Έτσι ακριβώς,εδώ γράφει ο καθένας την εμπειρία του και με ποιες Αφέντρες έχει περάσει καλά για αυτό ανοίχτηκε και το νήμα,γιατί βγάζετε ζήλια και κακία κάποιοι?Προμοτάρισμα γίνεται και πάντα θα γίνεται,ο καθένας πάει όπου εκείνος περνάει καλά και με όποια αφέντρα προτιμά,δεν υπάρχει λόγος να του την πέφτουνε και να ειρωνεύονται και αναφέρομαι σε πολλά προφίλ που το έχουν κάνει και άλλα που συνεχίζουν να το κάνουν,υπάρχει αναδουλειά και ο πρώτος λόγος είναι αυτός,γνώμη μου πάντα,για αυτό και τους πείραξε που έγραψε η Κυρία Αλεξάνδρα που δεν έχει ανάγκη από καμία διαφήμιση,τους πείραξε που έχει κάνει την διαφορά στον χώρο του bdsm.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είστε τυχεροί στην Αθήνα που έχετε πολλές επιλογές,τι να πούμε και εμείς στην Θεσσαλονίκη που δεν έχουμε Αφέντρες και περιμένουμε πότε θα ανεβούν από την Αθήνα,έλεος πια,θα γράφουμε ελεύθερα την γνώμη μας και σε όποιους αρέσει.
Εσυ τελικά αποφάσισε με ποιους εισαι γιατι γράφεις ότι να είναι ! Γράφεις " θα γράφουμε ελεύθερα την γνώμη μας και σε όποιους αρέσει." Ε το ιδιο ειπαν και οι προλαλησαντες τους οποίους όμως τους εκραζες επειδη ειπαν τη γνωμη τους γισ κοιταξε το λίγο
Να κάνω και εγώ μια τοποθέτηση εκπροσωπώντας την πλευρά των μπαχαλακηδων ;)
Πρώτα απ όλα στα όσα έγραψε η Αλεξάνδρα αλλά και στα όσα είχαν γραφτεί πριν για τις μαθητριες,συνεργατιδες η οπως αλλιως θέλετε να τις βαφτίσετε εγώ δεν είχα συμμετοχή καμία.
Αγαπητέ Mast Mast γράφεις " Τώρα, όσον αφορά κάποιες κοπέλες για τις οποίες γράφονται διάφορα σχόλια. Όλες ξεκίνησαν ως συνεργάτιδες κάποιας έμπειρης Μίστρες (τουλάχιστον οι πιο σοβαρές, γιατί υπάρχουν και οι π@@@@@@@τσες που μαθαίνουν στου κασίδη το κεφάλι), γιατί το bdsm είναι τέχνη και μάλιστα πολύ δύσκολη.
Αυτές οι έμπειρες Mistress που διδαξαν τις άλλες πως προέκυψαν απο παρθενογέννεση ; Σε κάποιων "κασιδιαρηδων" το κεφάλιδεν έμαθαν και αυτες ; Επίσης η Ερικα που έχει τοόσο φανατικό κοινό εδω μέσα όταν ξεκινησε τη δεκαετια του 90 είχε "δασκάλα" ; Οχι δεν ειχε. Καλως λοιπόν σε διορθώνει η Αφροδίτη και έχω και άλλες να σου γράψω που δε "θητευσαν" κοντά σε κάποια και μία χαρά τα κατάφεραν και τα καταφέρνουν. Η Θεανώ για παράδειγμα για την οποία δεν έχω κρύψει την προτίμηση μου στο πρώτο session που έκανα μαζί της και της είπα είστε αρκετά έμπειρη μου απάντησε αφοπλιστικά το παρακάτω " Το BDSM είναι ταξίδι και κάθε υποτακτικός ένας διαφορετικός προορισμός και οφείλουμε ως ταξιδιωτες όταν βρεθούμε ξανά στον ίδιο προορισμό να ανακαλύψουμε πράγματα που δεν προλαβαμε να δουμε την προηγουμενη φορά"
Ως προς αυτά που σου έγραψα αγαπητέ Mast Mast τα οποία ήταν ένα κράμα χιουμορ και ειρωνείας δεν είχα άλλη επιλογή όταν βγαινεις και λες ότι μονο εάν εισαι ανταγωνιστής θίγεσαι. Μην είσαι τόσο απόλυτος. Δεν είναι απαράιτητα λάθος η θεση που παιρνει ο Snp21. Σε ένα thread με τίτλο οι καλυτερες στο αυταρχικό ε όταν βγει να γραψει μια που παρεχει αυταρχικο τι θα γράψει; Εναντίον της ; Δεν συντάσομαι με τη θεση του αλλα με αυτο που εγραψε ο Le Blanc το δικαιωμα να συλλογασαι ελεύθερα . Βέβαια και η Αλεξάνδρα τοποθετείται αρκετά διπλωματικά και καλά κάνει, πελάτες θέλει και αυτή οπως όλες οι επαγγελματιες, δεν αποτελεί εξαιρεση και σίγουρα είναι πολύ καλή επαγγελματιας
Λέτε καποιοι ότι η Αλεξάνδρα δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση. Στη λογική αυτή ουτε η Samsung, η Apple, η Sony έχουν. Γιατι διαφημίζονται ; Τωρα βεβαια εκτός εάν είστε τοσο ειδήμονες με το Μαρκετινγκ και θιχτήκατε με τον όρο διαφήμιση ΝΑΙ έχετε απόλυτο δίκιο αυτό που κάνει η Αλεξάνδρα δε το λες διαφήμιση αλλά Branding. Και για να εξηγήσω για τους μη ειδήμονες, με πολύ απλά λόγια, branding είναι όταν ναι ήση ήδη γνωστός και φροντιζεις με διάφορες ενέργειες να ισχυροποιείς το όνομα σου.
Τέλος ακόμα και μέσα απο αυτό το μπαχαλο που δημιουργείται εδώ στο οποίο για καποιους έχω συμβάλει τα μάλα να ξερετε ότι μόνο κακό δεν κάνει στις Κυρίες ακόμα και σε αυτές που δε λαμβάνουν και τις καλύτερες κριτικές γιατι ως γνωστόν οπως ειχες πει και ο George Cohan " Δεν με νοιάζει τι λες για μένα,αρκεί να λες κάτι για μένα και να γράφεις το όνομά μου σωστά."
Κράξτε με ελεύθερα λεω να ξαναμπω μετα απο κανα μήνα
Πρώτα απ όλα στα όσα έγραψε η Αλεξάνδρα αλλά και στα όσα είχαν γραφτεί πριν για τις μαθητριες,συνεργατιδες η οπως αλλιως θέλετε να τις βαφτίσετε εγώ δεν είχα συμμετοχή καμία.
Αγαπητέ Mast Mast γράφεις " Τώρα, όσον αφορά κάποιες κοπέλες για τις οποίες γράφονται διάφορα σχόλια. Όλες ξεκίνησαν ως συνεργάτιδες κάποιας έμπειρης Μίστρες (τουλάχιστον οι πιο σοβαρές, γιατί υπάρχουν και οι π@@@@@@@τσες που μαθαίνουν στου κασίδη το κεφάλι), γιατί το bdsm είναι τέχνη και μάλιστα πολύ δύσκολη.
Αυτές οι έμπειρες Mistress που διδαξαν τις άλλες πως προέκυψαν απο παρθενογέννεση ; Σε κάποιων "κασιδιαρηδων" το κεφάλιδεν έμαθαν και αυτες ; Επίσης η Ερικα που έχει τοόσο φανατικό κοινό εδω μέσα όταν ξεκινησε τη δεκαετια του 90 είχε "δασκάλα" ; Οχι δεν ειχε. Καλως λοιπόν σε διορθώνει η Αφροδίτη και έχω και άλλες να σου γράψω που δε "θητευσαν" κοντά σε κάποια και μία χαρά τα κατάφεραν και τα καταφέρνουν. Η Θεανώ για παράδειγμα για την οποία δεν έχω κρύψει την προτίμηση μου στο πρώτο session που έκανα μαζί της και της είπα είστε αρκετά έμπειρη μου απάντησε αφοπλιστικά το παρακάτω " Το BDSM είναι ταξίδι και κάθε υποτακτικός ένας διαφορετικός προορισμός και οφείλουμε ως ταξιδιωτες όταν βρεθούμε ξανά στον ίδιο προορισμό να ανακαλύψουμε πράγματα που δεν προλαβαμε να δουμε την προηγουμενη φορά"
Ως προς αυτά που σου έγραψα αγαπητέ Mast Mast τα οποία ήταν ένα κράμα χιουμορ και ειρωνείας δεν είχα άλλη επιλογή όταν βγαινεις και λες ότι μονο εάν εισαι ανταγωνιστής θίγεσαι. Μην είσαι τόσο απόλυτος. Δεν είναι απαράιτητα λάθος η θεση που παιρνει ο Snp21. Σε ένα thread με τίτλο οι καλυτερες στο αυταρχικό ε όταν βγει να γραψει μια που παρεχει αυταρχικο τι θα γράψει; Εναντίον της ; Δεν συντάσομαι με τη θεση του αλλα με αυτο που εγραψε ο Le Blanc το δικαιωμα να συλλογασαι ελεύθερα . Βέβαια και η Αλεξάνδρα τοποθετείται αρκετά διπλωματικά και καλά κάνει, πελάτες θέλει και αυτή οπως όλες οι επαγγελματιες, δεν αποτελεί εξαιρεση και σίγουρα είναι πολύ καλή επαγγελματιας
Λέτε καποιοι ότι η Αλεξάνδρα δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση. Στη λογική αυτή ουτε η Samsung, η Apple, η Sony έχουν. Γιατι διαφημίζονται ; Τωρα βεβαια εκτός εάν είστε τοσο ειδήμονες με το Μαρκετινγκ και θιχτήκατε με τον όρο διαφήμιση ΝΑΙ έχετε απόλυτο δίκιο αυτό που κάνει η Αλεξάνδρα δε το λες διαφήμιση αλλά Branding. Και για να εξηγήσω για τους μη ειδήμονες, με πολύ απλά λόγια, branding είναι όταν ναι ήση ήδη γνωστός και φροντιζεις με διάφορες ενέργειες να ισχυροποιείς το όνομα σου.
Τέλος ακόμα και μέσα απο αυτό το μπαχαλο που δημιουργείται εδώ στο οποίο για καποιους έχω συμβάλει τα μάλα να ξερετε ότι μόνο κακό δεν κάνει στις Κυρίες ακόμα και σε αυτές που δε λαμβάνουν και τις καλύτερες κριτικές γιατι ως γνωστόν οπως ειχες πει και ο George Cohan " Δεν με νοιάζει τι λες για μένα,αρκεί να λες κάτι για μένα και να γράφεις το όνομά μου σωστά."
Κράξτε με ελεύθερα λεω να ξαναμπω μετα απο κανα μήνα
Εγώ με την σειρά μου δεν θέλω να κράξω κανέναν αλλά να δω και κάτι θετικό μέσα από όλο αυτο το σούσουρο που δημιουργήθηκε τις τελαυταίες μέρες.
(Επαν)ενεργοποιήθηκαν άτομα με εμπειρία στον χώρο, με στρωτό λόγο με αρχή μέση και τέλος, (θεωρώ) όχι προμότερες που βοηθάνε με τις εμπειρίες τους (κάποιοι βοήθησαν και εμένα προσωπικά όταν ζήτησα την γνώμη τους).
Ας ελπίσουμε να συνεχίσουν να είναι ενεργοί και να καταθέτουν τις απόψεις τους, χωρίς να επανέλθουμε στο προηγούμενο καθεστός κραξίματος, γιατί μόνο να κερδίσουμε έχουμε εμείς οι σχετικά νέοι στον χώρο.
Υ.Γ. Ελπίζω να μην θεωρηθώ προμότορας των πιο έμπειρων
Φιλαράκια πολύ το κοσκινίζεται το θεμα και ανευ λόγου. Οι καλυτερες στο αυταρχικό; Ωραία γιατι δε γραφει ο καθενας την αγαπημενη του τριαδα έτσι ωστε να ξερουν και οσοι μπαινουν εδώ ; Ποιος ο λογος για καυγαδες. Εγω έκανα αρκετές καθόδους στην Αθηνα έφαγα και τα παλτά μου απο τις αγγελίες και καταλήγω ότι με αυτές που πέρασα καλυτερα και με αυτη τη σειρά ήταν Νο 1 Θεανω , Νο2 Λόλα, Νο3 Σεσίλια. Δε τα παιρνω απο καμία τις πλήρωσα όλες ! Για την ακρίβεια δεν τις πλήρωσα εγώ αλλά η Bet365 Ενταξει σοβαρευτείτε αυτές βγάζουν φράγκα με τα γούστα μας εμείς τους τα χώνουμε πρέπει να τα χώνουμε και ο ένας στον αλλον ;
Υ.Γ Για τη θέση Νο 3 είχα μια δυσκολία αν θα τη δωσω στη Σεσίλια ή στη συμπατριωτισσα μου την Αριάδνη , το Νο1 και το Νο2 ήταν πιο ευκολο στην απονομή
Υ.Γ Για τη θέση Νο 3 είχα μια δυσκολία αν θα τη δωσω στη Σεσίλια ή στη συμπατριωτισσα μου την Αριάδνη , το Νο1 και το Νο2 ήταν πιο ευκολο στην απονομή
Χρύσα αφέντρα...γνωστή Μαρία Παπασωτηρίου...αφέντρα των 50 ευρώ...6971722031
Αυτή είναι η Mαρία Παπασωτηρίου (Domina Mary Pappa) στο facebook;
Τι λέει, έχεις κάνει session μαζί της;
θα συμφωνήσω και εγώ με το ranking λείπει όμως η αλεξανδρα που είναι σίγουρα στις θεσεις 2-4 κατά την γνώμη μουΦιλαράκια πολύ το κοσκινίζεται το θεμα και ανευ λόγου. Οι καλυτερες στο αυταρχικό; Ωραία γιατι δε γραφει ο καθενας την αγαπημενη του τριαδα έτσι ωστε να ξερουν και οσοι μπαινουν εδώ ; Ποιος ο λογος για καυγαδες. Εγω έκανα αρκετές καθόδους στην Αθηνα έφαγα και τα παλτά μου απο τις αγγελίες και καταλήγω ότι με αυτές που πέρασα καλυτερα και με αυτη τη σειρά ήταν Νο 1 Θεανω , Νο2 Λόλα, Νο3 Σεσίλια. Δε τα παιρνω απο καμία τις πλήρωσα όλες ! Για την ακρίβεια δεν τις πλήρωσα εγώ αλλά η Bet365 Ενταξει σοβαρευτείτε αυτές βγάζουν φράγκα με τα γούστα μας εμείς τους τα χώνουμε πρέπει να τα χώνουμε και ο ένας στον αλλον ;
trelobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
θα συμφωνήσω και εγώ με το ranking λείπει όμως η αλεξανδρα που είναι σίγουρα στις θεσεις 2-4 κατά την γνώμη μου
Δε μπορεί το ranking όλων είναι το ίδιο. Είναι και θέμα χημείας.Αυτός με αυτές πέρασε καλά άλλος μπορεί να βάλει No1 τη Βαρώνη (λέμε τώρα) Αλλα αν το καλοσκεφτείς δεν έχει άδικο άμα έγραφε ο καθένας την αγαπημένη του τριάδα μετά άθροιζες του ψήφους θα έβγαινε και ranking. Βέβαια θα μου πεις μετά θα ξεκίναγε άλλη αμφισβήτηση του κατά πόσο αυτοί που ψήφισαν ηταν αληθινά προφιλ, προμοτερακια και πάει λέγοντας
Φιλε ,έχεις απόλυτο δίκιο ,απλά παρασύρθηκα και το έγραψαΔε μπορεί το ranking όλων είναι το ίδιο. Είναι και θέμα χημείας.Αυτός με αυτές πέρασε καλά άλλος μπορεί να βάλει No1 τη Βαρώνη (λέμε τώρα) Αλλα αν το καλοσκεφτείς δεν έχει άδικο άμα έγραφε ο καθένας την αγαπημένη του τριάδα μετά άθροιζες του ψήφους θα έβγαινε και ranking. Βέβαια θα μου πεις μετά θα ξεκίναγε άλλη αμφισβήτηση του κατά πόσο αυτοί που ψήφισαν ηταν αληθινά προφιλ, προμοτερακια και πάει λέγοντας
Θα επανέλθω με δικό μου αυτοτελές σχόλιο και ranking κατά την γνώμη μου ,και προτίμηση πάντα
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
mkotsiadis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2016
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Παραμένω σταθερός στις προτιμήσεις μου,Έρικα και Θεανώ,δεν μου αρέσει το σκληρό αυταρχικό το έχω ξαναγράψει,είμαι της ποδολαγνείας,του trambling και να γλύφω μπότες,μέχρι εκεί.
Μια που θέλετε ranking, εγώ θα σας κάνω ένα διαχρονικό και κάποια σε διαφορετικά επίπεδα. Βεβαίως, δεν έχω πάει σε όλες, οπότε θα αναφέρω και σε ποιες από τις θεωρούμενες καλές δεν έχω πάει, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Και στο τέλος, θα αναφέρω και αυτά που απορρίπτουμε όλοι οι έμπειροι του χώρου (εκεί υπάρχει σχεδόν ομοφωνία)
Λοιπόν, το διαχρονικό ranking σε επαγγελματίες αφέντρες στην Ελλάδα: 1) Μίστρες Αλεξάνδρα, 2) Goddess Eva (η ιδρύτρια του SaMe, έχει αποσυρθεί, αλλά δεν την ξεχνάμε), 3) Αφέντρα Τίνα (της Καλλιρρόης, κι' αυτή έχει ψιλοαποσυρθεί αλλά δεν την ξεχνάμε), 4) Λόλα (περισσότερο φετιχίστρια πάντως, πάρα αφέντρα) (δεν έχω πάει σε Έρρικα και Θεανώ).
Από τις ξένες αφέντρες που έχουν έρθει στην Ελλάδα (βασικά τις έχει φέρει η Αλεξάνδρα και φυσικά δεν τις έχω δει όλες, κυρίως δεν έχω δοκιμάσει την Lady Asmondena, η οποία θεωρείται κορυφή παγκοσμίως). Από τις υπόλοιπες λοιπόν: 1) Mistress Heather Hellfire (δυναμίτης, πανέξυπνη και κουκλάρα), 2) Mistress Astoria 3) Mistress Hell Kitty (δεν έχω δοκιμάσει όμως τις θεωρούμενες κορυφαίες lady Asmondena, Madame Caramel, Mistress Arianna, Mistress Eva Liliel, που όλες έχουν έλθει Ελλάδα μέσα στον περασμένο χρόνο).
Αφέντρες εκτός Ελλάδος: Δύο σούπερ Ρουμάνες καταλαμβάνουν μαζί την πρώτη θέση: α) Mistress Luna (η απόλυτη Μίστρες, ιδιοφυία) και β) Goddess Ezada Sinn (η πιο ακραία και έκφυλα αισθησιακή). Όποιος δεν έχει δοκιμάσει αυτές τις δύο, απλά δεν ξέρει τι σημαίνει απόλυτη γυναικεία κυριαρχία.
Τέλος, τι απορρίπτουμε κοινή συναινέσει: α) αυταρχικά προγράμματα σε στούντιο (κυριλέ μπουρδέλα), β) Αναστασία Κυρίτση ή Varoni :thubsdown:, 3)Τρανς που το παίζουν αφέντρες (μακρυά, κινδυνεύει η υγεία σας και το πορτοφόλι σας).
Λοιπόν, το διαχρονικό ranking σε επαγγελματίες αφέντρες στην Ελλάδα: 1) Μίστρες Αλεξάνδρα, 2) Goddess Eva (η ιδρύτρια του SaMe, έχει αποσυρθεί, αλλά δεν την ξεχνάμε), 3) Αφέντρα Τίνα (της Καλλιρρόης, κι' αυτή έχει ψιλοαποσυρθεί αλλά δεν την ξεχνάμε), 4) Λόλα (περισσότερο φετιχίστρια πάντως, πάρα αφέντρα) (δεν έχω πάει σε Έρρικα και Θεανώ).
Από τις ξένες αφέντρες που έχουν έρθει στην Ελλάδα (βασικά τις έχει φέρει η Αλεξάνδρα και φυσικά δεν τις έχω δει όλες, κυρίως δεν έχω δοκιμάσει την Lady Asmondena, η οποία θεωρείται κορυφή παγκοσμίως). Από τις υπόλοιπες λοιπόν: 1) Mistress Heather Hellfire (δυναμίτης, πανέξυπνη και κουκλάρα), 2) Mistress Astoria 3) Mistress Hell Kitty (δεν έχω δοκιμάσει όμως τις θεωρούμενες κορυφαίες lady Asmondena, Madame Caramel, Mistress Arianna, Mistress Eva Liliel, που όλες έχουν έλθει Ελλάδα μέσα στον περασμένο χρόνο).
Αφέντρες εκτός Ελλάδος: Δύο σούπερ Ρουμάνες καταλαμβάνουν μαζί την πρώτη θέση: α) Mistress Luna (η απόλυτη Μίστρες, ιδιοφυία) και β) Goddess Ezada Sinn (η πιο ακραία και έκφυλα αισθησιακή). Όποιος δεν έχει δοκιμάσει αυτές τις δύο, απλά δεν ξέρει τι σημαίνει απόλυτη γυναικεία κυριαρχία.
Τέλος, τι απορρίπτουμε κοινή συναινέσει: α) αυταρχικά προγράμματα σε στούντιο (κυριλέ μπουρδέλα), β) Αναστασία Κυρίτση ή Varoni :thubsdown:, 3)Τρανς που το παίζουν αφέντρες (μακρυά, κινδυνεύει η υγεία σας και το πορτοφόλι σας).
dionst1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.353
- Πόντοι
- 1.196
Για τις τρανς εν γένει έχεις δίκιο. Είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες που λένε ότι είναι αφέντρες είναι μούφα, υπάρχουν όμως κάποιες (όχι ελληνίδες βέβαια) που το έχουν με τα χίλια. Πχ η Luna Marks (ήταν πέρσι εδώ Μάιο αν θυμάμαι καλά), φοβερή.
trelobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Μια που θέλετε ranking, εγώ θα σας κάνω ένα διαχρονικό και κάποια σε διαφορετικά επίπεδα. Βεβαίως, δεν έχω πάει σε όλες, οπότε θα αναφέρω και σε ποιες από τις θεωρούμενες καλές δεν έχω πάει, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Και στο τέλος, θα αναφέρω και αυτά που απορρίπτουμε όλοι οι έμπειροι του χώρου (εκεί υπάρχει σχεδόν ομοφωνία)
Ρε φίλε αυτό δεν είναι ranking αλλά Hall of Fame !! το θέμα είναι στα φρέσκα τι προτείνεις
H Τινα απο Καλλιροης εχει χοντροαποσυρθεί όχι ψιλό. Πάντως αν η Τινα σου άρεσε και εμφανισιακά τότε και με αυτά που γράφονται στο Greekfoot στο σχετικό thread αλλά και μπορώ να στο πιστοποιησω και εγώ πρέπει να πάς βόλτα από Θεανώ πολλές ομοίότητες στο πρόσωπο
trelobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Εξαιρετικο αυταρχικό σε στούντιο έκανε η Άντζελα στο φυλής 104.Οπως και είναι το μοναδικό στούντιο που εχει τα πάντα για αυταρχικό!!
Βασικά η Αντζελα ήταν η πρώτη που εισήγαγε το αυταρχικό σε studio με τη μόνη διαφορά ότι αυτή είχε και τη Nana που γνώριζε από αυτά, μετά την αντέγραψαν ολα τα studio. Η αντιγραφή βέβαια δεν πέτυχε όπως έχει γραφτεί πολλές φορές και εδώ αυτό των studio δεν είναι Αυταρχικό αλλά Αρπαχτικό !
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Είσαι αρχηγός,ξέρεις από αφέντρες mast mast.Μια που θέλετε ranking, εγώ θα σας κάνω ένα διαχρονικό και κάποια σε διαφορετικά επίπεδα. Βεβαίως, δεν έχω πάει σε όλες, οπότε θα αναφέρω και σε ποιες από τις θεωρούμενες καλές δεν έχω πάει, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Και στο τέλος, θα αναφέρω και αυτά που απορρίπτουμε όλοι οι έμπειροι του χώρου (εκεί υπάρχει σχεδόν ομοφωνία)
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 20