παλαιοτερα γενικα ηταν αλλιως.Ολα θεμα ψυχολογιας είναι.
καλησπερα Αυτο πρεπει να παιζει τρελα. Δηλαδη οτι παλιοτερα ηταν αλλιως...Δυστηχως.
τα 90 εγω ημουν στα 15 οποτε ξεκιναγε για εμενα η ζωη. Συγκρινω με το σημερα, μπορω και να συγκρινω ακομα και μεχρι το 2005 .
Καμμια σχεση. Η Ελλαδα απο 90 εως το 00 ηταν στα καλυτερα τις. Μετα μας επεσε πολλη βαρυ το Ευρω σαν κουλτουρα.
Τι εννοω ο κοσμος αποκτησε χρηματα τα πραγματα εγιναν πιο φθηνα κτλ κτλ αρχισαν τα δανεια. Την παραψωνισανε. Ημασταν ηδη ψωνισμενη βεβαια αλλα παραεγινε το κακο.
Η κριση που εχουμε τωρα ειναι αποτελεσμα των 00 και μετα, πιο πριν ειχαμε δραχμη και μας ειχανε ολοι γραμμενη. Θυμαμαι τουριστικη περιοδο ξεκιναγε αρχες Μαρτιου και τελειωνε τελος Νοεμβριου.Μιλαμε για τρελο τουρισμο. Και ολες πηγαινα γαμιοντας αβερτα.
Στο Μοναστηρακι συγκεκριμενα εκανες 30 λεπτα για να πας απο τον σταθμο εως το 7+7.
Για τοσο κοσμο μιλαμε.
τοτε εγω πιτσιρικι τουλαχιστον οσες ειχα γνωρισει που ηταν αρκετες οταν βγαιναμε εξω πρωτη φορα κτλ παντα φιλικα να δουμε τι παιζει, αλλα βγαιναμε δεν ηταν τοσο ξυνισμενες οι γκομενες.
Θυμαμαι εκανα καμακι στο ξεκαρφωτο στο δρομο σε 3 που την επεσα ειχε πιασει πηρα ΤΗΛ ΒΓΗΚΑΜΕ ΧΑΜΟΥΡΕΥΤΙΚΑΜΕ ΚΤΛ απλα δεν προχωρησε για διαφορους λογους.
Απο καποια στιγμη και μετα ο κοσμος ξεφυγε εντελως και πιο πολλη οι γυναικες.Εκτροχιαστηκαν.
Βεβαια αμα δει κανεις οτι υπαρχουν μαλακες που πληρωνανε call-girls 500 + για μια ωρα , οταν βλεπει εταιριες για τον πουτσο να βγαζουνε λεφτα , ατομα για τα μπαζα που το εβλεπες οτι δεν το εχουν ρε παιδι μου δεν το εχουν να ειναι στελεχοι κτλ ..
Τοτε λογικο ειναι να εχουμε την κατασταση που εχουμε τωρα.
Και βλεπεις τους μαλακες τους βλαχους να αυτομαστιγωνονται και να λενε οτι ειμαστε μαλακες και εμεις φταιμε κτλ κτλ.
Γερμανια που μενω δεν βλεπω κανενα ναζιστη φασιστα να λεει οτι αυτοι φταινε που γαμηθηκε ο πλανητης 2 φορες!
Ισα ισα αυτο που λενε οτι φταινε οι αλλοι Ελληνες(εμας μας εχουνε ιδιατερα στην μπουκα) ισπανοι ιταλοι κτλ.Γιατι λενε οτι επειδη ειναι στην ευρωπη μας πληρωνουν!!
Ειναι τοσο βλακες που μονο οι Γερμανοι ειναι τοσο χαζοι ωστε να κανουν 2 φορες παγκοσμιο πολεμο και να κανουνε ολο τον πλανητη να μαζευτη να τους γαμιση..
τεσπα ...στα πιο πολλα εχουν δικιο τα παιδια εδω, οι γκοεμενες θελουν πλεον θελουν χορηγο.