ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ναι.Και την πιο ωραία-ο κάποιος-α τους έχει βαρεθεί.
και το χαβιαρι καθε μερα θα το σιχαθεις και θα ζητησεις φασολαδα
Ναι.Και την πιο ωραία-ο κάποιος-α τους έχει βαρεθεί.
Γι αυτο η πιο ωραια γκόμενα ειναι η καινούργια γκόμενα.και το χαβιαρι καθε μερα θα το σιχαθεις και θα ζητησεις φασολαδα
Για να πει μια γυναίκα που συνήθως ειναι χορτασμενη τι μαναρι ειναι αυτό ο αλλος πρεπει να ειναι θεος ρε μαρκελλα. Δεν εχουμε την ιδια αντιληψη που εχουν οι αντρες στο ομορφο, οι αντρες βλεπουν βυζι οξω και λενε ομορφη την γκομενα επειδη του καβλωνει) Δεν ξερω αν αναλογικα ειναι οι γυναικες ομορφοτερες νομιζω ειναι περιποιημενες και βαμμενες. Κατα την λογικη βέβαια του οτι η καμπύλη ειναι στο ματι πιο ομορφη οποτε και η γυναικα κτ επεκταση οκ το δεχομαι. παντως σε γενικες γραμμες κατανοω τι λες οντως
Γι αυτο η πιο ωραια γκόμενα ειναι η καινούργια γκόμενα.
οι βλαμενοι παντα τραβανε τα βλεμματα τυπε. εδω ο κοσμος παρατησε την αρματα και χαζευε τον δημητρακη στις σπετσες
εγώ πάλι που βγαίνω κατά 90% έξω ντυμένος έτσι (πρωί-βράδι)
http://[URL unfurl="true"]www.provagamou.gr/wp-content/uploads/articles/sinentefkseis/nikos_apostolopoulos/koustoumi_gamprou_apostolopoulos3.jpg[/img[/URL]]
έχω ακριβώς τα αντίθετα συμπτώματα
όλες οι γκόμενες τριγύρω κοιτάν εμένα, οι περισσότερες δε με κόμπλεξ κατωτερότητας, γιατί τότε καταλαβαίνουν πόσο κακοντυμένες είναι σε σχέση με μένα
είναι σα να παθαίνει κάτι ο εγκέφαλός τους εκείνη τη στιγμή
σα να δέχεται μια ήττα και μια ταπείνωση που είναι αδύνατο να τη δεχτεί η περηφάνια τους
Φυσικά για καμάκι δεν τίθεται θέμα,
Μία απλή "καλημέρα-πως θα πάω στην Ακρόπολη" να τις πω, οι μισές θα χουν φάει πούτσι μέχρι το βράδυ χωρίς δεύτερη σκέψη...
Άλλες μέρες πάλι που βγαίνω ντυμένος σα να πηγαίνω να δω ματσ, με το ζόρι με κοιτάει καμία, κι ας είμαι και παίδαρος
Ύστερα όταν τους μιλάω για ντύσιμο οι άλλοι το χαβά τους...
[/quote]
οι βλαμενοι παντα τραβανε τα βλεμματα τυπε. εδω ο κοσμος παρατησε την αρματα και χαζευε τον δημητρακη στις σπετσες
Ναι ρε συ σκίουρε αλλά κάθε μέρα πανοπλία ρε δικέ μου,δες παιζουμε στους 300.
Άλλες μέρες πάλι που βγαίνω ντυμένος σα να πηγαίνω να δω ματσ, με το ζόρι με κοιτάει καμία, κι ας είμαι και παίδαρος
όλες οι γκόμενες τριγύρω κοιτάν εμένα,
Τι να σου πω,δε γαμάω Πέρσες.Μόνο φετινούς.ο σωστός Σπαρτιάτης φοράει πάντα την πανοπλία
ποτέ δεν ξέρεις πότε θα βρεθεί ο Πέρσης απέναντί σου
Παραδοσιακη στολη καμακο-κομμαντο ειναιΡε σκίουρε, πράκτορας είσαι???
http://[URL unfurl="true"]www.provagamou.gr/wp-content/uploads/articles/sinentefkseis/nikos_apostolopoulos/koustoumi_gamprou_apostolopoulos3.jpg[/img[/URL]]
έχω ακριβώς τα αντίθετα συμπτώματα
όλες οι γκόμενες τριγύρω κοιτάν εμένα, οι περισσότερες δε με κόμπλεξ κατωτερότητας, γιατί τότε καταλαβαίνουν πόσο κακοντυμένες και απεριποίητες είναι σε σχέση με μένα
είναι σα να παθαίνει κάτι ο εγκέφαλός τους εκείνη τη στιγμή
σα να δέχεται μια ήττα και μια ταπείνωση που είναι αδύνατο να τη δεχτεί η περηφάνια τους
Φυσικά για καμάκι δεν τίθεται θέμα,
Μία απλή "καλημέρα-πως θα πάω στην Ακρόπολη" να τις πω, οι μισές θα χουν φάει πούτσο μέχρι το βράδυ χωρίς δεύτερη σκέψη...
[/quote]Ρε σκίουρε, πράκτορας είσαι???
Εσύ, ο λαλάκης κι ο Τατσόπουλος μας αφήσατε τα σπόρια..
Εσύ, ο λαλάκης κι ο Τατσόπουλος μας αφήσατε τα σπόρια..
Για ακτινα 200 μέτρων περί της Πλάκας κι Ακροπόλεως.Παραδοσιακη στολη καμακο-κομμαντο ειναι
Επισηs προσφερεται και με αξεσουαρ λαπτοπ για χαι συνοικιεsΓια ακτινα 200 μέτρων περί της Πλάκας κι Ακροπόλεως.
σκάσε κλώνε
Ρε σκίουρε, πράκτορας είσαι???
Χου ρε στράκι. Κυκλοφορείς πρωί βράδυ σαν ταμένο και το καμαρώνεις κιόλας..