Νέα

Οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PanasEros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 419
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.920
Δεν απάντησες ομως. Και η μη απαντηση δειχνει ότι μαλλον δικιο έχω.
Δεν πινω στην υγεια κανενός γιατί δεν πινω αλκοόλ..και όχι δεν είμαι η Τζοαννα Ντε Λα Φράγκα..!
Επίσης είμαι ξηγα κ τιμια, δεν πουλάω έρωτες αλλά υπηρεσίες κι όλοι περνάμε φινα..
Καλη παραμονή" νέε.."

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
τύπε βουνό το δίκιο σου, δεν εκπορνεύονται οι ελληνίδες εύκολα...:jerking:
οχι λογω λιγότερης πουτανιάς.Απλως οι αλλοι λαοι ειναι περισσότερο ακομπλεξαριστοι σε αυτο το θεμα.Το ξερεις οτι στη ρωσια απλες κοπελες καθημερινες δουλευουν και ως πουτάνες με λεφτα?γυναικες που απο μια θεση στη τράπεζα, να φυγουν για πελάτη σε σπιτι κατευεθειαν

• Ουάου
Αντιδράσεις: j 1973
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
οχι λογω λιγότερης πουτανιάς.Απλως οι αλλοι λαοι ειναι περισσότερο ακομπλεξαριστοι σε αυτο το θεμα.Το ξερεις οτι στη ρωσια απλες κοπελες καθημερινες δουλευουν και ως πουτάνες με λεφτα?γυναικες που απο μια θεση στη τράπεζα, να φυγουν για πελάτη σε σπιτι κατευεθειαν
Εντάξει τύπε, είναι κάτι που θα πρεπει οπωσδήποτε να υιοθετήσουμε :confused::priest:
Την παλεύετε?
Το θεωρείτε σωστό?
Αν ήταν η μάνα ή η κόρη σας θα λέγατε τα ίδια?

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.920
Συγγνώμη, "πληρωμένος έρωτας" δεν λέγεται;;; Τιμιότητα;;;; Οκ το προσπερνώ...
Υπηρεσίες; Τι είσαι, η ΔΕΗ; Ή μήπως εκπαιδευτικός ή γιατρός;

....εκπαιδεύω και γιατρευτώ πούτσες..κατά διαστήματα τους αλλάζω και τα φώτα.. αρα είμαι και τα 3!!!
Παω να κάνω διάλειμμα να πιω λίγο καφε,εσυ ολο και κάποιον/κάποια θα βρεις να τσακωθείς,δεν σε φοβάμαι!!Μακια!

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Είμαι καινούργιος εδώ και καθημερινά διαβάζω ολιμερής σχεδόν τα γραφόμενα σας - παλιά και νέα - και χαίρομαι που γνωρίζω ένα τόσο ειλικρινή ( είτε αρεσει σε κάποιον, είτε όχι) κόσμο. Πριν από λίγες μέρες (μόλις σας ανακάλυψα!) έθεσα αυτο το ερώτημα σε μια συζήτηση με δυό φίλους: Αν οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα ερωτεύονται. Είπαμε πολλά! Θέλω και τη δική σας άποψη...
Το νταβατζη τους σιγουρα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εντάξει τύπε, είναι κάτι που θα πρεπει οπωσδήποτε να υιοθετήσουμε :confused::priest:
Την παλεύετε?
Το θεωρείτε σωστό?
Αν ήταν η μάνα ή η κόρη σας θα λέγατε τα ίδια?
εγω λεω πως εχουν τα πραγματα οχι αν εισαι σωστο η οχι,,,αλλωστε..ειναι δεν ειναι,δεν μου πολυ πεφτει λογος ας κανει η καθε μια οτι γουστάρει.Ομως στο θέμα της "πουτανιας" υπάρχει μεγαλυτερη υποκρισια στην ελλαδα απο τι στη ρωσια.

• Like
Αντιδράσεις: enduro

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Κάποτε μου άρεσε μια ιεροδουλος κάπως παραπάνω.Της άρεσα κι εγώ.
Αγκαλιές φιλιά ρομαντισμός φουλ.
Ώσπου κάποια φορά μου τυχε το δωμάτιο με το "ματάκι" που έβλεπε στο δίπλα δωμάτιο...τότε την είδα να τσιμπουκωνει και να γαμιεται με το συναγωνιστή.
Ένοιωσα ένα μείγμα ενόχλησης μα και καυλας.
Όταν ήρθε σε μένα την είχα ηδη απομυθοποίησει μέσα μου.
Λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν.
Την περίμενα με τα ρούχα μου όλα.
Άνοιξα το φερμουάρ τη γονάτισα μου πήρε πίπα κι έπειτα την έστησα στα 4 με ένα πολύ δυνατό σφυροκόπημα.
Την έχυσα έκλεισα το φερμουάρ άνοιξα την πόρτα του δωματίου και την παράτησα εκεί γαμημενη και χυμένη.Δεν είπα ούτε γεια.
Ήταν από τα πιο έντονα γαμησια που έχω ρίξει σε πορνείο :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Πρωτα απο ολα, πως πηρες το δωματιο με το ματακι;
Δεύτερον, αυτό που λέμε για έρωτα δεν αφορά μπουρδέλα τόσο, αφορά ανεξάρτητες βιζιτες που περνας ωρα μαζι τους και είστε μονο οι δυο σας και οχι ουρα απο εξω. Είναι σαν να ειναι η κοπελα σου.
Έτυχε.
Σε κάποια μπουρδέλα έχει δωμάτια με ματάκι.
Επίσης μερικές εργαζόμενες εκεί δε βιάζονται και η οικειότητα προκύπτει.
Το θέμα δεν αφορά μόνο ανεξάρτητες είναι ευρύτερο.
Απλά με τις ανεξάρτητες επειδή έχεις πιο πολύ χρόνο,αν είσαι αβγαλτος με τις γυναίκες μπορεί πιο εύκολα να πειστείς ότι όντως είσαι με την κοπέλα σου.
Το μπουρδέλο σε "προσγειώνει" καλύτερα από τη φαντασίωση και κοστίζει και λιγότερο.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Όντως, το μπουρδελο μπορει να σε προσγειώσει πιο ευκολα στην πραγματικοτητα...
Κάνε τώρα την εξής σκέψη
Σου παίρνω το παράδειγμα μου και στο φέρνω σε επίπεδο ανεξάρτητης.
Ας πούμε ότι έχεις έρθει κοντά μαζί της κι ας πούμε ότι την έχεις ψιλοδαγκωσει μαζί της.
Πως θα ενοιωθες αν την έβλεπες με κάποιο "μαγικό" ματάκι η τρόπο αν προτιμας,με το προηγούμενο ραντεβού της να γαμιέται και να της δίνει το μουνί στο χέρι να τη χύνει λυσασμενα και να γλωσσοφιλιουνται όλο πάθος λίγο πριν έρθει σε σένα και σου πει πόσο της αρέσεις πόσο σε σκεφτόταν κτλ και κάνετε το μοναδικό υπέροχο γεμάτο συναίσθημα και χημεία σεξακι σας;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Εμένα φιλε μου εχει τυχει να καθομαστε με τις ωρες, να μου λεει οταν ειχε ραντεβου να φυγω για λιγο και ότι θα τον ξεπετάξει για να ξαναπάω να καθισουμε (αν εχω χρονο). Οποτε θεωρησα ότι με ξεχωριζει μεσα της, στην σκεψη της. Κι ετσι δεν απογοητευτηκα απο την εικονα.
Ποιος ξέρει άραγε αν τον ξεπεταγε η αν έχυναν μαζί ποτάμια
Και μετά ερχόταν σε σένα για αγκαλίτσες και ρομαντικό έρωτα
Φυσικά εννοείται γούστα είναι αυτά δεν απογοητευει τους πάντες η εικόνα αυτή.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Τώρα ανέδειξες κι ένα άλλο θέμα, αυτό της σύγκρισης, που αισθανόμαστε ότι πρέπει να είμαστε οι καλύτεροι άντρες που γνωρισαν. Κι αυτό πολύ ψυχοφθόρο.
Α γεια σου τυπε.
Συμπέρασμα;Μην αναλωνεστε σε αυτά.
Ούτε για τις γυναίκες έξω ούτε για τις ιερόδουλες.
Κοίτα να περνάς καλά και μην ψάχνεις για έρωτες ειδικά σε λάθος μέρη

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Το θέμα ειναι ότι ειμαστε ανθρωποι, δηλαδή έχουμε βαθυτερα αισθηματα. Και πολλές φορές αυτά εκδηλώνονται. Κι εκδηλωνονται επειδή έχουμε ένα κενό. Δεν μπορούμε να αρκεστούμε απλά στο σεξ και στην καλοπέραση.
Τότε φίλε μου μια αληθινά φιλική συμβουλή.
Μην πηγαίνεις με βίζιτες.
Κι αν πηγαίνεις μια στο τοσο απέφυγε τις οικειοτητες.
Σε αυτο μπορεί να σε βοηθήσει η άμεση πληρωμή των χρημάτων και ο περιορισμός της κουβεντουλας σε ουδέτερα θέματα ίσα να σπα ο πάγος.
Μη νομίζεις ότι επειδή έχεις πρόσβαση στο κόρμι τους έχεις πρόσβαση και στην ψυχή τους.
Καλύτερα αυτο να το αναζητάς στις μη επαγγελματίες.
Εγώ για αυτο προτιμώ τις επαγγελματιες όπως έγραψα.
Γιατί κάνουν τη δουλειά χωρίς πολλά λόγια και συναισθηματισμούς.

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
Τότε φίλε μου μια αληθινά φιλική συμβουλή.
Μην πηγαίνεις με βίζιτες.
Κι αν πηγαίνεις μια στο τοσο απέφυγε τις οικειοτητες.
Σε αυτο μπορεί να σε βοηθήσει η άμεση πληρωμή των χρημάτων και ο περιορισμός της κουβεντουλας σε ουδέτερα θέματα ίσα να σπα ο πάγος.
Μη νομίζεις ότι επειδή έχεις πρόσβαση στο κόρμι τους έχεις πρόσβαση και στην ψυχή τους.
Καλύτερα αυτο να το αναζητάς στις μη επαγγελματίες.
Εγώ για αυτο προτιμώ τις επαγγελματιες όπως έγραψα.
Γιατί κάνουν τη δουλειά χωρίς πολλά λόγια και συναισθηματισμούς.
Συμφωνω με καθε λεξη!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Εσύ έχεις άλλη σχέση ή είσαι παντρεμένος; Αν όχι, πως γινεται να εισαι τοσο ψυχρος σε τετοιες τρυφερες στιγμές; Ειδικά αν η αλλη ειναι ωραια, γλυκια κλπ;
Γίνεται φίλε.
Είναι πως βλέπω τις γυναίκες.
Όχι παντρεμένος δεν είμαι.
Η συνέχεια του έργου είναι παιδιά και υποχρεώσεις.Μακρια!
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχω καρδιά.
Απλά οχι και να τις ερωτευτω φίλε μου.
Όχι και να τις αγαπήσω.
Να τις γαμησω λίγο πιο ρομαντικά ναι.
Μόλις όμως αδειάσουν οι όρχεις μου σκάσει και σα φούσκα ο μύθος τους...
Εκείνη τη στιγμή θέλω να εξαφανιστούν.
Οι έξω γκόμενες αν τους το κάνω αυτό θυμώνουν και μου χαλάνε το κέφι.
Οι call girl μου αδειάζουν τη γωνία μετά χαράς και μου χαρίσουν φοβερή γαλήνη μετά το σεξ!:headbang2:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
Δεκαετία 1990 και 2000 .... ελληνίδες βίζιτες .... μου πρότειναν και πήγαμε (με κάποιες, όχι όλες όσες το πρότειναν)
για ποτά, μετά το πήδημα. ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΕΡΑΣΑ. Δεν έγινε κάτι εξτρά σεξουαλικά .... κάναμε κουβέντα ....

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το έκαναν . 'Εχει κανείς άποψη ;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Κάτι που είχα σαν αρχή μου ήταν να πηγαίνω μονο με ανεξάρτητες για πιο πολλή ώρα και να μην πηγαίνω πάνω από μια φορά. Υπήρξαν περιπτώσεις που δεν μου άρεζαν τόσο αλλά μου άρεζε το σεξ μαζί τους κι έτσι έκανα παραπάνω από ένα ραντεβού. Υπήρξε περίπτωση που μου άρεσε και για αυτό δεν ξαναπήγα για να μην την ερωτευτώ. Αλλά υπήρξε και περίπτωση που μου άρεσε πολύ και πήγα πάρα πολλές φορές. Εκεί την πάτησα κι ερωτεύτηκα για τα καλά. Μου γάμησε την ψυχολογία αυτό...
Οκ σεβομαι την ειλικρίνεια σου και μαγκιά σου
Απλά να είσαι προσεκτικός.
Τις βίζιτες δε τις ερωτευομαστε
Μην είσαι τόσο ευάλωτος φίλε μου
Μπορεί να είσαι γαμω τα παιδιά με ένα σωρό καλά
Κρατά τα για κάποια άλλη όχι για βιζιτες

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Κάποτε μου άρεσε μια ιεροδουλος κάπως παραπάνω.Της άρεσα κι εγώ.
Αγκαλιές φιλιά ρομαντισμός φουλ.
Ώσπου κάποια φορά μου τυχε το δωμάτιο με το "ματάκι" που έβλεπε στο δίπλα δωμάτιο...τότε την είδα να τσιμπουκωνει και να γαμιεται με το συναγωνιστή.
Ένοιωσα ένα μείγμα ενόχλησης μα και καυλας.
Όταν ήρθε σε μένα την είχα ηδη απομυθοποίησει μέσα μου.
Λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν.
Την περίμενα με τα ρούχα μου όλα.
Άνοιξα το φερμουάρ τη γονάτισα μου πήρε πίπα κι έπειτα την έστησα στα 4 με ένα πολύ δυνατό σφυροκόπημα.
Την έχυσα έκλεισα το φερμουάρ άνοιξα την πόρτα του δωματίου και την παράτησα εκεί γαμημενη και χυμένη.Δεν είπα ούτε γεια.
Ήταν από τα πιο έντονα γαμησια που έχω ρίξει σε πορνείο :rockon:
Τύπε μου....και με τις γκόμενες έξω όλο το στορυ κάπως έτσι πάει..η σειρά σου ,η σειρά μου κτλ κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom