Νέα

Οι ιερόδουλες μισούν τους πελάτες τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.611
Πόντοι
46.423
Αντιστρέφοντας το ερώτημα και κρίνοντας από τον εαυτό μου ποτέ μου δεν εμίσησα εκδιδόμενη.

Απλώς με κάποιες δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας.

Επίσης να αναφέρω ότι γενικά οι εκδιδόμενες εκτελούν ιερό και σεβαστό έργο και γιαυτό θα πρέπει να κρίνονται με μια σχετική επιείκεια.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.366
Πόντοι
2.036
πισστευετε οτι οι ιεροδουλες μισουν τους πελατες τους?
Εννοείται αυτό. Τους γυρνάναι τ ΄άντερα κανονικά κι ας πιστεύουν μερικοί ότι πετάν την σκούφια τους όταν μας συναντούν. Προσοχή όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακοί χαρακτήρες, τουναντίον. Μας σιχαίνονται κι αυτό είναι το φυσιολογικό.

• Like
Αντιδράσεις: NELLO
OP
OP
V

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
321
Πόντοι
26
Αντιστρέφοντας το ερώτημα και κρίνοντας από τον εαυτό μου ποτέ μου δεν εμίσησα εκδιδόμενη.

Απλώς με κάποιες δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας.

Επίσης να αναφέρω ότι γενικά οι εκδιδόμενες εκτελούν ιερό και σεβαστό έργο και γιαυτό θα πρέπει να κρίνονται με μια σχετική επιείκεια.

OP
OP
V

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
321
Πόντοι
26
Εννοείται αυτό. Τους γυρνάναι τ ΄άντερα κανονικά κι ας πιστεύουν μερικοί ότι πετάν την σκούφια τους όταν μας συναντούν. Προσοχή όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακοί χαρακτήρες, τουναντίον. Μας σιχαίνονται κι αυτό είναι το φυσιολογικό.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.374
Πόντοι
446
Oι συνειδητοποιημένες ιερόδουλες νομίζω ότι σέβονται όλους τους πελάτες τους όσο τις σέβονται και σε θέματα συμπεριφοράς και σε θέματα υγιεινής. Έχω τύχει βέβαια και σε ιερόδουλη που με σιχάθηκε και μόνο που με είδε να μπάίνω στο σπιτάκι και έχω τύχει και σε ιερόδουλη που αναπτύξαμε μια υγιή σχέση εκτίμησης και μέχρι που ανταλλάξαμε αυθόρμητα συμβολικής αξίας δώρα σε γιορτές.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.439
Πόντοι
6.056
Η κάθε περίπτωση διαφέρει.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι όλες τους εκτιμούν πελάτες με 2 - 3 προϋποθέσεις.

1ον να τις σέβονται και 2ον να τηρούν τους βασικούς κανόνες καθαριότητας.

Επίσης απεχθάνονται τους πελάτες "τσιμπούρια" και τις πονηριές ...
Δεν θέλουν και τους πελάτες που είναι τέρμα λάγνοι και αχόρταγοι στο γαμήσι
και μπορούν να γαμάνε σκληρά πολύ ώρα χωρίς να τελειώνουν .
Θέλουν αέρα λεφτά. Να χύνεις σε 30 δευτερόλεπτα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.439
Πόντοι
6.056
Όχι δεν είναι φυσιολογικό .
Μπορούν να σκουπίζουν τα κατρουλιά μηνών , με κίτρινο πουρί από τις ψωλές γέρων
που είναι στο κρεβάτι και να τις καθαρίζουν , τις ψωλές , όπως και τις κωλοτρυπίδες που είναι γεμάτες σκατό
με μωρομάντηλα .... σε 24ωρη βάση , για 800€ το μήνα, που παίρνουν αποκλειστικές εσωτερικές
και να αλλάζουν χεσμένες πάνες, υποστρώματα, ξερατά , να φροντίζουν καθετήρες , σάλια κτλ
ή να γαμιούνται με πολύ πιο καθαρές , ντούρες ψωλές για μία ώρα, για 100€ .

Επιλέγουν . Αφού δεν έγιναν ... νομικοί ... και μηχανικοί .... έχει ξέχεσμα ... και έχει και γαμήσι ...

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
301
Δεν ξέρω γενικά για τις πουτάνες. Κάποιες σίγουρα.Για τις Κολομβιανές πάντως είμαι σίγουρος οτι μας μισούν. Αν μπορούσαν, θα έγδερναν το τομάρι μας και θα το κρεμούσαν στο τσιγκέλι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.439
Πόντοι
6.056
Δεν ξέρω γενικά για τις πουτάνες. Κάποιες σίγουρα.Για τις Κολομβιανές πάντως είμαι σίγουρος οτι μας μισούν. Αν μπορούσαν, θα έγδερναν το τομάρι μας και θα το κρεμούσαν στο τσιγκέλι.
Γιατί πας με Λατίνες ;

Tzonis13

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Κριτικές
2
Like
367
Πόντοι
20
Ε ρε που φτασαμε να μην λεμε της πουτανες πουτανες σταρχιδιαααααααα μουυυυυ αν με μισει ι αλλη ι οχι εδω ορες ορες μισο εγω τον εαυτο μου ποσο μαλλον μια πουτανα συγνομη ιεροδουλη

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.366
Πόντοι
2.036
Όχι δεν είναι φυσιολογικό .
Μπορούν να σκουπίζουν τα κατρουλιά μηνών , με κίτρινο πουρί από τις ψωλές γέρων
που είναι στο κρεβάτι και να τις καθαρίζουν , τις ψωλές , όπως και τις κωλοτρυπίδες που είναι γεμάτες σκατό
με μωρομάντηλα .... σε 24ωρη βάση , για 800€ το μήνα, που παίρνουν αποκλειστικές εσωτερικές
και να αλλάζουν χεσμένες πάνες, υποστρώματα, ξερατά , να φροντίζουν καθετήρες , σάλια κτλ
ή να γαμιούνται με πολύ πιο καθαρές , ντούρες ψωλές για μία ώρα, για 100€ .

Επιλέγουν . Αφού δεν έγιναν ... νομικοί ... και μηχανικοί .... έχει ξέχεσμα ... και έχει και γαμήσι ...
Σε ότι με αφορά, κανείς κάποιο σοβαρό λάθος με μένα. Πρέπει να γνωρίζεις ότι τρέφω βαθιά εκτίμηση για τις ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ εκδιδόμενες. Το τονίζω το 《 δηλωμένες 》διότι όπως έχω ξανά πει, οι αδήλωτες είναι οι χειρότερες. Κι όταν λέω αδήλωτες, εννοώ όλες αυτές που είναι στο σουλάτσο πρωινές ώρες, που με μπροστάντζα το μουνί τους, καπαρώνουν επαγγελματικές θέσεις βάζοντας στην άκρη άτομα με πολύ περισσότερα και αντικειμενικά προσόντα. Είναι αυτές που μόλις δουν ακριβό αυτ/το, λυγίζουν αμέσως τα γόνατα και την μέση τους. Που η φουσκωμένη τσέπη, ξεπερνάει το γνωστό φούσκωμα του παντελονιού. Άσε που αυτό που κάνουν, είναι πιο δύσκολο και πιο χρήσιμο από το ξεσκάτισμα που αναφέρεις.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.439
Πόντοι
6.056
Σε ότι με αφορά, κανείς κάποιο σοβαρό λάθος με μένα. Πρέπει να γνωρίζεις ότι τρέφω βαθιά εκτίμηση για τις ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ εκδιδόμενες. Το τονίζω το 《 δηλωμένες 》διότι όπως έχω ξανά πει, οι αδήλωτες είναι οι χειρότερες. Κι όταν λέω αδήλωτες, εννοώ όλες αυτές που είναι στο σουλάτσο πρωινές ώρες, που με μπροστάντζα το μουνί τους, καπαρώνουν επαγγελματικές θέσεις βάζοντας στην άκρη άτομα με πολύ περισσότερα και αντικειμενικά προσόντα. Είναι αυτές που μόλις δουν ακριβό αυτ/το, λυγίζουν αμέσως τα γόνατα και την μέση τους. Που η φουσκωμένη τσέπη, ξεπερνάει το γνωστό φούσκωμα του παντελονιού. Άσε που αυτό που κάνουν, είναι πιο δύσκολο και πιο χρήσιμο από το ξεσκάτισμα που αναφέρεις.
Δεν διαφωνούμε κάπου.
Έχω ακούσει ιστορίες από εκδιδόμενες.
Πριν ξεσκάτιζε γέρο , με 800€/μήνα εσωτερική , 24/365. Ούτε μισή ώρα ρεπό το χρόνο .
Απλά έμενε μέσα και έτρωγε και δεν πλήρωνε πάγια.

Μετά βγήκε στη βίζιτα και είδες φως. Μετανιώνει που δεν βγήκε στη βίζιτα νωρίτερα.
Κι εγώ έχω μεγάλο σεβασμό στις εκδιδόμενες. Ειδικά αν δεν είναι φόλες.

Οι γκολντ ντίγκερς που ψάχνουν παίκτες, γόνους, κληρονόμους, σελέμπριτυ , γκάνγκστερς
μου φέρνουν εμετό . Όπως και χώροι που γίνεται το παιχνίδι , που παρουσιάζονται σαν χλιδάτα στέκια, ενώ είναι μπουρδέλα.

Αλλά οι σωστές επαγγελματίες, δεν μισούν τους πελάτες. Αναγνωρίζουν ότι πληρώνουν πολύ ακριβά
το σεξ που προσφέρουν . Το αξίζει . Αλλά και οι πελάτες, ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

Όταν για ένα πήδημα ώρας η άλλη , παίρνει το 1/2 της σύνταξης του ταξίαρχου στη χώρα της
θα πρέπει να είναι πολύ μουλάρα, για να μισεί τον πελάτη που δίνει αυτά τα λεφτά .

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
Η λέξη μίσος πιστεύω πως είναι βαριά! επίσης το σεξ που είναι εν προκειμένω το αντικείμενο αγοραπωλησίας δεν είναι είναι κάποιο απρόσωπο προιόν αλλά αφορά επαφή μεταξύ ανθρώπων παίζει πολύ ρόλο η χημεία μεταξύ ανθρώπων. Έχω πάρει αγάπη έχω πάρει επαγγελματισμό έχω πάρει και μίσος. Με τον τρόπο τους Μ έχουν κρατήσει ως πελάτη, Μ έχουν διώξει ή αδιαφορούν. Γενικά το σεξ με την κάθε πουτανα ξεχωριστά ΔΕΝ πρέπει να είναι ΠΟΤΕ πάνω από δύο φορές το μήνα, ΚΑΛΥΤΕΡΑ μια φορά, μετά το πράγμα κάπου κολλάει κάπου χαλάει. Σας το λέω φιλικά, μια δύο φορές το μήνα ποτέ παραπάνω γιατί θα την χάσετε από επιλογή. Επίσης στο σημείο αυτό αν και δικαιολογημένα πλήρως από την πλευρά μου μα άδικο την ίδια στιγμη...το λέω για μια πουτανα συγκεκριμενα...να πεθάνεις καργιολα! να ΠΕ ΘΑ ΝΕΙΣ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.439
Πόντοι
6.056
παίζει πολύ ρόλο η χημεία μεταξύ ανθρώπων.
Όταν πληρώνεται η γυναίκα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ... ΟΥΤΕ Η ΧΗΜΕΙΑ , ΟΥΤΕ Η ΦΥΣΙΚΗ ...

Δεν υπάρχει δικαιολογία . Πληρώνεται για να κάτσει να τον φάει .
Συνήθως από άνδρες που δεν γουστάρει .

Αν βρίσκει ... χημεία ... ΑΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΣΑΜΠΑ !!!!!!!!!
Τότε, δικαιούται να λέει ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΗΜΕΙΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Το έχουν κάνει ποτέ ; ΠΟΤΕ. Άρα δεν πιστεύουν στη χημεία με πελάτες.
Την επικαλούνται , όταν έχουν συμπεριφορά ΦΟΛΑΣ, για δικαιολογία.

Και αυτές καλά κάνουν . Χιλιάδες ανόητοι όμως .... το τρώνε !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom