Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
συνηθως πάμε ξεχαρμανιασμένοι μετα από γαμησι σε κανα μασαζ ή μπουρδελο οποτε απλα πινουμε το ποτάκι μας λεμε καμια μαλακια και μετα μπορει να τραβήξουμε για κανα Στριπ. Μου φαινεται πιο δελεαστική η προταση να πάω σε ένα μαγαζι και να ξέρω ότι οι μουναρες θα έρθουν στο τραπεζι μου και θα μπορω να παιξω με οποια θέλω παρα να βγω εξω και να κυνηγησω γκομενες με μπλαζέ υφάκι.

στην μικρη πολη που μενεις εχει παιξει κανα σκηνικο με ξυλο?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τα ιδια κανουν και οι ιταλοι.. μαζευονται κατα αγελες για να κανουν καμακι.. κι εχουν
χαλασει την πιατσα σε ολα τα πρωην σοβιετικα κρατη, καλομαθαινοντας ολες τις γυναικες εκει..
Δεν μας εφτανε αυτο.. τωρα πλακωσαν και τ' αραβια.. Γι αυτο εχουν παρει τα μυαλα τους αερα, γενικως..
:thumbsup: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ετσι ειναι... Τι σημαινει καλη και πιασμενη..; Παντα θα υπαρχει καποιος καλυτερος
(ισως κι οχι),που θα την πιστοναρει..'' Δεν εχει τελος αυτος ο φαυλος κυκλος' ωσπου να περασει
η μπογια της, φυσικα. Οι γυναικες ειναι περιεργα πλασματα, και δεν σταματα σε εναν μονον αντρα
η περιεργεια τους.. Τελικα, σοφο το ασμα που λεει.. << Κανεις δεν ειναι κανενος..>>
ετσι τυπε.και οταν περασει η μπογια και κοιμουνται με τον αρκουδο τους αναρωτιουνται τι στραβωσε :S :S :S

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παιδια ειδα στον δρομο εναν τυπο ιδιο με εμενα οπως με βλεπετε αλλα ενα κεφαλι πιο ψηλο και ειχε γκομενακι μαζι του πολυ δυνατο λεπτο και νεαρο.

Μηπως τελικα δεν ειμαι ασχημος αλλα κοντος;

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Παιδια ειδα στον δρομο εναν τυπο ιδιο με εμενα οπως με βλεπετε αλλα ενα κεφαλι πιο ψηλο και ειχε γκομενακι μαζι του πολυ δυνατο λεπτο και νεαρο.

Πολλά μπορει να παιζουν..

Εσυ εισαι στη φωτο? 

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
συνηθως πάμε ξεχαρμανιασμένοι μετα από γαμησι σε κανα μασαζ ή μπουρδελο οποτε απλα πινουμε το ποτάκι μας λεμε καμια μαλακια και μετα μπορει να τραβήξουμε για κανα Στριπ. Μου φαινεται πιο δελεαστική η προταση να πάω σε ένα μαγαζι και να ξέρω ότι οι μουναρες θα έρθουν στο τραπεζι μου και θα μπορω να παιξω με οποια θέλω παρα να βγω εξω και να κυνηγησω γκομενες με μπλαζέ υφάκι.

Το μπαζέ υφάκι με προδιαθέτει για άγριο ξεκώλιασμα

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1

Αν τριμάρεις το μούσι μπορεί να αλλάξει η τύχη σου

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Άρα να υποθέσω ότι και όποιος άντρας είναι ανύπαντρος και άνω των 25 (άντε 30 ενεκα του οτι συνηθίζεται σε αυτές τις ηλικίες να υπάρχει και μια μικρή διαφορά ηλικίας υπέρ του αρρενος) έχει επίσης κάποιο από τα προαναφερθέντα προβλήματα... :huh:

Ισως να εχει το προβλημα οτι δεν ηταν τολμηρος με τις γυναικες ,ηταν ντροπαλός να το πω έτσι και ΄χανονται οι ευκαιρίες :rolleyes:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.128
Πόντοι
7.216
Οχι φιλαρακι!
Δεν μπορει να λες οτι οι ακαβαντζοτες γυναικες ανω των 25 εχουν προβλημα συμπεριφορας-εμφανισης-υγειας και για του άντρες οτι είναι απλά ντροπαλοι...
Μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.
Αν πιστεύεις στην παραπάνω πρόταση τοτε πρέπει να πιστέψεις κατι αντιστοιχο για τους άντρες...
Αυτο είναι το σωστό, το αντρίκιο και το συνειδητό. :hi:

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Οχι φιλαρακι!
Δεν μπορει να λες οτι οι ακαβαντζοτες γυναικες ανω των 25 εχουν προβλημα συμπεριφορας-εμφανισης-υγειας και για του άντρες οτι είναι απλά ντροπαλοι...
Μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.
Αν πιστεύεις στην παραπάνω πρόταση τοτε πρέπει να πιστέψεις κατι αντιστοιχο για τους άντρες...
Αυτο είναι το σωστό, το αντρίκιο και το συνειδητό. :hi:

οι γκόμενες έχουν την δυστροπία τους αλλά ας κοιτάξουμε και τον εαυτό μας. Με μια καλή εμφάνιση, σχετική ευστροφία, δουλειά και κοινωνικότητα δεν μένεις και πολύ καιρό χωρίς καλή γκόμενα

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
οι γκόμενες έχουν την δυστροπία τους αλλά ας κοιτάξουμε και τον εαυτό μας. Με μια καλή εμφάνιση, σχετική ευστροφία, δουλειά και κοινωνικότητα δεν μένεις και πολύ καιρό χωρίς καλή γκόμενα

για καλη γκομενα θες και τυχη

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

Έβαλες τέσσερα κριτήρια. Που τα δυο πρωτα ειναι σε μεγαλο βαθμο επίκτητα και τα δυο δευτερα αλληλοαναιρούνται (αν δουλεύεις δεν εχεις και τοσο χρονο για "κοινωνικότητα" δηλαδη να εισαι ολη μερα εξω με παρεες - που λογικα και αυτοι δουλεύουν οποτε αντε συντονίσου)

Μια γκομενα θεωρείται καλη αν απλα δεν ειναι αρκουδα

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Έβαλες τέσσερα κριτήρια. Που τα δυο πρωτα ειναι σε μεγαλο βαθμο επίκτητα και τα δυο δευτερα αλληλοαναιρούνται (αν δουλεύεις δεν εχεις και τοσο χρονο για "κοινωνικότητα" δηλαδη να εισαι ολη μερα εξω με παρεες - που λογικα και αυτοι δουλεύουν οποτε αντε συντονίσου)

Μια γκομενα θεωρείται καλη αν απλα δεν ειναι αρκουδα

χα χα χα ωραια στανταρτσ εχεις φιλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom