Νέα

Οι καλύτερες παραλίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 555
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποιά νομίζετε σαν την καλύτερη παραλία?

• Λευκάδα Πόρτο Κατσίκι

Ψήφοι: 32 18,9%
  • Κεφαλονιά Μύρτος

Ψήφοι: 17 10,1%
  • Ελαφόνησος Σίμος

Ψήφοι: 24 14,2%
  • Σκιάθος Αχλαδιές

Ψήφοι: 4 2,4%
  • Μήλος Ροβιές

• Ζάκυθος Μαραθονήσι

Ψήφοι: 3 1,8%
  • Λέσβος Βατερά

Ψήφοι: 6 3,6%
  • Λευκάδα Κάθισμα

Ψήφοι: 5 3,0%
  • Πάρος - Κολυμπήθρες

• Κρήτη - Αγία Ρουμέλη

Ψήφοι: 5 3,0%
  • Ηρακλειά - Βουρκάρια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ζαχάρω, Ν. Ηλείας

Ψήφοι: 7 4,1%
  • Κουκουναριές - Σκιάθος

Ψήφοι: 13 7,7%
  • Σάρτη, Ν. Χαλκιδικής

Ψήφοι: 6 3,6%
  • Χίος Μαύρα Βόλια

Ψήφοι: 10 5,9%
  • Σαντορίνη Περίσσα

• Φαλάσαρνα, Ν. Χανίων

Ψήφοι: 23 13,6%
  • Καλογριά, Ν. Αχαΐας

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    169

Επισκέπτης
ναι οκ ωραιος ! απλα δε μου λενε κατι.Ονοματα ειναι αυτα.Μια γενικη αποψη ριχτην.Κλαμπίδια να χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα θα χουμε ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι ρε συ...Πάρο βέβαια γίνεται ο χαμός...ως τον Οκτώβρη...τώρα δεν γράφω ονόματα απο κλουμπς - μην μας κατηγορήσουν πάλι για διαφήμιση...

γενικότερα μέσα στην πόλη γίνεται της πουτάνας...αν κ φέτος μαθαίνω είναι λίγο πεσμένα τα πράγματα - ακόμη...

Νάξο δεν είναι για τρελά κ φανταστικά πράγματα...πιο ήσυχα...όταν είχα πάει θυμάμαι το θυμάμαι το νησί λόγω του οτι ξεκουράστηκα πολύ...όχι οτι πέθανα στη διασκέδαση...:P

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
κλαμπς εχει στη ναουσα κυριως...παροικια εχει πιο μικρα που μαζευουν κυριως 18ρικα-20αρικα..
αν και ολο το νησι το γυρνας σε ενα 40 λεπτο τις πρωτες πρωινες ωρες με αμαξι...
μικρες αποστασεις και κωλοδρομοι με μηδεν φωτισμο..κλασσικοι δρομοι νησιου..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
χρυσή ακτή, λογαράς, σάντα μαρία - Πάρος

άγιος προκόπιος, απόλλωνας, αμπραμ - Νάξος

θέλεις κι άλλες ?
Λάγγερη στην Πάρο,γαμώ τις παραλίες,πήγαινες με μηχανάκι μέχρι ένα σημείο και μετά 5' ποδαρόδρομος σε ένα μονοπάτι και τσουυυπ...

Βεβαια εγώ είχα πάει το 98 και ήταν πολύ χαλαρά(παρά την πήχτρα από κόσμο εκείνη την περίοδο)...

Πριν 3-4 χρόνια που είχαν παει κάτι γνωστοί μου,είναι πήχτρα και αυτή πλέον...

Επισκέπτης
Λάγγερη στην Πάρο,γαμώ τις παραλίες,πήγαινες με μηχανάκι μέχρι ένα σημείο και μετά 5' ποδαρόδρομος σε ένα μονοπάτι και τσουυυπ...

γι'αυτό καλύτερα είναι να πηγαίνεις με σκάφος...:grin:

αράζεις στα ανοιχτά...κ απολαμβάνεις μοναξιές...:cheesy:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
γι'αυτό καλύτερα είναι να πηγαίνεις με σκάφος...:grin:

αράζεις στα ανοιχτά...κ απολαμβάνεις μοναξιές...:cheesy:
Δεν έχω σκάφος καρδιά μου...

Μόνο μια σκάφη στη στρούγκα,για να πλένω τα βρακιά μου... :P

Συνημμένα

• wb01.jpg
    wb01.jpg
    17 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
φιλε καθε χρονο εκει καθομαι :rockon: βεβαια απολαμβανω τις αλλες παραλιες και μετα τις 4 πηγαινω για αφτερ βουτιες μεχρι το κλεισιμο :cum:

καλά είναι...δε λεω...αλλά δεν μοιάζει στην Μύκονο, όσο κ να προσπαθούν...

εγώ απ'την άλλη πλέον γέρασα..κ θέλω ηρεμία...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
καλά είναι...δε λεω...αλλά δεν μοιάζει στην Μύκονο, όσο κ να προσπαθούν...

εγώ απ'την άλλη πλέον γέρασα..κ θέλω ηρεμία...
μα αν θες μυκονο πας εκει αν θες μεση κατασταση και να συνδιασεις και αλλα πραγματα πας παρο

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Που'σαι συ ωρέ χαμόρ????

Ετσ΄καν' ο κόσμος???
αποτραβηχτηκα σε ενα ησυχο μερος να συλλογιστω αλλα δεν επιασε...μια ειναι η παραλια ρε,μονολιθι πρεβεζης κατω απ το νικοπολις κλαμπ...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Τι να το κάνω το τζιπάκι;

Φίλε, από παιδί, όταν περνούσα τα καλοκαίρια μου στην Ζαγορά του Πηλίου κατεβαίναμε με τον πατέρα μου με τα πόδια στο Χορευτό. Μέσα από το παληό καλντερίμι, μέσα από τα μποστάνια, τα δένδρα, τα τρεχούμενα νερά.

Τι να το κάνω το τζιπάκι, στις καλλίτερες παραλίες πας μόνον με τα πόδια, από τα παλιά εγκαταλελειμμένα μονοπάτια και τα γιδόστρατα.

Τι να καταλάβει ο τζιπάκιας από την χαρά του να ανακαλύπτεις τα μονοπάτια της Σικίνου και να μυρίζεις τα θυμάρια, να είσαι στο Κάτεργο της Φολεγάνδρου ολομόναχος αφού διέσχισες τα έρημα χωράφια.

Τι μεγαλύτερη ευτυχία να κατεβαίνεις στην αρχαία Καρθαία και μετά από μία ώρα δρόμο να βουτάς κάθιδρος στα νερά κάτω από τα ερείπια των ναών του Απόλλωνα και της Αθηνάς και να αναζητάς βυθισμένες πολιτείες θαμμένες στην άμμο;

Πως θα ανεβεί στον βράχο στην Ανάφη, πως θα κατέβει στην Βρυχούντα της Καρπάθου για το πανηγύρι του Αη Γιάννη του Προδρόμου;

Πως θα δει τα αρχαία λατομεία στους Φούρνους, πως θα χαϊδέψει τα πετρώματα της Μήλου, πως θα δεί τον ήλιο να ανατέλει μέσα από τους κέδρους στην Χρυσή;

Πως θα μπορέσει να περπατήσει νύχτα με Πανσέληνο στην Δήλο, πως ακόμη και στην Μύκονο θα βρεί το μέρος να είναι μόνος;

Και να μου το χαρίσεις δεν το θέλω.

κρυβε λογια μεγαλε... απο τη "διαφημιση" καταστραφηκαν ολες οι τρομερες παραλιες της Ελλαδας...
πριν απο 3-4 χρονια, ειχα παει με την κοπελα μου (μεθαυριανη συζυγος μου!) Χαλκιδικη... μεναμε στο 1ο ποδι... της λεω θα σε παω σε μια παραλια που δεν την ξερει κανεις! θα ειμαστε οι δυο μας σε ενα φανταστικο τοπιο... ειχα να παω αρκετα χρονια στις Καβουροτρυπες... Μολις εφτασα, μετα απο καμμια 100στη χιλιομετρα δρομο, διαπιστωσα οτι δεν υπηρχε μερος να παρκαρω!!! σηκωθηκα κι εφυγα χωρις δευτερη σκεψη... ουτε που κατεβηκαμε απο το αυτοκινητο να της την δειξω εστω και απο μακρια... δεν θα αντεχαν τα ματια μου το θεαμα...
Περα απ'ολα τα αλλα, μου κανει εντυπωση που πολλοι εχουν τα Φαλασαρνα στην κορυφη των προτιμησεων τους... κι αυτο γιατι οπως την κοιτας, δεν την λες με τιποτα "τοπ", οπως πχ το Ναυαγιο στη Ζακυνθο, Μυρτος, Πρεβελη, Πορτο Κατσικι κα... ειναι ομως αυτο που ΝΟΙΩΘΕΙΣ οταν μπαινεις μεσα... προσωπικα ξαναγεννιεμαι στα Φαλασαρνα, πηγαινω παντοτε οταν επισκεπτομαι Κρητη, ακομα και απο Γεραπετρω...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
δειξτε εμπιστοσυνη στον γαμαικανο....
η καλυτερη παραλια ever....
Δρένια
θα κάνετε τον κοπο να φτασετε στην Ουρανούπολη και με προσποίηση, αντί να επιβιβαστειτε στο εκδρομικό καΐκι για Άγιο Όρος, θα νοικιασετε ένα μικρό σκαφάκι (δε χρειάζεται δίπλωμα) και θα περασετε απέναντι στα Δρένια.ειναι ενα σύμπλεγμα 6 μικρών ακατοίκητων νησιών, απλωμένα πλάι στην Αμμουλιανή. Τους θερινούς μήνες λειτουργεί εξωτικό ταβερνάκι με ψαρομεζέδες και ουζάκι πάνω στην άμμο, ενώ οι ξαπλώστρες προσφέρονται δωρεάν. Μη σας πιασουν αφραγκιες και παρτε έστω και ένα νεράκι. Το αξίζουν τα παιδιά του καταστήματος που κρατάνε την αμμουδιά ¨ατσαλάκωτη¨.

Απόσταση από Ουρανούπολη περίπου 5 λεπτά.

Συνημμένα

• 7364.jpg
    7364.jpg
    85,5 KB · Εμφανίσεις: 48

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
να πάω Πάρο "θέλω" (κυρίως λόγω ομορφιάς) αλλά να πληρώνω όσο στη Μύκονο ? αμαρτία...;)
οσο φτανει η τσεπη σου πληρωνεις δεν ειναι παντου ακριβα αλλα αν θες κλαμπ θα πληρωσεις για κλαμπ αλλιως πας μπαρακια αν θες πουντα θα πληρωσεις παλι τον καφε σαν την αθηνα και την μπυρα 5 ευρω που δεν ειναι ακριβα αν συγκρινω με αθηνα αλλιως υπαρχουν και αλλα μπιτς μπαρ στο χερι του καθενος ειναι τι θα πληρωσει

Επισκέπτης
οσο φτανει η τσεπη σου πληρωνεις δεν ειναι παντου ακριβα αλλα αν θες κλαμπ θα πληρωσεις για κλαμπ αλλιως πας μπαρακια αν θες πουντα θα πληρωσεις παλι τον καφε σαν την αθηνα και την μπυρα 5 ευρω που δεν ειναι ακριβα αν συγκρινω με αθηνα αλλιως υπαρχουν και αλλα μπιτς μπαρ στο χερι του καθενος ειναι τι θα πληρωσει

άμα δεν έχεις λεφτά σαν εμένα...θα σκεφτείς κ τα 5€ φιλαράκι...άσε μεγάλη πίκρα...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ολοκληρη ροδος και ουτε μια παραλια? :S

η παραλια του αντονι κουιν ειναι πολυ ωραια,απομερη με πολυ κρυα νερα μεν αλλα πεντακαθαρη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom