ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
ρωσιδες δεν ειναι το ευκολο υπαρχουν αλλες χωρες πιο ευκολες για για γκομενες
Δυστυχώς , αυτό το στυλ "Πυγμαλίων" δεν αποδίδει...Το έχουν δοκιμάσει πολλοίΚοριτσακια που δεν ξέρουν τι τους γινεται, έχουν μουρλαθεί από το λάΙφ σταϊλ. Θα έστρωνα αρκετές από αυτές αλλα δεν κάθονται γιατι είναι κακομαθημένες. Θα στην έκανα εγώ αρνάκι! 1 μηνα δωστην μου αλα να κάτσει , να αντέξει όπως σου εγραψα και πριν εγω δεν εχω πρόβλημα.
Τα ξερουμε αυτα,στη τουρκορωμεικη Ελλαδα ζούμε που το μουνι θεωρειται χρυσός,τον kman2 πηγαν να τον πλακωσουν και να του απαγαγουν το μουνι που κατεβασε στη γκαγκουροελλαδα και αναγκαστηκε να φωναξει την αστυνομια,καπου κάποτε ενα κυριλε ρωσιδι ηταν περικυκλωμενο απο κομπλαρισμενους τουρκομπουζουκοπιρφορους που κοιταγαν χωρις να κάνουν κινηση και του πίανω κουβεντα και αισθανομουν σα περικυκλωμενος απο αγγέλη πεινασμενων λυκων που τους πηραν το φαι μέσα απο τα δοντια,σαν να μη φτάνει όλη αυτη η σεξουαλικη πεινα και αγαμια και αντι να φερνουν τανκερ με σλαβες να χορτάσει ο λαός εχεις τους πουσταραδες του εαμοβουλγαρους που δεν τους καψαν ολους το 49 να θέλουν να φερουν αντεντοκουμπηδες και αλλους σκουρους να γεμισουν τη κωλοτρυπιδα τους
Δυσκολο να τα χεις με μουνάρα και να μη σε τσιτώνει κτλ.. μονο αν τα χεις με καποια μέτρια που την εχεις και λιγο γραμμενη μπορεις να σε ηρεμος.. αλλιώς μουρλένεσαι με μουνάρα και άν δεν μουρλένεσαι δε της κάνεις για γκομενος.. παρανοικα πραγματα δηλ..
Προσωπικα με αυτά που βλέπω δεν πιστευω ότι το παιζουν σε ολους δυσκολες σε αυτους που θέλουν μια χαρα βολικές γινονται οποτε ενας ακομα λογος να μην ασχοληθώ.
Τεσπα σε 10 μέρες κατεβαινω Αθηνα έ ρε τι έχει να γινει![]()
πραγματικα μονο για πουτανες και για τουριστριες στην ακροπολη θα πάω δεν προκειται να ασχοληθώ με καμια ελεηνιδα
![]()
ασχοληθείτε εσεις παιδια και καλη τυχη
![]()
Πάντως ....υπάρχουν και οι περιπτώσεις και καταστάσεις που στα πολύ καλά μουνιά δεν την πέφτουν πολλοί γιατι κολώνουν ή σκέφτονται αυτα που γράφετε παραπάνω, οτι "ε, αυτή θα έχει 100 πεσίματα κάθε μέρα, που να πάω;".
Πριν 10 χρόνια δούλευα σε μια πολυ μεγάλη εταιρία (1000+ άτομα) που στο ίδιο κτίριο υπήρχε απο τον λαϊκό κλασσικό εργάτη μέχρι τον κουστουμαρισμένο υπερ-χαρτογιακά. Υπήρχαν, όπως είναι λογικό αρκετά καλά μουνέτα, και ένα τρελό καβλάκι για το οποίο κάθε πρωί, την ώρα που περνούσε για να ανέβει στο γραφείο της σταματούσαν κάποιοι να βγούνε να το κοζάρουν.
Το μουνάκι αυτό το έφαγα εγω, και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια γιατί ενω όλοι τον "επαιζαν" με τη παρτη της κανεις δεν έκανε σοβαρό (απλό) χώσιμο παρα μόνο πετάγαν μαλακίες, έκαναν πιρουέτες και πόζαραν μπροστα της.
Τα βράδυα το ξεκώλιαζα και το έχυνα στη μάπα και το πρωινά έβλεπα λαό να σχολιάζει φουλ όταν παιρνούσε να πάει για δουλειά και να το παίζει για πάρτη της. Not bad.
Τεσπά, υπάρχουν πάρα πολύ καλά μουνιά τα οποία όντως ακούνε μαλακίες όλη μερά, και τα τσιμπάει ο τύπος που θα κάνει το νορμάλ, σοβαρό πέσιμο. Αυτός είναι και ο λόγος επίσης που βλέπεις κάποια πολυ καλά μουνέτα να είναι με κάποιον χάλια και λες "τι στο πούτσο"?
Σε αυτό το βίντεο παρωδία του dismissed βγαίνουν τρομερά συμπεράσματα!!! Οι γυναίκες έτσι ακριβώς επιλέγουν άντρες! Βλέπετε τα λευκά καλά ντροπαλά παιδάκια τι χλεύη δέχονται...
Και ο άλλος έχω την εντύπωση πως βάφτηκε μαύρος! Οι γυναίκες έχουν τελείως άλλα κριτήρια απο αυτά που πιστεύουμε εμείς οτι μπορεί να αποτελούν πλεονεκτήματα σε εμάς...
Και χωρίς να ξέρετε Γερμανικά η φάση είναι αντιληπτή ...Κυρίως όταν μιλάνε οι λευκοί και το τσουλί γκαυλαντίζει με τον Μαυρο
Κι ομως αυτο συνεχιζεται.Βλεπω ακομα και σημερα γομαρι 2 μετρα να γλυφει ματαια γκομενα,Εισαι αστερι,εισαι Θεα και αλλες τετοιες αηδιες και φυσικα δε κανει τιποτα.Και βλεπω και περιπτωσεις οπως και μενα σε οσες επιτυχιες εχω να πηγαινω με αλλο συστημα,να ειμαι ο εαυτος μου.Κακα τα ψεμματα,η γυναικα που γουσταρει θα κατσει διπλα σου και με αγριαδα,με το να εισαι ο εαυτος σου.Και θα κανει τα παντα να σε ευχαριστησει.Αλλα ο γλυφτης γλυφτης και με το πουλι στο χερι μονιμως.Θα ειναι αναλογα στον ανθρωπο φαινεται.Το τραβαει ο οργανισμος τους οποτε δε χρειαζεται να λυπαται κανεις γι αυτους.Σε αυτό το βίντεο παρωδία του dismissed βγαίνουν τρομερά συμπεράσματα!!! Οι γυναίκες έτσι ακριβώς επιλέγουν άντρες! Βλέπετε τα λευκά καλά ντροπαλά παιδάκια τι χλεύη δέχονται...
Και ο άλλος έχω την εντύπωση πως βάφτηκε μαύρος! Οι γυναίκες έχουν τελείως άλλα κριτήρια απο αυτά που πιστεύουμε εμείς οτι μπορεί να αποτελούν πλεονεκτήματα σε εμάς...
Και χωρίς να ξέρετε Γερμανικά η φάση είναι αντιληπτή ...Κυρίως όταν μιλάνε οι λευκοί και το τσουλί γκαυλαντίζει με τον Μαυρο
Πρεπει να προσπαθησεις ΚΑΙ με μπαζα.Αυτο εκανα εγω και οποτε της στελνω μηνυμα ερχεται τρεχοντας και με κοιταει στα ματια.Ουτε μαυρη δε μας καθεται
Κι ομως αυτο συνεχιζεται.Βλεπω ακομα και σημερα γομαρι 2 μετρα να γλυφει ματαια γκομενα,Εισαι αστερι,εισαι Θεα και αλλες τετοιες αηδιες και φυσικα δε κανει τιποτα.Και βλεπω και περιπτωσεις οπως και μενα σε οσες επιτυχιες εχω να πηγαινω με αλλο συστημα,να ειμαι ο εαυτος μου.Κακα τα ψεμματα,η γυναικα που γουσταρει θα κατσει διπλα σου και με αγριαδα,με το να εισαι ο εαυτος σου.Και θα κανει τα παντα να σε ευχαριστησει.Αλλα ο γλυφτης γλυφτης και με το πουλι στο χερι μονιμως.Θα ειναι αναλογα στον ανθρωπο φαινεται.Το τραβαει ο οργανισμος τους οποτε δε χρειαζεται να λυπαται κανεις γι αυτους.
Τα ιδια κανουν και οι ιταλοι.. μαζευονται κατα αγελες για να κανουν καμακι.. κι εχουνΤα ξερουμε αυτα,στη τουρκορωμεικη Ελλαδα ζούμε που το μουνι θεωρειται χρυσός,τον kman2 πηγαν να τον πλακωσουν και να του απαγαγουν το μουνι που κατεβασε στη γκαγκουροελλαδα και αναγκαστηκε να φωναξει την αστυνομια,καπου κάποτε ενα κυριλε ρωσιδι ηταν περικυκλωμενο απο κομπλαρισμενους τουρκομπουζουκοπιρφορους που κοιταγαν χωρις να κάνουν κινηση και του πίανω κουβεντα και αισθανομουν σα περικυκλωμενος απο αγγέλη πεινασμενων λυκων που τους πηραν το φαι μέσα απο τα δοντια,σαν να μη φτάνει όλη αυτη η σεξουαλικη πεινα και αγαμια και αντι να φερνουν τανκερ με σλαβες να χορτάσει ο λαός εχεις τους πουσταραδες του να θέλουν να φερουν αντεντοκουμπηδες και αλλους σκουρους να γεμισουν τη κωλοτρυπιδα τους
Πρεπει να προσπαθησεις ΚΑΙ με μπαζα.Αυτο εκανα εγω και οποτε της στελνω μηνυμα ερχεται τρεχοντας και με κοιταει στα ματια.
Ετσι ειναι... Τι σημαινει καλη και πιασμενη..; Παντα θα υπαρχει καποιος καλυτεροςΟι μουνάρες δεν είναι ποτέ ελεύθερες.
Τις παίρνεις από τον προηγούμενο
στις παίρνει ο επόμενος.
Ψηλε νομίζω οτι τα χεις λίγο μπερδεμένα στο κεφάλι σου.
Η μουνάρα θελει να είσαι μανιακός μαζί της ενώ την μέτρια μπορείς να την γραφεις σταρχίδια σου?
Που τα έχεις δει αυτά?
Μάλλον γράφεις πόσο σημαντική είναι για εσένα η κάθε γκόμενα, και όχι τι σε πέρνει να κάνεις.
Προφανώς δλδ θα σε τσούξει περισσοτερο αν εχεις μια μουνάρα και σε αφήσει απ οτι μια μέτρια.
Φιλαράκι κακώς. Οι Αθηναίες και όλες οι επαρχιωτοπούλες που ζούν εκει γαμιώντε πολύ πιο εύκολα απότι οι υπόλοιπες ελληνιδες.
Βεβαια αν κατεβαίνεις για ΣΚ οκ. που να προλάβεις. Βουρ στο πουτανο-πατσά!![]()
Φιλαράκι ετσι και αρχισεις τα γαμησια στην επαρχια και τα ανοιγματα θα βρεθεις σε καμια εκκλησια καμια μέρα με την κουλουρα στο κεφάλι χωρις να το πάρεις χαμπάριεκτος του ότι έχω βαρεθεί να βλεπω γνωστους παντού. Με το που ξεπροβάλλεις να πας σουπερ μάρκετ ή γυμναστηριο ή βολτα τους μισους θα τους βρεις μπροστά σου.
Τωρα οσο για το άλλο θέμα που λες έχω ενστάσεις, γιατι οι γκομενες κοιτάνε πολύ την εμφάνιση. Και επισης ποιος σου ειπε ότι δεν πέφτουν από μαλακιες. Οι μισές ανώριμες είναι. Ότι μαλακια και παπατζιλικι βρεθει κάποιος να τους πουλήσει τις έχωσε. Τα σοβαρά και σωστά παιδια δεν βγάζουν ακρη μαζι τους να ξέρεις.