πραγματικα υπερισχυει το συναισθημα σε σχεση με το σεξ στις γυναικες η οχι? τι πιστευετε κατα βαθος οτι ισχυει απο τα δυο? μηπως πολυ απλα οι γυναικες καταφερνουν και καταπιεζουν περισσοτερο τις φυσικες ορμες τους για να κανουν σεξ και δειχνουν αλλο απο αυτο που πραγματικα θελουν? μηπως πολυ απλα ξερουν να κρυβουν η να περιοριζουν καλυτερα την επιθυμια τους για σεξ η μηπως πηγαινοντας εναντια σε ολες τις προβλεψεις ειναι ετσι απο τα χαρακτηριστικα τους να τεινουν περισσοτερο προς το συναισθημα και τον ερωτα? τι απο τα δυο συμβαινει στα αληθεια? το ερωτημα προεκυψε απο ενα γεγονος που μου συνεβη προσωπικα σε μια απο τις αναζητησεις μου στον αγοραιο ερωτα και πεφτοντας επανω σε καποια πορνη σαν ολες τις αλλες που εχω συναντησει κατα καιρους.... σαν τοσες και τοσες αλλες,ποτε μα ποτε δεν ειχε αλλαξει κατι,μα τωρα πηρε σαρκα και οστα. θα ηθελα την γνωμη σας, ευχαριστω προκαταβολικα
Δύσκολο θέμα.
Από την μία υπάρχει η φεμινιστική σχολή που λέει οτι οι γυναίκες έχουν τις ίδιες καύλες με τους άνδρες και οτι στην πραγματικότητα έχει περάσει στο DΝΑ τους μετά από αιώνες καταπίεσης και ανάγκης να ανταποκρίνονται σε κάποια πρότυπα της κοινωνίας για αυτές να καταπιέζουν τις ορμές τους.
Βάλε τώρα στην συζήτηση την Αλέξα, ένα 22χρονο γερμανικό πουτανάκι στην Γερμανία το οποίο μετά που τελείωνα και κουβεντιάζαμε γιατί πάμε οι άνδρες στα μπουρδέλα κλπ μου λεγε οτι εμείς οι άνδρες έχουμε Samenstau (συμφόρηση σπέρματος) ενώ αυτή θα μπορούσε να ζήσει και έξι μήνες χωρίς σεξ.
Επίσης πρέπει να βάλουμε στην μέση και την τεκνοποιητική ανάγκη της γυναίκας. Η γυναίκα πρέπει να τεκνοποιήσει, συνεπώς αναζητεί με μεγαλύτερη προσοχή με ποιόν θα τεκνοποιήσει ώστε αυτός να είναι ικανός σαν πατέρας. Βέβαια θα μου πείτε κάθε φορά που πάει με κάποιον δεν θέλει να τεκνοποιήσει, όχι αλλά αυτή η ανάγκη υπάρχει μέσα της υποσυνείδητα και την οδηγεί στις αντίστοιχες επιλογές.
Αντίθετα ο άνδρας θέλει να διαμοιράσει το σπέρμα του σε πολλές για να εξασφαλίσει τα γονίδια του, γι αυτό είναι πολυγαμικός.
Άρα είναι περισσότερο λογική και ικανοποίηση διαφορετικών αναγκών η σεξουαλική συμπεριφορά και όχι συναίσθημα.
Σε οτι αγορά το συναίσθημα εγώ πιστεύω οτι οι άνδρες όταν μας βαράει με μια γυναίκα είμαστε πολύ πιο συναισθηματικοί από αυτές.
Ελπίζω να βοήθησα.