Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ποτανα κριση....Μεχρι και την ορθογραφια πουλησαμεΛακη και σκιουρε να γράψετε μια λέξη σωστα δεν ξέρετε τους άλλους κράζετε![]()
![]()
Ποτανα κριση....Μεχρι και την ορθογραφια πουλησαμε
Ρε δεν νομιζω οτι σε συμφερει εσενα αυτο.Κατάλαβες πώς το εννοώ το iq μωρή, όχι να λύνει σουντόκου στο λεπτό
Το μοντέλο δεν δουλεύει πλέον τόσο καλά.
Υπάρχουν πλέον ΠΕΘΕΡΕΣ (γυναικών) που ήταν ιατροί , στρατιωτικοί , συμβολαιογράφοι , δικαστικοί ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΠΙΚΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ......
[size=9pt]Lakis33
μπορείτε να το κάνετε copy-paste
αρκεί να γράφετε την πηγή ...[/size]
ναι περίπου αυτό λέει νομίζω, αυ το επιβεβαιώσει ο ίδιος, και έχει δικιο γιατί πράγματι αρκετές κοινωνίες έξω οι γυναίκες, ειδικά όσες είναι σε ανταγωνιστικές δουλειές έχουν πρόβλημα.
εσύ βέβαια ως γνήσιο προιόν της πατριαρχικής συντηρητικής κοινωνίας σου (την οποία αποδέχεσαι πλήρως άσχετα αν γράφεις στο μπου) θες οπωσδήποτε και τον άνδρα μαζί με το παιδί.
Βασικά και την μάνα του θέλεις, άσχετα αν την βρίζεις, για να σου το κρατάει και το παιδί, να σου κάνει και κανα φαγητό.
Το ζευγάρι δεν είναι η ιδανική σχέση αλλά είναι η μόνη που υπάρχει.
ως το κόκαλο.Truffautικος τυπε?
Οτι ναναι. Κάτι τέτοιες παπαριες λετε και ερχονται οι μανάδες και σας παιρνουν τα παιδια στα δικαστηρια τελικα αναρωτιεμαι αν σας αξιζει ωρες ωρες παροτι χτυπιεστε μετα..
ειναι διαφορετικο να υποστηριζεις την μονογονεικη οικογένεια επειδη προέκυψε και αλλο να την επιδιωκεις. Απο κει και περα στο δικο μου το μυαλο δεν εχω τα προτυπα γεροντων με πατριαρχικες η μητροαρχικες οικογενειες.Αλλα οικογένειες με υγεία. Δυσκολο πραγμα γιατι γενιες ολοκληρες διαπιστωνει κανεις οτι μεγαλωσαν και μεγαλωνουν προβληματικαάλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
I love you too baby.
(Δεν υποστηρίζω απαραίτητα την μονογονεϊκή οικογένεια, αλλά είμαι έτοιμος να δω και κάποια άλλα μοντέλα για το μέλλον. οι ελληνίδες όμως από την άλλη είσθε τόσο προβλέψιμες.)
Αμερικάνικη Νύχτα πιο πολύ απ όλες.Νο 7.
Ο Φρόιντ είχε πει κάποτε μια θεωρία ότι:
Κατά την επικοινωνία μίας ομάδας ανθρώπων, γίνεται προσαρμογή στο επίπεδο νοημοσύνης του ηλιθιότερου
Επειδή με το προνήπιο που ακούει στο όνομα Μπόλντης, είναι απολύτως αδύνατο να κάνει κάποιος έστω και μία υποτυπωδώς σοβαρή συζήτηση,
μιας και ως ιός μόλυνε και αυτό το θρεντ
αποχωρώ προς ώρας
Καλό κουράγιο στους εναπομείναντες...
άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
ναι αυτο ειναι το προβλημα....εδω μας εδωσε ως παραδειγμα εξυπναδας εναν γκευ ηθοποιο ενος sitcom
Περιμενω να μαθω οτι ο Νιλ Πατρικ Χαρις ειναι role model αρσενικου προσεχως![]()
Αμερικάνικη Νύχτα πιο πολύ απ όλες.Νο 7.
πρεπει να είσαι η ψυχή της παρεας. γεμάτος χιούμορ .. ;)
ναι αυτο ειναι το προβλημα....εδω μας εδωσε ως παραδειγμα εξυπναδας εναν γκευ ηθοποιο ενος sitcom
Περιμενω να μαθω οτι ο Νιλ Πατρικ Χαρις ειναι role model αρσενικου προσεχως![]()