Νέα

Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Στραβώνεις φάτσα όταν βλέπεις άλλους να τρώνε?

Πχ κανένα καλό steak με μπόλικο αίμα?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Στραβώνεις φάτσα όταν βλέπεις άλλους να τρώνε?

Πχ κανένα καλό steak με μπόλικο αίμα?

θα μουν μονιμως στραβωμενη τοτε.. και οχι δεν ειμαι :dancing:
δεν ξερω κανεναν που να τρωει ετσι την μπριζολα του, η τουλαχιστον δεν εχει τυχει να φαει κανεις μπροστα μου :think:
*αλλα γενικα δε με νοιαζει, τη στιγμη που δεν παει να με φιλησει με αυτο το πραγμα στο στομα του :S

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
θα μουν μονιμως στραβωμενη τοτε.. και οχι δεν ειμαι :dancing:
δεν ξερω κανεναν που να τρωει ετσι την μπριζολα του, η τουλαχιστον δε εχει τυχει να φαει κανεις μπροστα μου :think:
*αλλα γενικα δε με νοιαζει, τη στιγμη που δεν παει να με φιλησει με αυτο το πραγμα στο στομα του :S
Δλδ, εάν καταπιεί, όλα  καλά?

Επισκέπτης
Υπαρχουν κι αυτοι που τρωνε μονο φαγητα τα οποια κατα καποιο τροπο τα θεωρουν αψυχα.
Δηλαδη δεν τρωνε οσα φαγητα τα θεωρουν οτι μπορει να πονεσουν αν δαγκωθουν
Δεν θυμαμαι πως λεγονται!

Μαλάκες!  :grin:

Επισκέπτης
απο ολο το θεμα κραταω τον παλικαρο που ανεβασε το ΠΑΡΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΧΕΙΑ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΖΑΓΟΡΑΙΟΥ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

οσο για τις γυναικες παντα ετσι ηταν.....απο την παλαιολιθικη εποχη με πουτανιες θελαν να τρων το κρεας απο το μαμουθ που σκοτωσε με δικο του κοπο ο αντρας .....τωρα θελουν κερασμενα ποτα κ λουσα κ δειπνα κ ξενοδοχεια κ σπα και μα και τα αρχιδια του κοσμα απο τα λεφτα του σπονσπορα-κουστουματου  :rockon: :rockon:  οποτε μην πτοειστε και keep fucking  . καλες γιορτες κ μπολικο ποτο σε ολους.

Σπύρος Ζαγοραίος.....τεράστια μορφή  :rockon: :rockon: :rockon:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι προτάσεις από γκόμενες για να βγούμε, να πάμε βόλτες και εκδρομές, να πάμε σε εστιατόρια το βράδυ και άλλα τέτοια. Και το κουλό είναι ότι με τις περισσότερες από αυτές είχαμε απλά ένα γεια εδώ και καιρό ή γνωριστήκαμε επαγγελματικά και ποτέ δεν έδειξα το παραμικρό ενδιαφέρον. Οι ηλικίες βέβαια είναι 30-36 και προφανώς μου είναι αδιάφορες. Αν ήταν κανά πιπίνι μέχρι 25 θα έτρεχα αλλά να πληρώνω για 35+ πάει πολύ.

Μου φαίνεται ότι με τα οικονομικά έσφιξαν οι κώλοι και οι «κυρίες» ψάχνουν κάποιο μαλάκα για σπόνσορα.

Νομίζω ότι είναι καιρός για εργενιλίκι και πουτανοκαταστάσεις σε όλα τα επίπεδα για καλύτερο έλεγχο των οικονομικών μας.

Πολλες θα βγουν/βγηκαν στην βιζιτα. Παντρεμενη που νταλαβεριζομουν αραια και που εδω και 3 χρονια,μου ζητησε  πριν ενα μηνα εκατο γιουργια,(μετα το σεξ σε ξενοδοχειο) γιατι ξεχασε λεει το πορτοφολι της. Το εκανα γαργαρα, αλλα πριν 10 μερες επαναληφθηκε. Μου ζητησε 30 να παρει ενα βιβλιο στην κορη της, γιατι παλι ξεχασε το πορτοφολι της. Την εκανα ξεπαρεου, και κλαιει και οδυρεται.......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πολλες θα βγουν/βγηκαν στην βιζιτα. Παντρεμενη που νταλαβεριζομουν αραια και που εδω και 3 χρονια,μου ζητησε  πριν ενα μηνα εκατο γιουργια,(μετα το σεξ σε ξενοδοχειο) γιατι ξεχασε λεει το πορτοφολι της. Το εκανα γαργαρα, αλλα πριν 10 μερες επαναληφθηκε. Μου ζητησε 30 να παρει ενα βιβλιο στην κορη της, γιατι παλι ξεχασε το πορτοφολι της. Την εκανα ξεπαρεου, και κλαιει και οδυρεται.......
ναι,εχασε το κελεπουρι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
εχουμε καμια νεωτερη εμπειρια απο συναγωνιστη ?    :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ωραια ξηγηθηκες τυπε

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Πολυ καλα της εκανες......

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
απο ολο το θεμα κραταω τον παλικαρο που ανεβασε το ΠΑΡΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΧΕΙΑ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΖΑΓΟΡΑΙΟΥ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

οσο για τις γυναικες παντα ετσι ηταν.....απο την παλαιολιθικη εποχη με πουτανιες θελαν να τρων το κρεας απο το μαμουθ που σκοτωσε με δικο του κοπο ο αντρας .....τωρα θελουν κερασμενα ποτα κ λουσα κ δειπνα κ ξενοδοχεια κ σπα και μα και τα αρχιδια του κοσμα απο τα λεφτα του σπονσπορα-κουστουματου  :rockon: :rockon:  οποτε μην πτοειστε και keep fucking  . καλες γιορτες κ μπολικο ποτο σε ολους.
Αυτο ειναι ολο το νοημα .....

Μεγγιστη μορφη ο Ζαγοραιος....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
μην ειστε και τσιγκουνηδες.
Ουτε τσιγγουνηδες ειμαστε μα ουτε και ΜΑΛΑΚΕΣ  ;)

Και ειδικα εγω πολυ θα ηθελα να ημουν τσιγγουνης.....  ;)

φυσικα δεν περιμενω να καταλαβεις.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εχουμε τηλεφωνακι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom