SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.649
- Πόντοι
- 2.536
ποιος σου ειπε οτι παρακαλεσα;Φίλε, μόνες τους δίνουν. Ποτέ δεν παρακαλάς για κώλο.
ποιος σου ειπε οτι παρακαλεσα;Φίλε, μόνες τους δίνουν. Ποτέ δεν παρακαλάς για κώλο.
Δεν με απασχολεί τι κάνεις εσύ. Λέω δίνουν όλες όταν σε γουστάρουν με δική τους πρωτοβουλία. Εγώ αυτό έχω δει. Από κει και πέρα εσύ πίστευε ο,τι σου αρέσειποιος σου ειπε οτι παρακαλεσα;
Και εμενα μουεδιναν με δικη τους πρωτοβουλια, ομως δεν μπορουσαν. επισης και στην πιπα ηθελαν να το παρουν ολο μεσα, παλι δεν μπορουσαν.Δεν με απασχολεί τι κάνεις εσύ. Λέω δίνουν όλες όταν σε γουστάρουν με δική τους πρωτοβουλία. Εγώ αυτό έχω δει. Από κει και πέρα εσύ πίστευε ο,τι σου αρέσει
Οι γυναίκες που κάνουν φουλ πρόγραμμα δίνουν στάνταρ κώλο.Από προσωπική εμπειρία που είχα, όλες οι σχέσεις που έχω κάνει με κοπέλες με κοντό μαλλί, έδιναν κωλο ή και αν δεν έδιναν, πείστηκαν πιο εύκολα να δώσουν.
Σε ποσοστό 100%!
Μια συγκεκριμένη μάλιστα, ενώ καβάλαγε τον πουτσο μου, χωρίς να πω τίποτα (και χωρίς να έχει γίνει προηγούμενη συζήτηση) τον έβγαλε μόνη της και τον κάρφωσε στην στενή της κωλοτρυπιδα. Τον καβάλησε βάζοντας παράλληλα δάχτυλο στο μουνακι της, μέχρι να τελειώσω μέσα της (ακαποτα φυσικά)
Ήθελα να δω αν και τα υπόλοιπα μέλη είχαν αντίστοιχα ποσοστά και εμπειριες με γκόμενες με κοντό μαλλί ή απλά τυχαίνει σε εμενα
Χαχαχαχα, ωραίο θα ήταν. Αλλά δεν λέω ακριβώς αυτό.Aν καποια με κοτσιδα κουρευτεί αγορέ... αυτοματα της τον κανεις 2ευρω?
Στατιστικά σημαντική συσχέτιση δηλαδήΑπό προσωπική εμπειρία που είχα, όλες οι σχέσεις που έχω κάνει με κοπέλες με κοντό μαλλί, έδιναν κωλο ή και αν δεν έδιναν, πείστηκαν πιο εύκολα να δώσουν.
Σε ποσοστό 100%!
Μια συγκεκριμένη μάλιστα, ενώ καβάλαγε τον πουτσο μου, χωρίς να πω τίποτα (και χωρίς να έχει γίνει προηγούμενη συζήτηση) τον έβγαλε μόνη της και τον κάρφωσε στην στενή της κωλοτρυπιδα. Τον καβάλησε βάζοντας παράλληλα δάχτυλο στο μουνακι της, μέχρι να τελειώσω μέσα της (ακαποτα φυσικά)
Ήθελα να δω αν και τα υπόλοιπα μέλη είχαν αντίστοιχα ποσοστά και εμπειριες με γκόμενες με κοντό μαλλί ή απλά τυχαίνει σε εμενα
Από προσωπική εμπειρία που είχα, όλες οι σχέσεις που έχω κάνει με κοπέλες με κοντό μαλλί, έδιναν κωλο ή και αν δεν έδιναν, πείστηκαν πιο εύκολα να δώσουν.
Σε ποσοστό 100%!
Τύπε αυτό στη σύγχρονη εποχή λέγεται βιασμός.Μια συγκεκριμένη μάλιστα, ενώ καβάλαγε τον πουτσο μου, χωρίς να πω τίποτα (και χωρίς να έχει γίνει προηγούμενη συζήτηση) τον έβγαλε μόνη της και τον κάρφωσε στην στενή της κωλοτρυπιδα.
Καλημέρα φίλε,Άντε πάλι η ίδια συζήτηση…
Όλες δίνουν κώλο… και όλες τα καταπίνουν…
ΌΛΕΣ…!!!
Τύπε έχεις δίκηο, έχω δύο παραδείγματα πιτσιρίκες χοντρούλες με μαλλί κοντοκουρεμένο αντρικά, κώλος αμέσως κι επιτόπου, κάποια ψυχολογικά πρέπει να παίζουν.Από προσωπική εμπειρία που είχα, όλες οι σχέσεις που έχω κάνει με κοπέλες με κοντό μαλλί, έδιναν κωλο ή και αν δεν έδιναν, πείστηκαν πιο εύκολα να δώσουν.
Σε ποσοστό 100%!
χαχα σίγουρα αυτό έγινε φίλε, της έφυγαν όπως καθόταν.Της επόμενες μέρες μου ζήτησε βέβαια να μην την χύνω μέσα..
Μέχρι σήμερα αναρωτιέμαι που μπορεί να άδειασε τα χυσια μου ή αν απλά της έφυγαν μέσα στο αμαξι την ώρα που οδηγούσε..
Καλημέρα φίλε,
Δεν θα πω όχι, και εγώ θέλω να πιστεύω ότι όλες δίνουν κωλο ή έχουν δώσει κάποια στιγμή αλλά ίσως όχι σε όλους.
Το ερώτημα είναι αν τελικά οι γκόμενες με κοντό μαλλί δίνουν πιο εύκολα κωλο και σε όλους.