You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 64K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
δε σε καταλαυενω,σε καλη μερια τι? εσυ τι ξερεις απο ρουμανες?
ο Yorgos ξέρη από ρουμάνες..βέβεα δεν ξέρο αν θα καταλαύει...
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Τι φέλεις ρε?ο Yorgos ξέρη από ρουμάνες..βέβεα δεν ξέρο αν θα καταλαύει...
Επισκέπτης
Τι φέλεις ρε?
καλά εσύ είσαι σίγουρα πιωμένος...ΡΟΥΜΑΝΕΣ λέμε...ΟΧΙ ΡΩΣΣΙΔΕΣ...ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ....
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Μόνο αντιβιοτικό έχω πιει, τίποτα άλλο.καλά εσύ είσαι σίγουρα πιωμένος...ΡΟΥΜΑΝΕΣ λέμε...ΟΧΙ ΡΩΣΣΙΔΕΣ...ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ....
Α...και Hustensaft.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Στραβώνεις φάτσα όταν βλέπεις άλλους να τρώνε?
Πχ κανένα καλό steak με μπόλικο αίμα?
θα μουν μονιμως στραβωμενη τοτε.. και οχι δεν ειμαι
δεν ξερω κανεναν που να τρωει ετσι την μπριζολα του, η τουλαχιστον δεν εχει τυχει να φαει κανεις μπροστα μου
*αλλα γενικα δε με νοιαζει, τη στιγμη που δεν παει να με φιλησει με αυτο το πραγμα στο στομα του :S
Επισκέπτης
Μόνο αντιβιοτικό έχω πιει, τίποτα άλλο.
Α...και Hustensaft.
περαστικά..
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Δλδ, εάν καταπιεί, όλα καλά?θα μουν μονιμως στραβωμενη τοτε.. και οχι δεν ειμαι
δεν ξερω κανεναν που να τρωει ετσι την μπριζολα του, η τουλαχιστον δε εχει τυχει να φαει κανεις μπροστα μου
*αλλα γενικα δε με νοιαζει, τη στιγμη που δεν παει να με φιλησει με αυτο το πραγμα στο στομα του :S
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δλδ, εάν καταπιεί, όλα καλά?
/blush
τωρα τι να σου πω.. με αηδιαζει πλεον η κρεατιλα :-
Επισκέπτης
Υπαρχουν κι αυτοι που τρωνε μονο φαγητα τα οποια κατα καποιο τροπο τα θεωρουν αψυχα.
Δηλαδη δεν τρωνε οσα φαγητα τα θεωρουν οτι μπορει να πονεσουν αν δαγκωθουν
Δεν θυμαμαι πως λεγονται!
Μαλάκες!
Επισκέπτης
απο ολο το θεμα κραταω τον παλικαρο που ανεβασε το ΠΑΡΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΧΕΙΑ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΖΑΓΟΡΑΙΟΥ
οσο για τις γυναικες παντα ετσι ηταν.....απο την παλαιολιθικη εποχη με πουτανιες θελαν να τρων το κρεας απο το μαμουθ που σκοτωσε με δικο του κοπο ο αντρας .....τωρα θελουν κερασμενα ποτα κ λουσα κ δειπνα κ ξενοδοχεια κ σπα και μα και τα αρχιδια του κοσμα απο τα λεφτα του σπονσπορα-κουστουματου οποτε μην πτοειστε και keep fucking . καλες γιορτες κ μπολικο ποτο σε ολους.
Σπύρος Ζαγοραίος.....τεράστια μορφή
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι προτάσεις από γκόμενες για να βγούμε, να πάμε βόλτες και εκδρομές, να πάμε σε εστιατόρια το βράδυ και άλλα τέτοια. Και το κουλό είναι ότι με τις περισσότερες από αυτές είχαμε απλά ένα γεια εδώ και καιρό ή γνωριστήκαμε επαγγελματικά και ποτέ δεν έδειξα το παραμικρό ενδιαφέρον. Οι ηλικίες βέβαια είναι 30-36 και προφανώς μου είναι αδιάφορες. Αν ήταν κανά πιπίνι μέχρι 25 θα έτρεχα αλλά να πληρώνω για 35+ πάει πολύ.
Μου φαίνεται ότι με τα οικονομικά έσφιξαν οι κώλοι και οι «κυρίες» ψάχνουν κάποιο μαλάκα για σπόνσορα.
Νομίζω ότι είναι καιρός για εργενιλίκι και πουτανοκαταστάσεις σε όλα τα επίπεδα για καλύτερο έλεγχο των οικονομικών μας.
Πολλες θα βγουν/βγηκαν στην βιζιτα. Παντρεμενη που νταλαβεριζομουν αραια και που εδω και 3 χρονια,μου ζητησε πριν ενα μηνα εκατο γιουργια,(μετα το σεξ σε ξενοδοχειο) γιατι ξεχασε λεει το πορτοφολι της. Το εκανα γαργαρα, αλλα πριν 10 μερες επαναληφθηκε. Μου ζητησε 30 να παρει ενα βιβλιο στην κορη της, γιατι παλι ξεχασε το πορτοφολι της. Την εκανα ξεπαρεου, και κλαιει και οδυρεται.......
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ναι,εχασε το κελεπουριΠολλες θα βγουν/βγηκαν στην βιζιτα. Παντρεμενη που νταλαβεριζομουν αραια και που εδω και 3 χρονια,μου ζητησε πριν ενα μηνα εκατο γιουργια,(μετα το σεξ σε ξενοδοχειο) γιατι ξεχασε λεει το πορτοφολι της. Το εκανα γαργαρα, αλλα πριν 10 μερες επαναληφθηκε. Μου ζητησε 30 να παρει ενα βιβλιο στην κορη της, γιατι παλι ξεχασε το πορτοφολι της. Την εκανα ξεπαρεου, και κλαιει και οδυρεται.......
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ωραια ξηγηθηκες τυπεΠολλες θα βγουν/βγηκαν στην βιζιτα. Παντρεμενη που νταλαβεριζομουν αραια και που εδω και 3 χρονια,μου ζητησε πριν ενα μηνα εκατο γιουργια,(μετα το σεξ σε ξενοδοχειο) γιατι ξεχασε λεει το πορτοφολι της. Το εκανα γαργαρα, αλλα πριν 10 μερες επαναληφθηκε. Μου ζητησε 30 να παρει ενα βιβλιο στην κορη της, γιατι παλι ξεχασε το πορτοφολι της. Την εκανα ξεπαρεου, και κλαιει και οδυρεται.......
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Πολυ καλα της εκανες......Πολλες θα βγουν/βγηκαν στην βιζιτα. Παντρεμενη που νταλαβεριζομουν αραια και που εδω και 3 χρονια,μου ζητησε πριν ενα μηνα εκατο γιουργια,(μετα το σεξ σε ξενοδοχειο) γιατι ξεχασε λεει το πορτοφολι της. Το εκανα γαργαρα, αλλα πριν 10 μερες επαναληφθηκε. Μου ζητησε 30 να παρει ενα βιβλιο στην κορη της, γιατι παλι ξεχασε το πορτοφολι της. Την εκανα ξεπαρεου, και κλαιει και οδυρεται.......
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Αυτο ειναι ολο το νοημα .....απο ολο το θεμα κραταω τον παλικαρο που ανεβασε το ΠΑΡΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΧΕΙΑ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΖΑΓΟΡΑΙΟΥ
οσο για τις γυναικες παντα ετσι ηταν.....απο την παλαιολιθικη εποχη με πουτανιες θελαν να τρων το κρεας απο το μαμουθ που σκοτωσε με δικο του κοπο ο αντρας .....τωρα θελουν κερασμενα ποτα κ λουσα κ δειπνα κ ξενοδοχεια κ σπα και μα και τα αρχιδια του κοσμα απο τα λεφτα του σπονσπορα-κουστουματου οποτε μην πτοειστε και keep fucking . καλες γιορτες κ μπολικο ποτο σε ολους.
Μεγγιστη μορφη ο Ζαγοραιος....
Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μην ειστε και τσιγκουνηδες.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Ουτε τσιγγουνηδες ειμαστε μα ουτε και ΜΑΛΑΚΕΣ ;)μην ειστε και τσιγκουνηδες.
Και ειδικα εγω πολυ θα ηθελα να ημουν τσιγγουνης..... ;)
φυσικα δεν περιμενω να καταλαβεις.....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Εχουμε τηλεφωνακι?Πολλες θα βγουν/βγηκαν στην βιζιτα. Παντρεμενη που νταλαβεριζομουν αραια και που εδω και 3 χρονια,μου ζητησε πριν ενα μηνα εκατο γιουργια,(μετα το σεξ σε ξενοδοχειο) γιατι ξεχασε λεει το πορτοφολι της. Το εκανα γαργαρα, αλλα πριν 10 μερες επαναληφθηκε. Μου ζητησε 30 να παρει ενα βιβλιο στην κορη της, γιατι παλι ξεχασε το πορτοφολι της. Την εκανα ξεπαρεου, και κλαιει και οδυρεται.......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K