Θυμάμαι και μια άλλη φορά, που «εβγαινα» με μια κοπέλα, από επαρχία, δούλευε σε ένα από τα γνωστά ξενοδοχεία του Συντάγματος ως αισθητικός.
Αυτή λογικά είχε γκόμενο γιατί εξαφανιζόταν για κάποιες βδομαδες και μετά ερχόταν σπίτι μου τα βραδιά για γαμισι..
Λοιπόν συνήθιζε, αφού την γαμουσα, να γυρνάει σπίτι της χωρίς μπάνιο, τπτ, με τα ξεραμένα χυσια πάνω της. Σημειώνω ότι η συγκεκριμένη τα κατάπινε, όποτε μην φαντάζεστε τίποτα ακραίο, να κυκλοφορεί στον δρόμο με χυσια στην μούρη και τέτοια..
τέλος πάντων, το στορυ γνωστό, όπως την παίρνω από μπροστά στην γνωστή στάση κουταλάκι, τον βγάζω και αρχίζω να τον τρίβω στην στενή της κωλοτρυπιδα.. αφού μου δίνει το οκ, λιπαίνω καλά την περιοχή, και αρχίζω να σπρώχνω.
Ομολογώ ότι μπήκε με αρκετή δυσκολία, αλλά χωρίς παράπονα από την καυλιαρα, το γαμισι που ακολούθησε ήταν ανεπανάληπτο.
Τι καβάλημα έριξε με ανοιχτά τα πόδια, να σφηνώνεται πάνω στον πουτσο μου και να τρίβει το μουνακι της, τι να την καρφώνω ανάσκελα ενώ έκεινη κράταγε τα πόδια της ανοιχτά για να της καρφώνω την κωλοτυρπιδα πιο βαθειά.
Το στορυ καταλήγει με εμένα να την χύνω μέσα στο κωλοτριπιδα της στα τέσσερα (όσο πιο βαθειά μπόρεσα).
Όπου η θέα, μετά από καμία ώρα, δυο γαμησι, κάνει τσιγάρο και τα λέμε λίγο, και όπως είναι, ούτε μπάνιο ούτε τουαλέτα ούτε τίποτα, ντύνεται, και φεύγει (είχε δικό της αμαξι) με τα χυσια μου ακόμη μέσα στην κωλαρα της. Και όλο αυτό γύρω στις 2 το πρωί.
Της επόμενες μέρες μου ζήτησε βέβαια να μην την χύνω μέσα..
Μέχρι σήμερα αναρωτιέμαι που μπορεί να άδειασε τα χυσια μου ή αν απλά της έφυγαν μέσα στο αμαξι την ώρα που οδηγούσε..