:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
παντως εχεις το γνωθεις εαυτον οτι εισαι κακομοιρης αυτο στο αναγνωριζω :buck2::buck2::buck2::buck2::buck2:. σιγα μωρη φυσιογνωμια ολκης που γαμησες σε στουντιο λες και μας λεει κατι. υποψην η ερικα δεν ειναι αφεντρα μου γιατι αυτο θα οριζοταν μονο απο μονιμη σχεση κυριαρχιας και υποταγης πραγμα που δεν υφισταται (αρα περα απο μελατος εισαι και ασχετος απο το σπορ). η ερικα ειναι ενα ατομο που σεβομαι και αγαπω γιατι ειναι αληθινη πανω απο ολα και δεν κρυβεται οπως εσυ και να βγαινει σε ενα φορουμ και να λεει παπατζες μπας και φανει, γιατι πολυ απλα δεν το χρειαζεται για να επιβεβαιωσει το εγω της οπως εσυ

Δε διαβάζω τι λέτε αλλά θα σταθώ στο ότι με τον όρο στούντιο εννοούμε γκαρσονιέρα πολυκατοικίας, όχι στούντιο που πάτε εσείς μετά την προπόνηση καράτε. Υπήρξε ρομαντική διείσδυση με δίκη της προτροπή. Λυπάμαι για την απογοήτευση σας. Μπορώ να σου το πω τριάντα φορές ακόμα με την ίδια ειλικρίνεια αλλά θα φάμε μπαν. Γι’ αυτό οπλίσου με δύναμη και καλό απόγευμα.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Μπορείτε να μην του απαντάτε γιατί έχει γαμηθει το thread?

D2007FA6-309E-4FA6-8376-A804D3BC674C.gif

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Σου είπα ότι έμπαινε με το ζόρι μέσα και έμεινε εκεί μέχρι που έπεσε. Ειμαι σκληροπυρηνικός χρηστης παλιάς κοπής να ξες. Μπορώ να το πάω εκατό σελίδες ακόμα αν θες μέχρι να παραδεχτείς ότι έκανες μαλακια που με αμφισβητείς. Έτσι έκανε ένας μαλακας στο νήμα της Θεσσαλονίκης. Άκου σκηνικό. Πήγα σε μια τυπισα η οποία δε βλέπεται πέραν στοματικού δεν ακουμπάς. Πήγα για την πλάκα. Μου λέει, επειδή δε μας βγαίνει, άσε μου 30 και έλα πήδα την άλλη κοπέλα όταν πιάσει βάρδια στο ίδιο στούντιο, ίδιο κτήριο. Το ανέφερα εδώ, το οποίο ήταν κάτι σαν ιστορίες από την κρύπτη, μιλάμε για τραγωδία, και βγήκε ο τύπος με την ίδια ζήλια, τον ίδιο ζήλο και το ίδιο κόμπλεξ να μου πει «λες ψέμματα». Δυο μήνες αργότερα χαιρέτησε με μπαν αφού τον έκανα χωμα σε κάθε νήμα.

Εν κατακλείδι, όταν σου λέω κάτι, θα με ακούς. Θα με πιστεύεις, ακόμα και αν δε σου αρέσει, διότι δεν υπάρχει κάτι που να με εκνευριζει περισσότερο σε αυτή τη ζωη απ’ το όταν πρέπει να πω το ίδιο πράγμα δυο φορές. Σκιά.

Κάτσε τώρα και βγάλε στη φορά ότι κοτσάνα έχεις μαζέψει για όποιον κακομοίρη έχεις σταμπάρει.
Ρε Τζορμάκα ειλικρινά λύσε μου μια απορία, εγώ όταν πάω να γαμήσω και η γκόμενα είναι στενή, μου γίνεται γρανίτης απ' την αντίσταση, εσένα πως σου έπεσε??

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Ρε Τζορμάκα ειλικρινά λύσε μου μια απορία, εγώ όταν πάω να γαμήσω και η γκόμενα είναι στενή, μου γίνεται γρανίτης απ' την αντίσταση, εσένα πως σου έπεσε??
ειχε πιει και πολλα ξυδια ο εραστης του μεσονυχτιου για αυτο του εγινε μελατο :P:P:P:P:P αλλιως θα της ειχε κανει διδυμα ο μαρλον μπραντο της βορειου ελλαδας :buck2::buck2::buck2::buck2::buck2:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306

Αφιερωμένο σε όλα τα υποτακτικά και μη ναυάγια του νήματος. Σαλπαρουμε για νέες περιπέτειες. Βιρα τις άγκυρες!

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Μην του απαντάτε του τρελού, αυτό θέλει,αφήστε τον να γράφει ,μόνος του τα διαβάζει,καψούρης είναι με την έρικα και έχει κολλήσει το μυαλό του

Nikos34@

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
160
Πόντοι
0
Συμφωνώ με τον jormakkaka ότι λέει αλήθεια. Ημουν αυτοπτης μαρτυρας όταν πηδούσε σε παρτουζα ερικα, αλεξάνδρα, θεανώ, ισιδα, αρτεμις, αφροδιτη, μπετυ, βανεσα και καμια ντουζινα αφεντρες του owk. Μαλιστα οταν τελειωσε το γαμησι πηρε και μια πιπα τον εαυτο του απο την πολυ γκαβλα.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Μπορείτε να μην του απαντάτε γιατί έχει γαμηθει το thread?
Το ίδιο παπάρες με αυτόν ειναι μη νομίζεις δεν προκειται να σταματήσουν είναι σε υπηρεσία τα παιδιά τα συγκεκριμένα

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Το ίδιο παπάρες με αυτόν ειναι μη νομίζεις δεν προκειται να σταματήσουν είναι σε υπηρεσία τα παιδιά τα συγκεκριμένα
Έχει γαμήσει όλο το νήμα ο τύπος, η έρικα είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι την ξέρουν οι περισσότεροι και δεν είναι σε καμία υπηρεσία κανένας, δεν έχει ανάγκη η έρικα να αποδείξει τίποτα,20 χρόνια στον χώρο

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
26 χιλιομετρα αποσταση έχει γράψει το GPS. Ρεκόρ προσέγγισης.
H μικρότερη απόσταση που έχει βρεθεί ο jormakka από ελληνίδα αφέντρα.

Nikos34@

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
160
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς τι απέγινε μια ArtemisDianaGr? Είχε και videos στο C4sale...

Duke1992

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2018
Like
10
Πόντοι
0
εχει σταματησει φιλε εχω πολλα χρονια να ακουσω κατι για αυτην εχει παντρευτει υποτακτικο της νομιζω
οσο για το thread μην του κανετε την χαρη να του απαντατε αυτο θελει με την αδιαφορια σας θα τον πειραξετε περισσοτερο
εχει κρατησει τοσα χρονια αυτο to thread κριμα δεν ειναι να το γαμησει αυτος

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Τώρα θα γελάσουν και τα τσιμέντα.....η Ερικα ανακοινωσε ότι κάνει διπλά μαζί με Isida έλα οι κωλοτούμπες τρολακηδες να ετοιμάζονται σιγά σιγά για κυβιστήσεις :2funny:
:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
17 Ιουλ 2022
Like
81

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom