You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
εγώ πάντως...θα γεμίσω την πισινάρα μου με μουνάρες...κ θα πέσω με τα μούτρα να τις ξεσκίσω...
εγω θα προτιμουσα να τη βγαλω ξαπλα στο κρεβατι, αλλα δε γαμεις... ενα ταξιδακι χρησιμο ειναι.
Επισκέπτης
εγω θα προτιμουσα να τη βγαλω ξαπλα στο κρεβατι,
μουχλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...........
αλλα δε γαμεις...
αυτό να μη βγει παραέξω...μεταξύ μας θα μένουν αυτά...
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
μουχλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...........
αυτό να μη βγει παραέξω...μεταξύ μας θα μένουν αυτά...
νταξει ρε συ.. δεν ειπα οτι θα θελα να ημουν και μονη στο κρεβατι..
;)
Επισκέπτης
νταξει ρε συ.. δεν ειπα οτι θα θελα να ημουν και μονη στο κρεβατι.. ;)
καλά εγώ δε τη βρίσκω σε κρεβάτια...anyway..
πάμε παρακάτω...
εχω ακουσει τα καλυτερα για δηλο εχει και γαμω τα μαγαζια αληθεια ξερει κανεις γιατι δεν κατοικητε η δηλος?αυτο ειναι το καλοκαιρινο μας κουιζ για να σας δω
Η Δήλος τελεί υπό την προστασία του Υπουργείου Πολιτισμού και απαγορεύονται ο ελλιμενισμός σκαφών και η διανυκτέρευση ατόμων χωρίς ειδική άδεια γιατί η παραμονή στο νησί απαγορεύεται μετά τη δύση του ήλιου.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
λέσβο ή χίο ?
μην μας μπερδεύεις γιατί δεν έχουμε κοιμηθεί...
makein?θέλω γκαμίσει χωρίς λάτεξ κάπου,πού μπορώ λές?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
καλα τα διαβασες αλλα δεν προστατευεται μονο απο το υπουργειο πολιτισμου αλλα και απο την ουνεσκο για πες μας και ποτε κατοικηθηκε ταλευταια φορα μιας και ηταν απο τα πιο πλουσια λιμανια και για την κατοικια με τον φαλλοΗ Δήλος τελεί υπό την προστασία του Υπουργείου Πολιτισμού και απαγορεύονται ο ελλιμενισμός σκαφών και η διανυκτέρευση ατόμων χωρίς ειδική άδεια γιατί η παραμονή στο νησί απαγορεύεται μετά τη δύση του ήλιου.
Remy_Lebeau
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
αν πας σεπτεμβρη ή πρωινες ωρες ναιΜύρτος - κεφαλονιά
τους τουριστικους μηνες μεσα στη βρωμα..
ασε που δε βρισκεις να παρκαρεις ουτε με αιτηση...στην κορφη του βουνου φτανουν τα παρκαρισμενα..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αγια Μαρίνα,ΣΥΜΗ
όλης της σύμης τα νερά είναι έτσι.Απίστευτα νερά...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αν πας σεπτεμβρη ή πρωινες ωρες ναι
τους τουριστικους μηνες μεσα στη βρωμα..
ασε που δε βρισκεις να παρκαρεις ουτε με αιτηση...στην κορφη του βουνου φτανουν τα παρκαρισμενα..
σωστός.Αν και είναι πολύ άγριο το μέρος.
δεν ειμαι καλη στην ιστορια και βαριεμαι να ψαξω τωρα.καλα τα διαβασες αλλα δεν προστατευεται μονο απο το υπουργειο πολιτισμου αλλα και απο την ουνεσκο για πες μας και ποτε κατοικηθηκε ταλευταια φορα μιας και ηταν απο τα πιο πλουσια λιμανια και για την κατοικια με τον φαλλο
το μονο που θυμαμαι ειναι οτι σε καποια φαση ειχε παρα πολλους κατοικους παρολο που ειναι πολυ μικρο νησι κοοντα 30χιλιαδες και καποιοι μπηκαν εσφαξαν κοσμο και λεηλατησαν και τα αρχαια.αυτα.
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μου φαινεται ιεροσυλια οποιαδηποτε θαλασσα της Σαντορινης να ειναι σε οποιοδηποτε "best of", Σαντορινη θα θαυμασεις θέα που κοβει την ανασα και οχι ακτες. Παρος λιγα πραγματα, κανενα κρυφο διαμαντακι δεν βρηκα σε ερημικες παραλιες. Παμε στα καλα:
Χιος: Απλως κοσμοπολιτικη η Κωμη, τπτ ιδιαιτερο σαν νερα, αμμωδης. Μαυρα Βολια πολυ ωραιο τοπιο, βαθυ μπλε νερα και μαυρο βοτσαλο που δεν εχει ξαναδει κανεις. Ισκιος απο το απογευμα αφου οι γυρω βραχοι κοβουν τον ηλιο
Ελαφονησος (Σιμος): Πρασινα νερα, αρκετα καθαρα (πριν 4 χρονια), αμμος και διπλη ουσιαστικα παραλια, αρκετος κοσμος, must για μενα
Καρπαθος: Διακοπτης, το alter ego της Ελαφονησου,οχι οργανωμενη παραλια (1 καντινα απλως), με αισθητα λιγοτερο κοσμο, λευκη αμμος και πρασινα νερα, χωματοδρομος για προσβαση. Απελλα γαλαζοπρασινα πεντακαθαρα νερα, οργανωμενη πλεον παραλια. Παρομοια νερα και η Κυρα Παναγια λιγο πιο πριν!
Αντιπαξοι: Απιστευτα γαλαζοπρασινα νερα, κρυσταλλο πραγματικα. Κοσμος αρκετος αφου εχουν χτισει ονομα σιγα σιγα, ειδικα το Βουτουμι. Ουτε ομπρελα δεν παιζει, 1000 φορες καλυτερα ετσι!
Σιβοτα: Ακουω τα καλυτερα για Μπελα Βρακα, 2 παραλιες συναντωνται εν μεσω αμμου, τι ξερετε;
Χιος: Απλως κοσμοπολιτικη η Κωμη, τπτ ιδιαιτερο σαν νερα, αμμωδης. Μαυρα Βολια πολυ ωραιο τοπιο, βαθυ μπλε νερα και μαυρο βοτσαλο που δεν εχει ξαναδει κανεις. Ισκιος απο το απογευμα αφου οι γυρω βραχοι κοβουν τον ηλιο
Ελαφονησος (Σιμος): Πρασινα νερα, αρκετα καθαρα (πριν 4 χρονια), αμμος και διπλη ουσιαστικα παραλια, αρκετος κοσμος, must για μενα
Καρπαθος: Διακοπτης, το alter ego της Ελαφονησου,οχι οργανωμενη παραλια (1 καντινα απλως), με αισθητα λιγοτερο κοσμο, λευκη αμμος και πρασινα νερα, χωματοδρομος για προσβαση. Απελλα γαλαζοπρασινα πεντακαθαρα νερα, οργανωμενη πλεον παραλια. Παρομοια νερα και η Κυρα Παναγια λιγο πιο πριν!
Αντιπαξοι: Απιστευτα γαλαζοπρασινα νερα, κρυσταλλο πραγματικα. Κοσμος αρκετος αφου εχουν χτισει ονομα σιγα σιγα, ειδικα το Βουτουμι. Ουτε ομπρελα δεν παιζει, 1000 φορες καλυτερα ετσι!
Σιβοτα: Ακουω τα καλυτερα για Μπελα Βρακα, 2 παραλιες συναντωνται εν μεσω αμμου, τι ξερετε;
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
http://[URL unfurl="true"]www.ξενοδοχεια.gr/sporades/skiathos/skiathos-beaches/koukounaries-beach/04-koukounaries-beach-b.jpg[/img[/URL]]
απλά the best!!!!!!
απλά the best!!!!!!
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ελαφονήσι κρήτη και λιμνοθάλασσα μπάλου
παραλια αντονι κουιν,ροδος.
http://[URL unfurl="true"]www.intickets.gr/rhodes/beach/images/antonyquinn.jpg[/img[/URL]]
πλατυς γιαλος,σιφνος
[img]http://[URL unfurl="true"]www.greek-tourism.gr/sifnos/images/sifnos.jpg[/img[/URL]]
:smitten: :smitten: :smitten:
http://[URL unfurl="true"]www.intickets.gr/rhodes/beach/images/antonyquinn.jpg[/img[/URL]]
πλατυς γιαλος,σιφνος
[img]http://[URL unfurl="true"]www.greek-tourism.gr/sifnos/images/sifnos.jpg[/img[/URL]]
:smitten: :smitten: :smitten:
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Παρόμοια θέματα