Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για όλους ισχύει αυτό. Από μια ηλικία και μετά γίνεσαι πιο δύσκολος , πιο εκλεκτικός, δεν έχεις όρεξη για αηδίες κτλ. Το βλέπω και από τον εαυτό μου. Οδεύοντας στα 37 και παρά το ό,τι βγαίνω με αρκετές κοπέλες από 19 ως και 35 ετών, πάνω από 2-3 ραντεβού με την ίδια δεν έχω καταφέρει να κάνω! Ίσως είμαι εγώ παράξενος, ίσως δεν αντέχω τη βλακεία και το πολύ <<β>> που κυκλοφορεί..
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Για όλους ισχύει αυτό. Από μια ηλικία και μετά γίνεσαι πιο δύσκολος , πιο εκλεκτικός, δεν έχεις όρεξη για αηδίες κτλ. Το βλέπω και από τον εαυτό μου. Οδεύοντας στα 37 και παρά το ό,τι βγαίνω με αρκετές κοπέλες από 19 ως και 35 ετών, πάνω από 2-3 ραντεβού με την ίδια δεν έχω καταφέρει να κάνω! Ίσως είμαι εγώ παράξενος, ίσως δεν αντέχω τη βλακεία και το πολύ <<β>> που κυκλοφορεί..

σε καταλαβαίνω, ενίοτε νιώθω και εγώ έτσι (45)

τι εννοείς με το β?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
σε καταλαβαίνω, ενίοτε νιώθω και εγώ έτσι (45)

τι εννοείς με το β?
γυναίκα με ringtone Παντελίδη, ρούχα ξέκωλα, απουσία ενδιαφερόντων πέρα από τη ζωή της Μεναγάκη και του Ρέμου κτλ..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γυναίκα με ringtone Παντελίδη, ρούχα ξέκωλα, απουσία ενδιαφερόντων πέρα από τη ζωή της Μεναγάκη και του Ρέμου κτλ..

ταυρε θα σου πω ενα μυστικό. Το πούτσο σου παντα θα τον ανεβαζει η γυναικα με το ρινγκ τοουν παντελιδη, ρουχα ξεκωλα κτλ.... με τιποτα ο τυπος της γυναικας αρβελερ..  :grin:

Για να βρεις το συνδυασμό μυαλου εξυπναδας κορμιου ομορφιας ηθους, που να ειναι ελευθερη και να σε ερωτευθεί κιολας, πρέπει να εχεις τυχη βουνο... Συμβιβασου με κατι πιο απλο, οπως προτεινετε τοση ωρα να κανουν οι ξιπασμενες ελληνιδες  :sunglasses:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ταυρε θα σου πω ενα μυστικό. Το πούτσο σου παντα θα τον ανεβαζει η γυναικα με το ρινγκ τοουν παντελιδη, ρουχα ξεκωλα κτλ.... με τιποτα ο τυπος της γυναικας αρβελερ..  :grin:

Για να βρεις το συνδυασμό μυαλου εξυπναδας κορμιου ομορφιας ηθους, που να ειναι ελευθερη και να σε ερωτευθεί κιολας, πρέπει να εχεις τυχη βουνο... Συμβιβασου με κατι πιο απλο, οπως προτεινετε τοση ωρα να κανουν οι ξιπασμενες ελληνιδες  :sunglasses:
εριναλ εσύ είσαι πιασμένη;

Επισκέπτης

αν και απευθυνεσαι στον ταυρο θα απαντησω οτι εγω αυτο ψαχνω
εαν δεν το βρω , προτιμω να μεινω μονος μου παρα να συμβιβαστω με κατι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Ωραίος. Το ίδιο σκεφτονται και πολλες γυναικες ομως που τελικα μενουν μονες και τις θεωρείτε προβληματικες και καλα.. ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαν για να τα ψαχνουμε αυτα,πρεπει να τα διαθετουμε κιολας.Αν ειναι καποιος χοντρος,
χαλιας,και θελει να εχει γυναικα μουναρα,πανεξυπνη και σοβαρη,δεν γινεται με τιποτα.
Και να ξερεις οτι υπαρχουν αρκετοι τετοιοι τυποι.

Επισκέπτης
Ωραίος. Το ίδιο σκεφτονται και πολλες γυναικες ομως που τελικα μενουν μονες και τις θεωρείτε προβληματικες και καλα.. ;)
δεν θεωρουν ολοι τις γυναικες προβληματικες , τουλαχιστον εγω
γιατι και εγω για καποιες ειμαι προβληματικος που ψαχνω καποια που να ειναι ομορφη , εξυπνη και με σωστο χαρακτηρα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ε βέβαια οι πουτάνες τι θα κάνουν?Πουτάνες θα γίνουν?

Επισκέπτης

παιδιά αυτές δεν ονομάζονται γυναίκες

ονομάζονται προέφηβες

Μετά τα 12 θεωρούνται έβηφες και γυναίκες μετά τα 18

Επισκέπτης

Εγώ μόνη θεωρώ μία γυναίκα χωρίς παιδί, όχι μία γυναίκα χωρίς άντρα...

Γι αυτό πρέπει να προστατευτεί ο θεσμός της άγαμης μητέρας, για να επέλθει ισορροπία στη ζωή πάρα πολλών γυναικών του δυτικού κόσμου, που αυτή τη στιγμή κυριολεκτικά ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Το 70% των νέων γυναικών (δεν θυμάμαι ακριβώς ηλικίες) σύμφωνα με νέα έρευνα είναι μόνες!  :o

Επισκέπτης
Μαν για να τα ψαχνουμε αυτα,πρεπει να τα διαθετουμε κιολας.Αν ειναι καποιος χοντρος,
χαλιας,και θελει να εχει γυναικα μουναρα,πανεξυπνη και σοβαρη,δεν γινεται με τιποτα.
Και να ξερεις οτι υπαρχουν αρκετοι τετοιοι τυποι.
πανω απο ολα αυτογνωσια

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

κλισε κλισε και αλλα κλισε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγώ μόνη θεωρώ μία γυναίκα χωρίς παιδί, όχι μία γυναίκα χωρίς άντρα...

Γι αυτό πρέπει να προστατευτεί ο θεσμός της άγαμης μητέρας, για να επέλθει ισορροπία στη ζωή πάρα πολλών γυναικών του δυτικού κόσμου, που αυτή τη στιγμή κυριολεκτικά ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ

δηλαδη πιστευεις οτι μπορει να γυναικα να κανει παιδια μονη της αν καταλαβα καλα;
και επισης οτι το παιδί ανήκει στην μανα και ο πατερας εχει μια απλή συμμετοχική δραση;  :think:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

έφτιαξες ένα υπερβολικά διχαστικό δίλημμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom