topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.188
- Πόντοι
- 5.646
Προσυπογράφω!τακη μπουκα τανες ειναι ο πιο σιγουρος τροπος να γαμας ευκολα και χωρις φασαρια
Προσυπογράφω!τακη μπουκα τανες ειναι ο πιο σιγουρος τροπος να γαμας ευκολα και χωρις φασαρια
Για τις ωραίες γκομενες γινετε σφαγή πάντως.. πρέπει να λειτουργήσεις εξυπνα και αστραπιαία για να καπαρώσεις μια καλή.. και προυποθέτει και συναισθήματα ανταγωνισμού και εγωισμό.. οι καλές το βλέπουν οτι τις διεκδικούν και έχουν μάθει να σφαζωνται στα ποδια τους.. αυτος που το πάζει υπεράνω οσο παιδαρας να ναι τον φτυνουν.. πρεπει να χεις ατσαλένιο νευρικο συστημα για να καπαρώσεις ωραίο μουνέτο..
Ενα πουτανιάρης δε τα χει αυτά τα αισθηματα, εχουν ατονισει μεσα του, εξου και δε διεκδικει ωραια γκομενα αντιστοιχες με τις τανες που γαμαει.. για τις ωραιες εξω θέλει προσπάθεια.. αμα η αλλη ειναι μουνετο και αρχιζει να σε παιζει με τοσα ψωμολια θα χεις να κάνεις και με δαύτους μετά..
Τι δεν καταλαβαίνεις?τι εννοεις
Σσσσσσωραιος!Ασε μας ρε τυπε στο αλκατραζ κάνουν πιπες στον στριπερ πανω στη σκηνη , θέλουν και κυνηγι. Οποια θελει να κατσει θα κατσει αλλιως να παει να γαμηθει δεν κυνηγάμε καμια ... ειμαστε οι γνήσιοι μοναχικοι μπουρδελιαρηδες κατά Πικερ![]()
Ασε μας ρε τυπε στο αλκατραζ κάνουν πιπες στον στριπερ πανω στη σκηνη , θέλουν και κυνηγι. Οποια θελει να κατσει θα κατσει αλλιως να παει να γαμηθει δεν κυνηγάμε καμια ... ειμαστε οι γνήσιοι μοναχικοι μπουρδελιαρηδες κατά Πικερ![]()
Έχεις δίκιο πιστεύω.Για τις ωραίες γκομενες γινετε σφαγή πάντως.. πρέπει να λειτουργήσεις εξυπνα και αστραπιαία για να καπαρώσεις μια καλή.. και προυποθέτει και συναισθήματα ανταγωνισμού και εγωισμό.. οι καλές το βλέπουν οτι τις διεκδικούν και έχουν μάθει να σφαζωνται στα ποδια τους.. αυτος που το πάζει υπεράνω οσο παιδαρας να ναι τον φτυνουν.. πρεπει να χεις ατσαλένιο νευρικο συστημα για να καπαρώσεις ωραίο μουνέτο..
Ενα πουτανιάρης δε τα χει αυτά τα αισθηματα, εχουν ατονισει μεσα του, εξου και δε διεκδικει ωραια γκομενα αντιστοιχες με τις τανες που γαμαει.. για τις ωραιες εξω θέλει προσπάθεια.. αμα η αλλη ειναι μουνετο και αρχιζει να σε παιζει με τοσα ψωμολια θα χεις να κάνεις και με δαύτους μετά..
Ναι αυτο λεω.. το παραδειγμα χθες στο yava αποτυπώνει απο μια σκοπιά τι αντιμετωπίζεις για να καπαρώσεις μια ωραια γκομενα ή και μετά ακομη οταν αυτη παει σε ενα yava και βλέπει έτοιμους να σφαχτούν για πάρτυ της πως θα τσινάει στο γκομενο της μετά επειδη σου λεει μετράω.. Οποιος γαμάει πουτάνες δε συμμετέχει σε ολα αυτά γιατι δεν εχει τέτοιου ειδους νευρικό σύστημα... εγω πχ που ειμαι μεγας πουτανιαρης μολις αιθανθηκα την "απειλή" εγινα πολυ νευρικος και φανηκε στις κινησεις μου και στην ομιλια μου.. αυτο δειχνει οτι δε το χω, αμα με παιξει μια μουνάρα δεν εχω το νευρικο σύστημα να με χειριστώ.. ;)
Στην μουναρα γυναίκα πρέπει να αντέχει κ το πορτοφόλι σου!Αρα πες και την έφαγες τη μουνάρα.. αντέχεις μετα?