Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνειτε με την εν λογω ατακα; Δηλαδη πως ολες οι γκομενες που αξιζουν εχουν πιαστει απο μικρη ηλικια και για παιχνιδι μενει μονο η σαπιλα;

Αφορμη σταθηκε μια πολυ καλη περιπτωση που γνωρισα προσφατα και εχει τον ιδιο παπαρα γκομενο απο το σχολειο  :headbang:

ετσι ακριβως._

και στις υπαιθριες λαϊκες, ειναι χαζοι οι ανθρωποι που πανε απο νωρις να διαλεξουν, ενω το μεσημερι οι αργοπορημενοι διαλεγουν απο τα διαλεγμενα/ζουληγμενα...?

για αυτο και τα μαστορια, αλλες τιμες εχουν το πρωι και αλλες οταν κλεινουν, να μην τους μεινει το πραμα στα χερια/ραφια.

αλλα μην αγχωνεσαι φιλος, να εισαι αισιοδοξος:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Φήμες λένε ότι υπάρχει ένα τελευταίο επεισόδιο που δεν παίχτηκε ποτέ στην TV της θρυλικής σειράς "Επικίνδυνες Αποστολές" με υπότιτλο "Πέσιμο σε Ελληνίδα".

"Πέσιμο σε Ελλεηνίδα" είναι το σωστό.... :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τωρα τελευταια βλεπω αρκετους που εμφανισιακα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο με μια χαρα γυναικες διπλα και εμφανισημες (καλα οχι PR και χορευτριες) βεβαια καμια φορα μπορει να δεις και κανα τετοιο

για μενα μαγκια τους το θεμα ειναι πως άν μαθουμε και εμεις πως κινουνται ισως καταφερουμε να εχουμε παρομοια επιτυχια και με μεγαλυτερη φαντασια αμα κανεις κατι εξτρα και πετυχει τοτε τους ξεπερασες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τωρα τελευταια βλεπω αρκετους που εμφανισιακα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο με μια χαρα γυναικες διπλα και εμφανισημες (καλα οχι PR και χορευτριες) βεβαια καμια φορα μπορει να δεις και κανα τετοιο

για μενα μαγκια τους το θεμα ειναι πως άν μαθουμε και εμεις πως κινουνται ισως καταφερουμε να εχουμε παρομοια επιτυχια και με μεγαλυτερη φαντασια αμα κανεις κατι εξτρα και πετυχει τοτε τους ξεπερασες.

Να τους παρακολουθήσεις Μπολντ

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πλακα εκανα ρε συ ενταξει  :P και εμενα τις προαλλες μου αρεσε ενα κοριτσι που ουτε κορμαρα ειχε ουτε τρομερη φατσα αλλα μου εκανε ενα κλικάκι. Αμα την ηξερα θα το προχωρουσα... εξω την ειδα στο τρενο

και πολυ βασικο να εχει ωραιο χαρακτηρα ... ειναι παντως περιεργο το πως μπορει να σου αρεσει καποια που σε καποιον αλλον να μη λεει τιποτα.

Όταν σου έλεγα ότι μπορείς να βρεις γκόμενα και στο τραίνο,και στο τραμ και παντού,μου έλεγες για παρέες και μαλακισμένες φιλοσοφίες.Ότι δεν της μίλησες είσαι το λιγότερο χέστης.Φοβάσαι τις γυναίκες.Και τι έγινε που ήταν άγνωστη;Για να τη γνωρίσεις θα της μίλαγες.

Όσον αφορά το θέμα που συζητείται,ο τίτλος ισχύει εν μέρει.Βρίσκεις και όμορφες ελεύθερες αλλά είναι προβληματικές.Για να μείνει  μια όμορφη γυναίκα ελεύθερη,σημαίνει ότι πιο μέσα από την επιδερμίδα καλλιεργούνται σκατά.Βέβαια το "όμορφη" είναι υποκειμενικό.Όπως είπε και ένα άλλο μέλος,το σημαντικότερο είναι ο χαρακτήρας.Αν συνδυάζεται και με ωραίο παρουσιαστικό τότε είναι το ιδανικό.Ο κάθε ένας βάζει τους στόχους του.Παράδειγμα,εγώ δεν μπορώ τις παχύσαρκες.Όσο καλή κοπέλα να είναι η άλλη,αν είναι υπέρβαρη,τρώει μαύρο.Και δε λέω για 2-5 κιλά που σωστά κατανεμημένα μπορούν να κάνουν ελκυστική μια γυναίκα,αλλά για περισσότερα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όταν σου έλεγα ότι μπορείς να βρεις γκόμενα και στο τραίνο,και στο τραμ και παντού,μου έλεγες για παρέες και μαλακισμένες φιλοσοφίες.Ότι δεν της μίλησες είσαι το λιγότερο χέστης.Φοβάσαι τις γυναίκες.Και τι έγινε που ήταν άγνωστη;Για να τη γνωρίσεις θα της μίλαγες.

Όσον αφορά το θέμα που συζητείται,ο τίτλος ισχύει εν μέρει.Βρίσκεις και όμορφες ελεύθερες αλλά είναι προβληματικές.Για να μείνει  μια όμορφη γυναίκα ελεύθερη,σημαίνει ότι πιο μέσα από την επιδερμίδα καλλιεργούνται σκατά.Βέβαια το "όμορφη" είναι υποκειμενικό.Όπως είπε και ένα άλλο μέλος,το σημαντικότερο είναι ο χαρακτήρας.Αν συνδυάζεται και με ωραίο παρουσιαστικό τότε είναι το ιδανικό.Ο κάθε ένας βάζει τους στόχους του.Παράδειγμα,εγώ δεν μπορώ τις παχύσαρκες.Όσο καλή κοπέλα να είναι η άλλη,αν είναι υπέρβαρη,τρώει μαύρο.Και δε λέω για 2-5 κιλά που σωστά κατανεμημένα μπορούν να κάνουν ελκυστική μια γυναίκα,αλλά για περισσότερα.

Δεν της μιλησα οχι επειδη ειμαι χεστης αλλα επειδη πιστευω οτι καμια σοβαρη γυναικα
και με επιλογες και με εμφανιση δεν θα εδινε το κινητο της σε καποιον τυχαρπαστο απο το τρενο.

Η παρεα ειναι μαλακισμενη φιλοσοφια αμα εχεις κομπλεξ και δεν νιωθεις ανετα με τον κοσμο.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
στις μεγαλες ηλικιες δηλαδη απο 30 και πανω οι περισσοτερες ειναι για τον πεοντα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στις μεγαλες ηλικιες δηλαδη απο 30 και πανω οι περισσοτερες ειναι για τον πεοντα.

Ισως επειδη εμπλεξαν με κακους χαρακτηρες στην ζωη τους και εχουν απογοητευτει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπορει και αυτο.Η ουσια ειναι ομως οτι εχουν θεμα

Kαι οι αντρες εχουν θεμα φιλε... και να σου πω και κατι? εγω πιστευω οποιος ειναι ικανος
δεν εχει προβλημα τα χει λυσει ολα αυτα τα θεματα ειτε βρισκοντας μια απο μικρη ηλικια και την εχει κρατησει ειτε βρισκοντας σωστες γυναικες με την εξυπναδα του.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Kαι οι αντρες εχουν θεμα φιλε... και να σου πω και κατι? εγω πιστευω οποιος ειναι ικανος
δεν εχει προβλημα τα χει λυσει ολα αυτα τα θεματα ειτε βρισκοντας μια απο μικρη ηλικια και την εχει κρατησει ειτε βρισκοντας σωστες γυναικες με την εξυπναδα του.
λιγοι αντρες εχουν θεμα αν ειναι 35 και ανυπαντροι.Υπαρχουν και αυτοι που εχουν καλο στο μυαλο δεν λεω αλλα ειναι σαφως λιγοτεροι

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν της μιλησα οχι επειδη ειμαι χεστης αλλα επειδη πιστευω οτι καμια σοβαρη γυναικα
και με επιλογες και με εμφανιση δεν θα εδινε το κινητο της σε καποιον τυχαρπαστο απο το τρενο.

Η παρεα ειναι μαλακισμενη φιλοσοφια αμα εχεις κομπλεξ και δεν νιωθεις ανετα με τον κοσμο.

Καλά,είσαι στόκος;Ποιος σου είπε να ζητήσεις τηλέφωνο;Φυσικά δε θα σου έδινε τον αριθμό της εκτός αν έχει κανά κινητό γι΄αυτό το λόγο.Σε τι δρομολόγιο ήσασταν;Αν ήταν μεγαλο το ταξίδι,π.χ Αθήνα-Θεσσαλονίκη,μπορούσες να της προτεινεις να την κεράσεις στο μπαρ του τραίνου.Μπορούσες να της πιάσεις την κουβέντα για διάφορα.Αν πήγαινες και της έλεγες "μου αρέσεις,θα μου δώσεις το τηλ/νο σου" θα έφευγε.Λογικό.Το τηλέφωνο το ζητάς στο τέλος μιας συζήτησης κι εφόσον έχει εξελιχθεί ομαλά χωρίς να δυσανασχετήσει η κοπέλα.Μου αρέσει που το παίζεις κι έμπειρος

Η παρέα για να βρεις γκόμενα είναι από μόνη της μαλακισμένη φιλοσοφία.Για να πιεις μπύρες και να μιλήσεις περί ανέμων και υδάτων μια χαρά είναι.Εχθές ήμουν με μια παρέα 17 ατόμων στο εξοχικό ενός φίλου.Στην παρέα ήταν και ελεύθερες κοπελιές,αλλά δε μου άρεσε καμία.Αν καθόταν η ευκαιρία δε θα έλεγα όχι,αλλά δεν πήγα γι΄αυτό.Πήγα να δω κάποιους φίλους να τα πούμε.Αν εσύ τρέχεις από παρέα σε παρέα για να σου γνωρίσουν γκόμενες,και δε μιλάς στις γκόμενες που είναι μόνες στο τραίνο,είσαι χέστης,και απλώς θέλεις την κάλυψη και την ώθηση της παρέας."Να πουν ένα καλό λόγο" οι φίλοι και να πάρεις κάποιους πόντους....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλά,είσαι στόκος;Ποιος σου είπε να ζητήσεις τηλέφωνο;Φυσικά δε θα σου έδινε τον αριθμό της εκτός αν έχει κανά κινητό γι΄αυτό το λόγο.Σε τι δρομολόγιο ήσασταν;Αν ήταν μεγαλο το ταξίδι,π.χ Αθήνα-Θεσσαλονίκη,μπορούσες να της προτεινεις να την κεράσεις στο μπαρ του τραίνου.Μπορούσες να της πιάσεις την κουβέντα για διάφορα.Αν πήγαινες και της έλεγες "μου αρέσεις,θα μου δώσεις το τηλ/νο σου" θα έφευγε.Λογικό.Το τηλέφωνο το ζητάς στο τέλος μιας συζήτησης κι εφόσον έχει εξελιχθεί ομαλά χωρίς να δυσανασχετήσει η κοπέλα.Μου αρέσει που το παίζεις κι έμπειρος

Η παρέα για να βρεις γκόμενα είναι από μόνη της μαλακισμένη φιλοσοφία.Για να πιεις μπύρες και να μιλήσεις περί ανέμων και υδάτων μια χαρά είναι.Εχθές ήμουν με μια παρέα 17 ατόμων στο εξοχικό ενός φίλου.Στην παρέα ήταν και ελεύθερες κοπελιές,αλλά δε μου άρεσε καμία.Αν καθόταν η ευκαιρία δε θα έλεγα όχι,αλλά δεν πήγα γι΄αυτό.Πήγα να δω κάποιους φίλους να τα πούμε.Αν εσύ τρέχεις από παρέα σε παρέα για να σου γνωρίσουν γκόμενες,και δε μιλάς στις γκόμενες που είναι μόνες στο τραίνο,είσαι χέστης,και απλώς θέλεις την κάλυψη και την ώθηση της παρέας."Να πουν ένα καλό λόγο" οι φίλοι και να πάρεις κάποιους πόντους....

Θα αρχισω τα μεγαλα ταξιδια τοτε μπας και βγαλω καμια γκομενα... ηλιθιε :uglystupid:

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Θα αρχισω τα μεγαλα ταξιδια τοτε μπας και βγαλω καμια γκομενα... ηλιθιε  :uglystupid:

Και τον υπερσιβηρικό να πάρεις και να είσαι σε ένα βαγόνι με 20 Ρωσίδες κουκλάρες,πάλι σε καμία δε θα μιλήσεις...Θα ψάχνεις παρέα να σε "σπρώξει" και να της γνωρίσεις.Φοβάσαι τις γυναίκες...Καζανόβα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και τον υπερσηβιρικό να πάρεις και να είσαι σε ένα βαγόνι με 20 Ρωσίδες κουκλάρες,πάλι σε καμία δε θα μιλήσεις...Θα ψάχνεις παρέα να σε "σπρώξει" και να της γνωρίσεις.Φοβάσαι τις γυναίκες...Καζανόβα!

Εσυ εισαι αυτο που περιγραφεις οχι εγω. Καθεσαι και δινεις συμβουλες για τα τρενα και τα λεωφορεια
και βαζω στοιχημα αμα σε επαιρνα μαζι μια μερα θα ειχες χεστει πανω σου.

Αρκετα τωρα με βλακες δεν γουσταρω να μιλαω αλλο δεν σου κοβει θα με κουρασεις οπως ο αχαχουχας  :idiot:

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είσαι αδίκως ο Mr Μαλάκας 2012 πάντως.Και χαίρεσαι και γι΄αυτό...

Άντε δώσε και άλλες συμβουλές για τις γκόμενες της παρέας να γελάσουμε!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και εγω δεν ειπα ποτε οτι χρησιμοποιω την παρέα για να βγαλω γκομενα... απλα οι κομπλεξικοι με χαλανε

Αμα δεν ξερεις να διαβαζεις να ξαναγυρισεις στο λυκειο να σε μάθουνε εγω δεν ειμαι δάσκαλος

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παλι για γκομενιλικια τσακώνεστε...αμαν ποια σε αυτο το σαιτ, για πουτανες εχει να κανει, για γκομενες τσακωνομαστε  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παλι για γκομενιλικια τσακώνεστε...αμαν ποια σε αυτο το σαιτ, για πουτανες εχει να κανει, για γκομενες τσακωνομαστε  :2funny:

οχι ρε τι να τσακωθω επειδη ειναι κομπλεξικος και βλακας? θα τσακωθω εγω? ... απλα πέσαμε σε "καμακι" τρένου... ασε αυτοι ειναι μια κατηγορια απο μονοι τους  :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οχι ρε τι να τσακωθω επειδη ειναι κομπλεξικος και βλακας? θα τσακωθω εγω? ... απλα πέσαμε σε "καμακι" τρένου... ασε αυτοι ειναι μια κατηγορια απο μονοι τους  :P
τυπε απο αρκετα μελη που ρωτησα για προγνωστικα μιστερ μαλακα 2013 με πμ αρκετα ατομα σε χριζουν φαβορι ξανα τυπε, πρεπει να εχουν μεγαλο κομπλεξ μαζι σου δικε μου  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom