Νέα

Οι ιερόδουλες μισούν τους πελάτες τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
69
Like
3.960
Πόντοι
2.666
Τι μαλακιες λέτε ρε τύποι. Αφού όλες χύνουν με τα μέλη του μπου και καμοα φορά το δίνουν τζάμπα
Μηχανικα γινεται..αμα τριφτει πολυ η αλλη με τον αλλον..θα συμβει..ουτε μισος υπαρχει..ουτε ερωτας..απλα συμβαινει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακόμα και τώρα με κάποιες εκδιδόμενες που κανονίζω πιο συχνά πηγαίνουμε για ποτό η φαγητό πριν τον αγώνα η μετά . Χωρίς καμία χρέωση. Ενεργές και στο σάιτ.
Ναι μια χαρα..γιατι οχι

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.012
Πόντοι
6.955
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πότε δεν έδωσα σημασία σε γενικότητες. Πάντα θα υπάρχουν συμπάθειες αλλά και αντιπάθειες. Κάποιοι ταιριάζουν με κάποιους και κάποιοι όχι. Μάλιστα τώρα τελευταία άκουσα για μία κοπέλα ότι παντρεύτηκε με κάποιον πελάτη ο οποίος από ότι λένε δεν ήταν πλούσιος το οποίο λέει πολλά.
Ποια τύπε; Πες κουτσομπολιό

OP
OP
V

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
346
Πόντοι
26
Εξαιρετικα σπανιο...εδω δε σε ερωτευονται καλα καλα οι αλλες εξω...ομως ολα στη ζωη μπορουν να συμβουν..ακομη και το αντιθετο..να ερωτευτει πελατης κοπελα..
το να ερωτευτει πελατης κοπελα.. ειναι ευκολο σε πολλους εχει συμβει ....

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.813
Πόντοι
736
Η πουτάνα, ακόμα κι αν δουλεύει για χίλια ευρώ την ώρα σε πολυτελή ξενοδοχεία με μεγαλόσχημους και λεφτάδες πελάτες, πάντα θα ξέρει κατά βάθος ότι είναι πουτάνα και τίποτα περισσότερο.

Φιλαρακι, ειναι Απολυτα Αληθες......
Ξερουν πολυ καλα ποιες ειναι και τι Ακριβως κανουν......
Μεσα τους Υπαρχει Πολυς Πονος...........τον οποιο τον κρυβουν-καλυπτουν
με διαφορες Ψυχολογικες Αντιδρασεις
Λουσα-ψωνια-Μεγαλες ιδεες-Μαγκιες-Αλητιες-Ουσιες-Καψουρες-ακριβα αυτοκινητα-κτλ

Παρα πολλα κοριτσια στις Συζητησεις μας μου αναφερουν
==Μια πουτανα ειμαι-δεν ειμαι κατι Αλλο
==Αλλη ελεγε, Πως ειναι δυνατον να μου συμπεριφέρετε σαν Γυναικα, αφου εγω ειμαι μια Πουτανα
==Πουτανα ειναι Αγορι μου-Πολυτελειας, αυτο ειμαι
==Αλλη στο ακουσμα της λεξης........Ετρεμε, επρεπε να εβλεπες το βλεμμα της....
δεν το δεχονταν για τον ευατο της με τιποτα
==Αλλη, Ενταξει δεν το κανω με ολους, πρεπει να μου αρεσει ο Αλλος......
Ετσι παραμυθιαζε τον Εαυτο της.....
==Αλλη Ελεγε, μια Πουτανα ειμαι-ποιος αντρας μπορει να με παρει στα σοβαρα....
==Αλλη σε βολτες μας, δεν μπορουσε να ειναι μεσα σε κοσμο--αυτο που λεμε αγοροφοβια--

Πολλες γυριζουν στο σπιτι και δεν θελουν να μιλανε σε κανενα, κλεινονται στον κοσμο τους,
δεν μπορουν να κοιμηθουν ευκολα, αλλες πινουν για να ηρεμησουν.....
Ααααα οι Περισσοτερες εβλεπαν την Πανια στην ΤΒ, Δεν ξερω τον λογο.....
ισως εφευγε το μυαλο μιας και εβλεπαν την παρακμη......
Κατσε να ρωτησω εσενα που διχνεις τοσο ενημερωμενος λογικα θα ξερεις...

Πως λέγεται ο αντρας που πουλαει μοστρα αλλα ειναι ανίκανος να νοικιάσει εστω μια μικρη γκαρσονιερα ...και φορτώνετε στην κυλόττα της γυναικας του ..αλλα παρα εξω το παιζει τερμα μαγκα...αν γνωριζεις θα ηθελα να μαθω ..για μια φιλη ρωταω:coffee:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
69
Like
3.960
Πόντοι
2.666
Βαριά λέξη το μισούν. Σίγουρα κάποιους πελάτες που ειναι αγενείς, βρώμικοι, επιθετικοί και γενικά φέρονται με πολύ άσχημο τρόπο, θα τους αντιπαθήσουν και θα τους μπλοκάρουν για να μην τις ξαναενοχλήσουν . Και λογικό το βρίσκω.
Ωστόσο όταν ο άλλος ειναι ευγενής, καθαρός , τυπικός στις υποχρεώσεις του και τους φέρεται με σεβασμό, τότε δεν έχουν κανέναν λόγο να τον μισήσουν. Το ακριβώς αντίθετο θα γίνει. Πολύ πιθανόν να του δώσουν και προτεραιότητα έναντι κάποιου άλλου, πχ νέου πελάτη.
Ολα λοιπόν για μένα έχουν να κάνουν με το πως είμαστε και το πως φερόμαστε απέναντι στα κορίτσια.
Προσωπικά δεν έχω μισήσει κανένα κορίτσι, αντιπαθήσει σίγουρα , καθώς είτε δεν κάνανε αυτά που λέγανε, είτε είχαν πολύ κακό και πονηρό χαρακτήρα και δεν έχω χειρότερο απο αυτό. Εκεί απλά δεν ξανασχολήθηκα, τόσες επιλογές υπάρχουν, σιγά μην σκάσουμε . Αυτές χάσανε ..:D:
Σωστος

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.377
Πόντοι
456
Οι περισσότεροι πιστεύω πως τους είναι αδιάφοροι.

Από εκεί και πέρα όπως και σε όλα τα άλλα επαγγέλματα , άμα ο τύπος είναι αγενής , βρωμάει κλπ τότε προφανώς ο κάθε εργαζόμενος ( και η ππυτανα που πρέπει να γλύψει τη τυρίλα του ένα παραπάνω ) θα τον μισήσει.

Υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας. Ως γνωστόν υπάρχουν κάθε είδους ανώμαλοι. Π.χ. ένας τύπος που θέλει να πηδήξει τη κόρη του και πάει στη πουτανα και τη λέει σε διάλεξα επειδή μοιάζεις τη κόρη μου. ( Ναι γίνεται το έχω ακούσει πολλές φορές ) Τι να σκεφτεί η άλλη ; Ότι ο τύπος είναι καλός άνθρωπος ;

Σε προσωπικό επίπεδο μόνο μια φορά μια Ουκρανή μου φάνηκε πως με έβγαλε μίσος. Κάναμε ότι κάναμε και μετά πιάσαμε κουβέντα. Ίσως να της θύμισα στην εμφάνιση κάποιον ; Ίσως να την έπιασε που την έλεγα " αχου το μωρέ το κοριτσάκι " αλλά legit πιστεύω πως άμα μπορούσε να με δείρει θα το έκανε.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.377
Πόντοι
456
Κουρμπετι εννοω,
Βιζιτες......................
Πως τη πιάνεις την άλλη στη κουβέντα ; Πολλές φορές βλέπω κάποια που μου κάνει εντύπωση και θέλω να τη γνωρίσω καλύτερα αλλά κολλάω.

Πάντως όντως έχω καταλάβει πως πολλές είναι ψυχές που έχουν ζήσει άσχημα πράγματα.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
69
Like
3.960
Πόντοι
2.666
το να ερωτευτει πελατης κοπελα.. ειναι ευκολο σε πολλους εχει συμβει ....
Κανονικα ο πελατης δε μπορει να πει οτι ερωτευτηκε εκδιδομενη..αν η γνωριμια εχει περιοριστει σε ενα δωματιο..οσο καλα κι αν εχει περασει..εχει " ερωτευτει" τον τροπο που η αλλη του κανει σεξ..που φαινεται ερωτας στα ματια του..δικαιουται να το πει μονο αν τη γνωρισει εξω...κι αν ακομη γινει αυτο..να του δειξει και η αλλη κατι αντιστοιχο...

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
789
Πόντοι
86
Κατσε να ρωτησω εσενα που διχνεις τοσο ενημερωμενος λογικα θα ξερεις...

Πως λέγεται ο αντρας που πουλαει μοστρα αλλα ειναι ανίκανος να νοικιάσει εστω μια μικρη γκαρσονιερα ...και φορτώνετε στην κυλόττα της γυναικας του ..αλλα παρα εξω το παιζει τερμα μαγκα...αν γνωριζεις θα ηθελα να μαθω ..για μια φιλη ρωταω:coffee:
Ξερεις οτι απο παλιες μας κουβεντες μου εισαι πολυ συμπαθεις.....και συζητουσαμε παντα με ειλικρίνεια
Τι Ακριβως θελεις να μου πεις....

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
789
Πόντοι
86
Κανονικα ο πελατης δε μπορει να πει οτι ερωτευτηκε εκδιδομενη..αν η γνωριμια εχει περιοριστει σε ενα δωματιο..οσο καλα κι αν εχει περασει..εχει " ερωτευτει" τον τροπο που η αλλη του κανει σεξ..που φαινεται ερωτας στα ματια του..δικαιουται να το πει μονο αν τη γνωρισει εξω...κι αν ακομη γινει αυτο..να του δειξει και η αλλη κατι αντιστοιχο...
Ολα ξεκινουν απο το δωματιο...ο ερωτας οπως το λες--συναισθηματα--δεν μενει στο σεξουαλικο κομματι

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.813
Πόντοι
736
Ξερεις οτι απο παλιες μας κουβεντες μου εισαι πολυ συμπαθεις.....και συζητουσαμε παντα με ειλικρίνεια
Τι Ακριβως θελεις να μου πεις....
Πως γίνετε ενας αντρας που πουλαει μοστρα και εμπειρια μεσα απο την κυλοτα της γυναικας του....και να μην ειναι ικανος να νοικιασει ουτε γκαρσονιερα :coffee:

πως τον ονομαζουμε

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
789
Πόντοι
86
Πως τη πιάνεις την άλλη στη κουβέντα ; Πολλές φορές βλέπω κάποια που μου κάνει εντύπωση και θέλω να τη γνωρίσω καλύτερα αλλά κολλάω.

Πάντως όντως έχω καταλάβει πως πολλές είναι ψυχές που έχουν ζήσει άσχημα πράγματα.
==Η Κουβεντα ερχεται μονη της------απο μονο του / δεν παιρνεις συνεντευξη.......

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
789
Πόντοι
86
Πως γίνετε ενας αντρας που πουλαει μοστρα και εμπειρια μεσα απο την κυλοτα της γυναικας του....και να μην ειναι ικανος να νοικιασει ουτε γκαρσονιερα :coffee:

πως τον ονομαζουμε
Σογαμρπος--Λαμογιο--Παραμυθας--Ψευτομαγκας--Γιαλαντζι Αντρας/που θα ελεγαν οι Σμυρνοι......

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
324
Πόντοι
21
Εγω αυτο που εχω καταλαβει εχοντας μιλησει με 1 κοπελα εδω μεσα ειναι πως μερικοι συνεχομενοι πελατες τις βλεπουν καπως σοβαρα και ενταξει, αυτοι οι πελατες κατεμε εχουν χοντρα ψυχολογικα. Θα καταλαβαινα καπως η αλλη να ελεγε σε καποιον πελατη της φιλαρακο σταματαω την δουλεια γιατι σε θελω σαν τρελη και συνεχιζουμε μαζι αλλα ρε φιλε να της τα σκας για να στα ανοιγει και να νομιζεις πως σε θελει, μα ποσο τραγικος (και αυτο ισχυει για ολους που το κανουν αυτο).

Επισης θεωρω πως απο την στιγμη που τα ανοιγουν με το ζορι γιατι θελουν να πληρωθουν σιγουρα μισουν τους παντες, γιαυτο και εξαλλου δεν κανουν σχεσεις, ουτε για καφε-ποτο δεν βγαινουν με πελατες και με κοσμο γενικα πολλες, δυστυχως αυτο το επαγγελμα τις χαντακωνει.
Με το μπαρδόν αλλά αυτά είναι παπαριές που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Και 'σοβαρες' σ-:shit:ς κάνουν με 'συνειδητοποιημενους' ενώ αυτές καραψωλιάζονται, και για καφέ - ποτό βγαίνουν και με πολύ κόσμο.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: NELLO

missak 43

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2021
Κριτικές
3
Like
127
Πόντοι
0
μιλαμε για το αρχαιοτερο επαγγελμα στον κοσμο! Αρα οτι κ να σκεφτουμε κ να πουμε ειναι περιττο. Αυτο ισχυει κ για τα δυο φυλλα

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
275
Πόντοι
21
Με το μπαρδόν αλλά αυτά είναι παπαριές που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Και 'σοβαρες' σ-:shit:ς κάνουν με 'συνειδοποιημενους' ενώ αυτές καραψωλιάζονται, και για καφέ - ποτό βγαίνουν και με πολύ κόσμο.

Ε τι να σου πω, η κοπελα που ρωτησα απο περιεργεια ηταν καθετη, μονο στο θεμα δουλεια γνωριζει κοσμο, δεν βγαινει, δεν κανει, δεν ρανει. Φανταζομαι το ιδιο ισχυει σχεδον με ολες, εκτος αν ο αλλος πει ελα να σε παω σε ακριβο εστιατοριο και τα πληρωνω ολα εγω που και παλι, αυτες που βγαζουν Καλα χρηματα δεν νομιζω να δελεαστουν.
Σιγουρα καποιες θα βγαινουν αλλα οκ, δεν μιλαμε και για 5,6/10 γυναικες, μιλαμε για ωραιες γυναικες (και ναι, εδω μεσα πανε με καποιες που πραγματικα οχι μονο θα μου ηταν αδιαφορες στον δρομο αλλα μερικες θα σιχαινομουν να τις αγγιξω, δεν ξερω πραγματικα τα στανταρντ ακομα και στις εκδιδομενες που τις πληρωνει ο κοσμος γιατι να ειναι τοσο χαμηλα).

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.896
Πόντοι
6.056
για μια φιλη ρωταω:coffee:
Αυτό με τις φίλες, θέλει προσοχή.
Γιατί και μέλος, άντρακλας, αγόρασε έναν δονητή Φ30 . Για μια φίλη εννοείται.
Και κάτι αληταράδες, άκουσον άκουσον τι του έβγαλαν . Ότι ήθελε να τον βάλει στον κώλο του.
Δεν σέβονται τίποτε κάποιοι.
Τεντυμπόηδες.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
324
Πόντοι
21
Ε τι να σου πω, η κοπελα που ρωτησα απο περιεργεια ηταν καθετη, μονο στο θεμα δουλεια γνωριζει κοσμο, δεν βγαινει, δεν κανει, δεν ρανει. Φανταζομαι το ιδιο ισχυει σχεδον με ολες, εκτος αν ο αλλος πει ελα να σε παω σε ακριβο εστιατοριο και τα πληρωνω ολα εγω που και παλι, αυτες που βγαζουν Καλα χρηματα δεν νομιζω να δελεαστουν.
Σιγουρα καποιες θα βγαινουν αλλα οκ, δεν μιλαμε και για 5,6/10 γυναικες, μιλαμε για ωραιες γυναικες (και ναι, εδω μεσα πανε με καποιες που πραγματικα οχι μονο θα μου ηταν αδιαφορες στον δρομο αλλα μερικες θα σιχαινομουν να τις αγγιξω, δεν ξερω πραγματικα τα στανταρντ ακομα και στις εκδιδομενες που τις πληρωνει ο κοσμος γιατι να ειναι τοσο χαμηλα).

Είναι δηλαδή μονάζουσα πουτάνα αυτή.

Σε παραμυθιασε κάργα. Αυτά τα κάνουν κατά κόρον.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom