You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όλες οι αφέντρες παρακολουθούν το νήμα
Τα βλέπουν όλα
Πίστεψε με ...
Απο που προκύπτει αυτή η βεβαιότητα σου εχεις κανει γκάλοπ ; Εαν ρωτησες 2-3 και σου ειπαν ότι το βλεπουν δεν ειναι αντιπροσωπευτικό το δειγμα. Από την άλλη και να το βλέπουν χέστηκαν, πλέον υπάχουν δεκάδες τρόποι να προωθησουν την εικόνα τους άρα το τι λέμε δεκα αργόσχολοι εδώ πέρα τους ειναι παγερά αδιάφορο...
Lady_Afrodyte
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Γνωμη για lady afrodyte κανεις?εχω ακουσει για ποδολαγνεια ειναι μονο ισχυει?
χαχαχαχα δεν ξερω πως βγηκε αυτη η φημη παλι.ενας φαν υων ποδιων Μου μου ειπε οτι τη βγαλανε οι ποδολαγνοι για να μην ασχολουμαι με τους αλλους.Δεν ειναι καν το νο1 φετιχ Μου.
χαχαχαχα δεν ξερω πως βγηκε αυτη η φημη παλι.ενας φαν υων ποδιων Μου μου ειπε οτι τη βγαλανε οι ποδολαγνοι για να μην ασχολουμαι με τους αλλους.Δεν ειναι καν το νο1 φετιχ Μου.
Ποιο είναι το νο1 φετίχ αν επιτρέπεται;
Lady_Afrodyte
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
το cbt
barkaroutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2015
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Nα ρωτήσω κάτι. Ποια από όσες υπάρχουν δεν σε ρωτάει ποτέ τι θέλεις αλλά το μόνο που σου λέει είναι οι όροι της; Υπάρχει καμία τέτοια στην Ελλάδα;
καμιαNα ρωτήσω κάτι. Ποια από όσες υπάρχουν δεν σε ρωτάει ποτέ τι θέλεις αλλά το μόνο που σου λέει είναι οι όροι της; Υπάρχει καμία τέτοια στην Ελλάδα;
Όλα γίνονται με συνεννόηση
Το κάθε κορίτσι γιατί κορίτσι είναι ....θα σε ρωτήσει τι σου αρέσει και μέχρι που μπορείς να φτάσεις .....Και οι πιο επαγγελματίες θα σε πάνε και ένα η δυο βήματα παραπάνω πάντα στα πλαίσια της λογικής κια της συναίνεσης
Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν πρωτοπήγα άβγαλτος και αρχάριος στην Αλεξανδρα για μια απλή ποδολαγνεια να δοκιμάζω και αλλά πολλα ....
Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν πρωτοπήγα άβγαλτος και αρχάριος στην Αλεξανδρα για μια απλή ποδολαγνεια να δοκιμάζω και αλλά πολλα ....
trelobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Το κάθε κορίτσι γιατί κορίτσι είναι ....θα σε ρωτήσει τι σου αρέσει και μέχρι που μπορείς να φτάσεις .....Και οι πιο επαγγελματίες θα σε πάνε και ένα η δυο βήματα παραπάνω πάντα στα πλαίσια της λογικής κια της συναίνεσης
Τουλάχιστον σου αρεσαν αυτά που δοκίμασες ;
trelobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Nα ρωτήσω κάτι. Ποια από όσες υπάρχουν δεν σε ρωτάει ποτέ τι θέλεις αλλά το μόνο που σου λέει είναι οι όροι της; Υπάρχει καμία τέτοια στην Ελλάδα;
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να της έχεις πει εκ των προτέρων "Κυρία κάντε ότι σας ικανοποιεί" τότε γίνεται
Για πρωτάρης ήταν τέλεια ....Τουλάχιστον σου αρεσαν αυτά που δοκίμασες ;
Σωστό και εγώ πλέον αυτό κάνω ....εκεί που με ξέρουν φυσικάΓια να γίνει αυτό θα πρέπει να της έχεις πει εκ των προτέρων "Κυρία κάντε ότι σας ικανοποιεί" τότε γίνεται
Εμένα μου είχε τύχει αυτό με μία από την ομάδα των λεγόμενων black angels. Προφανώς και δεν προχώρησα
barkaroutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2015
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Εμένα μου είχε τύχει αυτό με μία από την ομάδα των λεγόμενων black angels. Προφανώς και δεν προχώρησα
Ποια είναι αυτή που σου έτυχε;
και πολύ καλα έκανες φιλεΕμένα μου είχε τύχει αυτό με μία από την ομάδα των λεγόμενων black angels. Προφανώς και δεν προχώρησα
Μπορεις να δώσεις λιγες λεπτομέρειες σχετικα με αυτη την ομαδα;;
Μπορεις να δώσεις λιγες λεπτομέρειες σχετικα με αυτη την ομαδα;;
Ζητάνε ένα ποσό για να κάνεις εγγραφή στην ομάδα και να γίνεις μέλος (όπως τα γυμναστήρια).
Θεωρούν ότι ο ενδιαφερόμενος δεν πρέπει να έχει καμία γνώμη πάνω στο σέσσιον
Όποια βγάζει ρούχα δεν είναι αφέντρα αλλα ιερόδουλη και κάτι άλλα τέτοια κουλά.
Δεν είμαι σίγουρος ότι κατέχουν το θέμα του bdsm.
Απορώ πως βρίσκουν μέλη
καλημερα και πάλι μήπως μπορείς να δώσεις ένα link ???Ζητάνε ένα ποσό για να κάνεις εγγραφή στην ομάδα και να γίνεις μέλος (όπως τα γυμναστήρια).
Θεωρούν ότι ο ενδιαφερόμενος δεν πρέπει να έχει καμία γνώμη πάνω στο σέσσιον
Όποια βγάζει ρούχα δεν είναι αφέντρα αλλα ιερόδουλη και κάτι άλλα τέτοια κουλά.
Δεν είμαι σίγουρος ότι κατέχουν το θέμα του bdsm.
Απορώ πως βρίσκουν μέλη
καλημερα και πάλι μήπως μπορείς να δώσεις ένα link ???
Εχεις pm, δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω δημόσια προφίλ από το fb
barkaroutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2015
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Aν μπορείς στείλε και σε μένα το λινκ
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία