The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
οι γυναίκες γουστάρουν τους γκέι.
Ως φιλενάδες; Ή θέλουν να τους κάμνουν άνδρες;
Πάρα πολλά αλλά ας μη το σπαμάρουμε.και η ιστορια τη Αντελ με την Ιζαμπελ Ατζανι αξιολογο
Ως φιλενάδες; Ή θέλουν να τους κάμνουν άνδρες;
Πιστεύουν πως τις βοηθάει να μάθουν "τους άντρες" χωρίς να πονέσει ο κώλος τους.Ως φιλενάδες; Ή θέλουν να τους κάμνουν άνδρες;
και ομως![]()
το πρώτο, 100% και το δεύτερο πάνω από 100%
εξαρτάται και από τον γκέι όμως. τι τύπου γκέι είναι.
Πιστεύουν πως τις βοηθάει να μάθουν "τους άντρες" χωρίς να πονέσει ο κώλος τους.
Στο δεύτερο ναι.Και τα καταφέρνουν;![]()
Και το καταφέρνουν;![]()
πες οτι εγω λεω κρυα αστεια οκ...αυτο που εγραψες το ξαναδιαβασες?Το βρηκες μια χαρα? Αν το βρηκες οκ κανενα προβλημα![]()
Ιδού ένα ωραίο θέμα που μπορείτε να ανοίξετε, αντί ασχολείστε με "ύμνους" και "μπύρες".
Και το καταφέρνουν;![]()
Σας βλέπω να τα φτιάχνετε με τον Γκαν.Απλά κάθε Δευτέρα εσύ θα βλέπεις παρτάλι κι αυτός θα βγαίνει με τους φίλους τουο συνεχιζεις ως νικη σου και δικη μου ήττα για να αποδειξεις οτι δεν λέω κάτι ορθο; ελπίζω οχι γιατι υποθετω οτι οσοι χτυπιέστε να εχετε μια εξυπνη γυναικα διπλα σας, το αντεχετε κιολας.... γιατι αν δεν το αντεχετε σε μια απλή κουβεντα με ενα νικ σκέψου τι θα γίνει με συντροφο.
Μίλησα για το εργο τον χαρακτηρα και το αστειο του να εχει κάποιος μεγαλο αι κιου και καλο σεξ μεσα απο αυτον τον χαρακτηρα εργου. το οτι δεν κατανοεις ειναι αποτελεσμα του αρνητικου χαρακτήρα; του εγωισμού σου; η απλά του οτι δεν καταλαβες το χιουμορ;
Κι αν τελικα το πηρες κατα λεξη γιατι δεν καταλαβες το χιουμορ; το συνεχιζεις ως νικη σου και δικη μου ήττα για να αποδειξεις οτι δεν λέω κάτι ορθο; ελπίζω οχι γιατι υποθετω οτι οσοι χτυπιέστε να εχετε μια εξυπνη γυναικα διπλα σας, το αντεχετε κιολας.... γιατι αν δεν το αντεχετε σε μια απλή κουβεντα με ενα νικ σκέψου τι θα γίνει με συντροφο.
Μίλησα για το εργο τον χαρακτηρα και το αστειο του να εχει κάποιος μεγαλο αι κιου και καλο σεξ μεσα απο αυτον τον χαρακτηρα εργου. το οτι δεν κατανοεις ειναι αποτελεσμα του αρνητικου χαρακτήρα; του εγωισμού σου; η απλά του οτι δεν καταλαβες το χιουμορ;
Κι αν τελικα το πηρες κατα λεξη γιατι δεν καταλαβες το χιουμορ; το συνεχιζεις ως νικη σου και δικη μου ήττα για να αποδειξεις οτι δεν λέω κάτι ορθο; ελπίζω οχι γιατι υποθετω οτι οσοι χτυπιέστε να εχετε μια εξυπνη γυναικα διπλα σας, το αντεχετε κιολας.... γιατι αν δεν το αντεχετε σε μια απλή κουβεντα με ενα νικ σκέψου τι θα γίνει με συντροφο.
Σας βλέπω να τα φτιάχνετε με τον Γκαν.Απλά κάθε Δευτέρα εσύ θα βλέπεις παρτάλι κι αυτός θα βγαίνει με τους φίλους του![]()
σε πειράζει βρε κουτό, σε φλερτάρει.