Νέα

Οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PanasEros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 419
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εμ εδώ είναι το θέμα ρε φίλε. Ότι δεν υπάρχουν κοπέλες της προκοπής έξω να γνωρίσεις. Οι όμορφες είναι νάρκισσοι με φουσκωμένο Εγώ και οι ευγενικές είναι άσχημες. Κάποια που να συνδυάζει ομορφιά και τρόπους θηλυκούς δεν υπάρχει. Ενώ οι ρωσιδούλες και γενικά οι ανατολικιές το έχουν το πακέτο. Και για αυτό παρασυρόμαστε πολλοί μαζί τους.
οι ρωσσο-ουκρανές που μόλις σε βλεπουν λενε καλως ηρθε το δολλαριο?αυτες ειναι κινουμενος κουμπαρας...πηγα φετος μοσχα-αγια πετρουπολη και ηταν λες και ανοιξε η πυλη ενος τεραστιου κωλομπαρου

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τουλάχιστον εκεί συγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ δε το βρίσκεις με τίποτα,γυναίκα όμορφη και φυσικογικη δε υπάρχει στη Ελλάδα.Ολες οι όμορφες θέλουν τους αλήτες είτε καγκουρες είτε κατσουληδες και σχιζες από σαρβαιβορ.Επισης όμορφη με και αξιοπρέπεια στη Ελλάδα δε υπάρχει.Στις ανατολικές όμως συγουρα όλο και κάτι μπορώ να βρω σε αυτό που ψάχνω.
μωρε και μουνάρα βρισκεις εκει αλλα εχε κατι υποψην σου για τις ρωσιδες....οι ρωσιδες δεν ειναι ελλεηνιδες,αν σε βαρεθουν σε στελνουν...εδω σε κρατανε οι ελλεηνιδες απο ανασφάλεια για να εχουν εκει εναν

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Γιατί ρε φίλε ζουμε σε μια χώρα που οι Ελληνίδες πάσχουν,οι περισσότερες είναι μπαναλ γυφτικης εμφανησης και όσες είναι της εμφανησης που θέλω είναι και μαλακισμένες χωρίς αξιοπρέπεια.Στη Ελλάδα δε βρίσκεις γυναίκα και όμορφη και φυσιολογική με αξιοπρέπεια.Αν ζούσα Ρωσία,Ουκρανία συγουρα θα έβρισκα αυτό που ήθελα πιο εύκολα και δε θα ερωτευομουν ποτέ σεξεργατρια,εδώ δε το βρίσκω οι Ελληνίδες είναι γτπ.Αποδειξη και οι φλωροι που πάνε,ακόμα και εσύ μας είπες ότι ένας καγκουρας στο σπιτι σου έφερνε κάτι ντίβες καγκουρισες.Ετσι είναι οι σημερινές όμορφες Ελληνίδες δυστιχως πάνε με ουγκανους καγκουρες και αυτές που δε πάνε με καγκουρες πάνε με στιλ Κατσούλη,Σχίζα από σαρβαιβορ.Μονο οι ασχημες δε θέλουν τους αλήτες.Οι ωραίες έχουν τα χίλια 2 κουσουρια.
Το οτι ενα μεγαλο μερος των γυναικων ειναι ετσι εκει εξω δε σημαινει πως οι σεξεργατριες ειναι αλλοιως.
Ισα ισα εκει κι αν ειναι δυσκολο να βρεις τον ερωτα και την αγαπη.
Προσωπικα οταν επαψα να ειμαι ευαισθητος και συναισθηματικος με τις γυναικες οι επιτυχιες μου αυξηθηκαν πολυ!
Καλυτερα μονος τοτε τυπαρα μου και στους οικους ανοχης να πηγαινεις μονο για αυτο που προσφερουν δλδ το σεξ.
Ισως διαφωνεις αλλα για καλο στο λεω.
Συνεχισε να πηγαινεις στους οικους αλλα να πηδας κι αλλες
Κυριως ομως να σταματησεις να μιλας για αγαπες και για ερωτες με την σεξεργατρια.
Ετσι θα της δειξεις οτι αξιζεις σεβασμου.
Κυριως ομως θα διασωσεις την αξιοπρεπεια σου.
Και δωσε ευκαιρια και στις εξω γυναικες φιλε.
Μην τις ερωτευεσαι ομως.
Και μην ενθουσιαζεσαι με καμμια τους.
Μονο ενα προβλημα βλεπω:στις μερες μας δεν ειναι καλο να αναζητας τον ερωτα και την αγαπη.
Εισαι χαμενος απο τωρα ειτε τον ψαχνεις σε ιεροδουλες ειτε σε αλλες γυναικες.
Οι γυναικες ολων των εθνικοτητων και επαγγελματων ξενερωνουν αμεσως με μια κατηγορια ανδρα:τον δεδομενο.
Αλλαξε στοχο ως προς τις γυναικες αν θες να δεις ευτυχια.
Ειναι μονο για γαμησι οχι για αγαπες.
Εγω να φανταστεις παω στις πουτανες για να εχω ΜΟΝΟ γαμησι.Για ξεκουμπιζονται μετα το χυσιμο μου και να μη με πνιγουν με τις αγκαλιες τους και την πολυλογια τους.
Αν ομως ηθελα ερωτες δε θα παταγα ποτε στο μπουρδελο.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.338
Πόντοι
2.356
Γιατί ρε φίλε ζουμε σε μια χώρα που οι Ελληνίδες πάσχουν,οι περισσότερες είναι μπαναλ γυφτικης εμφανησης και όσες είναι της εμφανησης που θέλω είναι και μαλακισμένες χωρίς αξιοπρέπεια.Στη Ελλάδα δε βρίσκεις γυναίκα και όμορφη και φυσιολογική με αξιοπρέπεια.Αν ζούσα Ρωσία,Ουκρανία συγουρα θα έβρισκα αυτό που ήθελα πιο εύκολα και δε θα ερωτευομουν ποτέ σεξεργατρια,εδώ δε το βρίσκω οι Ελληνίδες είναι γτπ.Αποδειξη και οι φλωροι που πάνε,ακόμα και εσύ μας είπες ότι ένας καγκουρας στο σπιτι σου έφερνε κάτι ντίβες καγκουρισες.Ετσι είναι οι σημερινές όμορφες Ελληνίδες δυστιχως πάνε με ουγκανους καγκουρες και αυτές που δε πάνε με καγκουρες πάνε με στιλ Κατσούλη,Σχίζα από σαρβαιβορ.Μονο οι ασχημες δε θέλουν τους αλήτες.Οι ωραίες έχουν τα χίλια 2 κουσουρια.
Για σένα Βαγγέλαρε, θα κρατήσουμε το απαύγασμα των θηλυκών της φυλής .

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Τουλάχιστον εκεί συγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ δε το βρίσκεις με τίποτα,γυναίκα όμορφη και φυσικογικη δε υπάρχει στη Ελλάδα.Ολες οι όμορφες θέλουν τους αλήτες είτε καγκουρες είτε κατσουληδες και σχιζες από σαρβαιβορ.Επισης όμορφη με και αξιοπρέπεια στη Ελλάδα δε υπάρχει.Στις ανατολικές όμως συγουρα όλο και κάτι μπορώ να βρω σε αυτό που ψάχνω.
τυπε οι ανατολικες που λες μονο τους δικους τους βλεπουν σαν αντρες και ας τις κερατωνουν και τις μαυριζουν στο ξυλο μετα απο 2 λιτρα βοτκα

τους αλλους η σαν πορτοφολια η σαν ψιλο-"λιγους" θα τους βλεπουν και θα σου βγαλουν την μπαναγια

ειναι το σχεδιο τετοιο

φυσικα παντου υπαρχουν και εξαιρεσεις κλπ κλπ

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Οι Ρωσίδες είναι ψωνάρες όντως αλλά και πάλι κατι βρίσκεις δε είναι το χαλί των Ελληνίδων που όλες οι ωραίες είναι σκάρτες.
αν θες να βρεις νορμαλ ρωσιδα για μενα δε βγαινεις σε κλαμπ...καλυτερα δρομο η κανα μολ,στα κλαμπ πανε ολες οι καμμενες

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Οι Ρωσίδες είναι ψωνάρες όντως αλλά και πάλι κατι βρίσκεις δε είναι το χαλί των Ελληνίδων που όλες οι ωραίες είναι σκάρτες.
ψωναρες δεν ειδα οχι....σε κάποια μαγαζια ναι ισως που παρα ηταν κυριλε και έψαχναν σπονσορα (μιλαω τωρα για υπερθεομουνα) αλλα γενικως ειναι πολυ ανετες

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Γνωρισα μια ρωσιδα στο πανεπιστημιο. Ηταν η μοναδική κοπέλα που ήταν κορίτσι για σπίτι. Ομορφη. Τι ομορφη, πανέμορφη! Κούκλα! Οι άλλες όλες ανώριμες, για τα μπάζα.
ειναι γενικως πιο ξηγημενος λαος

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.559
Πόντοι
206
ερωτας αγάπες και τιμοκατάλογος υπηρεσιών ειναι εννοιες ασυμβατες οτι και να λέμε. γιατι αυτο ειναι. παροχή υπηρεσιών και τιποτε αλλο. μην ψαχνει ο νηματοθέτης έρωτες κι αγάπες στα σπίτια. είναι κάτι πολύ παραπάνω από επάγγελμα. εγώ θάλεγα τρόπος ζωής. τωρα αν τους αρέσει ή όχι πραγματικά αυτό ειναι μια άλλη συζητηση.

• Like
Αντιδράσεις: Msc917
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ε τι να λέμε.... Και μια φίλη της που δουλευε στη Μοσχα την γνωρισα μεσω fb και μιλουσαμε. Καμια σχεση με τις ελλεεινιδες. Τι λεμε τωρα;
καμια σχεση απο την αποψη πως πραγματι μπορεις να βρεις πολυ καλο μουνι που εδω ελλαδα δεν το πλησιαζεις (μιλαω χωρις να γινεις σπονσορας) αλλα εχουν και αυτες την δικη τους μαλακια

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Το κακο με αυτες ειναι ότι κοιτανε αντρες μεγαλυτερους απο αυτες για να μπορούν να κανουν οικογενεια απο πολύ μικρή ηλικία. Είναι η νοοτροπία τους να κάνουν παιδιά στα 20-25
υπάρχει ενα θεματάκι στη ρωσια...αν δε μιλας ρωσικα θα εχεις θεμα..και δε γουστάρουν τα αγγλικα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Αφού έχουν αντιπαλοτητα με τις ΗΠΑ και με γενικα με τη Δυση ρε φίλε. Τι δεν καταλαβαίνεις; Εγώ απορώ πως μπόρεσες και πήγες...
εγω να γαμησω ηθελα...και ας ειχανε οτι θελουν μεταξυ τους.Οχι καλα περασα ηταν ωραια εμπειρια δε λεω...αλλα το επομενο μεγαλο ταξιδι μαλλον θα ειναι προς πιο εξωτικα μερη

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
Σα τις Ελληνίδες δε έχει δεύτερες μη ξεγελιομαστε.Ακομα και οι αλβανες πιο μυαλό έχουν,αν σκεφτείς ότι οι περισσότερες γαμιουνται ευκολα μέχρι που γίνονται και σεξεργατριες,οι Ελληνίδες ούτε εύκολα γαμιουνται ούτε σεξεργατριες γίνονται,μόνο τη πάρτη τους κοιτάνε οι μαλακισμένες.
τύπε βουνό το δίκιο σου, δεν εκπορνεύονται οι ελληνίδες εύκολα...:jerking:
ούτε γαμιούνται με τη μία...:jerking:
κοίτα που καταντήσαμε, μήπως να διοργανωθεί μια διαδήλωση έξω από τη βουλή?

να δεις ποιον μαλάκα μου θυμίζεις "νέε" μου :think:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
167.199
Ε ναι σωστά, οι πελάτες είναι οι μαλάκες που σε κάνουν πλούσια για να πίνεις μετά εις υγείαν του κάθε μαλάκα.... Άσε μας κουκλίτσα μου...

Χμμμ..μόλις χθες γράφτηκες,κι έχεις κάνει πέσιμο σ όλους.. διαβασμένο τ αγορι μπήκε..η είναι παλιό σειρά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom