Νέα

οι γυναικες ειναι περισσοτερο στο συναισθημα η απλα κρυβουν καλα τις ορμες τους?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
πραγματικα υπερισχυει το συναισθημα σε σχεση με το σεξ στις γυναικες η οχι? τι πιστευετε κατα βαθος οτι ισχυει απο τα δυο? μηπως πολυ απλα οι γυναικες καταφερνουν και καταπιεζουν περισσοτερο τις φυσικες ορμες τους για να κανουν σεξ και δειχνουν αλλο απο αυτο που πραγματικα θελουν? μηπως πολυ απλα ξερουν να κρυβουν η να περιοριζουν καλυτερα την επιθυμια τους για σεξ η μηπως πηγαινοντας εναντια σε ολες τις προβλεψεις ειναι ετσι απο τα χαρακτηριστικα τους να τεινουν περισσοτερο προς το συναισθημα και τον ερωτα? τι απο τα δυο συμβαινει στα αληθεια? το ερωτημα προεκυψε απο ενα γεγονος που μου συνεβη προσωπικα σε μια απο τις αναζητησεις μου στον αγοραιο ερωτα και πεφτοντας επανω σε καποια πορνη σαν ολες τις αλλες που εχω συναντησει κατα καιρους.... σαν τοσες και τοσες αλλες,ποτε μα ποτε δεν ειχε αλλαξει κατι,μα τωρα πηρε σαρκα και οστα. θα ηθελα την γνωμη σας, ευχαριστω προκαταβολικα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τετοια υπαρξιακα να σκεφτεστε να γελανε μετα οι γκομενες μεταξυ τους...

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Sebastian........άκου αυτό
...και άραξε....
δεν υπάρχει πιθανότητα να βγάλεις άκρη.. :grin:..για γυναίκες μιλάς  ;)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
πραγματικα υπερισχυει το συναισθημα σε σχεση με το σεξ στις γυναικες η οχι? τι πιστευετε κατα βαθος οτι ισχυει απο τα δυο? μηπως πολυ απλα οι γυναικες καταφερνουν και καταπιεζουν περισσοτερο τις φυσικες ορμες τους για να κανουν σεξ και δειχνουν αλλο απο αυτο που πραγματικα θελουν? μηπως πολυ απλα ξερουν να κρυβουν η να περιοριζουν καλυτερα την επιθυμια τους για σεξ η μηπως πηγαινοντας εναντια σε ολες τις προβλεψεις ειναι ετσι απο τα χαρακτηριστικα τους να τεινουν περισσοτερο προς το συναισθημα και τον ερωτα? τι απο τα δυο συμβαινει στα αληθεια? το ερωτημα προεκυψε απο ενα γεγονος που μου συνεβη προσωπικα σε μια απο τις αναζητησεις μου στον αγοραιο ερωτα και πεφτοντας επανω σε καποια πορνη σαν ολες τις αλλες που εχω συναντησει κατα καιρους.... σαν τοσες και τοσες αλλες,ποτε μα ποτε δεν ειχε αλλαξει κατι,μα τωρα πηρε σαρκα και οστα. θα ηθελα την γνωμη σας, ευχαριστω προκαταβολικα

Δύσκολο θέμα.

Από την μία υπάρχει η φεμινιστική σχολή που λέει οτι οι γυναίκες έχουν τις ίδιες καύλες με τους άνδρες και οτι στην πραγματικότητα έχει περάσει στο DΝΑ τους μετά από αιώνες καταπίεσης και ανάγκης να ανταποκρίνονται σε κάποια πρότυπα της κοινωνίας για αυτές να καταπιέζουν τις ορμές τους.

Βάλε τώρα στην συζήτηση την Αλέξα, ένα 22χρονο γερμανικό πουτανάκι στην Γερμανία το οποίο μετά που τελείωνα και κουβεντιάζαμε γιατί πάμε οι άνδρες στα μπουρδέλα κλπ μου λεγε οτι εμείς οι άνδρες έχουμε Samenstau (συμφόρηση σπέρματος) ενώ αυτή θα μπορούσε να ζήσει και έξι μήνες χωρίς σεξ.

Επίσης πρέπει να βάλουμε στην μέση και την τεκνοποιητική ανάγκη της γυναίκας. Η γυναίκα πρέπει να τεκνοποιήσει, συνεπώς αναζητεί με μεγαλύτερη προσοχή με ποιόν θα τεκνοποιήσει ώστε αυτός να είναι ικανός σαν πατέρας. Βέβαια θα μου πείτε κάθε φορά που πάει με κάποιον δεν θέλει να τεκνοποιήσει, όχι αλλά αυτή η ανάγκη υπάρχει μέσα της υποσυνείδητα  και την οδηγεί στις αντίστοιχες επιλογές.

Αντίθετα ο άνδρας θέλει να διαμοιράσει το σπέρμα του σε πολλές για να εξασφαλίσει τα γονίδια του, γι αυτό είναι πολυγαμικός.

Άρα είναι περισσότερο λογική και ικανοποίηση διαφορετικών αναγκών η σεξουαλική συμπεριφορά και όχι συναίσθημα.

Σε οτι αγορά το συναίσθημα εγώ πιστεύω οτι οι άνδρες όταν μας βαράει με μια γυναίκα είμαστε πολύ πιο συναισθηματικοί από αυτές.

Ελπίζω να βοήθησα.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366

Εγώ πιστεύω ότι ισχύουν και τα δυο και η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δηλαδή και λιγότερες φορές έχουν ανάγκη να κάνουν σεξ από τους άνδρες αλλά και λόγω της κοινωνικής κατακραυγής συγκρατούν τις ορμές τους.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το σωστοτερο ερωτημα θα ηταν καταρχας.....

ΤΙ σημαινει συναισθημα για το καθε φυλο και ποιες οι τυχον διαφοροποιησεις του ?

Απο εκει και περα ολα ειναι θεμα επιλογων μεσα απο απειρες συγκυριες.

Ολα τα υπολοιπα υπαρξιακα ειναι προς καφενειακες συζητησεις και δη του διαδυκτιου...

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36

Το κουτι της πανδόρας

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εχουμε γεμισει αγαπουληδες αμπελοφιλοσοφους τυπε μου.... :sunglasses:
αστα να πανε...

απ τη μια αυτοι κι απ την αλλοι οι ραμπο της παντοφλας που το παιζουν γαμιαδες και μολις σφυριξει καμμια γκομενα κανουν τουμπεκι!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
πώς φαίνεται ότι δεν είναι κανένας μοντ στο σάιτ εδώ και ώρα :tooth:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Δύσκολο θέμα.

Από την μία υπάρχει η φεμινιστική σχολή που λέει οτι οι γυναίκες έχουν τις ίδιες καύλες με τους άνδρες και οτι στην πραγματικότητα έχει περάσει στο DΝΑ τους μετά από αιώνες καταπίεσης και ανάγκης να ανταποκρίνονται σε κάποια πρότυπα της κοινωνίας για αυτές να καταπιέζουν τις ορμές τους.

Βάλε τώρα στην συζήτηση την Αλέξα, ένα 22χρονο γερμανικό πουτανάκι στην Γερμανία το οποίο μετά που τελείωνα και κουβεντιάζαμε γιατί πάμε οι άνδρες στα μπουρδέλα κλπ μου λεγε οτι εμείς οι άνδρες έχουμε Samenstau (συμφόρηση σπέρματος) ενώ αυτή θα μπορούσε να ζήσει και έξι μήνες χωρίς σεξ.

Επίσης πρέπει να βάλουμε στην μέση και την τεκνοποιητική ανάγκη της γυναίκας. Η γυναίκα πρέπει να τεκνοποιήσει, συνεπώς αναζητεί με μεγαλύτερη προσοχή με ποιόν θα τεκνοποιήσει ώστε αυτός να είναι ικανός σαν πατέρας. Βέβαια θα μου πείτε κάθε φορά που πάει με κάποιον δεν θέλει να τεκνοποιήσει, όχι αλλά αυτή η ανάγκη υπάρχει μέσα της υποσυνείδητα  και την οδηγεί στις αντίστοιχες επιλογές.

Αντίθετα ο άνδρας θέλει να διαμοιράσει το σπέρμα του σε πολλές για να εξασφαλίσει τα γονίδια του, γι αυτό είναι πολυγαμικός.

Άρα είναι περισσότερο λογική και ικανοποίηση διαφορετικών αναγκών η σεξουαλική συμπεριφορά και όχι συναίσθημα.

Σε οτι αγορά το συναίσθημα εγώ πιστεύω οτι οι άνδρες όταν μας βαράει με μια γυναίκα είμαστε πολύ πιο συναισθηματικοί από αυτές.

Ελπίζω να βοήθησα.

Πολυ σωστο αυτο που λες
ΠΑΡΑ πολυ σωστο
Κι εγω εχω ακουσει τη θεωρια (χωρις να τη διερευνησω και πολυ), οτι οι γυναικες λαμβανουν υποψιν υποσυνειδητα την καταλληλοτητα του αντρα ως πατερα των παιδιων της, οταν γαμιουνται μαζι του
Πχ, ενδεχομενως να επενεργει σε σεξουαλικο επιπεδο η ισχυρη προσωπικοτητα του ανδρα, ενω για τον ανδρα, το αν του σηκωνεται ειναι καθαρα θεμα ζωωδες (δεν παιζει ρολο η προσωπικοτητα της γυναικας)

Αυτο εχω ακουσει, αλλα επαναλαμβανω οτι δεν παιρνω και ορκο

petercanali

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
11
Έχει επικρατήσει η αντίληψη οτι οι γυναίκες μπορούν για κάποιο λόγο να απέχουν απο το σεξ, σε αντίθεση με εμας στους οποίους η εβδομαδιαία εκτόνωση  :cum:  :pipa3: ειναι στα βασικά έξοδα (από τη δική μου εμπειρία, είτε γαμας ελληνιδα γκόμενα που θέλει να φτιασιδώνεται με ρούχα και κοσμήματα, είτε καταβάλλεις αντίτιμο σε εκδιδόμενη γυναίκα, ειναι το ιδιο απο οικονομικής αποψέως, μη σας πω οτι η ελληνιδα 'μουνάρα' θα σας τα πάρει χοντρά, έναντι πινακίου φακής). Είμαι πεπεισμένος οτι οι (ελληνίδες) έχουν τις ίδιες ακριβώς ορμές για πάθη και απολαύσεις με εμάς, και υπήρξαν εποχές στην Ελλάδα που οι γυναίκες την έβγαζαν έξω αυτήν την σκοτεινή πλευρά (μπαράκια, κλάμπ, ξέκωλες καταστάσεις σε νησιά, αρπαχτές για τους όποιους τυχερούς από εμάς). Ακόμα και στην επαρχια που επισκέπτομαι τακτικά, τα νεαρά κοριτσάκια κάνουν παιχνίδι.  :2on1:      

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αστα να πανε...

απ τη μια αυτοι κι απ την αλλοι οι ραμπο της παντοφλας που το παιζουν γαμιαδες και μολις σφυριξει καμμια γκομενα κανουν τουμπεκι!

δεν υπαρχουν διαχωριστικες γραμμες τυπε μου αναμεσα στους αγαπουληδες αμπελοφιλοσοφους και τους ραμπο της παντοφλας...για τα ιδια ατομα προκειται που απο τοτε που εξαπλωθηκε το ιντερνετ εδω και μια δεκαετια, συγκροτησαν σωματειο κλαψας και γκρινιας και μας πριζουν τον πουτσο ονλαιν.... :2funny:

ntonis..3g_S

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Βιολογικά πιστεύω ότι έχουν εξίσου ορμές αλλά όχι στην ίδια κλίμακα αφού δεν έχουν υψηλή τεστοστερόνη κλπ που αυξάνει τη λίμπιντο.

Για τα υπόλοιπα, εξαρτάται τη γυναίκα, αν και να σου πω την αλήθεια  πιστεύω ότι οι περισσότερες κατά βάθος είναι επιφανειακά συναισθηματικές και όχι ουσιαστικά. Οι άντρες έχουν πιο βαθιά και αληθινά συναισθήματα για το λόγο ότι δεν τα έχουν κάνει καραμέλα και δεν τα εκφράζουν συνεχώς. Πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι σκληρές εκεί που θέλουν, κάνουν δηλαδή πιο εύκολη και ψυχρή διαχείρηση των συναισθημάτων τους από τους άνδρες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν ισχυει

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Δύσκολο θέμα.

Ελπίζω να βοήθησα.
καλυτερα δεν θα μπορουσες να τα πεις

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Γυναικες με αισθηματα υπηρχαν καποτε,πλεον ειναι ελαχιστες.Εκει δηλαδη που επελεγες απο τις σωστες γυναικες τωρα τις ψαχνεις και ΑΝ τις βρεις.Πολυ συμφερον, δηθεν ανωτεροτητα και τουπε χωρις λογο μονο και μονο επειδη ειναι γυναικες.....ΚΑΙ?????? :think: :think: Μπορουν να γινουν απστευτα σκληρες αρκει να αποκτησουν αυτο που θελουν βαζοντας στην ακρη συναισθηματα(κυριως των αλλων).Οσο για την επιθυμια τους για  :fuck2: σιγουρα εχουν ,οχι σαν εμας  βεβαια ανετα προσπερνουν τις ορμες τους και δεν φοβουνται να δειξουν τις ορεξεις τους.Και καλα κανουν δηλαδη.Μην ξεχνατε οτι γι αυτο τις κυνηγαμε επειδη δεν τρελαινονται να γαμηθουν οσο εμεις να γαμισουμε.Οποτε παρακαλαει αυτος που το χει αναγκη περισσοτερο...

malevras_26

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μορτη οι γυναικες εχουν συναισθηματικες ορμες... Θελουν να γαμηθουν το ιδιο με εμας, αλλα θελουν να αισθανονται για να γαμηθουν. Αμα δεν σηκωσεις συναισθημα στη γυναικα δεν βλεπεις γαμησι ουτε με τηλεσκοπιο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ούτε μια γυναικα δεν μπηκε παντως να πει τη γνωμη της στο θεμα.
Κατι πρεπει να σημαινει αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom