Νέα

Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Παντρεμενη που νταλαβεριζομουν αραια και που εδω και 3 χρονια,μου ζητησε  πριν ενα μηνα εκατο γιουργια,(μετα το σεξ σε ξενοδοχειο) γιατι ξεχασε λεει το πορτοφολι της. Το εκανα γαργαρα, αλλα πριν 10 μερες επαναληφθηκε.
Έτσι έπρεπε να ξηγηθείς μαν.

Συνημμένα

• pic03565.jpg
    pic03565.jpg
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 23

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Οι Ελληνιδες καλα κανουν αφου βρισκουν μαλακες-κοροιδα-μπουληδες-σαβουρογαμηδες-μπαμπαλεφταδες-ετοιμολεφταδες με μηδενικο διανοητικο επιπεδο καλα τους κανουν,τους αξιζει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι Ελληνιδες καλα κανουν αφου βρισκουν μαλακες-κοροιδα-μπουληδες-σαβουρογαμηδες-μπαμπαλεφταδες-ετοιμολεφταδες με μηδενικο νοητικο επιπεδο καλα τους κανουν,τους αξιζει.
πες τα ρε αινστάιν του μπουρδέλα.
πες τα.

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
μαγκεs την προηγουμενη βδομαδα μια φιλη μου γνωρισε μια φιλη τηs λοιπον τηs ειχε πει τα καλυτερα λογια για μενα αλλα ειχε κανει τη μαλακια και τηs ειπε οτι ειμαι και κουβαρνταs τελικα μετα το δευτερο ραντεβου και αφου την ειδα οτι δεν κανει την κινηση να βαλη το χερι στην τσεπη ουτε καν δηλαδη να κανη κινηση τηs λεω πωs αμα γουσταρειs καποιον πραγματικα και σ αρεσει τουλαχιστον κανειs μια κινηση και δεν σε τιμαει αυτο γι αυτο χαρηκα πολλυ και σου ευχομαι καλη τυχη η απαντηση τηs ειταν η εξηs αμα θεs γυναικα και ωραια θα πρπει να πληρωνειs οχι εσυ μονο αλλα και ο καθεναs ασχετα με το ποσο ωραιοs ειναι .....το αποτελεσμα ηταν να φυγω καπακι και να την αφησω να γυρισει σπιτι με ταξι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
μαγκεs την προηγουμενη βδομαδα μια φιλη μου γνωρισε μια φιλη τηs λοιπον τηs ειχε πει τα καλυτερα λογια για μενα αλλα ειχε κανει τη μαλακια και τηs ειπε οτι ειμαι και κουβαρνταs τελικα μετα το δευτερο ραντεβου και αφου την ειδα οτι δεν κανει την κινηση να βαλη το χερι στην τσεπη ουτε καν δηλαδη να κανη κινηση τηs λεω πωs αμα γουσταρειs καποιον πραγματικα και σ αρεσει τουλαχιστον κανειs μια κινηση και δεν σε τιμαει αυτο γι αυτο χαρηκα πολλυ και σου ευχομαι καλη τυχη η απαντηση τηs ειταν η εξηs αμα θεs γυναικα και ωραια θα πρπει να πληρωνειs οχι εσυ μονο αλλα και ο καθεναs ασχετα με το ποσο ωραιοs ειναι .....το αποτελεσμα ηταν να φυγω καπακι και να την αφησω να γυρισει σπιτι με ταξι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σορυ φιλε, αλλά οταν συνοδευεις εξω γυναικα, ΕΣΥ θα πληρωσεις.
Καλα σου τα ειπε.
Δεν θα αλλαξουμε νομους και προφητες.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ε νταξει επεσες σε καργιολα ρε φιλε  :2funny: :2funny: :2funny:
καλα της εκανες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Παιδια, λετε βλακειες.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Σορυ φιλε, αλλά οταν συνοδευεις εξω γυναικα, ΕΣΥ θα πληρωσεις.
Καλα σου τα ειπε.
Δεν θα αλλαξουμε νομους και προφητες.
Θα πληρωσει... οπωσδηποτε θα πληρωσει και μαλιστα με 1002 τροπους
Αλλα οχι και να του το ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ετσι.....

Δεν νομιζεις ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι ο φιλος βγηκε να το πει και να καμαρωσει κιολας.
Σε τι εποχη ζουμε θεε μου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ε ναι ποια νομιζει οτι ειναι...

γιατι οπως λεει και ο τσουκαλας....

"πηγαινε στο δωματιακι να απαιτησεις"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Θα πληρωσει... οπωσδηποτε θα πληρωσει και μαλιστα με 1002 τροπους
Αλλα οχι και να του το ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ετσι.....

Δεν νομιζεις ?
Εκεινος την αναγκασε να ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Οτι οταν συνοδευει γυναικα, πρεπει να πληρωνει.
Δεν βγαινεις με τον κολλητο σου, με γυναικα βγαινεις.
Αν ειναι να αρχισουμε τα "να λολα ενα μηλο", λυπαμαι, δεν διατιθεμαι να εξηγω τα αυτονοητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom