- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μία χαρά είναι το επίπεδο εμφάνισης των ανθρώπων στην Ελλάδα. Από το άλλο επίπεδο πάσχουν οι περισσότεροι.
και βραχυχρόνιο.Ναι......επειδη ερχονται παντα βαμμενεs, περιποιημενεs κτλ....Εχουν φυγει απ τον αστερισμο του οικειου....Ειναι ξενεs....εξ ου και το ξενοπηδημα
fact.Μία χαρά είναι το επίπεδο εμφάνισης των ανθρώπων στην Ελλάδα. Από το άλλο επίπεδο πάσχουν οι περισσότεροι.
Μαρκελλα μου φαίνεται είσαι πολύ στριφνή στην επιλογη. Μια χαρα ωραία παιδια ειναι οι ελληνες
Αποκλειστικές είναι μόνο οι νοσοκόμες.αμα οι καλες ειναι πιασμενες τοτε γιατι ξενογαμιουνται τοσο και γεμιζουμε κεραταδες
Ε για το thread που άνοιξες λέω, σου λύθηκαν οι απορίες?Επίσης, συνήθως όσοι έχουν μια απορία, ανοίγουν ένα thread και μετά εξαφανίζονται, εσύ βλέπω έμεινες!
Ρε μια χαρα ειναι οι Ελληνες, και πιστευω πιο ωραιοι σε σχεση με αλλους λαους(οσο μπορεις να το γενικευσεις αυτο)! Δε μιλάω καν για προσωπικές μου ιδιοτροπίες ή προτιμήσεις, άσχετο αυτο! Αυτό που λέω ειναι γενικό, μην κάνεις πως δεν καταλαβαινεις! Λεω οτι γενικά υπάρχουν πολυ περισσοτερες ωραιες γυναικες απο ωραιους αντρες. Πόσες φορες σου εχει τυχει να δεις καποιον στο δρόμο και να πεις "Παναγία μου τι μαναρι ειναι αυτο?"...πάω στοιχημα οχι πολλες.
Δεν ειπα οτι ειναι ασχημοι οι Ελληνες, ουτε οτι οι Ελληνιδες ειναι θεόμουνα. Δεν αναφερθηκα καν στην Ελλαδα. Απλά λέω, οτι δειγματικά, κανοντας μια βολτα στην Ερμου πχ, θα δεις κοπέλες πολύ όμορφες. Οχι απαραιτητα καλλονες, αλλα ομορφες! Που θα γυρισεις να τις κοιταξεις, θα τις προσεξεις! Για τους αντρες δεν ισχυει το ιδιο. Δε λεω οτι ειναι ολοι ασχημοι, αλλα να σου κανει εντυπωση καποιος και να πεις "τι ωραιος αυτος" , πίστεψέ με πολύ σπάνιο!
Αν δε τις ζεις από κοντά κάθε μέρα και το μόνο που θες είναι να σ ανακουφίσουν η ομορφιά φτάνει.Δεν αντιλαμβανομαι το σκεπτικο. Αν ξενοπηδιέσαι καθεσαι να κοιτας εθνικοτητα; γιατί ;
οι Έλληνες δεν είναι άσχημοι εκ φύσεως
είναι κυρίως κακοντυμένοι και πολλοί έχουν ψυχική ασχήμια, λόγω έλλειψης παιδείας (δε διαβάζουν, δεν αθλούνται, δε δουλεύουν, δεν κάνουν χιούμορ, δεν είναι ευγενικοί, τι άλλο άσχημο να χουν πάνω τους κάποιοι; )
Ρε μια χαρα ειναι οι Ελληνες, και πιστευω πιο ωραιοι σε σχεση με αλλους λαους(οσο μπορεις να το γενικευσεις αυτο)! Δε μιλάω καν για προσωπικές μου ιδιοτροπίες ή προτιμήσεις, άσχετο αυτο! Αυτό που λέω ειναι γενικό, μην κάνεις πως δεν καταλαβαινεις! Λεω οτι γενικά υπάρχουν πολυ περισσοτερες ωραιες γυναικες απο ωραιους αντρες. Πόσες φορες σου εχει τυχει να δεις καποιον στο δρόμο και να πεις "Παναγία μου τι μαναρι ειναι αυτο?"...πάω στοιχημα οχι πολλες.
Μία χαρά είναι το επίπεδο εμφάνισης των ανθρώπων στην Ελλάδα. Από το άλλο επίπεδο πάσχουν οι περισσότεροι.
Για να πει μια γυναίκα που συνήθως ειναι χορτασμενη τι μαναρι ειναι αυτό ο αλλος πρεπει να ειναι θεος ρε μαρκελλα. Δεν εχουμε την ιδια αντιληψη που εχουν οι αντρες στο ομορφο, οι αντρες βλεπουν βυζι οξω και λενε ομορφη την γκομενα επειδη του καβλωνει) Δεν ξερω αν αναλογικα ειναι οι γυναικες ομορφοτερες νομιζω ειναι περιποιημενες και βαμμενες. Κατα την λογικη βέβαια του οτι η καμπύλη ειναι στο ματι πιο ομορφη οποτε και η γυναικα κτ επεκταση οκ το δεχομαι. παντως σε γενικες γραμμες κατανοω τι λες οντως
α καλα.. απο μακρυα ολοι και ολες ειναι ωραιες. Ο συγχρωτισμός φέρνει απομυθοποιηση και φθοραΑν δε τις ζεις από κοντά κάθε μέρα και το μόνο που θες είναι να σ ανακουφίσουν η ομορφιά φτάνει.
Ούτε Μουρακάμι θες να διαβάζουν ούτε τον Μις Βαν Ντε Ρο θες να ξέρουν.
Ναι.Και την πιο ωραία-ο κάποιος-α τους έχει βαρεθεί.α καλα.. απο μακρυα ολοι και ολες ειναι ωραιες. Ο συγχρωτισμός φέρνει απομυθοποιηση και φθορα
Ετσι......Κι οταν φτανουμε στο σημειο ο Μπραντηs να βαριεται κοτζαμαν Ανιστον τι να πουμε κι εμειs οι κοινοι θνητοιΝαι.Και την πιο ωραία-ο κάποιος-α τους έχει βαρεθεί.