Νέα

Οι ιερόδουλες μισούν τους πελάτες τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.955
Πόντοι
6.030
Πολύ λογικό ρε παιδιά.
Οχι να μας μισουν αλλα σίγουρα να δυσανασχετουν και να θέλουν να μας ξεφορτωθούν. Παλια που ήμουν ομορφοπαιδο τα γλωσσοφιλα και οι γαμισαρες ηταν σχεδόν δεδομένα. Τωρα πια με κοιλιές και σωσιβια ουτε με το κιάλι οι παλιές καλές συμπεριφορές. Πλέον μόνο τυποποιημένο γαμησι κοιτάνε και να με ξεπετάξουν ευγενικα. Ενας λογος που εχω ψιλοξεκοψει τον αγοραιο, γιατί έχω μάθει διαφορετικά.
Ως ελευθ. Επαγγελματίας βγάζω κι εγω διαφορετική συμπεριφορά με διαφορετικούς πελάτες. Κατι τσαμπατζηδες καταλήγεις να μην τους σηκώνεις το τηλέφωνο. Για τους σωστούς και κυριους κοιτάς να κάνεις καλά και οικονομικά τη δουλειά.

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.594
Πόντοι
446
Δεν νομίζω να τους μισούν αλλά φυσικά δεν τους ερωτεύονται κιόλας. Κάποιος σε άλλο νήμα εδώ μέσα είχε γράψει ότι ερωτεύτηκε μια ιερόδουλη που είχε πάρει και έδειχνε το ίδιο και αυτή.Σαν πορτοφόλια μας βλέπουν συνάδελφοι και φυσιολογικό είναι αν την σεβαστής και την προσέξεις μπορεί να σε συμπαθήσει αλλά μέχρι εκεί ούτε αυτή αλλά ούτε και κάποιος άντρας θα μπορούσε να ερωτευτεί και να είναι με κάποιον που την έχει πληρώσει έστω και μόνο μια φορά για να την πηδήξει.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.627
Πόντοι
7.195
Σε καμία περίπτωση, οι ιερόδουλες δεν μισούν τους πελάτες τους. Η σχέση που αναπτύσσουν είναι καθαρά επαγγελματική και μόνο. Το βλέπουν ως δουλειά που αποφέρει χρήμα και φυσικά, αυτό είναι. Είναι μία παροχή υπηρεσίας και ως τέτοια, πρέπει να αναφέρεται...

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.053
Πόντοι
486
1000020484.jpg

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.115
Πόντοι
206
παντως σιγουρα δεν μας γουσταρουν κιολας.Ειδικα τωρα πια στη σημερινη εποχη εχει περασει σε αλλο επιπεδο το θεμα καθως δεν σεβονται κιολας και μιλανε αποτομα.Μονο μια περιπτωση θυμαμαι στην ζωη μου ιερόδουλη που το εκανε επειδη το γουσταρε και ενιωθε καλά με τους πελάτες.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr
OP
OP
V

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
323
Πόντοι
26
παντως σιγουρα δεν μας γουσταρουν κιολας.Ειδικα τωρα πια στη σημερινη εποχη εχει περασει σε αλλο επιπεδο το θεμα καθως δεν σεβονται κιολας και μιλανε αποτομα.Μονο μια περιπτωση θυμαμαι στην ζωη μου ιερόδουλη που το εκανε επειδη το γουσταρε και ενιωθε καλά με τους πελάτες.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.426
Πόντοι
4.006
Κάποιες ιεροδουλες γουστάρουν πραγματικά το σεξ με τον πελάτη και τελειώνουν κανονικά και παίρνουν ευρο και από πάνω …!! Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις όπου όταν δεν τους αρέσει ο πελάτης βγάζουν μια άσχημη συμπεριφορά …Κάποιες κοπέλες είναι άψογες επαγγελματικά με όλους τους πελάτες αρκεί αυτοί οι πελάτες να έχουν μια Ευγένεια και σωστή συμπεριφορά αλλά και σωστούς χειρισμούς πάνω στον έρωτα ..!! Όσο αναφορά σχέση εκτός οίκου με πελάτη έχει συμβεί και έχει κατάληξη τον γάμο αλλά είναι ένα 2% και το λέω από εμπειρία με φίλο μου όπου είναι παντρεμένος με παλιά εργαζόμενη και δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες …!Τελος έχω να πω το εξής : Από προσωπική εμπειρία καλό ειναι να πηγαίνουμε μόνο να περνάμε καλά και έως εκεί ..αλλά προσοχή να περνάμε καλά !! Είχα πέσει πολλές φορές στην λουμπα να ερωτευτώ να τσιμπήσω δηλαδή στα κόλπα μιας κοπέλας …και να τα βάλω ακόμα και με άλλο πελάτη και να γίνει τσαμπουκας για πάρτυ της … Είδα πως με χάλασε όλο αυτό ψυχολογικά και μου βγήκε τέλειος βάση της εμπειρίας μου απλά να περνάω καλά αλλά προσοχή σημασία έχει να περνάς πραγματικά καλά αυτά τα 10-20 είτε 30 λεπτά που θα επιλέξεις να περάσεις με κάποια κοπέλα στους οίκους !!! Να έχετε ένα όμορφο πρωινό με πολλά δυνατά και ποιοτικά γαμησια !!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.137
Πόντοι
2.356
Αν μισουν εμας τοτε να μισησουν τις ιδιες διοτι δεν κανουν για τον κλαδο.Δεν μας μισουν παντα.Μισουν την αναγκη να εκδιδονται αλλα δεν ισχυει παντα και παντου.Ειναι κουτοπονηρες.Απο ολα εχει ο μπαχτσες.Καλυπτονται ομως αρα δεν μας νοιαζουν ουτε εμας.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ιεροδούλων είναι πολύ κακοί επαγγελματίες. Αυτό πιστεύω. Οι καλοί επαγγελματίες έχουν σταθερότατους πελάτες και δεν θέλουν άλλους για να ταλαιπωρούνται. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει πέσει η ποιότητα στις παρεχόμενες ερωτικές υπηρεσίες.

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.993
Πόντοι
206
Εδώ έχουμε εκατονταδες γαμιάδες που χύνουν μαζί τους οι ιερόδουλες. Είναι δυνατόν να τους μισήσουν?

:p

Π
Και όχι μόνο αυτό αλλά προχωράνε και σε δεύτερο γύρο δωρεάν, !!!!

• Like

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
636
Πόντοι
81
Και όχι μόνο αυτό αλλά προχωράνε και σε δεύτερο γύρο δωρεάν, !!!!
Το Γελας... αλλα να ξερεις οτι, σπανια μεν,
συνβαινει
και δευτερος γυρος δωρεαν,στο ζηταει αυτη....
και να μην σε αφηνει να φυγεις.....

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
25
Like
8.622
Πόντοι
3.446
πισστευετε οτι οι ιεροδουλες μισουν τους πελατες τους?
Βαριά λέξη το μισούν. Σίγουρα κάποιους πελάτες που ειναι αγενείς, βρώμικοι, επιθετικοί και γενικά φέρονται με πολύ άσχημο τρόπο, θα τους αντιπαθήσουν και θα τους μπλοκάρουν για να μην τις ξαναενοχλήσουν . Και λογικό το βρίσκω.
Ωστόσο όταν ο άλλος ειναι ευγενής, καθαρός , τυπικός στις υποχρεώσεις του και τους φέρεται με σεβασμό, τότε δεν έχουν κανέναν λόγο να τον μισήσουν. Το ακριβώς αντίθετο θα γίνει. Πολύ πιθανόν να του δώσουν και προτεραιότητα έναντι κάποιου άλλου, πχ νέου πελάτη.
Ολα λοιπόν για μένα έχουν να κάνουν με το πως είμαστε και το πως φερόμαστε απέναντι στα κορίτσια.
Προσωπικά δεν έχω μισήσει κανένα κορίτσι, αντιπαθήσει σίγουρα , καθώς είτε δεν κάνανε αυτά που λέγανε, είτε είχαν πολύ κακό και πονηρό χαρακτήρα και δεν έχω χειρότερο απο αυτό. Εκεί απλά δεν ξανασχολήθηκα, τόσες επιλογές υπάρχουν, σιγά μην σκάσουμε . Αυτές χάσανε ..:D:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
541
Πόντοι
81
Σε λίγο θα πείτε μερικοί ότι περνούν ονειρικά μαζί μας και μας κερνούν τα γαμήσια επιατρέφοντας τα χρήματα.
:2funny: Απορώ αν πιατεύετε τι γραφετε.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.106
Πόντοι
2.596
Όταν για ένα πήδημα ώρας η άλλη , παίρνει το 1/2 της σύνταξης του ταξίαρχου στη χώρα της
θα πρέπει να είναι πολύ μουλάρα, για να μισεί τον πελάτη που δίνει αυτά τα λεφτά .
Προσυπογράφω!
Αυτοί είναι που χαλάνε την πιάτσα, όμως έχουμε συζητήσει παλαιότερα (έστω και στα γρήγορα) επ' αυτών.

xan4625

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
20
Like
3.897
Πόντοι
2.591
δεν καταλαβαίνω γιατί να μισούν τους πελάτες τους ? αν φέρεσαι όμορφα , είσαι ευγενικός κ καθαρός , δεν υπάρχει λόγος να σε μισούν

• Like

Αςς4BULL

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2025
Like
24
Πόντοι
0
Ολοι και ολες μισουν την δουλεια αρα και τους πελατες εκτος αν η δουλεια ειναι δικη σου και αν βγαζεις απο τα tips

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
541
Πόντοι
81
Μας ανέχονται. Το λεει ξεκάθαρα κι η επίσκεψη σε οίκο ανοχής. Ανοχης!!! Σε όλες τις κατηγοριες της πορνειας μας ανέχονται. Αν τους γίνουμε φόρτωμα δεν γουσταρουν. Κι εμένα αν ερθει πελάτηα στην δουλειά και με κουράσει θελω να τον βρίσω αλλά κρατιέμαι. Όλες οι δουλειές έτσι είναι. Ούυε θελουν τους καθυστερημένους ερωτύλους να τις ζαλίζουν. Απο αναγκη να βγει το ραντεβού κάνουν υπομονή. Ετσι κι αλλιως εφοσον παμε κι εμείς εδώ κι εκεί, μας αντιπαθούν διοτι δεν μας εχουν εμπιστοσύνη σε τίποτα βαση λογικής οπως ούτε κι εμείς τότε όλα πανε χάλια. Αν ηθελαν ανδρα θα διαλεγαν απο το κύκλωμα τους κι οχι απο εμας που παμε με πολλές. Αυτό είναι αρνητικό για αυτές οπως αρνητικό είναι για εμάς που κι αυτές πάνε με πολλούς. Απλά. :confused:

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom