Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Στην Ελλάδα βρήκες τη ρωσίδα ? Σόρρυ που ρωτάω
Ναι.. στο Yava.. και εχει γκομενο έλληνα απο οτι καταλαβα
Στην Ελλάδα βρήκες τη ρωσίδα ? Σόρρυ που ρωτάω
Έχω προσέξει πως οι πιο όμορφες τείνουν να είναι πιο μαζεμένες από τις άνω του μετρίου οι οποίες τον παίρνουν όποτε βρουν...
Θυμάμαι μία κοπέλα από πέρυσι από τη σχολή η οποία ήταν ο ορισμός του άνω του μετρίου, είχε βέβαια ωράιο σώμα, η οποία χωρίς να έχει γκόμενο έπαιρνε αντισυλλιπτικά ώστε να μπορεί να κάνει σεξ χωρίς προφυλάξει με όποιον λάχει...
Aκολουθει το νομο Πικερ τυπε
Δεν δινουμε στις γκομενες την παραμικρη αξια ουτε στη δουλεια
γαμαμε με σταθερη συχνοτητα στην 3η σεπτεμβριου και περιξ ειμαστε οι γνήσιοι περήφανοι μοναχικοι μασαζονομάχοι
το υπεροχα ξεχασες γιωργοτυπε και εγω πηγφαινω σχολη και εγω εχω παρατηρησει το φαινομενο τα μπαζα και η μετριες να παρακαλανε να γαμηθουν η πιο ομορφες το παιζουν δυσκολες αλλα ριχνονται με τον καταλληλο χειρισμο
Για να ηρθε σε δυσκολη θεση οταν την ειπες για καφε,παει να πει οτι ψηνοταν αλλα σκαλωνε....Χθες στο Gym επιασα κουβεντα με μια ρωσιδα.. ωραιο μωρο, ξανθια αδυνατη.. την ειχα πετυχει κι αλλη μια φορα που κατι κουβαλουσε, προσφερθηκα να τη βοηθησω αλλα μου ειπε οχι ευχαριστω κτλ κτλ
Χθες με θυμηθηκε και μου χαμογελασε.. παω της μιλαω και με τα πολλα της λεω για καφε.. αλλαξε καποια χρωματα και τη ρώτησα τι επαθες σε εφερα σε δυσκολη θέση? Λεει ναι εχω σχέση για αυτο δε μπορω.. ok της λεω κτλ κτλ
Οχι που δε θα χε γκομενο τετοιο μωρο, γιατι να μεινει μονη αλλωστε με τοσες επιλογες που εχει ολο και καποιος θα εκανε τη διαφορά..
Εντωμεταξυ μετα απο καποια λεπτα μιλαγε στο τηλ με το γκομενο και μαλλον της εσπαγε τα αρχιδια οπως φανηκε απο τις αντιδράσεις της..
Ναι.. στο Yava.. και εχει γκομενο έλληνα απο οτι καταλαβα
τυπε θα επαιζες κανα ξυλο με τους μαλακες στο τζυμ?
ο πικερ εκανε ωραια αναλυση προσφατα με συγκριση vfm για γαμησι σε δελα vs σχεσης,ευτυχως το νομο του δεν τον ακολουθουν πολλοι διοτι θα εκτινασονταν οι τιμέςAκολουθει το νομο Πικερ τυπε
Τα χειρότερα σκηνικά και καφριλίκια τα κάνουν μέτριες και μπαζόλες.. σε βάζουν να πλακωθείς για πλάκα
Μα έτσι οπως φέρονται οι τύποι και οι τύπισες πω΄ς να μη πας με πουτάνες μετά για να μη συμμετέχεις σε ξεφτιλίκια
Για να ηρθε σε δυσκολη θεση οταν την ειπες για καφε,παει να πει οτι ψηνοταν αλλα σκαλωνε....
Αλλιως αν ηταν καλα με τον αλλον που της πρηζει το μουνι,θα σου ελεγε κατευθειαν οχι...
Συνεχισε να της μιλας,και προσφερε της "κατι διαφορετικο".....αυτο που ψαχνουν ολες δηλαδη...
Εσυ θα πεις οτι "ειμαι χαλαρος στις σχεσεις μου,θελω κατι καλο αυτη τη φορα,χωρις να υπαρχει πιεση ομως"....
κτλ κτλ....
Έχει δίκιο ο Ampelales..Παιδιά πάντα συνέβαινε αυτό. Θυμάμαι από την ΑΣΟΕΕ μια κοπέλα πολύ γλυκιά στο πρόσωπο, όπως η yioulia του glamour για όποιον ξέρει, ενώ πηγαίναμε πολύ καλά , ένα κωλόπαιδο δαπίτης της έβαλε φυτιλιές για μένα..Είναι το γνωστό , αν δεν μπορώ να το έχω το μωρό , δεν θα το έχεις και συ.
Στο γυμναστηριο έτσι και αλλιως είναι ψωνάρες ρε τυπε δεν τους βλέπουμε νομιζεις και γελάμε βεβαια
Έχει δίκιο ο Ampelales..Παιδιά πάντα συνέβαινε αυτό. Θυμάμαι από την ΑΣΟΕΕ μια κοπέλα πολύ γλυκιά στο πρόσωπο, όπως η yioulia του glamour για όποιον ξέρει, ενώ πηγαίναμε πολύ καλά , ένα κωλόπαιδο δαπίτης της έβαλε φυτιλιές για μένα..Είναι το γνωστό , αν δεν μπορώ να το έχω το μωρό , δεν θα το έχεις και συ.