Νέα

Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Durgā

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σορυ φιλε, αλλά οταν συνοδευεις εξω γυναικα, ΕΣΥ θα πληρωσεις.
Καλα σου τα ειπε.
Δεν θα αλλαξουμε νομους και προφητες.

Για εξήγησέ μου το αυτό σε παρακαλώ. Εντάξει πριν καμία 50αρα-60αρα χρόνια πριν χειραφετηθεί, αλλά τώρα γιατί; Και δουλεύει και θα σου πρίξει τα παπάρια με την ανισότητα που πια κυρίως τον άντρα βαραίνει, και θα σου βγάλει ασυνείδητα αιώνες καταπίεσης και θα σε γαμήσει. Ε όχι και να την πληρώνεις, καταντάει ανωμαλία.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εκεινος την αναγκασε να ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Οτι οταν συνοδευει γυναικα, πρεπει να πληρωνει.
Δεν βγαινεις με τον κολλητο σου, με γυναικα βγαινεις.
Αν ειναι να αρχισουμε τα "να λολα ενα μηλο", λυπαμαι, δεν διατιθεμαι να εξηγω τα αυτονοητα.

Αν πληρωνεις την γυναικα χανει την αξια του.

Καλυτερα να μεινεις στα μπουρδελα και τις πληρωμενες.

Αν νομιζει οτι σου κανει και χαρη , ας παει στο καλο

καλα εκανε ο φιλος και την εστειλε και εγω μαζι του  :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για εξήγησέ μου το αυτό σε παρακαλώ. Εντάξει πριν καμία 50αρα-60αρα χρόνια πριν χειραφετηθεί, αλλά τώρα γιατί; Και δουλεύει και θα σου πρίξει τα παπάρια με την ανισότητα που πια κυρίως τον άντρα βαραίνει, και θα σου βγάλει ασυνείδητα αιώνες καταπίεσης και θα σε γαμήσει. Ε όχι και να την πληρώνεις, καταντάει ανωμαλία.

αν θελει ο φιλος να πληρωσει κανενα προβλημα.

Και εμεις θα πληρωναμε αλλα ως ενα σημειο....

Και κυριως οχι με απαιτητικο στυλακι εκ μερους της αλληνης.

"οΠΟΙΟς βγαινει με ωραια γυναικα πρεπει να πληρωνει" χαχαχα τι λε ρε ψωνιο θα της ελεγα.... ωραια γυναικα ή ωραια πουτανα? διαλεξε την ιδιοτητα σου και ξαναπαρε με τηλεφωνο

και θα εφευγα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν ειναι να αρχισουμε τα "να λολα ενα μηλο", λυπαμαι, δεν διατιθεμαι να εξηγω τα αυτονοητα.
μόνο στην ελλάδα γίνονται αυτά.

πάτε στρατό, σας τρώνε τις δουλειές, χαλάνε όλα τα γκαφρά τους για πίπες και κομπολόγια και πρέπει να τις πληρώ και όξω στη διασκέδαση.
και μετά απορείτε που οι ελληνες είναι  κοκκινιστοί και οι ελληνίδες κακομαθημένες μπαζόλες.

πουθενά στην πολιτισμένη ευρώπη δε συμβαίνει αυτό
Π Ο Υ Θ Ε Ν Α .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

πάτε στρατό, σας τρώνε τις δουλειές, χαλάνε όλα τα γκαφρά τους για πίπες και κομπολόγια και πρέπει να τις πληρώ και όξω στη διασκέδαση.
και μετά απορείτε που οι ελληνες είναι  κοκκινιστοί και οι ελληνίδες κακομαθημένες μπαζόλες.

Π Ο Υ Θ Ε Ν Α .

ελα ντε... προφανως και πουθενα
στο εξωτερικο αμα πληρωσεις καποια
θα σε θεωρησει απεγνωσμενο...
μας εφαγε ο φιλελευθερισμος εδω μεσα
φιλελευθερισμος και μετα απο 4-5 μηνες
αδειες τσεπες και παρακαλανε τις τραπεζες  :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Π Ο Υ Θ Ε Ν Α .
Ε ας διαφωνησουμε και καπου, περσονα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Δεν εχω να εξηγησω κατι, αυτη ειναι η κοσμοθεωρια μου.
Οποιος θελει την ασπαζεται.
Οποιος δεν θελει την γραφει στ αρχιδια του.
Απλο ειναι.

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Απλο ειναι.
δηλαδη εαν βγουμε μαζι θα με κερασεις εσυ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ελα ντε... προφανως και πουθενα
στο εξωτερικο αμα πληρωσεις καποια
θα σε θεωρησει απεγνωσμενο...
μας εφαγε ο φιλελευθερισμος εδω μεσα
φιλελευθερισμος και μετα απο 4-5 μηνες
αδειες τσεπες και παρακαλανε τις τραπεζες  :2funny: :2funny: :2funny:

η ελληνική κοινωνία μετεξελίχθηκε σε ένα απαίσιο συνονθύλευμα δυτικού και ανατολικού πληθυσμού.

ο έλληνας μεγαλωμένος με ανατολίτικες αρχες είχε μάθει η γυναίκα να τρώει καρπαζά και να την πληρώνει παντού. κοινώς είμαι αφέντης και γι αυτό μόκολα αφού σε πληρώ.

τώρα με τις δυτικές επιρροές της κουλτούρας ο έλληνας απέβαλε το στυλ του αφέντη αλλά κράτησε τα παλαιά κακά σύνδρομα.
το ίδιο και η ελληνίδα.
κοινώς όταν μας συμφερει είμεθα ανατολίτισσες και όταν δε μας συμφέρει είμεθα δυτικοευρωπαίες.
αυτή η πατροπαράδοτη μαλακία του έλληνα και της ελληνιδας έχει καταστρέψει πολυ κόσμο...
με απλά λόγια η γυναίκα σήμερις δε νοείται να μην εργάζεται αλλά τα παιδιά μεγαλώνουν με τη γιαγιά και τη βουλγάρα γι αυτό βγαίνονυ μαλακισμένα και ο άντρας δε νοείται να μην πληρώ τη γυναίκα στιςε εξωοικογενειακές υποχρεώσεις.
ε και η γυναίκα τρώει τα δικά της γυαλίζοντας το κέρατο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απλο ειναι.

καλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται η διαζευξη!!!!

ή την ασπαζεσαι ή την γραφεις στα αρχιδια σου

προφανως και αν καποιος εχει το μυαλο στην θεση του

δεν θα δεχθει αυτο που λες. Καλα ειναι δυνατον ρε φιλε? να εχεις απεναντι σου

το βοδι να σε κοιταει απαιτητικα σε στυλ "εισαι υποχρεωμενος να με πληρωνεις επειδη ειμαι ωραια" και να το δεχεσαι?

ΠΙστεψε με γκομενα που θα βρει τον αντρα που θελει δεν θα εχει τετοια αντιμετωπιση... απο αλλους θα περνει δανεικα στην αναγκη και οχι απο αυτον!!! Και εχει γινει πιστεψε με... γνωστη μου που ηταν αυτης της νοοτροπιας "θα πληρωνεις εφοσον εισαι αντρας" μολις βρηκε αυτον που ηθελε και ξεμεινε ουτε καν του ζητησε δανεικα.... ενω απο τους προηγουμενους τα θυματα τα ξεκοκαλιζε...

μην ειστε ανυπομονα κοροιδα.

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται η διαζευξη!!!!

ή την ασπαζεσαι ή την γραφεις στα αρχιδια σου

προφανως και αν καποιος εχει το μυαλο στην θεση του

δεν θα δεχθει αυτο που λες. Καλα ειναι δυνατον ρε φιλε? να εχεις απεναντι σου

το βοδι να σε κοιταει απαιτητικα σε στυλ "εισαι υποχρεωμενος να με πληρωνεις επειδη ειμαι ωραια" και να το δεχεσαι?

ΠΙστεψε με γκομενα που θα βρει τον αντρα που θελει δεν θα εχει τετοια αντιμετωπιση... απο αλλους θα περνει δανεικα στην αναγκη και οχι απο αυτον!!! Και εχει γινει πιστεψε με... γνωστη μου που ηταν αυτης της νοοτροπιας "θα πληρωνεις εφοσον εισαι αντρας" μολις βρηκε αυτον που ηθελε και ξεμεινε ουτε καν του ζητησε δανεικα.... ενω απο τους προηγουμενους τα θυματα τα ξεκοκαλιζε...

μην ειστε ανυπομονα κοροιδα.
τι να σου πω μωρε περιμενα κατι καλυτερο απο εσενα,αλλα βοδι εισαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ε ας διαφωνησουμε και καπου, περσονα.
σωστά.
τη γυναίκα θα την πληρώ όταν γουστάρω όχι επειδή έκανε έτσι ο πατέρας μου που σημειωτέον πήρε τη μάνα μου παρθένα απ τα 16 και δεν την άφηνε ούτε σινεμά να πάει δίχως άδεια......
εγώ τώρα να πληρώ την γκόμενα που αύριο θα πάει με τον κολλητό για τσιμπουκάκι κωλαράκι χωρίς αιδώ δια ποίον λόγον;

αυτή η νοοτροπία έχει κάνει την ελλάδα χώρα με δεκάδες μπουρδέλα και πουτάνες. ανατολίτικη μαλακισμένη νοοτροπία της πούτσας.....
τι θα πει οκόσμος αν πηδηχτώ με το πρώτο ραντεβού;
οποτε πηδιέμαι απ το τέταρτο και στα ενδιάμεσα που έχω βγάλει τα χύσια απ το στόμα του μαλάκα αυτός για να ξεχαρμανιά πάει στη Φυλής.
και μετά.... α να χαθείς αλήτη. ώστε εκεί τρέχεις ε ξεδιάντροπε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η ελληνική κοινωνία μετεξελίχθηκε σε ένα απαίσιο συνονθύλευμα δυτικού και ανατολικού πληθυσμού.

ο έλληνας μεγαλωμένος με ανατολίτικες αρχες είχε μάθει η γυναίκα να τρώει καρπαζά και να την πληρώνει παντού. κοινώς είμαι αφέντης και γι αυτό μόκολα αφού σε πληρώ.

τώρα με τις δυτικές επιρροές της κουλτούρας ο έλληνας απέβαλε το στυλ του αφέντη αλλά κράτησε τα παλαιά κακά σύνδρομα.
το ίδιο και η ελληνίδα.
κοινώς όταν μας συμφερει είμεθα ανατολίτισσες και όταν δε μας συμφέρει είμεθα δυτικοευρωπαίες.
αυτή η πατροπαράδοτη μαλακία του έλληνα και της ελληνιδας έχει καταστρέψει πολυ κόσμο...

με απλά λόγια η γυναίκα σήμερις δε νοείται να μην εργάζεται αλλά τα παιδιά μεγαλώνουν με τη γιαγιά και τη βουλγάρα γι αυτό βγαίνονυ μαλακισμένα και ο άντρας δε νοείται να μην πληρώ τη γυναίκα στιςε εξωοικογενειακές υποχρεώσεις.
ε και η γυναίκα τρώει τα δικά της γυαλίζοντας το κέρατο.

Ε ναι. Πιστευω οτι ειναι αποτελεσμα κακης επεξεργασιας των πληροφοριων που πηραν απο αλλους πολιτισμους. Κοιτα δεν πρεπει να καθεσαι να λες για την νοοτροπια γιατι κανεις δεν το δεχεται. ΑΠλα σωστα αυτα που λες.

Π.Σ Πιο ευκολα κανεις εναν γαιδαρο να τραγουδησει παρα εναν ανθρωπο να αλλαξει νοοτροπια και συμπεριφορα.... αλλωστε ρε φιλε και το 1897 πτωχευσε η ΕΛλαδα και τωρα... ειδες εσυ καμια διαφορα? Δεν αλλαζει λεμε η νοοτροπια..... αυτη ειναι και η μοιρα. ΠΙο ευκολα κανεις εναν γαιδαρο να τραγουδησει.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
είχα κοπέλα που ποτέ μα ποτέ δε μάφησε να της πληρώσω τίποτα. Ακόμη και στο πρώτο ραντεβού με τα χίλια ζόρια μ άφησε να τη κεράσω. Μετά απο πολύ καιρό  μια κολλητή της είπε στη κοπέλα μου. "Ρε όρνιο στο ζητάει να πληρώσει και συ δε θές? Ρε ο άντρας πληρώνει..οχι μόνο να το δέχεσαι αλλά να του το ζητάς κιόλας ... και της έδειχνε κινήσεις κ.λ.π.ενοείται πως η κοπέλα μου της έριξε φόλα." Θα ρωτήσετε πως τα μαθα αυτά όλα...ε μου τα πε η κοπέλα μ ;)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ρε φιλε αν ο αλλος ειναι τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ ας πληρωνει τα παντα....
Ευτυχως δεν ειναι ολοι τοοοοοοοοοοοοσο ΜΑΛΑΚΕΣ
Αλλωστε ισοτητα αυτο σημαινει ..... ο καθενας τα δικα του ...

Αλλωστε αν καποιος εχει 5 φραγκα στην ακρη του για να κανει οικογενεια και να ειναι κυριος
δεν θα κατσει να τα φαει με την καθε λουλου που αυριο μεθαυριο θα του πει μολις τελειωσουν ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....
Ουτε θα τα σκορπισει δεξια και αριστερα και μετα να ζηταει δανεικα κι αγυριστα απο εδω κι εκει οπως αρκετοι που βλεπω ....
για να νιωσει η καθε ΛΟΥΛΟΥ ''καπως'' στην υγεια του ΜΑΛΑΚΑ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παιδια οι καιροι ειναι δυσκολοι.