Ο τύπος εκτός απο το να δυσφημήσει την Έρρικα, ήρθε και να γαμήσει το νήμα και απ' ότι φαινεται το καταφέρνει. Αυτός που έγραψες ότι κουράσαμε έχει δίκιο προφανώς. Τρελλέ μην τσιμπάς και πάψε να ασχολείσαι μαζί του, αυτό θέλει μέσα στην παράνοια του
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
τπ μελατο καυλι του εννοειςΒασικά ο ίδιος οργάνωσε το femdomgala για να γαμήσει όλες τις αφέντρες που κυκλοφορούν παγκοσμίως!!
Ας φυλάνε όλες τους κώλους τους γιατί το καβλί του jormakka δεν αστιεύεται.
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
παντως εχεις το γνωθεις εαυτον οτι εισαι κακομοιρης αυτο στο αναγνωριζω . σιγα μωρη φυσιογνωμια ολκης που γαμησες σε στουντιο λες και μας λεει κατι. υποψην η ερικα δεν ειναι αφεντρα μου γιατι αυτο θα οριζοταν μονο απο μονιμη σχεση κυριαρχιας και υποταγης πραγμα που δεν υφισταται (αρα περα απο μελατος εισαι και ασχετος απο το σπορ). η ερικα ειναι ενα ατομο που σεβομαι και αγαπω γιατι ειναι αληθινη πανω απο ολα και δεν κρυβεται οπως εσυ και να βγαινει σε ενα φορουμ και να λεει παπατζες μπας και φανει, γιατι πολυ απλα δεν το χρειαζεται για να επιβεβαιωσει το εγω της οπως εσυ
Δε διαβάζω τι λέτε αλλά θα σταθώ στο ότι με τον όρο στούντιο εννοούμε γκαρσονιέρα πολυκατοικίας, όχι στούντιο που πάτε εσείς μετά την προπόνηση καράτε. Υπήρξε ρομαντική διείσδυση με δίκη της προτροπή. Λυπάμαι για την απογοήτευση σας. Μπορώ να σου το πω τριάντα φορές ακόμα με την ίδια ειλικρίνεια αλλά θα φάμε μπαν. Γι’ αυτό οπλίσου με δύναμη και καλό απόγευμα.
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Μπορείτε να μην του απαντάτε γιατί έχει γαμηθει το thread?
Ρε Τζορμάκα ειλικρινά λύσε μου μια απορία, εγώ όταν πάω να γαμήσω και η γκόμενα είναι στενή, μου γίνεται γρανίτης απ' την αντίσταση, εσένα πως σου έπεσε??Σου είπα ότι έμπαινε με το ζόρι μέσα και έμεινε εκεί μέχρι που έπεσε. Ειμαι σκληροπυρηνικός χρηστης παλιάς κοπής να ξες. Μπορώ να το πάω εκατό σελίδες ακόμα αν θες μέχρι να παραδεχτείς ότι έκανες μαλακια που με αμφισβητείς. Έτσι έκανε ένας μαλακας στο νήμα της Θεσσαλονίκης. Άκου σκηνικό. Πήγα σε μια τυπισα η οποία δε βλέπεται πέραν στοματικού δεν ακουμπάς. Πήγα για την πλάκα. Μου λέει, επειδή δε μας βγαίνει, άσε μου 30 και έλα πήδα την άλλη κοπέλα όταν πιάσει βάρδια στο ίδιο στούντιο, ίδιο κτήριο. Το ανέφερα εδώ, το οποίο ήταν κάτι σαν ιστορίες από την κρύπτη, μιλάμε για τραγωδία, και βγήκε ο τύπος με την ίδια ζήλια, τον ίδιο ζήλο και το ίδιο κόμπλεξ να μου πει «λες ψέμματα». Δυο μήνες αργότερα χαιρέτησε με μπαν αφού τον έκανα χωμα σε κάθε νήμα.
Εν κατακλείδι, όταν σου λέω κάτι, θα με ακούς. Θα με πιστεύεις, ακόμα και αν δε σου αρέσει, διότι δεν υπάρχει κάτι που να με εκνευριζει περισσότερο σε αυτή τη ζωη απ’ το όταν πρέπει να πω το ίδιο πράγμα δυο φορές. Σκιά.
Κάτσε τώρα και βγάλε στη φορά ότι κοτσάνα έχεις μαζέψει για όποιον κακομοίρη έχεις σταμπάρει.
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.338
- Πόντοι
- 736
ειχε πιει και πολλα ξυδια ο εραστης του μεσονυχτιου για αυτο του εγινε μελατο αλλιως θα της ειχε κανει διδυμα ο μαρλον μπραντο της βορειου ελλαδαςΡε Τζορμάκα ειλικρινά λύσε μου μια απορία, εγώ όταν πάω να γαμήσω και η γκόμενα είναι στενή, μου γίνεται γρανίτης απ' την αντίσταση, εσένα πως σου έπεσε??
Nikos34@
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2017
- Like
- 160
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ με τον jormakkaka ότι λέει αλήθεια. Ημουν αυτοπτης μαρτυρας όταν πηδούσε σε παρτουζα ερικα, αλεξάνδρα, θεανώ, ισιδα, αρτεμις, αφροδιτη, μπετυ, βανεσα και καμια ντουζινα αφεντρες του owk. Μαλιστα οταν τελειωσε το γαμησι πηρε και μια πιπα τον εαυτο του απο την πολυ γκαβλα.
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Το ίδιο παπάρες με αυτόν ειναι μη νομίζεις δεν προκειται να σταματήσουν είναι σε υπηρεσία τα παιδιά τα συγκεκριμέναΜπορείτε να μην του απαντάτε γιατί έχει γαμηθει το thread?
Έχει γαμήσει όλο το νήμα ο τύπος, η έρικα είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι την ξέρουν οι περισσότεροι και δεν είναι σε καμία υπηρεσία κανένας, δεν έχει ανάγκη η έρικα να αποδείξει τίποτα,20 χρόνια στον χώροΤο ίδιο παπάρες με αυτόν ειναι μη νομίζεις δεν προκειται να σταματήσουν είναι σε υπηρεσία τα παιδιά τα συγκεκριμένα
εχει σταματησει φιλε εχω πολλα χρονια να ακουσω κατι για αυτην εχει παντρευτει υποτακτικο της νομιζω
οσο για το thread μην του κανετε την χαρη να του απαντατε αυτο θελει με την αδιαφορια σας θα τον πειραξετε περισσοτερο
εχει κρατησει τοσα χρονια αυτο to thread κριμα δεν ειναι να το γαμησει αυτος
οσο για το thread μην του κανετε την χαρη να του απαντατε αυτο θελει με την αδιαφορια σας θα τον πειραξετε περισσοτερο
εχει κρατησει τοσα χρονια αυτο to thread κριμα δεν ειναι να το γαμησει αυτος
Έχει αποσυρθεί από τον χώρο η ΑρτεμιςΓνωρίζει κανείς τι απέγινε μια ArtemisDianaGr? Είχε και videos στο C4sale...
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Τώρα θα γελάσουν και τα τσιμέντα.....η Ερικα ανακοινωσε ότι κάνει διπλά μαζί με Isida έλα οι κωλοτούμπες τρολακηδες να ετοιμάζονται σιγά σιγά για κυβιστήσεις
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Μπα απο 1,50 εγινα 1 μετρο.... ολη μεσα.... Fist απο Στρουμφακι φαση....Τώρα θα είναι 1,80 η Ίσιδα και δε θα σηκώνει τηλέφωνο ποτέ από τη δουλειά...
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21