Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Σκιουρε,  είχα πάρει πρεφα ότι είσαι μαλακας αλλά πλέον κατάλαβα ότι είσαι μαλακας με κουστούμι :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σκιουρε,  είχα πάρει πρεφα ότι είσαι μαλακας αλλά πλέον κατάλαβα ότι είσαι μαλακας με κουστούμι :grin:
  εμ βεβαια εσυ φορας τα κολλητα μπλουζακια να φαινονται οι κοιλιακοι και κανα τζην πτωχε.. και την πεφτεις στην φοιτητρια φιλολογιας με το σοφιστικε στυλακι οποτε σε χαλαει το κοστουμι που ριχνει τις αληθινες μουναρες

Επισκέπτης

ας σου παίρνω τα λεφτά απ το στοίχημα τύπε και κάνε μου όσο χιούμορ θέλεις

το όνειρό μου είναι να ανοίξω βιοτεχνία με τα λεφτά που θα σας πάρω απ το στοίχημα και να σας βάλω μέσα να δουλεύετε σαν τις κινέζες ράφτρες και να σας απολαμβάνω  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

το όνειρό μου είναι να ανοίξω βιοτεχνία με τα λεφτά που θα σας πάρω απ το στοίχημα και να σας βάλω μέσα να δουλεύετε σαν τις κινέζες ράφτρες και να σας απολαμβάνω  :grin:
Μωρε........ανοιξε εσυ βιοτεχνια και τ αλλα τα βρισκουμε
Γιατι τωρα τελευταια....δεν ανοιγει τπτ....Μονο κλεινουν  :S

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
  εμ βεβαια εσυ φορας τα κολλητα μπλουζακια να φαινονται οι κοιλιακοι και κανα τζην πτωχε.. και την πεφτεις στην φοιτητρια φιλολογιας με το σοφιστικε στυλακι οποτε σε χαλαει το κοστουμι που ριχνει τις αληθινες μουναρες

Άμα δεν είναι οι φοιτήτριες φιλολογίας αληθινές μουναρες τότε ποιες είναι;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

το όνειρό μου είναι να ανοίξω βιοτεχνία με τα λεφτά που θα σας πάρω απ το στοίχημα και να σας βάλω μέσα να δουλεύετε σαν τις κινέζες ράφτρες και να σας απολαμβάνω  :grin:
Θα ράβουμε ετικέτες Βrioni σε κοστούμια απ την Ανδαλουσία με το κιλό?
Τ ονειρό μου παίχτη.  :tooth:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

το όνειρό μου είναι να ανοίξω βιοτεχνία με τα λεφτά που θα σας πάρω απ το στοίχημα και να σας βάλω μέσα να δουλεύετε σαν τις κινέζες ράφτρες και να σας απολαμβάνω  :grin:

Εμένα τα όνειρα μου είναι εφιάλτες μπολσεβίκων κι αναρχικών

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αρα καταληξαμε.......Επειδη δεν λεει να τσακωθουμε για τιs "πιασμενεs" φοραμε σκαφανδρο και παμε για τιs αλλεs

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μπα , και πάλι οι showers θα ειχαν προβαδισμα σε σχεση με τους growers  :rolleyes:

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Συμφωνειτε με την εν λογω ατακα; Δηλαδη πως ολες οι γκομενες που αξιζουν εχουν πιαστει απο μικρη ηλικια και για παιχνιδι μενει μονο η σαπιλα;

Αφορμη σταθηκε μια πολυ καλη περιπτωση που γνωρισα προσφατα και εχει τον ιδιο παπαρα γκομενο απο το σχολειο  :headbang:

Πίπες τύπε,πίπες!

Στερεότυπα και προκαταλήψεις!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Υπρχουν ελευθερες αλλα περιμενουν τον λεφτα και οχι εμας.αλλιως για ποιο λογο να ειναι ελευθερες με τοσους αντρες τριγυρω.υποψιαζομαι πολυ υψηλα στανταρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom