Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ναι ναι φορτώστε του τα μυαλά να μου τα πριζει ο χοντρούλις. Τα πραγματα ειναι απλα. Οταν ζητούσε παλια φωτο ενωπιον ολων του ειπα ελα να βρεθουμε λαιβ . Ο μπουχεσας  λακης  λακισε. :grin: τωρα πουλο λοιπον που θελει και φωτο  :2on1: και μαζι και συ που το παιζεις εξυπνακιας  :birdman:

μη κανεις σα ελλεηνιδα, ειμαι βεβαιος αν του μιλησεις γλυκα και βγαλεις τις Ugg ο Λακης μας θα σου δωσει μια δευτερη ευκαιρια, ετσι κι αλλιως απο οσο θυμαμαι εχει προσφερθει πολλακις να σου δωρισει κουταβι, πως αλλιως να σου δειξει οτι νοιαζεται?

Εγω ενα εχω να πω.......Erinal και Gun Club..........I SHIP IT!!  :dancing:

ΕριΛακ ειναι το καλο παραδοσιακο σιπ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μη κανεις σα ελλεηνιδα, ειμαι βεβαιος αν του μιλησεις γλυκα και βγαλεις τις Ugg ο Λακης μας θα σου δωσει μια δευτερη ευκαιρια, ετσι κι αλλιως απο οσο θυμαμαι εχει προσφερθει πολλακις να σου δωρισει κουταβι, πως αλλιως να σου δειξει οτι νοιαζεται?

Εχω τρεις μεγαλόσωμους σκύλους. Τον έναν τον φωνάζω TempT  :grin:

Επισκέπτης
Ε οχι και γκομενα μαν,ειχε κανει την μαλακια να ανεβασει φωτο του καποτε ο λακης.
Ζουμπουρλος ζουμπουρλος ηταν και φοραγε μια πυτζαμοβερμουδα.Ειχε βαλει και ενα οπλο στην
μεση αλλα δεν φαινοταν,ειχε αποροφηθει απο το λιπος. :grin:

Είχαμε καταλήξει από τη φωτό ,
ότι δεν έβγαινε συμπέρασμα αν είμαι χοντρός ή όχι.
Και ότι όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο , απλώς είναι Ξ.Π.Γ.
που έχουν τεράστιο κόμπλεξ μαζί μου.
Κάποιο πρόθυμο παληκάρι να ξαναβάλει τη φωτό
και θα με επιβεβαιώσει.

Επισκέπτης
Τραγικό το βίντεο,η βαθειά συντηρητική Αμερική σ όλο της το μεγαλείο.
Γυναίκες με όπλα μόνο σε film noir ή σε ταινίες του Russ Mayer.

Τη συγκεκριμένη Τεξανή Γκόμενα,
εγώ τη γουστάρω με 1000.
Μεγάλη κάβλα (και ξέρει και από όπλα).

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
το ιδιο ισχυει και για μας μην το ψαχνεις το θεμα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Είχαμε καταλήξει από τη φωτό ,
ότι δεν έβγαινε συμπέρασμα αν είμαι χοντρός ή όχι.
Και ότι όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο , απλώς είναι Ξ.Π.Γ.
που έχουν τεράστιο κόμπλεξ μαζί μου.
Κάποιο πρόθυμο παληκάρι να ξαναβάλει τη φωτό
και θα με επιβεβαιώσει.
Βαλτην τοτε ρε μαν την φωτο ξανα.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Συμφωνειτε με την εν λογω ατακα; Δηλαδη πως ολες οι γκομενες που αξιζουν εχουν πιαστει απο μικρη ηλικια και για παιχνιδι μενει μονο η σαπιλα;

Αφορμη σταθηκε μια πολυ καλη περιπτωση που γνωρισα προσφατα και εχει τον ιδιο παπαρα γκομενο απο το σχολειο  :headbang:

δυστιχως αυτο ισχυει 100% κοπελα πανω απο 27 χωρις μονιμο γκομενο με σοβαρο σκοπο τον γαμο σημαινει πως κατι δεν παει καλα. αν ειναι ωραια εχει σιγουρα δυνατη πετρια στην κεφαλα

τις καλες τις καπαρονουν τα αλανια απο νωρις

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
δυστιχως αυτο ισχυει 100% κοπελα πανω απο 27 χωρις μονιμο γκομενο με σοβαρο σκοπο τον γαμο σημαινει πως κατι δεν παει καλα. αν ειναι ωραια εχει σιγουρα δυνατη πετρια στην κεφαλα

τις καλες τις καπαρονουν τα αλανια απο νωρις
Και αφού τα πρώτα αλάνια παχύνουν και μπαγιατέψουν έχοντας τες δεδομένες , τις γαμάνε τα πραγματικά ανασφαλή αλάνια
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ισχυει οτι οι καλες καπαρωνονται νωρις. Για αυτο οσοι ειστε τριανταρηδες να ψαχνετε μικρουλες για σοβαρη σχεση. Τοτε που ακομα δεν εχουν τρελες απαιτησεις και κολανε ευκολα. Τι να την κανεις την αλλη  αν εχει κανει το παρισι-ντακαρ δεκα φορες μεχρι τα τριαντα. Αυτες ειναι για να γηροκομουνε τιποτα πενηνταριδες.

Και για το φιλο μπουρδελιαρη, καμια δε κερατωνει τον αντρα της γιατι εκεινος χοντρυνε αλλα μαλλον γιατι τη βαρεθηκε πρωτος.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Ισχυει οτι οι καλες καπαρωνονται νωρις. Για αυτο οσοι ειστε τριανταρηδες να ψαχνετε μικρουλες για σοβαρη σχεση. Τοτε που ακομα δεν εχουν τρελες απαιτησεις και κολανε ευκολα. Τι να την κανεις την αλλη  αν εχει κανει το παρισι-ντακαρ δεκα φορες μεχρι τα τριαντα. Αυτες ειναι για να γηροκομουνε τιποτα πενηνταριδες.

Και για το φιλο μπουρδελιαρη, καμια δε κερατωνει τον αντρα της γιατι εκεινος χοντρυνε αλλα μαλλον γιατι τη βαρεθηκε πρωτος.
Οκ ΜΑΝ . Κάνω χιούμορ γενικά , αλλά κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.Απ όλα έχει  ο μπαξές.
Πολύ σωστή η συμβουλή σου.  Όλες οι γυναίκες που έχει τύχει να συναναστραφώ κι έχουν περάσει τα 30-32 δεν παλεύονται. Δεν ξέρω τι παθαίνουν.Είμαι 35 και δυστυχώς για τις μικρές πλέον νιώθω μεγάλος και σιγά σιγά καταλαβαίνω ότι προσωπικά πολύ δύσκολα θα βρώ μια σύντροφο. Το μεγαλύτερο ποσοστό άνω των 30 παίδες όσο και να μην ήθελα να το παραδεχτώ παλιά, ΔΕΝ κάνουν για γάμο. Είναι για μερικά γαμήσια και δρόμο.Και όσο και αν ακούγεται κάπως , μόνο όταν το βιώνεις στο πετσί σου πια το  συνειδητοποιείς. Αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Οκ ΜΑΝ . Κάνω χιούμορ γενικά , αλλά κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.Απ όλα έχει  ο μπαξές.
Πολύ σωστή η συμβουλή σου.  Όλες οι γυναίκες που έχει τύχει να συναναστραφώ κι έχουν περάσει τα 30-32 δεν παλεύονται. Δεν ξέρω τι παθαίνουν.Είμαι 35 και δυστυχώς για τις μικρές πλέον νιώθω μεγάλος και σιγά σιγά καταλαβαίνω ότι προσωπικά πολύ δύσκολα θα βρώ μια σύντροφο. Το μεγαλύτερο ποσοστό άνω των 30 παίδες όσο και να μην ήθελα να το παραδεχτώ παλιά, ΔΕΝ κάνουν για γάμο. Είναι για μερικά γαμήσια και δρόμο.Και όσο και αν ακούγεται κάπως , μόνο όταν το βιώνεις στο πετσί σου πια το  συνειδητοποιείς. Αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.

Γιατι οι μικρές παλεύονται ρε τύπε που θέλουν καψουροέρωτες... και μουρλένεσαι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Γιατι οι μικρές παλεύονται ρε τύπε που θέλουν καψουροέρωτες... και μουρλένεσαι
Απο τις 30+ καλύτερες σε όλα.Μόνη εξαίρεση το γαμήσι απο τα πολλά παραπάνω χιλιόμετρα πούτσας που έχουν αρπάξει οι 30+ και στις περισσότερες περιπτώσεις σου εξασφαλίζουν πιο  απελευθερωμένα γαμήσια

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Απο τις 30+ καλύτερες σε όλα.Μόνη εξαίρεση το γαμήσι απο τα πολλά παραπάνω χιλιόμετρα πούτσας που έχουν αρπάξει οι 30+ και στις περισσότερες περιπτώσεις σου εξασφαλίζουν πιο  απελευθερωμένα γαμήσια

μα αν οι 30+ ειναι καλυτερες στο γαμησι τοτε σε τι ειναι καλυτερες οι 30-?

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Στην φρεσκάδα!
Αν βλέπεις την γυναίκα ως λαχανικό... :2funny:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Ισχυει οτι οι καλες καπαρωνονται νωρις. Για αυτο οσοι ειστε τριανταρηδες να ψαχνετε μικρουλες για σοβαρη σχεση. Τοτε που ακομα δεν εχουν τρελες απαιτησεις και κολανε ευκολα. Τι να την κανεις την αλλη  αν εχει κανει το παρισι-ντακαρ δεκα φορες μεχρι τα τριαντα. Αυτες ειναι για να γηροκομουνε τιποτα πενηνταριδες.

Εκει στα 25 νομιζω τα καλα δενονται.. για τα καλα! μετα οσες εχουν ενα ή παραπανω απο τα προβληματα αυτα: συμπεριφορας-εμφανισης-υγειας είναι συνηθως διαθεσιμες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom