Νέα

Οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PanasEros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 419
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.954
Πόντοι
6.166
Η αλήθεια είναι ότι κυρίως στα gail girl καλύπτουν εν μέρη στο ανδρικό μυαλό την ερωμένη.Δεν είναι τυχαίο ότι τις κάνουν πολλοί στανταρακια ότι δεν το βρίσκουν σε φυσιολογική σχέση το βρίσκουν στα κορίτσια , υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν σχέση .

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
ΝΕΑΡΟΙ. Με βάση αυτά που λέτε παραπάνω φαίνεται ότι πάτε στο μπουρδελο να βγάλετε γκόμενα.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
Επίσης στις ελεεινιδες που λετε βλέπω κάτι γκομενακια διεθνούς επιπέδου γύρω μου, στα μαγαζιά κλπ , απλώς πρέπει να ξέρεις να φέρεις και να είσαι κάτι. Ο τύπος παίζει ρόλο.
Επίσης ότι λέτε για τις Ελεεινιδες λένε και αυτές για σας.
Αυτά τα ολίγα από έναν μεγαλύτερο.

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Από τον γιο μου και τους φίλους του δεν βλέπω ιδιαίτερο πρόβλημα, και μάλιστα οι κοπέλες που έχουν είναι άνω του μετρίου μέχρι και πολυ καλές.
Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα επικοινωνιας.
Μάγκες είστε βρείτε τη λύση.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.329
Πόντοι
2.356
Σα τις Ελληνίδες δε έχει δεύτερες μη ξεγελιομαστε.Ακομα και οι αλβανες πιο μυαλό έχουν,αν σκεφτείς ότι οι περισσότερες γαμιουνται ευκολα μέχρι που γίνονται και σεξεργατριες,οι Ελληνίδες ούτε εύκολα γαμιουνται ούτε σεξεργατριες γίνονται,μόνο τη πάρτη τους κοιτάνε οι μαλακισμένες.
Ενώ οι Έλληνες είναι οι μεγαλύτεροι αλτρουιστές ας πούμε.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.329
Πόντοι
2.356
Από τον γιο μου και τους φίλους του δεν βλέπω ιδιαίτερο πρόβλημα, και μάλιστα οι κοπέλες που έχουν είναι άνω του μετρίου μέχρι και πολυ καλές.
Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα επικοινωνιας.
Μάγκες είστε βρείτε τη λύση.
Να χαίρεσαι το παλικάρι σου!
Έτσι, για να αποκαλύπτεται η γύμνια και τα κόμπλεξ της πλειοψηφίας εδώ μέσα.
Οι συνομήλικοί μου (40-50) είναι για τον πούτσο και τους φταίνε οι "Ελλεηνίδες"

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.040
Πόντοι
456
Μια ιεροδουλη δε θα ερωτευτει ποτε πορνοπελατη
Απλα γιατι στα ματια της ειναι ο υπερτατος ξεφτιλας που πληρωνει για να τη γαμαει
Ερωτευονται τους νταβαδες ομως και τους τα χωνουν κιολας

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.329
Πόντοι
2.356
Τουλάχιστον κάθονται αμέσως στις Ελληνίδες χωρίς δεύτερη σκέψη όχι το χαλί των Ελληνίδων που για να κάτσουν στο άλλον πρέπει για τις μικρές να είναι φλωροπουστας τραπολαιφσταλομαλακας και για τις μεγάλες να έχει φράγκα.
Θα πάω αύριο οφθαλμίατρο να με βοηθήσει να διαβάσω αυτά που έγραψες τύπε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπράβο το βρήκες συναγωνιστή.Αμα δλδ ο γιος του είναι τραπακιας ή Σχίζας από σαρβαιβορ πως να μη βρει? Το ζήτημα είναι να βρίσκουν όλοι οι νέοι ακόμα και οι μεγάλοι γκόμενα όχι μόνο το 20%.
Να σηκωθούν από τους καναπέδες των μαμάδων τους και ίσως βρουν τύπε.

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Επειδή έχει ο γιος σου δλδ γυναίκα σημαίνει πως οι Ελληνίδες είναι νορμάλ στα μυαλά σου?αν ο γιος σου είναι τραπακιας ή Σχίζας από σαρβαιβορ πως περιμένεις να μη βρει? Το θέμα είναι όλοι οι νέοι να βρίσκουν.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. Αυτό είναι καλό να το γνωρίζουμε. Ανοίγουμε τα μάτια μας και βλέπουμε., οι ευκαιρίες περνούν δίπλα μας. Τις βλέπουμε όμως;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
ΝΕΑΡΟΙ. Με βάση αυτά που λέτε παραπάνω φαίνεται ότι πάτε στο μπουρδελο να βγάλετε γκόμενα.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
Επίσης στις ελεεινιδες που λετε βλέπω κάτι γκομενακια διεθνούς επιπέδου γύρω μου, στα μαγαζιά κλπ , απλώς πρέπει να ξέρεις να φέρεις και να είσαι κάτι. Ο τύπος παίζει ρόλο.
Επίσης ότι λέτε για τις Ελεεινιδες λένε και αυτές για σας.
Αυτά τα ολίγα από έναν μεγαλύτερο.
αν εισαι πανω απο 50 μακάρι να ημουν στη θέση σου...εζησες τις ελληνίδες και οχι τις ελλεηνίδες

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
αν εισαι πανω απο 50 μακάρι να ημουν στη θέση σου...εζησες τις ελληνίδες και οχι τις ελλεηνίδες
Πάνω από 50 είμαι και και τότε ήταν δύσκολες. Το φετίχ τότε ήταν οι τουρίστριες στα νησιά. Μια μου τοχε εξηγήσει (σε μένα τον αγαπουλη) ότι έρχονται να το ρίξουν έξω ύστερα να γυρίσουν κανονικά στην πατρίδα-σχέση τους.
Τώρα βλέπω και τις δικές μας να κάνουν (?) τα ίδια.

Τέλος πάντων, ζήστε τη ζωή σας, δεν χρειάζεται άγχος μη είστε αγαπουληδες, χρειάζεται κύκλος και κοινωνικοτητα οπωσδηποτε, δείξτε στην άλλη ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά σαν άντρας, όχι σαν λαλακας, να μιλάει αυτή για τον εαυτό της(αυτό είναι σπο τα βασικά).
Επειδή γίνομαι γραφικός σταματάω

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.830
Πόντοι
3.506
Οι 20-25 θέλουν τους τραποφλωρους στιλ τρανος ή τους λαιφσταλατους μουσατους στιλ Σχίζα από σαρβαιβορ,οι 30-35 θέλουν τους φραγκατους δε τις νοιάζει το στιλ οπότε άιντε να βρεις άκρη είτε με τις μικρές είτε με τις μεγάλες.Αν στη σημερινή εποχή δε είσαι αλήτης σα αυτούς που θέλουν οι μικρές ή λεφτας σα αυτούς που θέλουν οι μεγαλες δε γαμας ούτε μικρές ούτε μεγάλες.Ο γιοκας του που μας τα έχει πριξει για το καμάρι του θα είναι κανας φλωροτραπακιας ή κανας φλωρολαιφσταλατος όπως ο Σχίζας,εντάξει τέτοιοι βρίσκουν.Σκοπος είναι να βρίσκουν όλοι εστω μια όμως.Οι Ελληνίδες έχουν τρομερό πρόβλημα μόνο το 30 τοις εκατό γαμαει οι υπόλοιποι τίποτα και γι'αυτό έχουν ευθύνη οι Ελληνίδες.
Και συ ευθύνη έχεις τύπε. Την ευθύνη του εαυτού σου. Ας γινόσουνα αλήτης να γαμάς μικρός (ευκολάκι) ή ας έβαζες θεμέλια να γίνεις πλούσιος αργότερα, να γαμάς και πάλι (κάπως πιο δύσκολο, αλλά εφικτό).

Bisha

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Κριτικές
26
Like
1.860
Πόντοι
2.390
Μίλησε ο αναπληρωματικός Mr μαλάκας Που γαμάει 10 λεπτά και φεύγει
ακόμα και στους εφιάλτες του σε βλέπει ο αναπληρωματικός
M. μαλάκας @papaphilips χαχαχαχαχ αγαπητέ elganador

τώρα καταλαβαίνω το κόμπλεξ που έχουν μαζί σου και βλέπουν φαντάσματα παντού

για κάτι τέτοιους τύπους δημιούργησε ο θεός το μεσαίο δάχτυλο

την καλημέρα μου

Τελευταία τροποποίηση:

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Πολύ σπάνια πελάτη... πρέπει να είναι ιδιαίτερος..να πουλήσει παπά..σε κάποια που είναι ευάλωτη ,νέα στο επάγγελμα..και να αρέσει φυσικά

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.936
Πόντοι
46.423
Όλα είναι θέμα χημείας.

Κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικίας έχει ένα πρότυπο άντρα.

Όταν τον βρεί θα ερωτευτεί.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.239
Πόντοι
3.846
Πάνω από 50 είμαι και και τότε ήταν δύσκολες. Το φετίχ τότε ήταν οι τουρίστριες στα νησιά. Μια μου τοχε εξηγήσει (σε μένα τον αγαπουλη) ότι έρχονται να το ρίξουν έξω ύστερα να γυρίσουν κανονικά στην πατρίδα-σχέση τους.
Τώρα βλέπω και τις δικές μας να κάνουν (?) τα ίδια.

Τέλος πάντων, ζήστε τη ζωή σας, δεν χρειάζεται άγχος μη είστε αγαπουληδες, χρειάζεται κύκλος και κοινωνικοτητα οπωσδηποτε, δείξτε στην άλλη ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά σαν άντρας, όχι σαν λαλακας, να μιλάει αυτή για τον εαυτό της(αυτό είναι σπο τα βασικά).
Επειδή γίνομαι γραφικός σταματάω
Μην αυτολογοκρίνεσαι παικταρά μου, όπως έχεις καταλάβει είμαστε πολλοί που έχουμε προλάβει τηλέφωνο με καντράν.

Για όσους έχουν γεννηθεί μετά το 1993:

- Μέχρι ίσως και το 2010 ,πριν δηλαδή αρχίσουν τα φεμινιστικά κινήματα ,οι Ελληνίδες κοίταζαν ΜΟΝΟ το πορτοφόλι. Τα περίμεναν όλα από το γκόμενο, αυτός να πληρώνει, αυτός να κάνει χειρωνακτικές εργασίες, αυτός να δουλεύει, αυτός να κάνει τον οδηγό. Ναι ,αυτές ήταν τότε οι Ελληνίδες. Σίγουρα υπήρχαν και εναλλακτικές, υπήρχε και το συναίσθημα σε μικρές ηλικίες, αλλά κυριαρχούσε η αγάπη για το χρήμα. Τα πρότυπα που προβάλλοταν ήταν ξέκωλα που τα είχαν με φραγκάτους και δεν ήξεραν να βάλουν 5 λέξεις στη σειρά. Επίσης τα one night stand ήταν πολύ ενοχοποιημένα, της έβγαινε της γυναίκας το όνομα για πλάκα για αυτό έπρεπε να φύγουν από την πόλη τους για να ξεσαλώσουν.

- Για μένα πολύ καλύτερα τα πράγματα σήμερα. Έχουμε πάει πιο κοντά στο δυτικό κόσμο. Η γυναίκα να πληρώνει τα έξοδά της, να έχει την αυτονομία της. Να μπορεί να γαμιέται με όποιον της αρέσει. Να υπάρχει μεγαλύτερη ειλικρίνεια όχι όλα στα κρυφά. Φυσικά δε θα γίνουμε βόρεια Ευρώπη απέχουμε πολύ από εκεί, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει και για μένα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Να γαμήσει και ο φοιτητής με το ποδήλατο, γιατί όχι;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
ακόμα και στους εφιάλτες του σε βλέπει ο αναπληρωματικός
M. μαλάκας @papaphilips χαχαχαχαχ αγαπητέ elganador

τώρα καταλαβαίνω το κόμπλεξ που έχουν μαζί σου και βλέπουν φαντάσματα παντού

για κάτι τέτοιους τύπους δημιούργησε ο θεός το μεσαίο δάχτυλο

την καλημέρα μου
μεχρι και με τον εαυτο σου σε εχω αναγκασει να μιλας παιξοπουλη, οπως εκανε και ο δωδωχλεχλες φαντομας πολυκλωνος.
μιλαμε για τοσο γλεντι τρως :2funny::2funny::2funny:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.484
Πόντοι
11.146
Εννοειται πως συμβαινει να μας συγκινησει καποια ιεροδουλος.
Θες η χημεια στο σεξ που μπορει να περασουμε πολυ καλυτερα απο αλλες;
Θες οτι μπορει να παρουν το καυλι μας να το χωσουν ακαποτο μες το μουνι τους;
Αυτα σε συνδυασμο με μια ωραια εμφανιση και με μια τρυφεροτητα δε θελει και πολυ να παρει το μυαλο αλλες στροφες.
Ωστοσο εκει ερχεται ενας μηχανισμος που σου παταει φρενο και συνειδητοποιεις οτι για να επελεξε αυτη η γυναικα αυτη τη δουλεια και να καταφερε να επιβιωσει προφανως και εχει σκληρυνει το μεσα της και δεν καταλαβαινει απο ερωτες.
Φυσικα αυτο δεν της στερει τιποτα απο τη γοητεια της.
Στην πορεια της μπουρδελοκαριερας μου εχω συναντησει μερικες ιεροδουλες που με αγγιξαν ενα τσικ παραπανω.
Ομορφες αξιοπρεπεις γυναικες που μου εδειξαν αδυναμια και το απολαμβανα καθε φορα που πηγαινα μαζι τους.
Τους ειχα κι εγω με τη σειρα μου αδυναμια και μου στοιχισε που σταματησαν.
Εχω καιρο να στοχοποιησω ιδιαιτερα καποιο στανταρακι.
Το κυριο προσον των ιεροδουλων σε σχεση με τις αλλες γυναικες που δεν ειναι επαγγελματιες του σεξ ειναι οτι δε ζητανε τιποτα παραπανω απο τα χρηματα που πληρωνεις.
Απο το παραβολο της παραστασης τους.
Ερχονται σου προσφερουν χαμογελο και ηδονη και φευγουν μεχρι να τις ξαναζητησεις.
Τοτε θα σε υποδεχτουν παλι με χαρα και διαθεση παρα τη δυσκολη μερα που μπορει να αντιμετωπιζουν.
Μεγαλη παγιδα για καποιον που αναζητα συμπυκνωμενη ουσια και εχει κουραστει απο τα δηθεν των εξω γυναικων.
Ωστοσο μετα απο λιγο ερχεται η συνειδητοποίηση της αληθειας.
Προκειται περι μιας συναλλαγης.Οχι ψυχρης αλλα συγκεκριμμενης.
Αυτή ακριβώς η συνειδητοποίηση ειναι η αμυνα μας σε τετοιες περιπτωσεις.
Λιγο η μοναξια,λιγο μια κακη περιοδος και το χαδι της ιεροδουλου φανταζει οαση.
Εκει θελει προσοχη.
Αυτα φιλε μου!
....μαγκα μου, παραθετω την αναρτηση σου να βγει στον αφρο, για να διαβαστει ξανα κ να μην χαθει στον σωρο! :hi:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
....μαγκα μου, παραθετω την αναρτηση σου να βγει στον αφρο, για να διαβαστει ξανα κ να μην χαθει στον σωρο! :hi:
Σ ευχαριστω για την εκτιμηση των γραφομενων μου συμπολεμιστη @Odin_ :hi:

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
γνωρισα μια κοπελα σε σπιτακι σχετικα προσφατα και δυστυχως την πατησα μαζι της αν και δεν το ειχα σκοπο σε καμια περιπτωση .οσες φορες πηγα μαζι της δεν περασα καλα στο σεξ αλλα δεν μ ενοιαζε γιατι ηταν διπλα μου,πανω μου κλπ .το γιατι την πατησα ειναι κατι προσωπικο που μου ειπε στο σεξ και που εχουμε κοινο και στη ν πορεια διαπιστωσα οτι εχουμε και αλλα κοινα .απο την αρχη το ειπα οτι ειναι αδιεξοδο και να ηθελε η κοπελα που δεν μου ειπε κατι τετοιο.και να το ελεγε παλι δεν ειχα σκοπο να επιδιωξω σχεση οχι μονο με τη συγκεκριμενη αλλα με καμια κοπελα αυτη την εποχή. τις τελευταιες φορες που πηγα 2-3 καταλαβα οτι αρχισε να προσπαθει να δημιουργησει αποσταση μεταξυ μας και με κατι κολπακια που εκανε και ελεγε το καταφερε και αναγκαστηκα να της πω οτι δεν θα την ξαναδώ πριν μερικες μερες .σημερα τη σκεφτομαι παλι αλλα ξερω οτι πρεπει να την ξεχασω.δεν ξερω αν ερωτευονται εκεινες γιατι το ξαναλεω δεν μου ειπε κατι αλλα σιγουρα καταλαβε οτι εγω επαθα ζημια .μπορει να το εκανε σκοπιμα για να ξεκολλησω και να μην την ταλαιπωρω αλλο .θα το ξεπερασω αλλα μπορει να συμβει πιστευω πλεον, δεν συμβαινει σκόπιμα αλλα γινεται
ευχαριστούμε παίχτη που μας άνοιξες την καρδιά σου και μας εκμυστηρεύτηκες μια τόσο σημαντική και προσωπική στιγμή σου.
για να γλυκαθεις λίγο από την πίκρα που κουβαλάς και ρευεσαι, θα σου προτείνω να τσιμπήσεις ένα μεσαίου τύπου μελομακάρονο με έξτρα καρυδάκι απάνω και αν ακόμα συνεχίσεις να την αισθάνεσαι βαθιά μέσα σου, τσιμπα και έναν κουραμπιέ σπεσιαλ με μπόλικη άχνη ναουμε.
καλά Χριστούγεννα να έχεις και πάντα τέτοια ωραία σκηνικά να έχεις να μας λες χρονιαρες μερες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom