φίλε σωστά τά λες αλλά άντε νά πεισεις τήν παρεά νά κανει αυτή τήν διαδρομή..καί άν δέν βρείς αεροπορικό εισητήριο είναι 18 μέ 23 ωρίστσες μέ τό πλοίο,άσε πού καί το αεροπλάνο έχει το πρόβλημα ότι θά πρέπει νά νοικιάσεις αυτοκίνητο η καλύτερα τζίπ.πού επιβαρύνει τό κόστος αρκετά.καί κάρπαθος χωρίς αμάξι...ξεχασέτο..'ασχετα εάν εγώ συνάντησα στήν βόρεια κάρπαθο πολύ λιγότερα τζίπ από τήν πλατεία κολωνακίου..
είναι πολύ καλή επιλογή γιά διακοπές αλλά όχι καί νά χωρίσουμε..καί οί γυναίκες κυρίως οί ελληνίδες είναι καλομαθημένες...ευτυχ,ως είναι μακριά καί η κάσος καί η κάρπαθος καί έχουν ξεφύγει από τόν μαζικό τουρισμό..συναντάς ποιοτητα άσε τά φαγητά πού φάγαμε σέ κάτι χωριά..
παντως προτείνω καί τά 2 αυτά μέρη γιά διακοπές...πέρασα ονειρεμένα
υπάρχει ένα σαιτ τό inkarpathos.com,;έχει πολλές φωτογραφίες .δές καί βγάλτε συμπεράσματα καί ρωτήστεμε έχω πάει 3 φορές..
εχω παει κ εγω φιλε, περασα τις καλυτερες μου διακοπες...
παντως αν παει κανεις με αεροπλανο ροδο απο εκει παει καραβι ...
εμεις ετσι τοχαμε κανει..
εντομεταξυ οι καλυτερες παραλιες ηταν οι μη εμπορικες ετσι?
κατα τυχη τις βρηκαμε...καλα εχει απειρες βεβαια το νησι..
πηγαιντε οσο ειναι καιρος παιδες πριν πεθανει η ολυμπος, το τελευταιο νησι που οι γυναικες φορανε παραδοσιακα..
υγ. μοναδικο ξενερωμα, στα πηγαδια, την προτευουσα, εχει χαθει το παραδοσιακο χρωμα..ολο κιτσαριες κτιρια βλεπεισ..
παιδια ανοιγω αυτο το θεμα για ανταλαγη αποψεων,μιας και εγω μολις γυρισα απο μπανιο.βραζει ο τοπος σημερα και μιας και δεν δουλευα ειχα παει για μπανιο με παρεα, στο λαιμο της βουλιαγμενης στην παραλια που ειναι ακριβως απεναντι απο την πλαζ του αστερα. εκει που ειναι ο ομιλος με τα σκαφη.για εμενα πολυ καθαρη θαλασσα και παραλια αρκετα καθαρη. ολη με αμμο, και μεσα στη θαλασσα. και χωρις εισοδο.εχουν βαλει βεβαια κατι μαγκες τωρα εκει ξαπλωστρες αλλα δεν εισαι υποχρεωμενος, στρωνεις κατω ;)