House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δεν υπήρχε σχετικό θρεντ κάποτε?Πως φαντάζεστε τα άλλα μέλη?Σωστά τη φαντάζεσαι, βέβαια είναι γλυκούλα στο πρόσωπο όχι σκυλί
Δεν υπήρχε σχετικό θρεντ κάποτε?Πως φαντάζεστε τα άλλα μέλη?Σωστά τη φαντάζεσαι, βέβαια είναι γλυκούλα στο πρόσωπο όχι σκυλί
Εγώ την έρι την φαντάζομαι κάπως έτσι
Δεν υπήρχε σχετικό θρεντ κάποτε?Πως φαντάζεστε τα άλλα μέλη?
κι αυτό ήταν ωραίο και καμένο
κι αυτό ήταν ωραίο και καμένο
Εγώ την έρι την φαντάζομαι κάπως έτσι
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=177944.0;attach=547896;image[/img[/URL]]
[/quote]
Αν είναι έτσι , θα ρίσκαρα να πω
ότι ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ , να με γαμήσουν όλοι οι Πάκηδες της Ελλάδας.
Πιστεύω σίγουρα παίζω.
Αν είναι έτσι , θα ρίσκαρα να πω
ότι ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ , να με γαμήσουν όλοι οι Πάκηδες της Ελλάδας.
Πιστεύω σίγουρα παίζω.
καιγεσαι να δεις αλλα θα μεινεις με το πουλι στο χερι και την λαχταρα σου για πακηδες..
Μαν για να τα ψαχνουμε αυτα,πρεπει να τα διαθετουμε κιολας.Αν ειναι καποιος χοντρος,
χαλιας
απολαυστική τάπα.
τον γάμησες.
Τι γάμησε ρε πυρφορέ ληγουρό μπαζόγάμη πέφτουλα ;;;;
Με επιβεβαιώνει.
Είναι μπάζο.
τσατίλα και νεύρα πάλι ο ψυχάκιας γαμιάς.
Βρήκα τη φταίει!Κλασσικοί κομπλεξάρες των φόρουμ.
Αν πεις ότι έχεις κάτι ακριβό , είσαι ψώνιο που πουλάει μούρη
και βγάζει κόμπλεξ. Αν πεις ότι ο πατέρας σου ήταν ΜΠΑΤΗΡΗΣ ,
πάλι ... λες ψέμματα ....
Όταν λαλάκη στο παρελθόν σου έδωσα την ευκαιρία να έρθεις(μπροστά σε όλους) σαν αντρας με παντελόνια και αρχ@@ να με δεις απο κοντά έκανες την κοτούλα την ζουμπουρδούδικη.Τι γάμησε ρε πυρφορέ ληγουρό μπαζόγάμη πέφτουλα ;;;;
Με επιβεβαιώνει.
Είναι μπάζο.
Όταν λαλάκη στο παρελθόν σου έδωσα την ευκαιρία να έρθεις(μπροστά σε όλους) σαν αντρας με παντελόνια και αρχ@@ να με δεις απο κοντά έκανες την κοτούλα την ζουμπουρδούδικη.
Προφανώς έχεις κατανοήσει ότι δεν είμαι χαζοβιόλα, ώστε να βγάζω φωτογραφίες μου στα φόρουμ.
Τώρα πλέον που η ευκαιρία να με δεις έφυγε ανεπιστρεπτί, μείνε με το πουλί σου και τις μεσηλικες παντρεμένες μουνάρες που ρίχνεις απο το φεισμπουκ να περιμένεις να στον σηκώσουν αν δεν φορέσουν ξενέρωτες μπότες.
Όταν λαλάκη στο παρελθόν σου έδωσα την ευκαιρία να έρθεις(μπροστά σε όλους) σαν αντρας με παντελόνια και αρχ@@ να με δεις απο κοντά έκανες την κοτούλα την ζουμπουρδούδικη.
Προφανώς έχεις κατανοήσει ότι δεν είμαι χαζοβιόλα, ώστε να βγάζω φωτογραφίες μου στα φόρουμ.
Τώρα πλέον που η ευκαιρία να με δεις έφυγε ανεπιστρεπτί, μείνε με το πουλί σου και τις μεσηλικες παντρεμένες μουνάρες που ρίχνεις απο το φεισμπουκ να περιμένεις να στον σηκώσουν αν δεν φορέσουν ξενέρωτες μπότες.
ζουμπουρλούδικη πιθανόν.τι ειναι ζουμπουρδουδικη κοτα?