Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Εκει στα 25 νομιζω τα καλα δενονται.. για τα καλα! μετα οσες εχουν προβλημα συμπεριφορας-εμφανισης-υγειας είναι συνηθψς διαθεσιμες.

Εγω την επιασα απο τα 20. Αλλα εχεις δικιο, απο γνωστες μου/της, ξαδερφες κλπ οσες ηταν καλες ειχαν πιαστει μεχρι τα 25.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Νομιζω ότι η κρίση χάλασε ακόμα περισσότερο την μέση Ελληνίδα.

Οποιος δεν βρηκε κάτι καλό μεχρι ηλικιας 30, δυσκολα θα βρει καποια σε μεγαλυτερη ηλικία για σοβαρή σχεση - γάμο.

Πολλες από αυτές εχουν αλλα ενδιαφέροντα, ζωοφιλες με σκυλους - γάτες, τατουαζ, piercing, ζουμπα, χορους λατιν γενικά καμενες περιπτωσεις, μόνο για μερικα  :fuck2: και δρόμο... δεν μπορείς να βασιστείς σε τίποτα, κοιτανε μόνο την πάρτη τους, είναι ακατάλληλες να κάνουν και πολύ περισσότερο να μεγαλώσουν παιδιά.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Νομιζω ότι η κρίση χάλασε ακόμα περισσότερο την μέση Ελληνίδα.

Οποιος δεν βρηκε κάτι καλό μεχρι ηλικιας 30, δυσκολα θα βρει καποια σε μεγαλυτερη ηλικία για σοβαρή σχεση - γάμο.

Πολλες από αυτές εχουν αλλα ενδιαφέροντα, ζωοφιλες με σκυλους - γάτες, τατουαζ, piercing, ζουμπα, χορους λατιν γενικά καμενες περιπτωσεις, μόνο για μερικα  :fuck2: και δρόμο... δεν μπορείς να βασιστείς σε τίποτα, κοιτανε μόνο την πάρτη τους, είναι ακατάλληλες να κάνουν και πολύ περισσότερο να μεγαλώσουν παιδιά.

Στα πρόσφατα ολοκληρωμένα έτη σπουδών μου έφτασα στην ίδια ακριβώς κατακλείδα...

Οι νέες κοπέλες που ΔΕΝ είναι πιασμένες είναι για φτύσιμο! Μόνο για σεξ μπορούν να μιλήσουν, δε διαβάζουν τίποτα αν δουλεύουν σημαίνει ότι εργάζονται στην επιχείρηση του πατέρα τους λίγες έστω επιχειρούν να έχουν μία ανεξαρτησία έστω απ' την οικογένειά τους. Το χειρότερο όμως είναι ότι μπορεί να είναι ακάματες και τσούλες αλλά απαιτούν τα πάντα απ' τους συντρόφους τους! Ουσιαστικά στα τέσσερα έτη των σπουδών μου μόνο ένας συμφοιτητής τα έφτιαξε με κοπέλα απ' τη σχολή! Όλοι οι άλλοι είτε από κύκλο (μόνο δύο άτομα) είτε μαλακία ασταμάτητη ή πόρνες...

Η κατάσταση είναι φρικτή. Σημειωτέον είμαι εμφανίσιμος πεντακάθαρος, ντύνομαι ΠΑΝΤΑ στην τρίχα, μορφωμένος κι ευγενέστατος. Ό,τι και να κάνεις δεν επαρκεί! ιδιαίτερα άμα θέλεις να είσαι σοβαρός γιατί αυτές δεν είναι! Τα λέω εδώ γιατί πρέπει να ξεδώσω και 'γώ κάποτε... Γενικά όμως το πιστεύω ότι αυτή η γενιά δυστυχώς δεν θα παράγει παιδιά σε πολύ υψηλό βαθμό και σ' αυτό θα φταίνε κυρίως τα θηλυκά!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Μεγάλε τα είπες πολύ σωστά!

Για να καταλάβετε τα λέω σε ξένους και θεωρούν ότι μιλάω μεταφορικά δεν καταλαβαίνουν ότι μιλάω κυριολεκτικά! Γιατί έστω μπορεί οι γυναίκες τους να είναι αμισθί πόρνες, και να έχουν μία κάποια περίπτωση να σε κατηγορήσουν ψευδός για βιασμό στον αγγλοσαξονικό κόσμο και στη Σκανδιναβία, αλλά έστω είναι προσβάσιμες ως τσούλες και γνωρίζουν έστω να χρησιμοποιούν τον φούρνο μικροκυμάτων...

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Εκει στα 25 νομιζω τα καλα δενονται.. για τα καλα! μετα οσες εχουν ενα ή παραπανω απο τα προβληματα αυτα: συμπεριφορας-εμφανισης-υγειας είναι συνηθως διαθεσιμες.
Άρα να υποθέσω ότι και όποιος άντρας είναι ανύπαντρος και άνω των 25 (άντε 30 ενεκα του οτι συνηθίζεται σε αυτές τις ηλικίες να υπάρχει και μια μικρή διαφορά ηλικίας υπέρ του αρρενος) έχει επίσης κάποιο από τα προαναφερθέντα προβλήματα... :think:

Στα πρόσφατα ολοκληρωμένα έτη σπουδών μου έφτασα στην ίδια ακριβώς κατακλείδα...

Οι νέες κοπέλες που ΔΕΝ είναι πιασμένες είναι για φτύσιμο! Μόνο για σεξ μπορούν να μιλήσουν, δε διαβάζουν τίποτα αν δουλεύουν σημαίνει ότι εργάζονται στην επιχείρηση του πατέρα τους λίγες έστω επιχειρούν να έχουν μία ανεξαρτησία έστω απ' την οικογένειά τους. Το χειρότερο όμως είναι ότι μπορεί να είναι ακάματες και τσούλες αλλά απαιτούν τα πάντα απ' τους συντρόφους τους! Ουσιαστικά στα τέσσερα έτη των σπουδών μου μόνο ένας συμφοιτητής τα έφτιαξε με κοπέλα απ' τη σχολή! Όλοι οι άλλοι είτε από κύκλο (μόνο δύο άτομα) είτε μαλακία ασταμάτητη ή πόρνες...

Η κατάσταση είναι φρικτή. Σημειωτέον είμαι εμφανίσιμος πεντακάθαρος, ντύνομαι ΠΑΝΤΑ στην τρίχα, μορφωμένος κι ευγενέστατος. Ό,τι και να κάνεις δεν επαρκεί! ιδιαίτερα άμα θέλεις να είσαι σοβαρός γιατί αυτές δεν είναι! Τα λέω εδώ γιατί πρέπει να ξεδώσω και 'γώ κάποτε... Γενικά όμως το πιστεύω ότι αυτή η γενιά δυστυχώς δεν θα παράγει παιδιά σε πολύ υψηλό βαθμό και σ' αυτό θα φταίνε κυρίως τα θηλυκά!
Φιλαράκι είναι γνωστό οτι η "παραγωγική" ηλικία του άντρα στον ερωτικό τομέα είναι μετά την σχολή...
Οπότε calm down

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Άρα να υποθέσω ότι και όποιος άντρας είναι ανύπαντρος και άνω των 25 (άντε 30 ενεκα του οτι συνηθίζεται σε αυτές τις ηλικίες να υπάρχει και μια μικρή διαφορά ηλικίας υπέρ του αρρενος) λεχεις κάποιο από τα προαναφερθέντα προβλήματα... :think:

Φιλαράκι είναι γνωστό οτι η "παραγωγική" ηλικία του άντρα στον ερωτικό τομέα είναι μετά την σχολή...
Οπότε calm down

Φαίνεται ολίγον άσχημο επειδή συνέχεια τις έχεις να λένε μόνο για νυν και πρώην και πως προτιμούν να τονπαίρνουν μ' αποτέλεσμα να νοιώθεις πως χάνεις ή υστερείς...

Τέσπα τα θεωρώ πλέον μαύρα χρόνια...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Στα παραπάνω να προσθέσω ότι δεν μετράνε ούτε αν είσαι φτιαγμένος επαγγελματικά... βγήκα με κάποια που στα 40 της μοίραζε φυλλάδια ημιαπασχόληση και μου μίλαγε για καριέρα που θέλει να κάνει, ενώ την δική μου εργασία την βρήκε αδιάφορη, γιατί δεν καταλάβαινε από οικονομικά όπως είπε..... τι ενδιαφέρον εχει να είσαι σε μεγάλη εταιρεία εισηγμένη στο ΧΑΑ και να ετοιμάζεις οικονομικές καταστάσεις κατά ΔΠΧΑ.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Άρα να υποθέσω ότι και όποιος άντρας είναι ανύπαντρος και άνω των 25 (άντε 30 ενεκα του οτι συνηθίζεται σε αυτές τις ηλικίες να υπάρχει και μια μικρή διαφορά ηλικίας υπέρ του αρρενος) έχει επίσης κάποιο από τα προαναφερθέντα προβλήματα... :think:

Αυτό ισχύει μόνο για ελλεηνίδες...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Στα παραπάνω να προσθέσω ότι δεν μετράνε ούτε αν είσαι φτιαγμένος επαγγελματικά... βγήκα με κάποια που στα 40 της μοίραζε φυλλάδια ημιαπασχόληση και μου μίλαγε για καριέρα που θέλει να κάνει, ενώ την δική μου εργασία την βρήκε αδιάφορη, γιατί δεν καταλάβαινε από οικονομικά όπως είπε..... τι ενδιαφέρον εχει να είσαι σε μεγάλη εταιρεία εισηγμένη στο ΧΑΑ και να ετοιμάζεις οικονομικές καταστάσεις κατά ΔΠΧΑ.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Οπότε καλά έχω καταλάβει...

Εγώ το έβλεπα στις συμφοιτήτριες μου ότι η δουλειά δε μετράει ιδιαίτερα...

Οι περισσότεροι γκόμενοι που είχαν ως επί το πλείστον κάτι ζώα που μόνο φίτνες τους ενδιαφέρει... σημειωτέον κάνω και κικμπόξινγκ για να έχω την τεστοστερόνη μου ανεβασμένη, σχετικά, και να είμαι σχετικά γυμνασμένος...

Αν δεν είσαι ο μαλάκας που θέλουν δεν σου κάθεται ούτε μέλισσα...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Τύπε διαβασε kman να πάρεις πάνω σου και μην ασχολεισαι με τη ζοφερη κατασταση εδω μεσα

Δεν έχει βγει μη εμπιστεύσιμος;

Στο κάτω κάτω της γραφής κι εδώ πληρώνω για καμιά κοπέλα εκ του ανατολικού μπλοκ. Απλά σκέφτομαι το μέλλον κι ότι δεν μπορώ να βρω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ κι όχι μόνο εγώ γυναίκα για σοβαρότερα πράματα που να μην είναι πιασμένη...

Αυτό πορνοεκδρομές στην Ουκρανία δεν το διορθώνουν.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Δεν έχει βγει μη εμπιστεύσιμος;
κυριως απο ζηλοφθονες συκοφάντες
Απλά σκέφτομαι το μέλλον κι ότι δεν μπορώ να βρω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ κι όχι μόνο εγώ γυναίκα για σοβαρότερα πράματα που να μην είναι πιασμένη...
δε χρειαζεται να στεναχωριεσαι, τα πράγματα είτε διορθώνονται είτε δεν διορθώνονται
Αυτό πορνοεκδρομές στην Ουκρανία δεν το διορθώνουν.
μην εισαι απόλυτος..εχεις πάει στη μουνοπατρίδα?

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
κυριως απο ζηλοφθονες συκοφάντεςδε χρειαζεται να στεναχωριεσαι, τα πράγματα είτε διορθώνονται είτε δεν διορθώνονταιμην εισαι απόλυτος..εχεις πάει στη μουνοπατρίδα?
Το πρώτο το παίρνω πίσω λοιπόν,
Για το δεύτερο, δυστυχώς αυτό δε σταματά την επιρροή τους στη ζωή μου, κι ολονών μας.
Για το τρίτο, δυστυχώς έχω ζήσει όλη μου τη ζωή στην Ελλάδα κυριολεκτικά! Δεν έχει πατήσει το πόδι μου ούτε ένα δεύτερο στο εξωτερικό! Παλαιότερα θα μπορούσε να ήταν και καύχημα!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
σε μεγάλη εταιρεία εισηγμένη στο ΧΑΑ  
σιγα ρε τύπε, δεν εισαι και στη γουολ στρητ ενω το φυλλάδιο εχει προοπτικη,οχι σα να πουλας λαχεια βεβαια...μην αγχωνεστε τη λυση θα τη δωσει το Ισλάμ οσονούπω
 Δεν έχει πατήσει το πόδι μου ούτε ένα δεύτερο στο εξωτερικό!
φαινεται,γιατι παιρνεις πολυ βαρεια τη κατάσταση εδω μέσα,εντρυφησε τύπε στο ποταμο γνωσης των σλαβικων μουνολιβαδων που προσφερει το bou.com και οργανωσε asap με βαση τις οδηγιες των εμπειρων μυστων του bou τη πρωτη σου εξορμηση πρός  Ανατολάς

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν έχει πατήσει το πόδι μου ούτε ένα δεύτερο στο εξωτερικό! Παλαιότερα θα μπορούσε να ήταν και καύχημα!
Φίλε δεν μπορείς να φανταστείς τι μεγάλη ευλογία θεού είναι να περπατάς επι ώρες ολόκληρες ανάμεσα απο κόσμο σε κεντρικά σημεία, αγορές, μέσα μαζικής μετάφοράς να παρατηρείς τους ανθρώπους έναν έναν και να ΜΗΝ βλέπεις ΟΥΤΕ έναν σκουρόχρωμο Μουσουλμάνο ή Αράπη παρά μόνο 100% ομοιογενή πληθυσμό!!!!
Αυτή τη παραδεισένια αίσθηση την έχω νιώσει σε πολλές πόλεις της Πολωνίας, στην Ουκρανία, την Ρουμανία  και στο Βίλνιους! Plus τις μουνάρες παντού σε αυτές τις χώρες!
Είναι οι σύγχρονοι παράδεισοι επί της γης!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Οπότε καλά έχω καταλάβει...

Εγώ το έβλεπα στις συμφοιτήτριες μου ότι η δουλειά δε μετράει ιδιαίτερα...

Οι περισσότεροι γκόμενοι που είχαν ως επί το πλείστον κάτι ζώα που μόνο φίτνες τους ενδιαφέρει... σημειωτέον κάνω και κικμπόξινγκ για να έχω την τεστοστερόνη μου ανεβασμένη, σχετικά, και να είμαι σχετικά γυμνασμένος...

Αν δεν είσαι ο μαλάκας που θέλουν δεν σου κάθεται ούτε μέλισσα...

Μια χαρά εχεις καταλάβει τύπε...

Είμαι 45 χρονών, οι 2 τελευταίες σχεσεις μου είναι αλλοδαπές (ρουμανα και ουκρανή), περναω πολύ καλύτερα σε σχέση με τις ελληνίδες που είχα... ουτε μου τα επριξαν ποτέ, ουτέ παραλογες απαιτήσεις, ουτε ανακατεματα με τα θελω των γονειών...

Και δεν είμαι ο τυπος που θα πω ότι η αλλοδαπή είναι καλύτερη από την ελληνίδα, αλλά πολύ συντομα αυτός θα είναι ο κανόνας, με δεδομένη την κατηφόρα που πήραν οι δικές μας.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Φίλε δεν μπορείς να φανταστείς τι μεγάλη ευλογία θεού είναι να περπατάς επι ώρες ολόκληρες ανάμεσα απο κόσμο σε κεντρικά σημεία, αγορές, μέσα μαζικής μετάφοράς να παρατηρείς τους ανθρώπους έναν έναν και να ΜΗΝ βλέπεις ΟΥΤΕ έναν σκουρόχρωμο Μουσουλμάνο ή Αράπη παρά μόνο 100% ομοιογενή πληθυσμό!!!!
Αυτή τη παραδεισένια αίσθηση την έχω νιώσει σε πολλές πόλεις της Πολωνίας, στην Ουκρανία, την Ρουμανία  και στο Βίλνιους! Plus τις μουνάρες παντού σε αυτές τις χώρες!
Είναι οι σύγχρονοι παράδεισοι επί της γης!

Από περιέργεια Ρωσία κατά πόσο υπάρχουν στις δυτικές πόλεις σκουρόχρωμοι;

Πραγματικά το 'χω καημό να περνάνε μέρες και να μη βλέπω έναν σκουρόχρωμο ή έναν μουσουλμάνο, κάποτε αυτό ίσχυε και 'δω αλλά έχουμε χαλάσει εδώ και δεκαετία!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
σιγα ρε τύπε, δεν εισαι και στη γουολ στρητ ενω το φυλλάδιο εχει προοπτικη,οχι σα να πουλας λαχεια βεβαια...μην αγχωνεστε τη λυση θα τη δωσει το Ισλάμ οσονούπωφαινεται,γιατι παιρνεις πολυ βαρεια τη κατάσταση εδω μέσα,εντρυφησε τύπε στο ποταμο γνωσης των σλαβικων μουνολιβαδων που προσφερει το bou.com και οργανωσε asap με βαση τις οδηγιες των εμπειρων μυστων του bou τη πρωτη σου εξορμηση πρός  Ανατολάς

Πραγματικά έστω ως αλλαγή παράστασης θα μου έκανε καλό από μόνο του!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom