BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 134
- Like
- 35.985
- Πόντοι
- 27.636
Εννοειται πως συμβαινει να μας συγκινησει καποια ιεροδουλος.
Θες η χημεια στο σεξ που μπορει να περασουμε πολυ καλυτερα απο αλλες;
Θες οτι μπορει να παρουν το καυλι μας να το χωσουν ακαποτο μες το μουνι τους;
Αυτα σε συνδυασμο με μια ωραια εμφανιση και με μια τρυφεροτητα δε θελει και πολυ να παρει το μυαλο αλλες στροφες.
Ωστοσο εκει ερχεται ενας μηχανισμος που σου παταει φρενο και συνειδητοποιεις οτι για να επελεξε αυτη η γυναικα αυτη τη δουλεια και να καταφερε να επιβιωσει προφανως και εχει σκληρυνει το μεσα της και δεν καταλαβαινει απο ερωτες.
Φυσικα αυτο δεν της στερει τιποτα απο τη γοητεια της.
Στην πορεια της μπουρδελοκαριερας μου εχω συναντησει μερικες ιεροδουλες που με αγγιξαν ενα τσικ παραπανω.
Ομορφες αξιοπρεπεις γυναικες που μου εδειξαν αδυναμια και το απολαμβανα καθε φορα που πηγαινα μαζι τους.
Τους ειχα κι εγω με τη σειρα μου αδυναμια και μου στοιχισε που σταματησαν.
Εχω καιρο να στοχοποιησω ιδιαιτερα καποιο στανταρακι.
Το κυριο προσον των ιεροδουλων σε σχεση με τις αλλες γυναικες που δεν ειναι επαγγελματιες του σεξ ειναι οτι δε ζητανε τιποτα παραπανω απο τα χρηματα που πληρωνεις.
Απο το παραβολο της παραστασης τους.
Ερχονται σου προσφερουν χαμογελο και ηδονη και φευγουν μεχρι να τις ξαναζητησεις.
Τοτε θα σε υποδεχτουν παλι με χαρα και διαθεση παρα τη δυσκολη μερα που μπορει να αντιμετωπιζουν.
Μεγαλη παγιδα για καποιον που αναζητα συμπυκνωμενη ουσια και εχει κουραστει απο τα δηθεν των εξω γυναικων.
Ωστοσο μετα απο λιγο ερχεται η συνειδητοποίηση της αληθειας.
Προκειται περι μιας συναλλαγης.Οχι ψυχρης αλλα συγκεκριμμενης.
Αυτή ακριβώς η συνειδητοποίηση ειναι η αμυνα μας σε τετοιες περιπτωσεις.
Λιγο η μοναξια,λιγο μια κακη περιοδος και το χαδι της ιεροδουλου φανταζει οαση.
Εκει θελει προσοχη.
Αυτα φιλε μου!
Τα είπες όλα, συμφωνώ σε όλα.
Κι εκείνες άνθρωποι είναι και μπορούν να προσφέρουν πολλά.
Αλλά στο τέλος τίποτα δεν έχει σημασία, όλες ήρθαν κι έφυγαν μόνο για την προκαθορισμένη ώρα.
Είναι μεγάλη καψούρα να καταφέρνεις κάποια για πολλά παραπάνω πράγματα, όπως ιδιωτικές συναντήσεις αφού έχει σταματήσει, και άλλα πολλά, αλλά κάποτε θα έρθει η στιγμή να κατεβάσει ρολά και να εξαφανιστεί. Κι εκεί συνειδητοποιείς ότι τίποτα δεν έχει διάρκεια, απλά παίρνεις όσα περισσότερα μπορείς μέχρι να εξαφανιστεί, και αυτό ήταν.
Στο κάτω κάτω όλες επαγγελματίες είναι.
Καλές γιορτές με υγεία.