Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
δε βαριεσαι....εδω γουσταρουνε τον Καρλος Τεβεζ....

Carlos-Tevez4.jpeg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
το πρώτο, 100% και το δεύτερο πάνω από 100%

εξαρτάται και από τον γκέι όμως. τι τύπου γκέι είναι.

Ιδού ένα ωραίο θέμα που μπορείτε να ανοίξετε, αντί ασχολείστε με "ύμνους" και "μπύρες".

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
πες οτι εγω λεω κρυα αστεια οκ...αυτο που εγραψες το ξαναδιαβασες?Το βρηκες μια χαρα? Αν το βρηκες οκ κανενα προβλημα  :)

Μίλησα για το εργο τον χαρακτηρα και το αστειο του να εχει κάποιος μεγαλο αι κιου και καλο σεξ μεσα απο αυτον τον χαρακτηρα εργου. το οτι δεν κατανοεις ειναι αποτελεσμα του αρνητικου χαρακτήρα; του εγωισμού σου; η απλά του οτι δεν καταλαβες το χιουμορ;
Κι αν τελικα το πηρες κατα λεξη γιατι δεν καταλαβες το χιουμορ; το συνεχιζεις ως νικη σου και δικη μου ήττα για να αποδειξεις οτι δεν λέω κάτι ορθο; ελπίζω οχι γιατι υποθετω οτι οσοι χτυπιέστε να εχετε μια εξυπνη γυναικα διπλα σας, το αντεχετε κιολας.... γιατι αν δεν το αντεχετε σε μια απλή κουβεντα με ενα νικ σκέψου τι θα γίνει με συντροφο.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ιδού ένα ωραίο θέμα που μπορείτε να ανοίξετε, αντί ασχολείστε με "ύμνους" και "μπύρες".

Μπορείτε να το ανοίξετε εσείς.

Έχω ήδη ανοίξει παρόμοιο (κάπως) θέμα και δεν θα ήθελα να μου βγει το όνομα, you know what I mean!  :cheesy:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Και το καταφέρνουν;  :think:

Μια γερμανίδα που ήξερα μου είχε πει:

Die liebsten Maenner sind homosexuell.
Οι πιο αξιαγάπητοι άνδρες είναι ομοφυλόφιλοι.

Μου είχε κάνει εντύπωση τότε η κουβέντα, πόσο και πως την εννοούσε.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ο συνεχιζεις ως νικη σου και δικη μου ήττα για να αποδειξεις οτι δεν λέω κάτι ορθο; ελπίζω οχι γιατι υποθετω οτι οσοι χτυπιέστε να εχετε μια εξυπνη γυναικα διπλα σας, το αντεχετε κιολας.... γιατι αν δεν το αντεχετε σε μια απλή κουβεντα με ενα νικ σκέψου τι θα γίνει με συντροφο.
Σας βλέπω να τα φτιάχνετε με τον Γκαν.Απλά κάθε Δευτέρα εσύ θα βλέπεις παρτάλι κι αυτός θα βγαίνει με τους φίλους του  :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μίλησα για το εργο τον χαρακτηρα και το αστειο του να εχει κάποιος μεγαλο αι κιου και καλο σεξ μεσα απο αυτον τον χαρακτηρα εργου. το οτι δεν κατανοεις ειναι αποτελεσμα του αρνητικου χαρακτήρα; του εγωισμού σου; η απλά του οτι δεν καταλαβες το χιουμορ;
Κι αν τελικα το πηρες κατα λεξη γιατι δεν καταλαβες το χιουμορ; το συνεχιζεις ως νικη σου και δικη μου ήττα για να αποδειξεις οτι δεν λέω κάτι ορθο; ελπίζω οχι γιατι υποθετω οτι οσοι χτυπιέστε να εχετε μια εξυπνη γυναικα διπλα σας, το αντεχετε κιολας.... γιατι αν δεν το αντεχετε σε μια απλή κουβεντα με ενα νικ σκέψου τι θα γίνει με συντροφο.

σε πειράζει βρε κουτό, σε φλερτάρει.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Γιατι δεν παραδεχεσαι οτι ηταν μια ατυχης παρομοιωση να τελειωνουμε?  :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σας βλέπω να τα φτιάχνετε με τον Γκαν.Απλά κάθε Δευτέρα εσύ θα βλέπεις παρτάλι κι αυτός θα βγαίνει με τους φίλους του  :grin:
:rockon: :rockon: :rockon:....Βεβαια θα πρεπει να βρεθει κι εξυπνη γυναικα...αλλα λεμε τωρα  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom