Νέα

Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
οχι, ειναι γνωστο οτι το φυλαμε σαν κορη οφθαλμου.
Αφού δεν το δίνετε το λουλούδι σας, είναι παγκοσμίως γνωστό λέμε!

:grin: :grin: :grin:

οι μπατσοι κανουν ουρα να φανε  :grin:
Now you are talking!

οπότε μάλλον σε λάθος στέκια γυρίζεις...
Πούστη, εμένα με παίρνεις μαζί σου μόνο όπου οι γκόμενες χαμογελάνε ανάλογα τα σφηνάκια που κερνάω?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
χθες πάντως, όπου είδα γκόμενες με άνδρες...γύρω στις 25 περιπτώσεις ήταν..μη φανταστείς πολλές..γιατί κυρίως έπαιζαν μουνιά-μουνιά...κ πούτσες-πούτσες...

οι γκόμενες πλήρωσαν στο τέλος κ των κουασιμόδων που σέρνανε μαζί τους..+ οτι κέρναγαν κ τα σφηνάκια.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μα γινονται αυτα τα πραγματα ?  :think:

οπότε μάλλον σε λάθος στέκια γυρίζεις...ή μήπως ακούς/διαβάζεις πολλά παραμύθια ;;

*πρόσθεσε οτι η παρέα μου ήταν μόνο πούτσες...κ παρακαλάγαμε να κεράσουμε...αλλά αρχίδια...μόνοι μας τα κερνάγαμε κ τα χύναμε στο δεντράκι παραδίπλα.. ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πούστη, εμένα με παίρνεις μαζί σου μόνο όπου οι γκόμενες χαμογελάνε ανάλογα τα σφηνάκια που κερνάω?

αφού εσύ δεν ψάχνεις σχέση..θέλεις σεξ χωρίς δεσμεύσεις...κ το χειρότερο, απ'το πρώτο ραντεβού..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αφού εσύ δεν ψάχνεις σχέση..θέλεις σεξ χωρίς δεσμεύσεις...κ το χειρότερο, απ'το πρώτο ραντεβού..
Βολεύομαι και με δεσμεύσεις χωρίς σεξ.

Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα είναι δέσμευση και σεξ μαζί.

Επισκέπτης
Βολεύομαι και με δεσμεύσεις χωρίς σεξ.

Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα είναι δέσμευση και σεξ μαζί.

όπως κ να'χει..να φοράς καπότα..

γιατί όπως μάθαμε χθες...

οι ελληνίδες τον παίρνουν ακάποτα όχι μόνο τις ημέρες των εορτών (ήταν το γκάλοπ μου)...αλλά κ τις υπόλλοιπες...

:2funny:

δλδ...κ χωρίς λεφτά...κ με παράσημα...οι κουασιμόδοι.. ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
όπως κ να'χει..να φοράς καπότα..
γιατί όπως μάθαμε χθες...
οι ελληνίδες τον παίρνουν ακάποτα όχι μόνο τις ημέρες των εορτών (ήταν το γκάλοπ μου)...αλλά κ τις υπόλλοιπες...
δλδ...κ χωρίς λεφτά...κ με παράσημα...οι κουασιμόδοι.. ;)
Για να δεις ότι πάλι δίκιο έχω που απλά τις βλέπω σαν κόρες μου.
Δέσμευση χωρίς σεξ, χωρίς παράσημα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
για ελληνίδες λέμε ρε μαλάκα, όχι ρουμάνες..ακόμη πιωμένος είσαι ;

Εγώ διαβάζω "Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!" και μέχρι στιγμής, μόνο από Ρουμάνες έχω δει τέτοια συμπεριφορά.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ διαβάζω "Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!" και μέχρι στιγμής, μόνο από Ρουμάνες έχω δει τέτοια συμπεριφορά.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
oi ρουμανες ειναι γαμω τα κοριτσια ολες τους!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom