Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Μια χαρά εχεις καταλάβει τύπε...

Είμαι 45 χρονών, οι 2 τελευταίες σχεσεις μου είναι αλλοδαπές (ρουμανα και ουκρανή), περναω πολύ καλύτερα σε σχέση με τις ελληνίδες που είχα... ουτε μου τα επριξαν ποτέ, ουτέ παραλογες απαιτήσεις, ουτε ανακατεματα με τα θελω των γονειών...

Και δεν είμαι ο τυπος που θα πω ότι η αλλοδαπή είναι καλύτερη από την ελληνίδα, αλλά πολύ συντομα αυτός θα είναι ο κανόνας, με δεδομένη την κατηφόρα που πήραν οι δικές μας.

Αν εξαιρέσουμε τις Πολωνές στην Ελλάδα αυτό θα ισχύει λίαν συντόμως μιας και οι τελευταίες καλές θα 'χουν παντρευτεί εντός ολίγου...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Από περιέργεια Ρωσία κατά πόσο υπάρχουν στις δυτικές πόλεις σκουρόχρωμοι;
Δεν κατάλαβα ακριβώς την Ερώτηση..

Ρωσία στη Μόσχα βλέπεις κάποιες παρακμιακές φάτσες Καυκάσιων και Ασιατών! Στην επαρχία βλέπεις μόνο Ρώσους!
Στην Δυτική ευρώπη ΠΑΝΤΟΥ ο πλυθησμός είναι μιξ! Κάτι σαν μοναστηράκι και χειρότερα!
Σε μια επαρχιακή πόλη της Αυστριάς που έμενα για κανένα δίμηνο τους χειμώνες έβλεπες παντού Τούρκους! Υπήρχε και μια συνοικία που λεγόταν "Μικρή Αφρική" και εκεί δεν υπήρχε αυστριακός ούτε για δείγμα στη περίμετρο!
Ιταλία τα ίδια! Εκεί βλέπεις κάθε λογής συμμάζωμα!
Βερολίνο είναι μια μικρή Άγκυρα
Και Σουηδία στη Στοκχόλμη το 2008 υπήρχαν στιγμές στο κέντρο που οι Σουηδοί ήταν οι "διαφορετικοι" στο πλήθος... Κάτι σαν τους Άγγλους στο Λονδίνο!
Αυτά ενδεικτικά και δεν σου λέω για Ιβηρική, Φιλανδία  κτλ κτλ
Ευτυχώς που δεν έχω πάει σε Γαλλόφωνη χώρα...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Δεν κατάλαβα ακριβώς την Ερώτηση..

Ρωσία στη Μόσχα βλέπεις κάποιες παρακμιακές φάτσες Καυκάσιων και Ασιατών! Στην επαρχία βλέπεις μόνο Ρώσους!
Στην Δυτική ευρώπη ΠΑΝΤΟΥ ο πλυθησμός είναι μιξ! Κάτι σαν μοναστηράκι και χειρότερα!
Σε μια επαρχιακή πόλη της Αυστριάς που έμενα για κανένα δίμηνο τους χειμώνες έβλεπες παντού Τούρκους! Υπήρχε και μια συνοικία που λεγόταν "Μικρή Αφρική" και εκεί δεν υπήρχε αυστριακός ούτε για δείγμα στη περίμετρο!
Ιταλία τα ίδια! Εκεί βλέπεις κάθε λογής συμμάζωμα!
Βερολίνο είναι μια μικρή Άγκυρα
Και Σουηδία στη Στοκχόλμη το 2008 υπήρχαν στιγμές στο κέντρο που οι Σουηδοί ήταν οι "διαφορετικοι" στο πλήθος... Κάτι σαν τους Άγγλους στο Λονδίνο!
Αυτά ενδεικτικά και δεν σου λέω για Ιβηρική, Φιλανδία  κτλ κτλ
Ευτυχώς που δεν έχω πάει σε Γαλλόφωνη χώρα...

Εννοούσα στις δυτικές πόλεις της Ρωσίας.

Για την Ευρώπη δυστυχώς γνωρίζω την φρικτή κατάσταση, αλλά Φινλανδία δεν περίμενα να είναι τόσο τίγκα σε λαθρό!

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Στα παραπάνω να προσθέσω ότι δεν μετράνε ούτε αν είσαι φτιαγμένος επαγγελματικά... βγήκα με κάποια που στα 40 της μοίραζε φυλλάδια ημιαπασχόληση και μου μίλαγε για καριέρα που θέλει να κάνει, ενώ την δική μου εργασία την βρήκε αδιάφορη, γιατί δεν καταλάβαινε από οικονομικά όπως είπε..... τι ενδιαφέρον εχει να είσαι σε μεγάλη εταιρεία εισηγμένη στο ΧΑΑ και να ετοιμάζεις οικονομικές καταστάσεις κατά ΔΠΧΑ.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

την αληθεια σου λεει η κοπελα σιγα το ενδιαφερον. καλα λεφτα ναι αλλα οχι ενδιαφερον

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Φίλε δεν μπορείς να φανταστείς τι μεγάλη ευλογία θεού είναι να περπατάς επι ώρες ολόκληρες ανάμεσα απο κόσμο σε κεντρικά σημεία, αγορές, μέσα μαζικής μετάφοράς να παρατηρείς τους ανθρώπους έναν έναν και να ΜΗΝ βλέπεις ΟΥΤΕ έναν σκουρόχρωμο Μουσουλμάνο ή Αράπη παρά μόνο 100% ομοιογενή πληθυσμό!!!!
Αυτή τη παραδεισένια αίσθηση την έχω νιώσει σε πολλές πόλεις της Πολωνίας, στην Ουκρανία, την Ρουμανία  και στο Βίλνιους! Plus τις μουνάρες παντού σε αυτές τις χώρες!
Είναι οι σύγχρονοι παράδεισοι επί της γης!

τα ωραιοπιεις φιλε επειδη εχουν καλες ποθτανες δεν ειναι και παραδεισοι

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Χθες στο Gym επιασα κουβεντα με μια ρωσιδα.. ωραιο μωρο, ξανθια αδυνατη.. την ειχα πετυχει κι αλλη μια φορα που κατι κουβαλουσε, προσφερθηκα να τη βοηθησω αλλα μου ειπε οχι ευχαριστω κτλ κτλ
Χθες με θυμηθηκε και μου χαμογελασε.. παω της μιλαω και με τα πολλα της λεω για καφε.. αλλαξε καποια χρωματα και τη ρώτησα τι επαθες σε εφερα σε δυσκολη θέση? Λεει ναι εχω σχέση για αυτο δε μπορω.. ok της λεω κτλ κτλ

Οχι που δε θα χε γκομενο τετοιο μωρο, γιατι να μεινει μονη αλλωστε με τοσες επιλογες που εχει ολο και καποιος θα εκανε τη διαφορά..

Εντωμεταξυ μετα απο καποια λεπτα μιλαγε στο τηλ με το γκομενο και μαλλον της εσπαγε τα αρχιδια οπως φανηκε απο τις αντιδράσεις της..

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306
Χθες στο Gym επιασα κουβεντα με μια ρωσιδα.. ωραιο μωρο, ξανθια αδυνατη.. την ειχα πετυχει κι αλλη μια φορα που κατι κουβαλουσε, προσφερθηκα να τη βοηθησω αλλα μου ειπε οχι ευχαριστω κτλ κτλ
Χθες με θυμηθηκε και μου χαμογελασε.. παω της μιλαω και με τα πολλα της λεω για καφε.. αλλαξε καποια χρωματα και τη ρώτησα τι επαθες σε εφερα σε δυσκολη θέση? Λεει ναι εχω σχέση για αυτο δε μπορω.. ok της λεω κτλ κτλ

Οχι που δε θα χε γκομενο τετοιο μωρο, γιατι να μεινει μονη αλλωστε με τοσες επιλογες που εχει ολο και καποιος θα εκανε τη διαφορά..

Εντωμεταξυ μετα απο καποια λεπτα μιλαγε στο τηλ με το γκομενο και μαλλον της εσπαγε τα αρχιδια οπως φανηκε απο τις αντιδράσεις της..

μαν στη καλή γκόμενα αν τη στάμπαρες πρέπει να την έχεις απο κοντά για να βρείς εκείνο το γαμημένο μικρό χρονικό διάστημα όταν χωρίσει

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τύπε αν ειναι σα το βλάκα που εχει η Τζουλια Νοβα εχεις ελπιδες να το φας το μωρό ;)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
τύπε αν ειναι σα το βλάκα που εχει η Τζουλια Νοβα εχεις ελπιδες να το φας το μωρό ;)

Τυπε η συγκεκριμενη, ρωσιδα αλλα οχι ξεκωλο ετσι με το στυλακι της καλης κοπέλας..
περιττό να σου πω οτι οταν ειδαν οτι της μιλουσα, κάτι σφιχτες με κοιταζαν λες και τους έβρησα τη μάνα..
ειμασταν διπλα διπλα στα οργανα και σκαει ενα σφιχτης και μου λεει να κάνουνε εναλλαξ και μου ψιλοτσαμπουκαλεύτηκε.. Απο οτι παρατήρησα την ειχε βάλε στο μάτι γιατι τη γυρόφερνε οπου πήγαινε..

Αρα αναλογίσου τη μάχη δίνετε για τις καλες..?? Ποιο τάιμινγ..? Ντου απο παντού δεχονται αυτές..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Υπάρχει μια κατηγορία γυναικων που φτανουν τα 30,είναι αξιόλογες και είναι ακόμη ελεύθερες.

Κάτι κοπέλες που ασχολήθηκαν με σπουδές μέχρι τα 25-26,κυνηγησαν καλες δουλειές-επιμόρφωση-σεμινάρια,,νομιζαν ότι ειναι ακόμη μικρες για γάμο και "ξεχαστηκαν" σε σχέσεις του κώλου.

Αυτές κάπου στα 30 παίρνουν τα χαμπάρια τους,αλλά από τον πανικό τους,κάνουν συνήθως τραγικες επιλογές.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Υπάρχει μια κατηγορία γυναικων που φτανουν τα 30,είναι αξιόλογες και είναι ακόμη ελεύθερες.

Κάτι κοπέλες που ασχολήθηκαν με σπουδές μέχρι τα 25-26,κυνηγησαν καλες δουλειές-επιμόρφωση-σεμινάρια,,νομιζαν ότι ειναι ακόμη μικρες για γάμο και "ξεχαστηκαν" σε σχέσεις του κώλου.

Αυτές κάπου στα 30 παίρνουν τα χαμπάρια τους,αλλά από τον πανικό τους,κάνουν συνήθως τραγικες επιλογές.

Δεν είναι μόνο αυτό. Γενικά αυτές που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε "καλές κοπέλες" έχουν ένα βασικό αντανακλαστικό που δεν το έχουν οι άλλες. Αυτό είναι: η αφοσίωση. Ας έχει κολλήσει σε μία κακή σχέση ή μ' έναν μαλάκα αλλά προτιμά να μείνει μ' αυτόν παρά να τον αφήσει ώστε να βρει άλλον! Αυτό είναι κι ο βασικός λόγος για τον οποίο αυτές οι γυναίκες έχουν την τάση να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δεν είναι μόνο αυτό. Γενικά αυτές που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε "καλές κοπέλες" έχουν ένα βασικό αντανακλαστικό που δεν το έχουν οι άλλες. Αυτό είναι: η αφοσίωση. Ας έχει κολλήσει σε μία κακή σχέση ή μ' έναν μαλάκα αλλά προτιμά να μείνει μ' αυτόν παρά να τον αφήσει ώστε να βρει άλλον! Αυτό είναι κι ο βασικός λόγος για τον οποίο αυτές οι γυναίκες έχουν την τάση να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις.

Ξέρω δεκάδες τετοια παραδείγματα..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
περιττό να σου πω οτι οταν ειδαν οτι της μιλουσα, κάτι σφιχτες με κοιταζαν λες και τους έβρησα τη μάνα..
ειμασταν διπλα διπλα στα οργανα και σκαει ενα σφιχτης και μου λεει να κάνουνε εναλλαξ και μου ψιλοτσαμπουκαλεύτηκε.. Απο οτι παρατήρησα την ειχε βάλε στο μάτι γιατι τη γυρόφερνε οπου πήγαινε..

Αρα αναλογίσου τη μάχη δίνετε για τις καλες..?? Ποιο τάιμινγ..? Ντου απο παντού δεχονται αυτές..
Τα ξερουμε αυτα,στη τουρκορωμεικη Ελλαδα ζούμε που το μουνι θεωρειται χρυσός,τον kman2 πηγαν να τον πλακωσουν και να του απαγαγουν το μουνι που κατεβασε στη γκαγκουροελλαδα και αναγκαστηκε να φωναξει την αστυνομια,καπου κάποτε ενα κυριλε ρωσιδι ηταν περικυκλωμενο απο κομπλαρισμενους τουρκομπουζουκοπιρφορους που κοιταγαν χωρις να κάνουν κινηση και του πίανω κουβεντα και αισθανομουν σα περικυκλωμενος απο αγγέλη πεινασμενων λυκων που τους πηραν το φαι μέσα απο τα δοντια,σαν να μη φτάνει όλη αυτη η σεξουαλικη πεινα και αγαμια και αντι να φερνουν τανκερ με σλαβες να χορτάσει ο λαός εχεις τους πουσταραδες του εαμοβουλγαρους που δεν τους καψαν ολους το 49 να θέλουν να φερουν αντεντοκουμπηδες και αλλους σκουρους να γεμισουν τη κωλοτρυπιδα τους

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Τα ξερουμε αυτα,στη τουρκορωμεικη Ελλαδα ζούμε που το μουνι θεωρειται χρυσός,τον kman2 πηγαν να τον πλακωσουν και να του απαγαγουν το μουνι που κατεβασε στη γκαγκουροελλαδα και αναγκαστηκε να φωναξει την αστυνομια,καπου κάποτε ενα κυριλε ρωσιδι ηταν περικυκλωμενο απο κομπλαρισμενους τουρκομπουζουκοπιρφορους που κοιταγαν χωρις να κάνουν κινηση και του πίανω κουβεντα και αισθανομουν σα περικυκλωμενος απο αγγέλη πεινασμενων λυκων που τους πηραν το φαι μέσα απο τα δοντια,σαν να μη φτάνει όλη αυτη η σεξουαλικη πεινα και αγαμια και αντι να φερνουν τανκερ με σλαβες να χορτάσει ο λαός εχεις τους πουσταραδες του εαμοβουλγαρους που δεν τους καψαν ολους το 49 να θέλουν να φερουν αντεντοκουμπηδες και αλλους σκουρους να γεμισουν τη κωλοτρυπιδα τους

Ε! αφού ψηφίσαμε σα λαός σύριζα αυτά θα παθαίνουμε!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οντως με αυτά που κάνουν οι Ελληνες ανεβάζουν την αξία των Ελληνίδων.Η μόνη χώρα που δέχτηκα απειλές θα σε φάει μαύρο φίδι κτλ,με παρακολουθούσαν πρώην πρωί μεσημέρι,βράδυ κτλ ήταν η Ελλάδα.Απίστευτοι ζηλιάρηδες.Οι Αλβανοί ακόμα χειρότεροι αυτοί εμπλέκουν και συμπατριώτες τους στην παρακολούθηση.
Θυμάμαι είχα πάει Μπουρνάζι με μια Πολωνέζα και δεν μπορούσα να καμακώσω.Παντού σφίχτες γύρω από τις γκόμενες με υφάκι,στάση σώματος έτσι και κάνεις κίνηση προς αυτή που έχω σταμπάρει θα σε πλακώσω.Δεν παίζουν εξωτερικό αυτά.Ειδικά Πολωνία απλώς περιμένεις στη σειρά και όταν έρχεται η σειρά σου καμακώνεις και αυτή διαλέγει τον καλύτερο.Πού να αφήσουν τέτοια σκηνικά οι Ελληναράδες.
Οσο για τις Ελληνίδες που προτιμούν γνωριμία μέσω κοινωνικού κύκλου τόσο το χειρότερο για αυτές.Με κύκλο μόνο μπατίρηδες θα γνωρίζουν πλέον.Καλά να πάθουν αφού τα θέλουν όλα έτοιμα,εγγυημένα και ασφαλή.
Με τις Ελληνίδες παίζουν μεγάλο ρόλο οι αρχικές συνθήκες.Αν οι αρχικές συνθήκες ήταν καμάκι στο κλαμπ φτάνεις μέχρι ένα σημείο και μετά ακληνύχτα.Αν οι αρχικές συνθήκες ήταν μέσω κύκλου και πεις ακριβώς τα ίδια φτάνεις πολύ μακρυά.Αφού λοιπόν όλα καθορίζονται και κριτικάρονται με βάση τις αρχικές συνθήκες ποιος ο λόγος να προχωράς?
Και το πιο ωραίο θέλουν φτασμένους.Δηλαδή θέλει να πηδιέται με DJs,φλασάτους,μπάρμεν,σφίχτες,σκουλαρικάδες κτλ όσο εσύ ξεσκίζεσαι για να κάνεις καριέρα και όταν φτιαχτείς και κονομάς θυμάται οτι χρειάζεται το καλό παιδί για σοβαρή σχέση.Ουστ από δω.Εντάξει αν συμπαραστέκονταν και πίπωναν και ενίσχυαν όσο προσπαθείς να το πάρει το ποτάμι.Αλλά να τα θέλουν όλα δικά τους και το cock carusel και την ασφάλεια και την καλή ζωή δε γίνεται.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Οντως με αυτά που κάνουν οι Ελληνες ανεβάζουν την αξία των Ελληνίδων.Η μόνη χώρα που δέχτηκα απειλές θα σε φάει μαύρο φίδι κτλ,με παρακολουθούσαν πρώην πρωί μεσημέρι,βράδυ κτλ ήταν η Ελλάδα.Απίστευτοι ζηλιάρηδες.Οι Αλβανοί ακόμα χειρότεροι αυτοί εμπλέκουν και συμπατριώτες τους στην παρακολούθηση.
Θυμάμαι είχα πάει Μπουρνάζι με μια Πολωνέζα και δεν μπορούσα να καμακώσω.Παντού σφίχτες γύρω από τις γκόμενες με υφάκι,στάση σώματος έτσι και κάνεις κίνηση προς αυτή που έχω σταμπάρει θα σε πλακώσω.Δεν παίζουν εξωτερικό αυτά.Ειδικά Πολωνία απλώς περιμένεις στη σειρά και όταν έρχεται η σειρά σου καμακώνεις και αυτή διαλέγει τον καλύτερο.Πού να αφήσουν τέτοια σκηνικά οι Ελληναράδες.
Οσο για τις Ελληνίδες που προτιμούν γνωριμία μέσω κοινωνικού κύκλου τόσο το χειρότερο για αυτές.Με κύκλο μόνο μπατίρηδες θα γνωρίζουν πλέον.Καλά να πάθουν αφού τα θέλουν όλα έτοιμα,εγγυημένα και ασφαλή.
Με τις Ελληνίδες παίζουν μεγάλο ρόλο οι αρχικές συνθήκες.Αν οι αρχικές συνθήκες ήταν καμάκι στο κλαμπ φτάνεις μέχρι ένα σημείο και μετά ακληνύχτα.Αν οι αρχικές συνθήκες ήταν μέσω κύκλου και πεις ακριβώς τα ίδια φτάνεις πολύ μακρυά.Αφού λοιπόν όλα καθορίζονται και κριτικάρονται με βάση τις αρχικές συνθήκες ποιος ο λόγος να προχωράς?
Και το πιο ωραίο θέλουν φτασμένους.Δηλαδή θέλει να πηδιέται με DJs,φλασάτους,μπάρμεν,σφίχτες,σκουλαρικάδες κτλ όσο εσύ ξεσκίζεσαι για να κάνεις καριέρα και όταν φτιαχτείς και κονομάς θυμάται οτι χρειάζεται το καλό παιδί για σοβαρή σχέση.Ουστ από δω.Εντάξει αν συμπαραστέκονταν και πίπωναν και ενίσχυαν όσο προσπαθείς να το πάρει το ποτάμι.Αλλά να τα θέλουν όλα δικά τους και το cock carusel και την ασφάλεια και την καλή ζωή δε γίνεται.

sthn ελλαδα ειχες φαει ξυλο οταν εκανες καμακι?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Έλα ρε,είχα συμφοιτήτρια μια χαρά κοπελα από καλή οικογένεια,που ερωτευτηκε έναν πρεζάκια και προσπαθούσε για χρόνια να τον σωσει.

Άλλη έναν παπατζη χίπη-καλλιτέχνη,που την είχε δει φιλόσοφος,αλλά ήταν απλά τεμπελοσκυλο.

Ξέρω κι άλλες,πιο ήπιες περιπτώσεις,αλλά πάλι με άντρες ναυάγια της ζωής..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Οι Αλβανοί ακόμα χειρότεροι αυτοί εμπλέκουν και συμπατριώτες τους στην παρακολούθηση.
Οντως,για απέλαση οι πουστηδες και ας κλαινε τα αφεντικα και οι γαμημενοι οι αριστεροι κωλομπαραδες μετά,να μεινουν μονο τα φουρειρινια που ειναι καλα κοριτσια και μαστόρισσες  :pipa1:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οντως,για απέλαση οι πουστηδες και ας κλαινε τα αφεντικα και οι γαμημενοι οι αριστεροι κωλομπαραδες μετά,να μεινουν μονο τα φουρειρινια που ειναι καλα κοριτσια και μαστόρισσες  :pipa1:

H Ελλάδα έπρεπε να εισάγει μόνο όμορους Σλάβους Ρώσους,Πολωνούς,Σέρβους,Βούλγαρους κτλ.Κάθε Σλάβα να πριμοδοτείται με 5000 ευρώ το χρόνο.Οι άλλοι είναι άχρηστοι δεν έχουν λόγο παρουσίας.
Ολοι πάκια,Αραβες,Μπαγκλαντές,Ινδοί,Αράπηδες πρέπει να πάρουν τον πούλο και να μείνουν μόνο Σλάβοι και Σλάβες.Με 20% Σλάβους γίνεται η δουλειά εκσλαβίζεσαι πριν σε αφρικανοποιήσουν και τους γαμάς τα πρέκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom