wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Οι δικες μου γκομενες δεν τελειώνουν. Εχω αρκετές ακομη.
Οι δικες μου γκομενες δεν τελειώνουν. Εχω αρκετές ακομη.
οταν τελειωνει μια γκομενα σου που την πετας;στην ανακυκλωση ή στα απλα σκουπιδια;μπλε ή πρασινο καδο;Οι δικες μου γκομενες δεν τελειώνουν. Εχω αρκετές ακομη.
εσυ???οταν τελειωνει μια γκομενα σου που την πετας;στην ανακυκλωση ή στα απλα σκουπιδια;μπλε ή πρασινο καδο;
στον μπλε....κριμα να παει χαμενο τοσο κρεας...εσυ???
Έχεις και οικολογική συνείδηση!!!στον μπλε....κριμα να παει χαμενο τοσο κρεας...
Χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχααχαχστον μπλε....κριμα να παει χαμενο τοσο κρεας...
Τζαμπα πίνετεΤελικά δε μας απάντησε κανείς με σαφήνεια...τελειώνουν όλες οι γκόμενες πάντα η τζάμπα πίνουμε??
Τουλάχιστον πίνουμε με παρέα και όχι μόνοι μας...κάτι είναι και αυτό..και ας είναι το ποτό της παρηγοριάς.Τζαμπα πίνετε
να κι αν τελειωνουν να κι αν δεν τελειωνουν ρε μαν.....εμεις παλι θα πινουμε μπιρεςΤελικά δε μας απάντησε κανείς με σαφήνεια...τελειώνουν όλες οι γκόμενες πάντα η τζάμπα πίνουμε??
να κι αν τελειωνουν να κι αν δεν τελειωνουν ρε μαν.....εμεις παλι θα πινουμε μπιρες
δεν γινεται να τελειωνουν παντα ρε φιλε...εχουμε και δουλειες...Τελικά δε μας απάντησε κανείς με σαφήνεια...τελειώνουν όλες οι γκόμενες πάντα η τζάμπα πίνουμε??
Ναι αλλά λένε ότι αν αφήνεις τη γκόμενα σου στα κρύα του λουτρού θα ψάξει αλλού να βρεί μπανιέρα...για πόσο καιρό νομίζεις ότι θα αρκεστεί να τη βγάζει με το τηλέφωνο του ντουζ???δεν γινεται να τελειωνουν παντα ρε φιλε...εχουμε και δουλειες...
για να είναι πετυχημένο το σεξ πρέπει να ικανοποιηθουν και οι δυο και για να κάνεις μία γυναίκα να τα δώσει όλα και να θέλει να σε ικανοποιήσει πρέπει πρώτα να την ικανοποιήσεις εσύ, ή τουλάχιστον να το προσπαθήσεις... Όσο για τα κουμπιά αρκεί να ψάξεις, ειναι ευχάριστη διαδικασία, αλλιώς θα βγαίναμε με μανιουαλ ;)το σεξ το κανουμε για να χυσουμε εμεις ή για να χυσει ο αλλος;αυτο ειναι ενα βασικο θεμελιακο ερωτημα που πρεπει πρωτα να απαντηθει
απο κει ξεκινωντας παμε παρακατω την συζητηση
με την ιδια λογικη που η γυναικα πρεπει να περιποιηθει τον αντρα,να του κανει πιπα,να κατανοησει οτι για να σηκωθει το ιστιο πρεπει να παιξει μαζι του,να τον καυλωσει με προκαταρκτικα κλπ.....η δυσκολια δλδ και η επιτυχια ενος καλου σεξ ειναι τα προκαταρκτικα για τον αντρα
τωρα για τις γυναικες παιζουν κι εδω ρολο αλλα ειναι μερικες που της αρεσει απλα να τις γαμας σκληρα για να χυσουν ,θελουν δλδ την κολπικη επαφη και οχι γλειφομουνι.....αλλες θελουν και τα δυο
η ευκολη λυση παντως ειναι το γλειφομουνι αλλα μερικες ειναι δυσκολο να χυσουν με αυτο αν δεν γαμηθουν ή δεν το θελουν κιολας.....
επισης μερικες εχουν κουμπια για να χυσουν που τα ξερουν οποτε πρεπει να τις ρωτησεις....
κοινοτυπια.....τι παει να πει πρωτα εγω,πρωτα εσυ;με την σειρα παει;για να είναι πετυχημένο το σεξ πρέπει να ικανοποιηθουν και οι δυο και για να κάνεις μία γυναίκα να τα δώσει όλα και να θέλει να σε ικανοποιήσει πρέπει πρώτα να την ικανοποιήσεις εσύ, ή τουλάχιστον να το προσπαθήσεις... Όσο για τα κουμπιά αρκεί να ψάξεις, ειναι ευχάριστη διαδικασία, αλλιώς θα βγαίναμε με μανιουαλ ;)
Κοινοτυπία δεκτό, αλλά όπως και να το δεις δεν είμαστε το ίδιο και δε λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο...αν θες κράτα το, πες ότι είναι ένα από τα κουμπιά ;)κοινοτυπια.....τι παει να πει πρωτα εγω,πρωτα εσυ;με την σειρα παει;
αρα εσυ θες πρωτα να σε γλειψει ο αλλος ,να χυσεις και μετα να του πεταξεις τα ματια εξω στο πηδημα;Κοινοτυπία δεκτό, αλλά όπως και να το δεις δεν είμαστε το ίδιο και δε λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο...αν θες κράτα το, πες ότι είναι ένα από τα κουμπιά ;)