Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Η ομορφιά δεν έχει την ίδια σημασία για τις γυναίκες στην επιλογή έστω προσωρινού συντρόφου. Για τους άντρες είναι ο σημαντικότερος λόγος.
Πολύ συχνά βλέπεις πολύ όμορφες γυναίκες με τύπους της σειράς εμφανώς κατώτερους εμφανισιακά.

Καλα τωρα αυτο σηκωνει μεγαλη συζητηση. Η εμφανιση παιζει σημαντικό ρόλο και για τις γυναικες!
Το οτι βλεπεις ωραιες γυναικες με μετριους αντρες εχει να κανει με πολλους παραγοντες. Καταρχας οι ωραιες γυναικες ειναι πολύ περισσοτερες απο τους ωραιους αντρες. Κανε μια βολτα εξω και πες μου πόσους ωραιους αντρες θα δεις και πόσες ωραιες γυναικες. Δεν υπαρχει συγκριση. Κατα τα αλλα βεβαια ισχυει οτι οι αντρες ειναι πολύ πιο οπτικοι τυποι, δεν αντιλεγω!

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Τι λέτε ρε...Απλώς όσες βλέπετε ωραίες με άσχημους είναι γιατί οι όμορφοι τις πηδάνε και τις παρατάνε μετά. :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Επισκέπτης
Συμφωνειτε με την εν λογω ατακα; Δηλαδη πως ολες οι γκομενες που αξιζουν εχουν πιαστει απο μικρη ηλικια και για παιχνιδι μενει μονο η σαπιλα;

Αφορμη σταθηκε μια πολυ καλη περιπτωση που γνωρισα προσφατα και εχει τον ιδιο παπαρα γκομενο απο το σχολειο  :headbang:

όχι πάντα

παραδόξως (ή και όχι)

υπάρχουν και ωραίες γυναίκες που τις αρέσει η μοναξιά και δεν έχουν πρόβλημα να μείνουν κάποιο διάστημα μόνες μέχρι να τις κεντρίσει κάποιος το ενδιαφέρον

μάλιστα, πιστεύω ότι οι μισές σχέσεις που κάνουν τέτοιες γυναίκες είναι από αγγαρεία για να μην ψιθυρίζουν οι από γύρω "γιατί είναι μόνη", "είναι αγάμητη", "το παίζει ψωνάρα" κλπ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
αυτο νομιζω ξεκινησε με τις χεστρες του Ε.Σ. κ αργοτερα εγινε ο παραλληλισμος....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αυτο νομιζω ξεκινησε με τις χεστρες του Ε.Σ. κ αργοτερα εγινε ο παραλληλισμος....
Ολα αυτα ειναι υπερβολικα νομιζω...Πλεον ο Ε.Σ.     εχει εκσυγχρονιστει  :cheesy:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
όχι πάντα

παραδόξως (ή και όχι)

υπάρχουν και ωραίες γυναίκες που τις αρέσει η μοναξιά και δεν έχουν πρόβλημα να μείνουν κάποιο διάστημα μόνες μέχρι να τις κεντρίσει κάποιος το ενδιαφέρον

μάλιστα, πιστεύω ότι οι μισές σχέσεις που κάνουν τέτοιες γυναίκες είναι από αγγαρεία για να μην ψιθυρίζουν οι από γύρω "γιατί είναι μόνη", "είναι αγάμητη", "το παίζει ψωνάρα" κλπ

Εννοειται αυτο! Και πολύ πιο φυσιολογικο ειναι να μενεις και λίγο μονη σου/μονος σου. Το να μη μενεις ουτε μηνα χωρις σχεση δειχνει περιεργες ανασφαλειες και νοοτροπία.

Επισης αν θελεις να σου κανει "κλικ" καποιος για να κανεις κατι μαζι του, δεν ειναι και ο,τι πιο ευκολο. Εχω μια φιλη, πολύ ομορφη, που εχει να κανει σχεση 2 χρόνια. Ψαχνεται ομως, δεν ειναι παρθενοπιπιτσα. Εχει μαλακιστει με 1-2 σ'αυτο το διαστημα, αλλά πολύ χλιαρά πραγματα, στο σεξ δεν ελεγαν πολλά και γενικα δεν εκατσε. Και μου λέει "αφου ρε συ αγνωστοι δεν μου την πέφτουν και απο γνωστούς-γνωστων(δεν εχει και τον απίστευτο κοινωνικο κυκλο) δεν μου εχει τυχει να γνωρισω καποιον που να μου αρεσει, τι να κανω?". Μια χαρα ατομο εν τω μεταξυ. Ε να, ελευθερη ωραια, φυσιολογικη και μονη της.  Ημουν κι εγω αλλα καπαρωθηκα  μπουαχαχα  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μαρκέλα δεχόμαστε πμ με τα κινητα από ωραίες κι ελεύθερες φιλες σου ανιδιοτελώς. :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ζέρο γερά παιχταρά μου  :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
το καλοκαιρι πηγα 1 βδομαδα τη Ρωσια και την ανοιξη καποiες ημερες στην Ρωμη
και στα 2 ταξιδια χρησιμοποιυσα στις πολεις μετρο και Μεσα μαζικης μεταφορας, και πολύ ποδαροδρομο
με επιασε καταθλιψη με τις γυναικες, τις καθημερινες γυναικες που συναντουσα
:rockon: :rockon:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειπα οτι ειναι ασχημοι οι Ελληνες, ουτε οτι οι Ελληνιδες ειναι θεόμουνα. Δεν αναφερθηκα καν στην Ελλαδα. Απλά λέω, οτι δειγματικά, κανοντας μια βολτα στην Ερμου πχ, θα δεις κοπέλες πολύ όμορφες. Οχι απαραιτητα καλλονες, αλλα ομορφες! Που θα γυρισεις να τις κοιταξεις, θα τις προσεξεις! Για τους αντρες δεν ισχυει το ιδιο. Δε λεω οτι ειναι ολοι ασχημοι, αλλα να σου κανει εντυπωση καποιος και να πεις "τι ωραιος αυτος" , πίστεψέ με πολύ σπάνιο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom