Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για να πει μια γυναίκα που συνήθως ειναι χορτασμενη τι μαναρι ειναι αυτό ο αλλος πρεπει να ειναι θεος ρε μαρκελλα.  :tooth: Δεν εχουμε την ιδια αντιληψη που εχουν οι αντρες στο ομορφο, οι αντρες βλεπουν βυζι οξω και λενε ομορφη την γκομενα επειδη του καβλωνει) Δεν ξερω αν αναλογικα ειναι οι γυναικες ομορφοτερες νομιζω ειναι περιποιημενες και βαμμενες. Κατα την λογικη βέβαια του οτι η καμπύλη ειναι στο ματι πιο ομορφη οποτε και η γυναικα κτ επεκταση οκ το δεχομαι. παντως σε γενικες γραμμες κατανοω τι λες οντως

εγώ πάλι που βγαίνω κατά 90% έξω ντυμένος έτσι (πρωί-βράδι)

http://[URL unfurl="true"]www.provagamou.gr/wp-content/uploads/articles/sinentefkseis/nikos_apostolopoulos/koustoumi_gamprou_apostolopoulos3.jpg[/img[/URL]]

έχω ακριβώς τα αντίθετα συμπτώματα

όλες οι γκόμενες τριγύρω κοιτάν εμένα, οι περισσότερες δε με κόμπλεξ κατωτερότητας, γιατί τότε καταλαβαίνουν πόσο κακοντυμένες και απεριποίητες είναι σε σχέση με μένα

είναι σα να παθαίνει κάτι ο εγκέφαλός τους εκείνη τη στιγμή

σα να δέχεται μια ήττα και μια ταπείνωση που είναι αδύνατο να τη δεχτεί η περηφάνια τους

Φυσικά για καμάκι δεν τίθεται θέμα,

Μία απλή "καλημέρα-πως θα πάω στην Ακρόπολη" να τις πω, οι μισές θα χουν φάει πούτσο μέχρι το βράδυ χωρίς δεύτερη σκέψη...

Άλλες μέρες πάλι που βγαίνω ντυμένος σα να πηγαίνω να δω ματσ, με το ζόρι με κοιτάει καμία, κι ας είμαι και παίδαρος

Ύστερα όταν τους μιλάω για ντύσιμο οι άλλοι το χαβά τους...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

http://[URL unfurl="true"]www.provagamou.gr/wp-content/uploads/articles/sinentefkseis/nikos_apostolopoulos/koustoumi_gamprou_apostolopoulos3.jpg[/img[/URL]]

όλες οι γκόμενες τριγύρω κοιτάν εμένα, οι περισσότερες δε με κόμπλεξ κατωτερότητας, γιατί τότε καταλαβαίνουν πόσο κακοντυμένες είναι σε σχέση με μένα

σα να δέχεται μια ήττα και μια ταπείνωση που είναι αδύνατο να τη δεχτεί η περηφάνια τους

Μία απλή "καλημέρα-πως θα πάω στην Ακρόπολη" να τις πω, οι μισές θα χουν φάει πούτσι μέχρι το βράδυ χωρίς δεύτερη σκέψη...

Άλλες μέρες πάλι που βγαίνω ντυμένος σα να πηγαίνω να δω ματσ, με το ζόρι με κοιτάει καμία, κι ας είμαι και παίδαρος

[/quote]

οι βλαμενοι παντα τραβανε τα βλεμματα τυπε. εδω ο κοσμος παρατησε την αρματα και χαζευε τον δημητρακη στις σπετσες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι ρε συ σκίουρε αλλά κάθε μέρα πανοπλία ρε δικέ μου,δες παιζουμε στους 300.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

εσύ είσαι θεος ήλιος καλοκαιρινος  :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

όλες οι γκόμενες τριγύρω κοιτάν εμένα, οι περισσότερες δε με κόμπλεξ κατωτερότητας, γιατί τότε καταλαβαίνουν πόσο κακοντυμένες και απεριποίητες είναι σε σχέση με μένα

Μία απλή "καλημέρα-πως θα πάω στην Ακρόπολη" να τις πω, οι μισές θα χουν φάει πούτσο μέχρι το βράδυ χωρίς δεύτερη σκέψη...

[/quote]Ρε σκίουρε, πράκτορας είσαι???

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Για ακτινα 200 μέτρων περί της Πλάκας κι Ακροπόλεως.
Επισηs προσφερεται και με αξεσουαρ  λαπτοπ για χαι συνοικιεs
Εννοειται οτι θα πρεπει να μιλαs ασταματητα στο σμαρτφονι για εμπεδωση υψηλου επιπεδου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom