Νέα

Οι γυναίκες με κοντό μαλλί δίνουν κώλο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Papajohn13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

Papajohn13

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2014
Like
37
Πόντοι
0
Νομίζω ο φίλος xxx έδωσε μια πολύ σωστή οπτική.
Θα συμφωνήσω μαζί σου τύπε.
Γενικώς δηλαδή, γκόμενες που «ανανεώνονται» ίσως είναι πιο πρόθυμες για νέες εμπειριες και σίγουρα λιγότερες αναστολές.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Κ. @Papajohn13 .

Προσπαθείτε να διαμορφώσετε κάποια θεωρία που να βασίζεται στον τύπο: Το μήκος του μαλλιού είναι αντιστρόφως ανάλογο με το φάρδος της κωλοτρυπίδας; :think:

nkido101

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
4.704
Πόντοι
441
Οι περισσοτερες γυναικες που εχω ρωτησει σχετικα με το θεμα, λενε οτι συνηθως οι μικροψωληδες τις πιεζουν για να δωσουν κωλο :tooth:
Οποτε ισως θα επρεπε να παραφραστει το ερωτημα θα ειχε παρπαανω ενδιαφερον κατα την γνωμη μου ,το μαλλι ειναι αδιαφορο αν δωσει κωλο η οχι η αλλη

batist

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Like
325
Πόντοι
20
Απο προσωπικη εμπειρια..κωλο δινουν ολες εκτος απο τις ντιβες!!!εχω γνωρισει κ δυο τρεις που το ζητησαν απο μονες τους

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.729
Πόντοι
3.656
Δυστυχώς με την συγκεκριμένη, αν και φοβερά γαμισια για κανένα 6μηνο. Το τελείωσα καθώς δεν με άφηνε να τελειώσω στο στόμα της

τυπε δηλαδη ειχες πολυ σοβαρα θεματα στη σχεση :confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.729
Πόντοι
3.656
Από προσωπική εμπειρία που είχα, όλες οι σχέσεις που έχω κάνει με κοπέλες με κοντό μαλλί, έδιναν κωλο ή και αν δεν έδιναν, πείστηκαν πιο εύκολα να δώσουν.
Σε ποσοστό 100%!
Μια συγκεκριμένη μάλιστα, ενώ καβάλαγε τον πουτσο μου, χωρίς να πω τίποτα (και χωρίς να έχει γίνει προηγούμενη συζήτηση) τον έβγαλε μόνη της και τον κάρφωσε στην στενή της κωλοτρυπιδα. Τον καβάλησε βάζοντας παράλληλα δάχτυλο στο μουνακι της, μέχρι να τελειώσω μέσα της (ακαποτα φυσικά)

Ήθελα να δω αν και τα υπόλοιπα μέλη είχαν αντίστοιχα ποσοστά και εμπειριες με γκόμενες με κοντό μαλλί ή απλά τυχαίνει σε εμενα

τυπε να τις πας στο χιλτον οπως ο ντοπας christos savvidis για να γαμησεις κωλο :confused::confused::confused:
αχαστο :confused::confused::confused:

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.279
Πόντοι
201
Δεν έχω αξιόπιστο στατιστικό μέγεθος για να επιβεβαιώσω το ερώτημα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι γυναίκες με κοντό μαλλί ήταν και είναι πάντα πιο ανοικτές σε πειραματισμούς, από όπου φαντάζομαι προκύπτει και το κοντό μαλλί. Άρα όποια πειραματίζεται δίνει και κώλο πιο εύκολα, νόμος..

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.729
Πόντοι
3.656
Και καραφλή να είναι και ξέρει να γαμιεται θα στον δώσει....

τυπε η αληθεια να λεγεται :confused::confused::confused:
κατι τζανκι πρεζουδες εδω στο παγκακι που μενω,που εχουν χασει οχι μονο τα μαλλια τους απο τα υγρα μπαταριας που σνιφαρουν,αλλα εχουν μεινει μονο με το κρανιο,δινουν κωλο ακα κρεμπιε για πλακα :confused::confused::confused:
ειδικα αμα τους δωσεις κανενα γυαλιστερο κονφετι και τους πεις οτι ειναι λιρα αγγλιας :confused::confused::confused:
ετσι κι αλλιως απο τον βενζινοκολλα που πινουν εχουν χασει την οραση τους,δεν βλεπουν :confused::confused::confused:

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
358
Πόντοι
21
Μάλλον πήραν τα μυαλά τους αέρα.

Τώρα χωρίς πλάκα, όλες οι γκόμενες δίνουν κώλο μετά από 2-3 γαμήσια, δηλαδή μόλις πιστέψουν, αφελώς, ότι γίνατε ζευγάρι.
Συνάδελφος τραβελογάμης;

Dim_Ser

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Θυμάμαι και μια άλλη φορά, που «εβγαινα» με μια κοπέλα, από επαρχία, δούλευε σε ένα από τα γνωστά ξενοδοχεία του Συντάγματος ως αισθητικός.
Αυτή λογικά είχε γκόμενο γιατί εξαφανιζόταν για κάποιες βδομαδες και μετά ερχόταν σπίτι μου τα βραδιά για γαμισι..
Λοιπόν συνήθιζε, αφού την γαμουσα, να γυρνάει σπίτι της χωρίς μπάνιο, τπτ, με τα ξεραμένα χυσια πάνω της. Σημειώνω ότι η συγκεκριμένη τα κατάπινε, όποτε μην φαντάζεστε τίποτα ακραίο, να κυκλοφορεί στον δρόμο με χυσια στην μούρη και τέτοια..
τέλος πάντων, το στορυ γνωστό, όπως την παίρνω από μπροστά στην γνωστή στάση κουταλάκι, τον βγάζω και αρχίζω να τον τρίβω στην στενή της κωλοτρυπιδα.. αφού μου δίνει το οκ, λιπαίνω καλά την περιοχή, και αρχίζω να σπρώχνω.
Ομολογώ ότι μπήκε με αρκετή δυσκολία, αλλά χωρίς παράπονα από την καυλιαρα, το γαμισι που ακολούθησε ήταν ανεπανάληπτο.
Τι καβάλημα έριξε με ανοιχτά τα πόδια, να σφηνώνεται πάνω στον πουτσο μου και να τρίβει το μουνακι της, τι να την καρφώνω ανάσκελα ενώ έκεινη κράταγε τα πόδια της ανοιχτά για να της καρφώνω την κωλοτυρπιδα πιο βαθειά.
Το στορυ καταλήγει με εμένα να την χύνω μέσα στο κωλοτριπιδα της στα τέσσερα (όσο πιο βαθειά μπόρεσα).
Όπου η θέα, μετά από καμία ώρα, δυο γαμησι, κάνει τσιγάρο και τα λέμε λίγο, και όπως είναι, ούτε μπάνιο ούτε τουαλέτα ούτε τίποτα, ντύνεται, και φεύγει (είχε δικό της αμαξι) με τα χυσια μου ακόμη μέσα στην κωλαρα της. Και όλο αυτό γύρω στις 2 το πρωί.
Της επόμενες μέρες μου ζήτησε βέβαια να μην την χύνω μέσα..
Μέχρι σήμερα αναρωτιέμαι που μπορεί να άδειασε τα χυσια μου ή αν απλά της έφυγαν μέσα στο αμαξι την ώρα που οδηγούσε..
Τα ρουφηξε ολα η κωλαρα της...:)

naleg51035

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2020
Like
105
Πόντοι
0
Από προσωπική εμπειρία που είχα, όλες οι σχέσεις που έχω κάνει με κοπέλες με κοντό μαλλί, έδιναν κωλο ή και αν δεν έδιναν, πείστηκαν πιο εύκολα να δώσουν.
Σε ποσοστό 100%!
Άλλος ένας που κόπηκε στο μάθημα τις στατιστικής.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
857
Πόντοι
81
Άλλος ένας που κόπηκε στο μάθημα τις στατιστικής.
αν εχει δειγμα 5 γυναικες κι εδωσαν και οι 5 κωλο, τοτε εχουμε ποσοστο 100%
μια χαρα περασε στην στατιστικη
Που διαφωνεις στα λεγομενα του; (χωρις να γυρισεις τη συζητηση)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
την έστησα προχθές έξω από ένα γυναικείο κομμωτήριο και μέτρησα από το πρωί ως το κλείσιμό του 28 πελάτισσες. Οι περισσότερες μακρυμαλλούσες, άρα για τις 24 κώλος καπούτσκι, όμως βγήκαν και 4 κοντοκουρεμένες σφιχτοκώλες... τις κυνηγούσα με σωληνάρια ΚΥ στα χέρια κι αυτές τρέχανε...! Μάλλον ισχύει η θεωρία.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Θυμάμαι και μια άλλη φορά, που «εβγαινα» με μια κοπέλα, από επαρχία, δούλευε σε ένα από τα γνωστά ξενοδοχεία του Συντάγματος ως αισθητικός.
Αυτή λογικά είχε γκόμενο γιατί εξαφανιζόταν για κάποιες βδομαδες και μετά ερχόταν σπίτι μου τα βραδιά για γαμισι..
Λοιπόν συνήθιζε, αφού την γαμουσα, να γυρνάει σπίτι της χωρίς μπάνιο, τπτ, με τα ξεραμένα χυσια πάνω της. Σημειώνω ότι η συγκεκριμένη τα κατάπινε, όποτε μην φαντάζεστε τίποτα ακραίο, να κυκλοφορεί στον δρόμο με χυσια στην μούρη και τέτοια..
τέλος πάντων, το στορυ γνωστό, όπως την παίρνω από μπροστά στην γνωστή στάση κουταλάκι, τον βγάζω και αρχίζω να τον τρίβω στην στενή της κωλοτρυπιδα.. αφού μου δίνει το οκ, λιπαίνω καλά την περιοχή, και αρχίζω να σπρώχνω.
Ομολογώ ότι μπήκε με αρκετή δυσκολία, αλλά χωρίς παράπονα από την καυλιαρα, το γαμισι που ακολούθησε ήταν ανεπανάληπτο.
Τι καβάλημα έριξε με ανοιχτά τα πόδια, να σφηνώνεται πάνω στον πουτσο μου και να τρίβει το μουνακι της, τι να την καρφώνω ανάσκελα ενώ έκεινη κράταγε τα πόδια της ανοιχτά για να της καρφώνω την κωλοτυρπιδα πιο βαθειά.
Το στορυ καταλήγει με εμένα να την χύνω μέσα στο κωλοτριπιδα της στα τέσσερα (όσο πιο βαθειά μπόρεσα).
Όπου η θέα, μετά από καμία ώρα, δυο γαμησι, κάνει τσιγάρο και τα λέμε λίγο, και όπως είναι, ούτε μπάνιο ούτε τουαλέτα ούτε τίποτα, ντύνεται, και φεύγει (είχε δικό της αμαξι) με τα χυσια μου ακόμη μέσα στην κωλαρα της. Και όλο αυτό γύρω στις 2 το πρωί.
Της επόμενες μέρες μου ζήτησε βέβαια να μην την χύνω μέσα..
Μέχρι σήμερα αναρωτιέμαι που μπορεί να άδειασε τα χυσια μου ή αν απλά της έφυγαν μέσα στο αμαξι την ώρα που οδηγούσε..
μου θυμίζει μια παλιά αμαρτία ....

Η κυριουλα ηθελα να παίρνει μαζι της οταν έφευγε τα χυσια μου ...στον κωλο ή και στο μουνι ....

Σιχαμάρα να την βλεπεις να βρακώνεται χωρίς να παει στο μπανιο

Μάλιστα απορούσε μαζι μου που μετα το κωλογαμησι έτρεχα σφαίρα στο μπανιο

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.240
Πόντοι
1.071
μου θυμίζει μια παλιά αμαρτία ....

Η κυριουλα ηθελα να παίρνει μαζι της οταν έφευγε τα χυσια μου ...στον κωλο ή και στο μουνι ....

Σιχαμάρα να την βλεπεις να βρακώνεται χωρίς να παει στο μπανιο

Μάλιστα απορούσε μαζι μου που μετα το κωλογαμησι έτρεχα σφαίρα στο μπανιο
Και μπροστα της έπρεπε να πλένεσαι. Μα τι βιτσχια ειναι αυτα. ; Ενα μπανιο ρε αδερφή, κι ο,τι μείνει μετά μέσα, έμεινε

• Like
Αντιδράσεις: gejgi

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Εγώ μια κοντοκουρεμένη που γάμησα πέρσι τον Οκτώβρη πάντως δεν έκανε νηξι για κώλο..
Ήταν τοφαλα βέβαια κ δεν το επιδίωξα ούτε εγώ, για να κόψω αντιδράσεις..
Μια άλλη φέτος το Μάρτιο μου ζήτησε μόνη της να την ξεκωλιασω.. δεν είχε κοντό αγορε μαλλί, δεν ήταν κ μέχρι τον κώλο βέβαια

ΜΠΟΥΓΕΛΟ

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2024
Like
119
Πόντοι
0
Κοντο μαλι κοκκινο με φραντζα, βλαχα, θεοσεβουμενη στην ιδια πολυκατοικια, over 55. Ο συζυγος κοιλαρας συνταξιουχος, Αρης-στοιχημα-τσιγαρα-τσιπουρα η ζωη του ολη. Παντα αφηνε κατι να φαινεται απο τις βυζαρες. Την πετυχα σε dating site. Με την καταλληλη διπλωματια την καταφερα. Μεχρι τοτε, 6 χρονια ειχε να γαμηθει. Ειδικα τον πρωτο μηνα με εστηψε κανονικα. Ηξερε απο πιτες, εμαθε και απο πιπες η βλαχα. Αχορταγη απο καθε αποψη. Στηνοταν στα 4, τραβαγα κωλομερια και αρχιζα να της γαμω τον κωλο. Απο τοτε εχω σε μεγαλη υποληψη τις γυναικες με κοντο μαλι.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.246
Πόντοι
1.056
Θηλυκό με κοντό μαλλί, δεν είναι θηλυκό. Τέλος. :woldman:

Stories

Νέο!

Stories