Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
όχι φίλε, είναι DH Lawrence κοπής, αν τον ξέρεις, αυτός που έγραψε τον Εραστή της Λαίδης Τσάτερλι.

Ήταν της άποψης οτι όσο πιο κοντά στην φύση και όσο πιο χειρωνακτικλη δουλειά κάνεις, τόσο πιο πιστός είσαι στα ένστικτα σου και στο πάθος.

αντίθετα όσο πιο πολύ μορφώνεσαι και γίνεσαι πιο διανοούμενος τόσο απομακρύνεσαι από την φυσική τάξη των πραγμάτων.

Οι σημερινοι(καργα μικροαστοι) κλαριν των πολεων τι σχεση εχουν με τον ξυλοκοπο που ξεπατωνε την Λαιδη?  :think:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ πάλι πιστεύω ότι όσο μεγαλύτερο το iq τόσο καλύτερο το sex :think:
Οπότε master=παγοκολώνα

Από κάποιο σημείο και μετά ίσως να γίνεται εχθρός σου αυτός ο παράγοντας. Αν στοιχειώνεσαι από φαντάσματα του μυαλού σου.
Αυτοί που είναι πολύ έξυπνοι σκέφτονται πολύ και υπεραναλύουν καταστάσεις που δεν χρειάζεται.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ναι γιαυτο πηξαμε στα διαζυγια. γιατι η επιλογη γινεται βαση κουλτουρας και ηθους.. τα βλεπω στα δικαστηρια απο την καλη και την αναποδη

Εσυ πως θες να γινεται η επιλογη? Να σου ριχνουνε μια με το ροπαλο και να σε σερνουν στην σπηλια μαζι με την κοιμωμενη γατα της φωτο σου?  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ναι γιαυτο πηξαμε στα διαζυγια. γιατι η επιλογη γινεται βαση κουλτουρας και ηθους.. τα βλεπω στα δικαστηρια απο την καλη και την αναποδη
Εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου.Tον μόνο εαυτό μου  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
η erinal τα'χει μπερδεμένα! άλλο το πήδημα και άλλο να την έχεις δίπλα σου..το ό,τι θα πηδήξω μια β' δε σημαίνει ό,τι θα την κυκλοφορήσω κιόλας!! και υπάρχουν αξιολογότατες,σοβαρότατες και πολύ πιο θερμές σεξουαλικά γυναίκες από τις λεγόμενες β'..Απλά είναι σαφώς λιγότερες και πιο δύσκολο να βρεθούν. Αυτό δε σημαίνει ό,τι θα τριγυρνώ με ένα ξέκωλο, που θα πίνει σαν τον Ορέστη Μακρή, θα στρίβει τσιγάρα ή θα καπνίζει πούρα και θ'ανεβαίνει στα τραπέζια..Έλεος δλδ. Χίλιες φορές μόνος!!
Και προσωπικά τα ξέκωλα τύπου πλατείας Μπουρναζίου, Αιγάλεω ή αυτές που φορτώνονται στοης Πάολα/Παντελίδη με αφήνουν αδιάφορο. Άλλο σέξυ, άλλο ξέκωλο!
ρε ανθρωπε κανεις πλακα ετσι; δεν εχεις δει αντρες να παντρευονται αυτο που περιγραφεις;  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εσυ πως θες να γινεται η επιλογη? Να σου ριχνουνε μια με το ροπαλο και να σε σερνουν στην σπηλια μαζι με την κοιμωμενη γατα της φωτο σου?  :grin:

οπως θελει  ο καθενας κλαμπ απλα να εχει την ευθυνη των συνεπειων του σε καθε επιπεδο και να μην μυξοκλαιει ριχοντας τα βαρη στους αλλους, ουτε να αναθεματιζει την αδικη ζωη τους κακους αντρες και τις πουτανες γυναικες κτλ

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
ρε ανθρωπε κανεις πλακα ετσι; δεν εχεις δει αντρες να παντρευονται αυτο που περιγραφεις;  :2funny:

Δεν θα μείνουν και στο ράφι ρε Έρι. Υπάρχουν πολλοί όμοιοι τους σε όλα.  ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ειχα μακροχρόνια σχέση και με "κουλτουριάρα" και με "λαικιά" και τις δυο τις βαρέθηκε η ψυχή μου μετά από κάποιο διάστημα.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
ρε ανθρωπε κανεις πλακα ετσι; δεν εχεις δει αντρες να παντρευονται αυτο που περιγραφεις;  :2funny:
και λοιπόν? αυτό σημαίνει ό,τι πρέπει να το κάνω και εγώ? προσωπική μου άποψη εκφράζω..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ρε ανθρωπε κανεις πλακα ετσι; δεν εχεις δει αντρες να παντρευονται αυτο που περιγραφεις;  :2funny:
Πάρα πολλούς αλλά , συνήθως, κι εκείνοι δε διαφέρουν πολύ. Τα ετερώνυμα δεν έλκονται για πολύ καιρό.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ειχα μακροχρόνια σχέση και με "κουλτουριάρα" και με "λαικιά" και τις δυο τις βαρέθηκε η ψυχή μου μετά από κάποιο διάστημα.

η δοσολογια εφταιγε τυπε....επρεπε να παιρνεις μια κουλτουριαρα το πρωι και μια λαικια το βραδυ....

Επισκέπτης
Για να βρεις το συνδυασμό μυαλου εξυπναδας κορμιου ομορφιας ηθους, που να ειναι ελευθερη και να σε ερωτευθεί κιολας, πρέπει να εχεις τυχη βουνο...

Ξέρω τύπους που είναι 1,70 , χοντρούληδες , άσχημοι , χοντροί με πατομπούκαλα ,
αγύμναστοι , γύφτουλες .... και μια ζωή γαμούσαν και παντρεύτηκαν τελικά γκόμενες ψηλότερες , πανέμορφες , έξυπνες , με κουλτούρα ΚΑΙ ΜΕ ΦΡΑΓΚΑ.

ΠΩΣ ;;;;;
ΕΙΧΑΝ ΚΥΚΛΟ
και είχαν και οι ίδιοι φράγκα.
Και άπειρες γνωριμίες κτλ κτλ κτλ.

Αυτό είναι τύχη , να γεννηθείς από τους κατάλληλους γονείς.
Αλλιώς ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ.
Αν γαμηθείς , μπορεί να το πετύχεις ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.
Και πάλι καλά είναι.

Σαφώς δεν μπορείς να το είχες αυτό , αν ήσουν παιδί 5μελους οικογένειας
με πατέρα σιδερά από την κοκινιά ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εγώ πάλι πιστεύω ότι όσο μεγαλύτερο το iq τόσο καλύτερο το sex :think:
Οπότε master=παγοκολώνα

ο σελντον στο μπιγκ μπανγκ κανει καλο σεξ δηλαδη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
οπως θελει  ο καθενας κλαμπ απλα να εχει την ευθυνη των συνεπειων του σε καθε επιπεδο και να μην μυξοκλαιει ριχοντας τα βαρη στους αλλους, ουτε να αναθεματιζει την αδικη ζωη τους κακους αντρες και τις πουτανες γυναικες κτλ

:think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Απο τις παρεες οι γνωριμιες πολλαπλασιάζονται σε χρονο dt.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Σαφώς δεν μπορείς να το είχες αυτό , αν ήσουν παιδί 5μελους οικογένειας
με πατέρα σιδερά από την κοκινιά ...

xanthopoulos-xblog.jpg

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ο σελντον στο μπιγκ μπανγκ κανει καλο σεξ δηλαδη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ο Σελντον ειναι χαραχτηρας-καρικατουρα τηλεοπτικης κωμικης σειρας ξερεις  :rolleyes:
ο Τζιμ Παρσονς που παιζει τον ρολο ειναι γκευ  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom