erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αρκετες πιστευω σε κάθε ηλικία και για διαφορετικούς λόγους..Ποιές είναι πεινασμένες για πούτσο τη σήμερον;
αρκετες πιστευω σε κάθε ηλικία και για διαφορετικούς λόγους..Ποιές είναι πεινασμένες για πούτσο τη σήμερον;
Oι λουγκρες.Ποιές είναι πεινασμένες για πούτσο τη σήμερον;
Δεν υπάρχουν <<πιασμένες>> γυναίκες..μόνο γυναίκες που περιμένουν καλύτερη πρόταση!
Για μασάζ?Δεν υπάρχουν <<πιασμένες>> γυναίκες..μόνο γυναίκες που περιμένουν καλύτερη πρόταση!
Δεν υπάρχουν <<πιασμένες>> γυναίκες..μόνο γυναίκες που περιμένουν καλύτερη πρόταση!
για τσαρκα ομως καλο ειναι να υπαρχει και κουστουμι στην γκαρνταρομπαενα ωραιο αθλητικο παπουτσι, ενα κλασσικο παντελονι "σχετικα" επωνυμο που εφαρμοζει καλα επανω, και μια ωραια πολο μπλουζα ειναι μια χαρα για καθημερινο ντυσιμο για καφε...
το βραδυ τζηνακι καλο σχετικα, ωραιο πουκαμισο και καλο παπουτσακι...οχι υπερβολες...
Και να χορευεις.Μην τα ξεχνατε ρε παιδια τα σημαντικα.ενα ωραιο αθλητικο παπουτσι, ενα κλασσικο παντελονι "σχετικα" επωνυμο που εφαρμοζει καλα επανω, και μια ωραια πολο μπλουζα ειναι μια χαρα για καθημερινο ντυσιμο για καφε...
το βραδυ τζηνακι καλο σχετικα, ωραιο πουκαμισο και καλο παπουτσακι...οχι υπερβολες...
Και να χορευεις.Μην τα ξεχνατε ρε παιδια τα σημαντικα.
αρκετες πιστευω σε κάθε ηλικία και για διαφορετικούς λόγους..
Μόνο για προσφάτως χωρισμένες ξέρω. Καμία άλλη κατηγορία. Το μόνο εύκολο για τη γυναίκα να ξεμουνιαστεί.
εσυ ξερεις τι χωρισμενεςαλλοι ξερουν παντρεμενες που ξεμουνιαζοναι με αλλους εκτος συζυγικής κλίνης/ εγω ξέρω και κατι μισο αρραβωνιασμενες/ σε σχεση/ και τελος πολλες που δεν εχουν καν σχεση οποτε ζητουν πουτσα. οποτε τι συζηταμε;
Συζητα με τον nick07 έχει ενδιαφερουσες αποψεις ειναι εμπειρος με τις γυναικες
Εγω μια χαρα τον βρίσκω, μην βγάζεις κακία
Εσυ ολους μια χαρα τους βρισκεις ... το χεις ψάξει αυτο τελευταια?
Οχι. Τι λες μου συμβαίνει Και στο κάτω κάτω τι είπε το παιδί και έβγαλες συμπερασμα οτι δεν έχει εμπειριες στις γυναικες
Ωχ συνεχιζεις?
ΩΧ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ?
για τον nick07 μιλαμε τωρα.