Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
και για σενα καποιοι υποστηριζουν το ιδιο και σε κοροιδευουν
Δεν έχω προβλημα ας κάνουν οτι θέλουν.
Οποτε διατηρείς την αποψη σου για τον nick07. Καλώς.
και για σενα καποιοι υποστηριζουν το ιδιο και σε κοροιδευουν
Δεν έχω προβλημα ας κάνουν οτι θέλουν.
Οποτε διατηρείς την αποψη σου για τον nick07. Καλώς.
Εσυ ολους μια χαρα τους βρισκεις ... το χεις ψάξει αυτο τελευταια?
εσυ ξερεις τι χωρισμενεςαλλοι ξερουν παντρεμενες που ξεμουνιαζοναι με αλλους εκτος συζυγικής κλίνης/ εγω ξέρω και κατι μισο αρραβωνιασμενες/ σε σχεση/ και τελος πολλες που δεν εχουν καν σχεση οποτε ζητουν πουτσα. οποτε τι συζηταμε;
Πεινασμένη σημαίνει να θέλει πούτσα και να μη βρίσκει για πολύ καιρό. Ασυνήθιστη κατάσταση για γυναίκα. Ακόμα και οι χοντρές βολεύονται έστω με αλλοδαπό.
Kαι οι χοντροι βολευεστε με φαλαφελ.Πεινασμένη σημαίνει να θέλει πούτσα και να μη βρίσκει για πολύ καιρό. Ασυνήθιστη κατάσταση για γυναίκα. Ακόμα και οι χοντρές βολεύονται έστω με αλλοδαπό.
τοτε γιατι σε οσες συζητησεις κανω με γυναικες κεγω βλέπω μια αλλη εικονα πεινας για πουτσα;![]()
Η μουναρα ειναι ΠΑΝΤΑ ρεζερβε..
Για αυτο κ αν μπεις σε διαδικασια να την παρεις απο τον γκομενο
πρεπει να σαι και διατεθειμενος-ετοιμος να τη χασεις απο τον επομενο.
σωστο!!!εν μερει....Η μουναρα ειναι ΠΑΝΤΑ ρεζερβε..
δεν ειναι η ομορφια της που την κανει απιστη..αλλα η φυση/χαρακτηρας της εφοσον σε μενα εκατσε ενω ειχε αλλον..αυτο δεν το πιστευω με την λογικη που λες. η μουναρα δεν ειναι φυση απιστη. Απλα αν την γραψεις στα αρχιδια σου απο βαρεμαρα η φθορα στην πορεια θα βρει αλλον. Δευτερον δεν αξιζουν ολοι τις μουναρες για σχεση. για πηδημα τις βρισκουν με τον γνωστο τροπο. για σχεση μουναρα και με ενα μινιμουν επιπεδο η και κλας αξιζουν λιγοι. και δεν κατανοησα ποτε γιατι καποιοι θεωρουν οτι οποιοσδηποτε μπορει η πρεπει να εχει προσβαση
Λαθος κανεις..Δεν ειναι παντα δεσμευμενες,πετυχαινεις και χωρισμενες,Η μουναρα ειναι ΠΑΝΤΑ ρεζερβε..
Οι μουνάρες είναι πιασμένες ΠΑΝΤΑ.
Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.
Το ότι δεν τις βρίσκεις ελεύθερες δηλαδή.
Τις παραλαμβάνεις από τον προηγούμενο
και τις παραδίδεις στον επόμενο.
Λαθος κανεις..Δεν ειναι παντα δεσμευμενες,πετυχαινεις και χωρισμενες,
απατημενες,να εχουν διωξει καποιον που αποδειχτηκε μαλακας.Οταν ειναι πληγωμενες
ειναι και πιο ευκολος στοχος.
δηλαδη λες οτι η μουναρα απο φυση ειναι απιστη;δεν ειναι η ομορφια της που την κανει απιστη..αλλα η φυση/χαρακτηρας της εφοσον σε μενα εκατσε ενω ειχε αλλον..
once a cheater,always a cheater..αφου το εκανε για εμενα,θα το κανει και σε εμενα οταν βρει τις καταλληλες συνθηκες.
αυτο ηταν το ποιντ που χω ζησει αλλα κ εχω δει να επαναλαμβανεται γυρω μου,αυτο εγραψα.
εξαιρεση βεβαια αν πετυχεις τη μουναρα single,δηλαδη αν εχουμε the perfect storm..
στα υπογραμμισμενα συμφωνω.
αλλα γραφω αλλα καταλαβαινεις..η απιστια δε σχετιζεται με την εμφανιση,αλλα με το χαρακτηρα..δηλαδη λες οτι η μουναρα απο φυση ειναι απιστη;![]()
δεν ισχυει αυτο που εγραψα..Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ... ορίζεται ως ... Dt ...