Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
μου πιασε κανονικα κουβεντα ρε μλκ σου λεω χαζος εισαι?  :P
Ε το περιεχομενο της κουβεντας περιμενουμε.
Για την ωρα διαβασαμε μονο το "γιατι αργει το λεωφορειο".

Επισκέπτης
Συμφωνειτε με την εν λογω ατακα; Δηλαδη πως ολες οι γκομενες που αξιζουν εχουν πιαστει απο μικρη ηλικια και για παιχνιδι μενει μονο η σαπιλα;

Αφορμη σταθηκε μια πολυ καλη περιπτωση που γνωρισα προσφατα και εχει τον ιδιο παπαρα γκομενο απο το σχολειο  :headbang:

Τι περίμενες ρε τύπε;

Άμα ρίξεις σ ένα τραπέζι κοκορέτσια και σπληνάντερα μαζί με μυδοπίλαφο και σπανακόριζο ποιο περιμένεις να τελειώσει πρώτο το μυδοπίλαφο;  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι περίμενες ρε τύπε;

Άμα ρίξεις σ ένα τραπέζι κοκορέτσια και σπληνάντερα μαζί με μυδοπίλαφο και σπανακόριζο ποιο περιμένεις να τελειώσει πρώτο το μυδοπίλαφο;  :think:

εγω το μυδοπίλαφο θα τρωγα :think:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Παντως περα απο την πλακα αυτο που ανοιξε ο δυσκοιλιος στην εγγραφη εχει βαση ... τις καλες δεν τις αφηνουν και μετα κολλανε και αυτες στους γκομενους και τελος  :P

εε ελευθερη βρισκεις οτι ωρα θες το θεμα ειναι τι θα βρεις.... τις προαλλες μου εκανε καμακι μια στην σταση αλλα το πως ηταν καλυτερα να μην το γραψω  :2funny: :2funny: :2funny: η πλακα ειναι οτι μολις ειδε οτι δεν απαντησα μετα απο λιγο (επειδη αρχικα με ρωτησε γιατι αργει το λεωφορειο) σηκωθηκε και εφυγε και μετα εκατσε πιο περα παρεξηγηθηκε κιολας  :2funny:

την εξέθεσες την κοπέλα ρε!

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Συμφωνειτε με την εν λογω ατακα; Δηλαδη πως ολες οι γκομενες που αξιζουν εχουν πιαστει απο μικρη ηλικια και για παιχνιδι μενει μονο η σαπιλα;

Αφορμη σταθηκε μια πολυ καλη περιπτωση που γνωρισα προσφατα και εχει τον ιδιο παπαρα γκομενο απο το σχολειο  :headbang:
αιντε πρωτη φορα το ακουο πως οι ελευθερες ειναι χεσμενες δηλ. εχω ενα γκομενακι δεν πηγαμε για γαμο ( ελευθερη ακομα ειναι ) ,  δεν το βλεπω ομως να πηγαινη συχνα τουαλετα δηλ. ολες οι αλλες ελευθερες εχουν τσιρλιπιπι ( διαροια )  :shit: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αιντε πρωτη φορα το ακουο πως οι ελευθερες ειναι χεσμενες δηλ. εχω ενα γκομενακι δεν πηγαμε για γαμο ( ελευθερη ακομα ειναι ) ,  δεν το βλεπω ομως να πηγαινη συχνα τουαλετα δηλ. ολες οι αλλες ελευθερες εχουν τσιρλιπιπι ( διαροια )  :shit: :2funny:

εσένα προφανως σε θέλει για το χιούμορ σου :grin:

Επισκέπτης
Το ότι εσύ δεν την απάντησες και το έπαιξες ψιλομύτης σε κάνει ελεεινίδο ή δεν σε κάνει?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πιασμενη επεισης ειναι και ο νικολετας07...

αλλα απο αραβα νταβατζη  :2funny:

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
43
Πόντοι
66
Για το χιούμορ έχω άποψη για τα υπόλοιπα ουχι. Και στο χιουμορ σκιζεις :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

βαλε μανουλα μου μεγαλο αβαταρ να φανουν τα προσοντα σου... :grin:

dziewczyna+papieros2.jpg

να φανει και τί καπνο φουμαρειςςςς...

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Για το χιούμορ έχω άποψη για τα υπόλοιπα ουχι. Και στο χιουμορ σκιζεις :grin:
Ευχαριστω  :cool2:
σεβαστη η αποψη σου , οσο για τα αλλα πρεπει να με δοκιμασεις , αλιως ειναι.. ( βγηκαμε και εκτος θεματος )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom