Γιατί ρε φίλε ζουμε σε μια χώρα που οι Ελληνίδες πάσχουν,οι περισσότερες είναι μπαναλ γυφτικης εμφανησης και όσες είναι της εμφανησης που θέλω είναι και μαλακισμένες χωρίς αξιοπρέπεια.Στη Ελλάδα δε βρίσκεις γυναίκα και όμορφη και φυσιολογική με αξιοπρέπεια.Αν ζούσα Ρωσία,Ουκρανία συγουρα θα έβρισκα αυτό που ήθελα πιο εύκολα και δε θα ερωτευομουν ποτέ σεξεργατρια,εδώ δε το βρίσκω οι Ελληνίδες είναι γτπ.Αποδειξη και οι φλωροι που πάνε,ακόμα και εσύ μας είπες ότι ένας καγκουρας στο σπιτι σου έφερνε κάτι ντίβες καγκουρισες.Ετσι είναι οι σημερινές όμορφες Ελληνίδες δυστιχως πάνε με ουγκανους καγκουρες και αυτές που δε πάνε με καγκουρες πάνε με στιλ Κατσούλη,Σχίζα από σαρβαιβορ.Μονο οι ασχημες δε θέλουν τους αλήτες.Οι ωραίες έχουν τα χίλια 2 κουσουρια.
Το οτι ενα μεγαλο μερος των γυναικων ειναι ετσι εκει εξω δε σημαινει πως οι σεξεργατριες ειναι αλλοιως.
Ισα ισα εκει κι αν ειναι δυσκολο να βρεις τον ερωτα και την αγαπη.
Προσωπικα οταν επαψα να ειμαι ευαισθητος και συναισθηματικος με τις γυναικες οι επιτυχιες μου αυξηθηκαν πολυ!
Καλυτερα μονος τοτε τυπαρα μου και στους οικους ανοχης να πηγαινεις μονο για αυτο που προσφερουν δλδ το σεξ.
Ισως διαφωνεις αλλα για καλο στο λεω.
Συνεχισε να πηγαινεις στους οικους αλλα να πηδας κι αλλες
Κυριως ομως να σταματησεις να μιλας για αγαπες και για ερωτες με την σεξεργατρια.
Ετσι θα της δειξεις οτι αξιζεις σεβασμου.
Κυριως ομως θα διασωσεις την αξιοπρεπεια σου.
Και δωσε ευκαιρια και στις εξω γυναικες φιλε.
Μην τις ερωτευεσαι ομως.
Και μην ενθουσιαζεσαι με καμμια τους.
Μονο ενα προβλημα βλεπω:στις μερες μας δεν ειναι καλο να αναζητας τον ερωτα και την αγαπη.
Εισαι χαμενος απο τωρα ειτε τον ψαχνεις σε ιεροδουλες ειτε σε αλλες γυναικες.
Οι γυναικες ολων των εθνικοτητων και επαγγελματων ξενερωνουν αμεσως με μια κατηγορια ανδρα:τον δεδομενο.
Αλλαξε στοχο ως προς τις γυναικες αν θες να δεις ευτυχια.
Ειναι μονο για γαμησι οχι για αγαπες.
Εγω να φανταστεις παω στις πουτανες για να εχω ΜΟΝΟ γαμησι.Για ξεκουμπιζονται μετα το χυσιμο μου και να μη με πνιγουν με τις αγκαλιες τους και την πολυλογια τους.
Αν ομως ηθελα ερωτες δε θα παταγα ποτε στο μπουρδελο.