Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
για καθε μουναρα υπαρχει καποιος που βαρεθηκε να την πηδαει!!!τσαρλι χαρπερ(two and a half men)

Νομίζω έχει προηγηθεί σαν ατάκα από τον τρισμέγιστο Sylvio, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οι πιασμενες ειναι οι καλυτερες ρε. :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι ελευθερες απλα δεν βρηκαν τον καταλληλο χορηγο.περιμενουν να αδειασει καμια θεση για να παρουν τη θεση της αλλης

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ποιά η γνώμη σας για σχεσεις μέσω facebook .... ποιός ο ρόλος των likes και κατά πόσο αυτά επηρεάζουν θετικά το ενδεχόμενο ενδιαφέρον ;;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ποιά η γνώμη σας για σχεσεις μέσω facebook .... ποιός ο ρόλος των likes και κατά πόσο αυτά επηρεάζουν θετικά το ενδεχόμενο ενδιαφέρον ;;
Εμένα ξανάρχισε να μου κάνει λάικ μια πρώην.  :think:
Τί να κάνω;  :2funny:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.473
Πόντοι
1.720
Εγω προχτες γνωρισα μια καλη που ειναι σιγκλ παντως.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.473
Πόντοι
1.720

Το φεισμπουκ εκανε πολυ μεγαλο κακο γιατι ψωνιστηκαν ολες οι γκομενες επειδη τους την πεφτουν εκατονταδες λιγουρια. Κι εμενα αμα μου την πεφτανε στρατιες απο γκομενες θα νομιζα οτι ειμαι θεος και ισαξιος με τον ντι καπριο και τον κλουνει.
Τις προαλλες ημουνα σε νετκαφε και εκατσε διπλα μου μια πιτσιρικα 7αρι και σε 10 λεπτα ειχε 64 ινμποξ μυνηματα. :jerking:

Αυτο που κανω τελευταια ειναι να βρισκω στο φβ καλες αλλα δεν τις κανω αιτημα φιλιας ουτε τους στελνω μυνημα. Μαθαινω οτι πληροφορια μπορω και εχουν ανοικτη (που δουλευουν, που βγαινουν, τα χομπι τους) και μετα προσπαθω να τις πετυχω εξω. Ξερω ηδη καποια πραγματα που τις ενδιαφερουν και εχω πατηματα για να ξεκινησω κουβεντα. Σε κανα 2 τους μιλησα με το ονομα τους και ψαρωσαν αγρια. :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Σε εμάς τους μεγαλύτερους που δεν ασχολούμαστε μάς έκανε ζημιά

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Το φεισμπουκ εκανε πολυ μεγαλο κακο γιατι ψωνιστηκαν ολες οι γκομενες επειδη τους την πεφτουν εκατονταδες λιγουρια. Κι εμενα αμα μου την πεφτανε στρατιες απο γκομενες θα νομιζα οτι ειμαι θεος και ισαξιος με τον ντι καπριο και τον κλουνει.
Τις προαλλες ημουνα σε νετκαφε και εκατσε διπλα μου μια πιτσιρικα 7αρι και σε 10 λεπτα ειχε 64 ινμποξ μυνηματα. :jerking:

Αυτο που κανω τελευταια ειναι να βρισκω στο φβ καλες αλλα δεν τις κανω αιτημα φιλιας ουτε τους στελνω μυνημα. Μαθαινω οτι πληροφορια μπορω και εχουν ανοικτη (που δουλευουν, που βγαινουν, τα χομπι τους) και μετα προσπαθω να τις πετυχω εξω. Ξερω ηδη καποια πραγματα που τις ενδιαφερουν και εχω πατηματα για να ξεκινησω κουβεντα. Σε κανα 2 τους μιλησα με το ονομα τους και ψαρωσαν αγρια. :2funny:

stalker φάση και έτσι δικέ μου?
πρόσεχε μη σε πάρουν χαμπάρι ότι τις παίρνεις μάτι και φας καμιά τσαντιά κατακούτελα  :crazy:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

για πες ρε τυπε ενδιαφερον ακουγεται

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μαλακιες. Εκτος αν μιλαμε για ηλικιες ανω των 35-40, που και πάλι στατιστικό ειναι το θεμα. Οι περισσοτεροι νορμαλ μεχρι εκεινη την ηλικία καπου εχουν κατασταλαξει. Αυτο δε σημαινει οτι δεν υπάρχουν και φυσιολογικα-εμφανισιμα ατομα σ'αυτες τις ηλικιες που να ειναι single, αλλά οντως θελει παραπανω ψαξιμο.

Πάντως (ψιλοασχετο) εχω πολλους φιλους αντρες και γυναικες και βλέπω οτι απο ενα σημειο και μετα αρκετοι(οχι ολοι) οταν ειναι μεσα σε μια σχεση "ξεχνουν" τι εχουν διπλα τους. Ακουω απο φιλους πχ σχόλια του στυλ "τι ωραιο γκομενακι εχει ο τάδε". Ο οποιος "ταδε" φυσικά τη γκόμενά του την εχει τελείως δεδομενη και δε συνειδητοποιει οτι άλλοι αντρες βαρανε μαλακια για παρτη της, και το ιδιο θα εκανε κι εκεινος αν δεν την ειχε γκομενα  :P  Το αντιστοιχο και σε γυναικες πολύ συχνα. Θα μου πεις, ειναι ανθρωπινο αυτο ως ενα σημείο. Αλλο ομως να τον εχεις απλα συνηθισει τον αλλο, κι αλλο να εχεις παψει να τον εκτιμας τελείως "γκομενικά".

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μαλακιες. Εκτος αν μιλαμε για ηλικιες ανω των 35-40, που και πάλι στατιστικό ειναι το θεμα. Οι περισσοτεροι νορμαλ μεχρι εκεινη την ηλικία καπου εχουν κατασταλαξει. Αυτο δε σημαινει οτι δεν υπάρχουν και φυσιολογικα-εμφανισιμα ατομα σ'αυτες τις ηλικιες που να ειναι single, αλλά οντως θελει παραπανω ψαξιμο.

Οι καλύτερες πάντα θα είναι πιασμένες. Μέτριες και καλούτσικες υπάρχουν. Αυτές που έχουν τρελή ζήτηση είτε θα τα έχουν είτε θα είναι καψουρεμένες με κάποιον του κύκλου τους.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αυτό το thread πρέπει να είναι ο παράδεισος του Μπόλντη  :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Οι καλύτερες πάντα θα είναι πιασμένες. Μέτριες και καλούτσικες υπάρχουν. Αυτές που έχουν τρελή ζήτηση είτε θα τα έχουν είτε θα είναι καψουρεμένες με κάποιον του κύκλου τους.

Κλισέ μωρε! Φυσικά οσο πιο όμορφη/ομορφος εισαι θα εχεις μεγαλυτερη ζητηση, και άρα θα σου ειναι πολύ πιο ευκολο να βρεις γκομενο/α. Αυτοομως δε σημαινει οτι ολες οι ωραιες/οι ειναι πιασμενες απ'τα 18.

@vaglis Εννοειται, και πολλοι το ξεχνανε-ξεχναμε

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Κλισέ μωρε! Φυσικά οσο πιο όμορφη/ομορφος εισαι θα εχεις μεγαλυτερη ζητηση, και άρα θα σου ειναι πολύ πιο ευκολο να βρεις γκομενο/α. Αυτοομως δε σημαινει οτι ολες οι ωραιες/οι ειναι πιασμενες απ'τα 18.

'
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:'
κλισε
αν εχεις να πεις κατι πες το

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ε μιαs και ολα ειναι για τουs ωραιουs........ελα οι ασχημοι πρωινοι  να φευγουμε  :grin:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
'
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:'
κλισε
αν εχεις να πεις κατι πες το

Δεν καταλαβα τι εννοεις? Απλα διαφωνω στο οτι οοοοολες οι καλες και οι καλοι ειναι πιασμενοι , και απομενει μονο η πλέμπα. Οπως ειπα απο μια ηλικια και μετα μπορει να ισχυει.Αλλα οταν μιλαμε για ανθρωπους μεχρι 35-40, συνηθως χωριζουν, τα φτιαχνουν, ξαναχωριζουν τα ξαναφτιαχνουν....υπάρχει χρόνος να παιξεις  :grin:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Η ομορφιά δεν έχει την ίδια σημασία για τις γυναίκες στην επιλογή έστω προσωρινού συντρόφου. Για τους άντρες είναι ο σημαντικότερος λόγος.
Πολύ συχνά βλέπεις πολύ όμορφες γυναίκες με τύπους της σειράς εμφανώς κατώτερους εμφανισιακά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom