Νέα

Οι ιερόδουλες μισούν τους πελάτες τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.955
Πόντοι
6.030
Πολύ λογικό ρε παιδιά.
Οχι να μας μισουν αλλα σίγουρα να δυσανασχετουν και να θέλουν να μας ξεφορτωθούν. Παλια που ήμουν ομορφοπαιδο τα γλωσσοφιλα και οι γαμισαρες ηταν σχεδόν δεδομένα. Τωρα πια με κοιλιές και σωσιβια ουτε με το κιάλι οι παλιές καλές συμπεριφορές. Πλέον μόνο τυποποιημένο γαμησι κοιτάνε και να με ξεπετάξουν ευγενικα. Ενας λογος που εχω ψιλοξεκοψει τον αγοραιο, γιατί έχω μάθει διαφορετικά.
Ως ελευθ. Επαγγελματίας βγάζω κι εγω διαφορετική συμπεριφορά με διαφορετικούς πελάτες. Κατι τσαμπατζηδες καταλήγεις να μην τους σηκώνεις το τηλέφωνο. Για τους σωστούς και κυριους κοιτάς να κάνεις καλά και οικονομικά τη δουλειά.

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.590
Πόντοι
446
Δεν νομίζω να τους μισούν αλλά φυσικά δεν τους ερωτεύονται κιόλας. Κάποιος σε άλλο νήμα εδώ μέσα είχε γράψει ότι ερωτεύτηκε μια ιερόδουλη που είχε πάρει και έδειχνε το ίδιο και αυτή.Σαν πορτοφόλια μας βλέπουν συνάδελφοι και φυσιολογικό είναι αν την σεβαστής και την προσέξεις μπορεί να σε συμπαθήσει αλλά μέχρι εκεί ούτε αυτή αλλά ούτε και κάποιος άντρας θα μπορούσε να ερωτευτεί και να είναι με κάποιον που την έχει πληρώσει έστω και μόνο μια φορά για να την πηδήξει.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.620
Πόντοι
7.195
Σε καμία περίπτωση, οι ιερόδουλες δεν μισούν τους πελάτες τους. Η σχέση που αναπτύσσουν είναι καθαρά επαγγελματική και μόνο. Το βλέπουν ως δουλειά που αποφέρει χρήμα και φυσικά, αυτό είναι. Είναι μία παροχή υπηρεσίας και ως τέτοια, πρέπει να αναφέρεται...

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.042
Πόντοι
486
1000020484.jpg

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.918
Πόντοι
4.655
Εδώ έχουμε εκατονταδες γαμιάδες που χύνουν μαζί τους οι ιερόδουλες. Είναι δυνατόν να τους μισήσουν?

:p

Π

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.110
Πόντοι
206
παντως σιγουρα δεν μας γουσταρουν κιολας.Ειδικα τωρα πια στη σημερινη εποχη εχει περασει σε αλλο επιπεδο το θεμα καθως δεν σεβονται κιολας και μιλανε αποτομα.Μονο μια περιπτωση θυμαμαι στην ζωη μου ιερόδουλη που το εκανε επειδη το γουσταρε και ενιωθε καλά με τους πελάτες.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr
OP
OP
V

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
321
Πόντοι
26
παντως σιγουρα δεν μας γουσταρουν κιολας.Ειδικα τωρα πια στη σημερινη εποχη εχει περασει σε αλλο επιπεδο το θεμα καθως δεν σεβονται κιολας και μιλανε αποτομα.Μονο μια περιπτωση θυμαμαι στην ζωη μου ιερόδουλη που το εκανε επειδη το γουσταρε και ενιωθε καλά με τους πελάτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom