αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα εγω ειμαι ιδρυτης ;) το κεφαλαιο λεμεεεεεεTον Σωτιρωφ-κοπι το πιτα ,δεν επιλέξατε για πρόεδρο τελικά?
αχαχαχαχαχαχαχαχαα
αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα εγω ειμαι ιδρυτης ;) το κεφαλαιο λεμεεεεεεTον Σωτιρωφ-κοπι το πιτα ,δεν επιλέξατε για πρόεδρο τελικά?
εγω παω στη λοθτσα!παιδια ανοιγω αυτο το θεμα για ανταλαγη αποψεων,μιας και εγω μολις γυρισα απο μπανιο.βραζει ο τοπος σημερα και μιας και δεν δουλευα ειχα παει για μπανιο με παρεα, στο λαιμο της βουλιαγμενης στην παραλια που ειναι ακριβως απεναντι απο την πλαζ του αστερα. εκει που ειναι ο ομιλος με τα σκαφη.για εμενα πολυ καθαρη θαλασσα και παραλια αρκετα καθαρη. ολη με αμμο, και μεσα στη θαλασσα. και χωρις εισοδο.εχουν βαλει βεβαια κατι μαγκες τωρα εκει ξαπλωστρες αλλα δεν εισαι υποχρεωμενος, στρωνεις κατω ;)
Tον Σωτιρωφ-κοπι το πιτα ,
αχαχχχαχχχχαχχαχαχαααααα!!
προτεινε μια καλη παραλια στην αθηνα και αστα γελια.
επειγη το θεμα για γκομενοκατασταση.
αχαχχχαχχχχαχχαχαχαααααα!!
από το μαύρο λιθάρι και πέρα
για γκομενοκατάσταση θα πρέπει να αρκεστείς στην μπίχλα μεταξύ αλίμου και βούλας
από το μαύρο λιθάρι και πέρα
Δεν είσαι φιλόζωος;!εγω μαγκες εχω σπιτι στο αλεποχωρι και πηγαινα ψαθα αλλα απο προχτες που ειδα στις ειδησεις οτι εσκασε μυτη ενας καρχαριακος στα ριχα σκιαζομαι και λεω να πηγαινω αλεποχωρι κι ας ειναι λιγο βρωμικα
1.βουλα? σε ποια απο ολες? απολλωνιες ακτες β? προσδιορισε.
2.το μαυρο λιθαρι προς τα που ειναι ?
χαχαχα ναι ποτε θα ρθεις για καφεδακι να σε παω και για μπανακι να γνωρισεις τη πραλια μας?Δεν είσαι φιλόζωος;!
Oι καρχαρίες ρε συ δεν έχουνε ασθένειες,είναι πολύ καθαρά ζώα,μην φοβάσαι!!!
Ευχαρίστως μετά τις 30/6 όμως(να τελειώσει η εξεταστική),εγώ τα αγαπάω τα ζώα!!!χαχαχα ναι ποτε θα ρθεις για καφεδακι να σε παω και για μπανακι να γνωρισεις τη πραλια μας?
α μπραβο και επι τη ευκαιρια να συζητησουμε και για πολιτικη ετσι σε ηρεμο περιβαλλονΕυχαρίστως μετά τις 30/6 όμως(να τελειώσει η εξεταστική),εγώ τα αγαπάω τα ζώα!!!
Αν συζητούσε για πολιτική υπάρχει περίπτωση το περιβάλλον να πάψει να είναι ήρεμο κ δεν το θέλω!!!α μπραβο και επι τη ευκαιρια να συζητησουμε και για πολιτικη ετσι σε ηρεμο περιβαλλον
οι αριστεροι πανε ρε στη θαλασσα η φοβουνται μη φυγει η γλιτσα απο το μαλι τους?Αν συζητούσε για πολιτική υπάρχει περίπτωση το περιβάλλον να πάψει να είναι ήρεμο κ δεν το θέλω!!!
χμμ βλεπουμεΑν συζητούσε για πολιτική υπάρχει περίπτωση το περιβάλλον να πάψει να είναι ήρεμο κ δεν το θέλω!!!