Προς το παρόν Μας τα έχεις πρήξειΘελω να περιγραψω καποιες εμπειριες που ειχα κατα καιρους σε σεσσιον
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
trelobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Προς το παρόν Μας τα έχεις πρήξει
Μάλλον προσπαθούσε να σπάσει το φράγμα των 10 μνμ αλλά τελικά κατάφερε να σου σπάσει τα νευρα χα χα χ αχ αχα
propiosalic
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
Καμία που να πλησιάζει σε αυταρχικότητα την συγκεκριμένη στο βίντεο υπάρχει; Η Ερικα ισως;
trelobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Καμία που να πλησιάζει σε αυταρχικότητα την συγκεκριμένη στο βίντεο υπάρχει; Η Ερικα ισως;
Αυταρχικότητα ; Στο video βλέπουμε μια να ξεκοιλιάζει έναν τύπο αυτό από μόνο του δεν είναι αυταρχικότητα και ας με διορθώσουν όσοι έχουν άλλη άποψη.
Γράφω το post δεύτερη φορά,την Αλεξάνδρα δεν την έχω δει ακόμα,την έρικα την έχω δει,ξέρει να γαμάει και την τρύπα σε όλες τις στάσεις αλλά και τον εγκέφαλο μου,την τύπισσα στο βίντεο μου αρέσει επειδή έχει καυλόφατσα,όσο για την νανά έλαβα μηνύματα και έχει δίκιο ο trelobourdeliaris,βλέπει μόνο λίγους και γνωστούς,το χάσαμε το κορμί,αν κάποιος που την ξέρει μπορεί να μεσολαβήσει να την γνωρίσω θα του είμαι υπόχρεος.
eroserotou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 6
- Like
- 230
- Πόντοι
- 280
Αυταρχικότητα ; Στο video βλέπουμε μια να ξεκοιλιάζει έναν τύπο αυτό από μόνο του δεν είναι αυταρχικότητα και ας με διορθώσουν όσοι έχουν άλλη άποψη.
Αυτό ακριβώς!!! Αυτό το βίντεο δείχνει μία φετιχιστική σκηνή και τίποτε πειρσσότερο. Αυτό το βρίσκει κανείς παντού ή σχεδόν παντού!!!
cantona81
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2008
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Πω ρε φίλε τρομερό βίντεο τί μου θύμισες τώρα... Αφέντρα Καρίνα από strapon tryouts. Σίγουρα στις 3 top ever στο στραπονάρισμα που έχω δει.
kinkypersonn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Ναι αλλα οχι αυτο το βιντεο, ενα αλλο που πηδαει εναν τυπο στον καναπε. Divine bitches και cybill troy εχει πολλα καλα ;)
H Ericca και η Alexandra κάνουν πολύ καλύτερο strap και όχι μόνο,έχουν γνώσεις και εμπειρία χρόνων.Καμία που να πλησιάζει σε αυταρχικότητα την συγκεκριμένη στο βίντεο υπάρχει; Η Ερικα ισως;
Mihail.aggelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
Παλιά είχε προφίλ με το ίδιο όνομα,ψάξε μήπως το έχει ακόμα.
Mihail.aggelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
Είχε πριν χρόνια προφίλ,έψαξα,όχι για εμένα,ήταν πολύ του σκληρού,δεν βρήκα τίποτα,μόνο ένα προφίλ που αρχίζει με το όνομα irida.
Mihail.aggelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
Irida Dom
sexmaniac80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Για μένα καλύτερα να μην πας σε στούντιο, έχω δοκιμάσει αλεξανδρα και αφεντρα θεανώ που περασα φανταστικά, ειδικά η Θεανώ είναι πολύ όμορφη γυναίκα να την χαζεύεις. Από εκεί και περα επειδή οι ώρες που μπορώ είναι περίργες και καθώς σε στούντιο δεν χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού κλπ έχω κάνει κάποια και καλά σέσσιον στο 104 με την Πάολα η οποία μου αρέσει εμφανισιακά μπαμπάτσικη και σκυλί στην φάτσα. Δεν έχουν το ίδιο επίπεδο αλλά καλά είναι. Ωστόσο αν μπορείς είναι πιο ωραία εμπειρία σε επαγγελματία DomΚάποια μόνο για στραπ σε στουντιο
Έχει κάποιος να προτείνει;
Διαγραμμένο μέλος 38448
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 405
- Πόντοι
- 301
Και εγώ με την σειρά μου