Σε ότι με αφορά, κανείς κάποιο σοβαρό λάθος με μένα. Πρέπει να γνωρίζεις ότι τρέφω βαθιά εκτίμηση για τις ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ εκδιδόμενες. Το τονίζω το 《 δηλωμένες 》διότι όπως έχω ξανά πει, οι αδήλωτες είναι οι χειρότερες. Κι όταν λέω αδήλωτες, εννοώ όλες αυτές που είναι στο σουλάτσο πρωινές ώρες, που με μπροστάντζα το μουνί τους, καπαρώνουν επαγγελματικές θέσεις βάζοντας στην άκρη άτομα με πολύ περισσότερα και αντικειμενικά προσόντα. Είναι αυτές που μόλις δουν ακριβό αυτ/το, λυγίζουν αμέσως τα γόνατα και την μέση τους. Που η φουσκωμένη τσέπη, ξεπερνάει το γνωστό φούσκωμα του παντελονιού. Άσε που αυτό που κάνουν, είναι πιο δύσκολο και πιο χρήσιμο από το ξεσκάτισμα που αναφέρεις.
Δεν διαφωνούμε κάπου.
Έχω ακούσει ιστορίες από εκδιδόμενες.
Πριν ξεσκάτιζε γέρο , με 800€/μήνα εσωτερική , 24/365. Ούτε μισή ώρα ρεπό το χρόνο .
Απλά έμενε μέσα και έτρωγε και δεν πλήρωνε πάγια.
Μετά βγήκε στη βίζιτα και είδες φως. Μετανιώνει που δεν βγήκε στη βίζιτα νωρίτερα.
Κι εγώ έχω μεγάλο σεβασμό στις εκδιδόμενες. Ειδικά αν δεν είναι φόλες.
Οι γκολντ ντίγκερς που ψάχνουν παίκτες, γόνους, κληρονόμους, σελέμπριτυ , γκάνγκστερς
μου φέρνουν εμετό . Όπως και χώροι που γίνεται το παιχνίδι , που παρουσιάζονται σαν χλιδάτα στέκια, ενώ είναι μπουρδέλα.
Αλλά οι σωστές επαγγελματίες, δεν μισούν τους πελάτες. Αναγνωρίζουν ότι πληρώνουν πολύ ακριβά
το σεξ που προσφέρουν . Το αξίζει . Αλλά και οι πελάτες, ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
Όταν για ένα πήδημα ώρας η άλλη , παίρνει το 1/2 της σύνταξης του ταξίαρχου στη χώρα της
θα πρέπει να είναι πολύ μουλάρα, για να μισεί τον πελάτη που δίνει αυτά τα λεφτά .