dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τραβα ρε ξεπεσμενε που πουλας και <<κοκα>> κολεςοχι ρε ηλιθιε
δεν χρωσταω σε κανεναν
εσυ πουλας λαχεια
εγω ΄΄κοκα΄΄κολες
τραβα ρε ξεπεσμενε που πουλας και <<κοκα>> κολεςοχι ρε ηλιθιε
δεν χρωσταω σε κανεναν
εσυ πουλας λαχεια
εγω ΄΄κοκα΄΄κολες
ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΛΑΧΕΙΑ ....οχι ρε ηλιθιε
δεν χρωσταω σε κανεναν
εσυ πουλας λαχεια
εγω ΄΄κοκα΄΄κολες
τραβα και γαμησου ρε μουνοπανοτραβα ρε ξεπεσμενε που πουλας και <<κοκα>> κολες
ΤΩΡΑ μιλας σωστα....ναι αλλα οταν εισαι στην αρχη δεν ξερεις τι ειναι ο αλλος ...
τεςπα ... δεν με νοιαζει ...
εμενα αν μ την βαρεσει καποιος ... θα κανω κατι και δεν πα να χαλασει ο κοσμος χεστηκα
εγω ρε μαλακα θα πεθανω φτωχος αλλα υσιχος..εσυ πουστη δε θα χαρεις ποτε τιποτα στη ζωη σου γιατη τα φραγκα σου τα εβγαλες με τον πιο σιχαμενο τροπο τραβα τωρα γαμησου και ασε τις ψευτομαγκιες..ο.κ καριολακι?τραβα και γαμησου ρε μουνοπανο
ελα να μου τα πεις απο κοντα ρε φτωχομπινε
αντε τραβα να γαμησεις με κανα 10ευρω σιχαμενε αφραγκε
βλακα φτωχε μιζερε
ΤΩΡΑ μιλας σωστα....
Απλα ζησε την ζωη σου οσο και οπως μπορεις καλυτερα οσο εχεις την ευκαιρια γιαυτο ;)
Αυτο μην το ξαναπεις ποτε γιατι δεν ξερεις ποτε τι σου επιφυλασσει η ζωη ;)εγω ρε μαλακα θα πεθανω φτωχος αλλα υσιχος..εσυ πουστη δε θα χαρεις ποτε τιποτα στη ζωη σου γιατη τα φραγκα σου τα εβγαλες με τον πιο σιχαμενο τροπο τραβα τωρα γαμησου και ασε τις ψευτομαγκιες..ο.κ καριολακι?
κλαψε πουστρακο...εγω ρε μαλακα θα πεθανω φτωχος αλλα υσιχος..εσυ πουστη δε θα χαρεις ποτε τιποτα στη ζωη σου γιατη τα φραγκα σου τα εβγαλες με τον πιο σιχαμενο τροπο τραβα τωρα γαμησου και ασε τις ψευτομαγκιες..ο.κ καριολακι?
κλαψε πουστρακο...
δεν θα ζησεις ποτε αυτα που εζησα εγω και ουτε προκειται
στην πουτανα του δεκαρικου θα εισαι μια ζωη...
οσο για τις ψευτομαγκιες υπαρχουν ατομα σε αυτο αλλα και στο διπλα σαιτ που με εχουν γνωρισει...
εσυ εισαι ενας αναλωσιμος φτωχομπινες και θα παραμεινεις ετσι
αντε και πολυ ασχοληθηκα
κεφτε μαθε να σεβεσαι τους συνανθρωπους σου.ενα ανθρωπακι μιζερο εισαι και τιποτα αλλο.τραβα και γαμησου ρε μουνοπανο
ελα να μου τα πεις απο κοντα ρε φτωχομπινε
αντε τραβα να γαμησεις με κανα 10ευρω σιχαμενε αφραγκε
βλακα φτωχε μιζερε
δε γουσταρω με τυπους σαν και εσενα ουτε κουβεντα,αντε γαμησου και σταματα να μου μιλας.κλαψε πουστρακο...
δεν θα ζησεις ποτε αυτα που εζησα εγω και ουτε προκειται
στην πουτανα του δεκαρικου θα εισαι μια ζωη...
οσο για τις ψευτομαγκιες υπαρχουν ατομα σε αυτο αλλα και στο διπλα σαιτ που με εχουν γνωρισει...
εσυ εισαι ενας αναλωσιμος φτωχομπινες και θα παραμεινεις ετσι
αντε και πολυ ασχοληθηκα
ΑΥΤΗ ειναι η αξια του.... το χρημα....το προβλημα σου δλδ με τα παιδια ειν αι οτι δεν εχουν λεφτα ?
γαμησε τον ρε φιλε η χαρα του εχει <<ημερομηνια ληξης>>κεφτε μαθε να σεβεσαι τους συνανθρωπους σου.ενα ανθρωπακι μιζερο εισαι και τιποτα αλλο.
οχι κουκλα μου εισαι σχετικα νεα και θα πρεπει να ξες οτι υπαρχουν μερικα ρουφιανομελη εδω περατο προβλημα σου δλδ με τα παιδια ειν αι οτι δεν εχουν λεφτα ?
εσυ μου μιλησεςδε γουσταρω με τυπους σαν και εσενα ουτε κουβεντα,αντε γαμησου και σταματα να μου μιλας.
α..ρε πουστοχανουμο αυτα να μου τα πεις διαζωσηςκεφτε μαθε να σεβεσαι τους συνανθρωπους σου.ενα ανθρωπακι μιζερο εισαι και τιποτα αλλο.
ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΛΑΧΕΙΑ ....
ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.....
ΕΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ΠΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΤΙΣ ''ΚΟΚΑ'' ΚΟΛΕΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ
ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΙΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ.......
ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.....
Υγ. Σκεψου ποσο μαλακας εισαι και επιδειξιας αρα και κομπλεξικος για να αναφερεις τι ''δουλιτσες'' κανεις δημοσια σε ενα φορουμ
Απο ανασφαλειες πως πας ?
Υγ. 2 Μια κοινη γνωστη μας αναφερε εναν μαλακα που το μονο που καταφερε στην ζωη του ηταν ενα αυτοκινητο μερσεντες το οποιο χρωσταει ακομη οπως ειχε πει.....
Μην μου πεις μονο οτι εισαι εσυ και οτι εχεις μερσεντες