Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Με δόσεις θα μας τα λες για να μην βαρεθουμε?
μου πιασε κανονικα κουβεντα ρε μλκ σου λεω χαζος εισαι?
Με δόσεις θα μας τα λες για να μην βαρεθουμε?
Ε το περιεχομενο της κουβεντας περιμενουμε.μου πιασε κανονικα κουβεντα ρε μλκ σου λεω χαζος εισαι?
με ρωτησε και αλλα εκτος απο αυτο μη βιάζεσαι....
Αντε, ακομη?με ρωτησε και αλλα εκτος απο αυτο μη βιάζεσαι....
Συμφωνειτε με την εν λογω ατακα; Δηλαδη πως ολες οι γκομενες που αξιζουν εχουν πιαστει απο μικρη ηλικια και για παιχνιδι μενει μονο η σαπιλα;
Αφορμη σταθηκε μια πολυ καλη περιπτωση που γνωρισα προσφατα και εχει τον ιδιο παπαρα γκομενο απο το σχολειο
Τι περίμενες ρε τύπε;
Άμα ρίξεις σ ένα τραπέζι κοκορέτσια και σπληνάντερα μαζί με μυδοπίλαφο και σπανακόριζο ποιο περιμένεις να τελειώσει πρώτο το μυδοπίλαφο;
Παντως περα απο την πλακα αυτο που ανοιξε ο δυσκοιλιος στην εγγραφη εχει βαση ... τις καλες δεν τις αφηνουν και μετα κολλανε και αυτες στους γκομενους και τελος
εε ελευθερη βρισκεις οτι ωρα θες το θεμα ειναι τι θα βρεις.... τις προαλλες μου εκανε καμακι μια στην σταση αλλα το πως ηταν καλυτερα να μην το γραψω η πλακα ειναι οτι μολις ειδε οτι δεν απαντησα μετα απο λιγο (επειδη αρχικα με ρωτησε γιατι αργει το λεωφορειο) σηκωθηκε και εφυγε και μετα εκατσε πιο περα παρεξηγηθηκε κιολας
αιντε πρωτη φορα το ακουο πως οι ελευθερες ειναι χεσμενες δηλ. εχω ενα γκομενακι δεν πηγαμε για γαμο ( ελευθερη ακομα ειναι ) , δεν το βλεπω ομως να πηγαινη συχνα τουαλετα δηλ. ολες οι αλλες ελευθερες εχουν τσιρλιπιπι ( διαροια )Συμφωνειτε με την εν λογω ατακα; Δηλαδη πως ολες οι γκομενες που αξιζουν εχουν πιαστει απο μικρη ηλικια και για παιχνιδι μενει μονο η σαπιλα;
Αφορμη σταθηκε μια πολυ καλη περιπτωση που γνωρισα προσφατα και εχει τον ιδιο παπαρα γκομενο απο το σχολειο
αιντε πρωτη φορα το ακουο πως οι ελευθερες ειναι χεσμενες δηλ. εχω ενα γκομενακι δεν πηγαμε για γαμο ( ελευθερη ακομα ειναι ) , δεν το βλεπω ομως να πηγαινη συχνα τουαλετα δηλ. ολες οι αλλες ελευθερες εχουν τσιρλιπιπι ( διαροια )
εσένα προφανως σε θέλει για το χιούμορ σου
οταν ο αντρας ξερει και σε κανει να γελας...μεγαλο λαχειο
erinal :-*
Και χιουμορ εχω και την πηδαω συχνα και ας παω στα μπου... ουτε που με περνει μυρωδιαεσένα προφανως σε θέλει για το χιούμορ σου
οταν ο αντρας ξερει και σε κανει να γελας...μεγαλο λαχειο
Και χιουμορ εχω και την πηδαω συχνα και ας παω στα μπου... ουτε που με περνει μυρωδια
Μια χαρά ελεύθερες έχει
Για το χιούμορ έχω άποψη για τα υπόλοιπα ουχι. Και στο χιουμορ σκιζεις
ΕυχαριστωΓια το χιούμορ έχω άποψη για τα υπόλοιπα ουχι. Και στο χιουμορ σκιζεις